Üdv!
Tegnap este lejátszottuk Ssth-val a kupameccsünket az Új Világ pályán, Ssth necró volt, én pedig castle.
A főhősök az első összecsapásnál kb. a következő értékeken voltak.
Ssth - Isra lvl 15 (13,14,13,11)
Boti - Valeska lvl 16 (18,16,9,8)
Az Ssth csapatának gerincét 1K fejlesztett csonti alkotta, mellette 8 dragon, 16 dread, kb. 30 vámpire lord, 30 power lich, meg zombik.
Az én csapatomat 7 Arkangyal, 11 champion, kb. 20 monk, 30 crusader, 40 griff, 100 marksman, 170 pikemen alkotta.
Az összecsapásra a 4-ik hét elején került sor, miután meglátogattam a libraryt, majd elindultam Ssth birodalma felé, de mivel Th hőse megkerülvén az enyémet elindult a library felé visszafordultam és pár lépéssel a könyvtár előtt összecsaptunk. Bár Ssth-nak volt +150 spell pontja szemben az én +10 spell pontommal, nállam fennt volt a piros gömb így varázsolni nem tudtunk. Igaz nekem is volt ressurectem meg chainnem, de mivel kevés spell pontom volt és a powerem se volt vmi nagy inkább úgy döntöttem hogy menjem csak a might, ami 1K csonti ellen nem épp a legjobb választás.
Ez így volt a harcban is, amit a csonti megütött elhullott, igaz közben a csontvázak is hullottak, majd amikor már kb. 250 csontváz maradt, az én oldalamon még állt 2 arkangyal, 20 nyílas és 50 pikemen fizettem és leléptem. Ssth kapott a mészárlás után még vagy +200 csontvázat, és visszaindult a vára felé. Persze én is a főhőssel elindultam Ssth várai felé
csak a mocsáron át elég lassan araszoltam, viszont volt egy húzásom hogy egy droid hőssel, bár volt vagy 6-s powere, megtámadtam a fővárát amit csak egy scorpikoros hős védett, és befoglaltam. Itt láttam hogy Ssthnak van town portál a mage guildben, majd a föhősömnek sikeresen megtanítottam a town portált és odavittem a fővárába a maradék seregemet, pont mielőtt Ssth odaért volna a majd 500 csontival. Ő utolsó reményként megtámadta a várát, de hiába volt a sok csonti, 4 körön keresztül nem tört be a fal, és mire odajútottak volna, hogy bemenjenek már csak kb. 150 maradt ami hamar elvérezett. A várban egyébként a maradék csapatom mellett, amivel az első harcból elmenekültem, még kb. 50 csonti és 30 zombi is segített a védekezésben.
Köszi Ssth a meccset, elég izzasztó volt mightból leverni az 1K csontvázat.
|