Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 812 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 41  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 19 hétf., 16:08 

Életem legszánalmasabb győzelmén vagyok túl, sztem egy kezdő is jobban játszott volna, 72 óra alatt 3at aludtam, teljesen kikészültem a meccsre, 5 vagy 6 dragont buktam, 2 main herom volt és összevissza kóvályogtam, az "elő" főcsatában azonban leszarta a madár TH 2 egységét is, így blindlockal megöltem a nálam 10x erősebb gundulát, aki amúgy hazafutott volna és megaláz ahogy kell.
Ellentámadás h kialudtam magam :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 19 hétf., 16:20 

Támadás Steadwick ellen:

Rosszul indultam. Két kezdő vár, ami nem kellett. Kezdő hősök, amiknek semmi cheat képességük. Gundula lett végülis a kiválasztott kis idő múlva. A Strongholdos várakat húztam. Harmadik héten áthajóztam és kiszedtem az utópiát. Dreegar elég álmosan játszott így még érintetlen volt. Egy titán páncél volt benne. Innen az volt a taktikám, hogy kicsit gyúrom Gundulát majd elmenekülök hozom a Strongholdos lényeket és a feka gömböt. Valamint kiszedem a piramist hátha ad valami értelmes spellt. A black marketben vettem +6 def páncélt is, így gundula jóval szebben nézett ki, mint az ellenfél hőse: Shakti. Shakti megtámadott majd miután maradt 5 lényem el akartam menni. De azokból a kreténekből kettő rossz morált kapott a maradék háromnak meg alig volt hp-ja és lebontotta őket Dreegar. Majd blind és ott maradt Gundula. Így már hiába volt félretéve 8 macim és az összes str-es lény, semmit se ért volna ellenne. Elég idegesítő, hogy két rossz morálon múlik az hogy nem én nyertem, de ezért élvezetes ez a játék. (mondom ezt egy enyhe agyvérzés után)

Ellentámadás majd Erathia majoron.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 21 szer., 13:53 
Heroes Team

Úgylátom a védő nemigazán írt dicshimnuszt a bárto védőinek helytállásáról, így azért megemlítem a jópárnapja végbement esemény kimenetelét:)

Támadás Monolith Barronsra:
Első nap mindkét tengeri istennő tiszteletét tette a támadóknál, majd a helyi mocsárlakók támogatását elnyerő Voy került ki mint fő hadvezért, az ajándék artikkal 1ütt igen tekintélyes mágiaértékekre tett szert, logisztikai segítségnek cipellőt, a mágiából légmágiát és ütő varázslatnak ice boltot használva körbejártuk a mocsári bázis környékét, majd miután kiderült az ellen az erdőlakóknál vetette meg a lábát, gyorsan körbement a Castle várhoz, feltápoltás és az ellen kis hibája után a 3. hét utolsó napján főcsata az ellen várában, amit az 500 körül ütő ice bolt segítségével sikerült bevenni.

Így a föld új tulajdonosa: Neela úrnő

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 21 szer., 15:35 

Erathia major meg lett védve!

A map a régi. Hamarabb sikerült kiszednem a hive-okat mint Dreegarnak így röpke fél óra alatt vége is lett a meccsnek. Ez a védő előnye, eléggé bevehetetlen szerintem :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 21 szer., 16:12 
Heroes Team

ssth írta:

A map a régi. Hamarabb sikerült kiszednem a hive-okat mint Dreegarnak így röpke fél óra alatt vége is lett a meccsnek. Ez a védő előnye, eléggé bevehetetlen szerintem :)

Van másik verzió, amire korábban rábólintottunk (anno Adler vezette Lords 1. v 2. részében) ?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 21 szer., 16:52 

Csizu írta:
ssth írta:

Van másik verzió, amire korábban rábólintottunk (anno Adler vezette Lords 1. v 2. részében) ?

Jaj nem úgy értettem, hogy van új. Hanem hogy rég játszottam rajta, de nem változott semmit az évek alatt és ugyanaz a régi taktika van rajta. Elnézést ha félreérthetően fogalmaztam :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 21 szer., 19:29 
Heroes Team

ssth írta:
Csizu írta:
ssth írta:

Jaj nem úgy értettem, hogy van új. Hanem hogy rég játszottam rajta, de nem változott semmit az évek alatt és ugyanaz a régi taktika van rajta. Elnézést ha félreérthetően fogalmaztam :)

Akkor megnyugodtam :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 23 pén., 22:10 

Harmondale Castleról Adler kihívta Sierrát Barrow Downson
ez sajnos félbemaradt, folytatásra, befejezésre nincs lehetőség.

Kérem, hogy komolytalan versenyzők kerüljenek, thnx.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 25 vas., 20:17 
Heroes Team

Adler írta:
Harmondale Castleról Adler kihívta Sierrát Barrow Downson
ez sajnos félbemaradt, folytatásra, befejezésre nincs lehetőség.

Kérem, hogy komolytalan versenyzők kerüljenek, thnx.

Ezt kicsit légyszíves fejtsétek ki nekem emailben, megbeszélem Sünivel és Sorcival majd.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 26 hétf., 14:14 

Ha jól sejtem új kör van.

Ensormay elérkezettnek látta az időt, hogy frissen szerzett tartományáról - Nimbusról kiindulva újabb területekre tegye rá a kezét. Kiszemelt területe Deyja lett. Utasítást adott hát hadvezéreinek, hogy a támadó stratégiákat minél előbb dolgozzák ki.

Merlin kihívlak Deyján Nimbusról.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 26 hétf., 18:15 

Amennyiben új kör van, akkor visszakövetelem ősi földemet, Vermillion Border-t. Jou kihívlak Erathia majorról!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 26 hétf., 22:10 
Heroes Team

Hello,

Egyelőre azon tanakodunk Sorcyval és Sünivel, hogy a 3. kört kitoljuk-e vagy sem. Legkésőbb holnap este 8kor választ adunk.

A honlapot a beérkező eredményekkel frissítettem.

Néhány infó:

Ha Boti és Bozso nem játszik legalább 1 játékot, akkor elbukják földjüket. Bízom benne, sikerült 1 játékot lejátszani és Bozso meggondolta magát.

Üdv

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 27 kedd, 8:09 

Csizu írta:
Hello,

Egyelőre azon tanakodunk Sorcyval és Sünivel, hogy a 3. kört kitoljuk-e vagy sem. Legkésőbb holnap este 8kor választ adunk.

Mi lenne a hosszabbítás oka? A BB? Ezt a kör elején is lehetett tudni, hogy beleesik, előre kellett volna gondolkodni. Igaz nincs szavam benne, de szvsz ne legyen hosszabbítás.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 27 kedd, 17:38 
Heroes Team

Hello,

Pista: egy véleményen vagyok Veled, de azért vagyunk 3-an, hogy ezt megbeszéljük, nem dönthetek egyedül.

A Lords III 4. köre Október 25.-én 0:00-kor kezdetét vette. Kihívásokat meg lehet tenni, a játék a 4. körrel folytatódik!

Adler - sierra

Adler megírta nekem a történteket, sierra-tól nem kaptam semmilyen visszajelzést. Október 28.-a 19:00 óra-ig írjátok meg nekem emailben - cs.gabor83@gmail.com - mikor értek rá a játékot befejezni ezen a héten! Aki nem írja meg nekem, az automatikusan veszített. Aki nem jelenik meg az általunk kitűzött időben, az automatikusan veszített. Az időpont kijelölése az általatok megadott időpontok alapján lesz létrehozva.

Üdv

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 27 kedd, 17:44 
Heroes Team

A 3. körben néhány kihívásra nem került sor. Ezen kihívásokat légyszíves frissítsétek vagy vonjátok vissza, hogy tiszta képet kapjunk. Az előző körben tett kihívások elsőbbséget élveznek a 4. körben szembenivel, ha azonos területre vonatkozik - ahogy a szabályban is benne foglaltatik.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 27 kedd, 17:47 
Heroes Team

Kihívom Dreegart Deathknell tartományán.
Kiindulópont: Tularean Forest.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 27 kedd, 18:07 

Üdv!

4. kör eseményei:

Deyláról Merlin kihívta Sünit Harmondalen*
Süni ellentámadása Thunder Mountainsen Csizu ellen*
Elysian Fieldsről Süni kihívta Titit Land of the Giantsen*
Steadwickről Dreegar kihívta Botit Erathián*
Harmondale Castleról Adler kihívta Sierrát Barrow Downson*

Nimbusról Bogpista kihívta Merlint Deylán
Erathia majorról Ssth kihívta Jout Vermillion Borderen
Tularean Forestról Csizu kihívta Dreegart Deathknellen

*: az előző körben le nem játszott mérkőzések

Adler: elküldtem neked a mentést

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Süni 2009 okt. 27 kedd, 18:33-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 27 kedd, 18:15 

Nekem jó ma délután, este, fen leszek msn, holnap napközben dolgozom, este kétesélyes, wow rendezvény van, kb fél12 ig.

Csizu küld vissza a save-t, mert a másik gépemen van, kösz:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 27 kedd, 20:32 
Heroes Team

ssth írta:
Amennyiben új kör van, akkor visszakövetelem ősi földemet, Vermillion Border-t. Jou kihívlak Erathia majorról!

Akkor gyere, részleteket privátban kérem:)

Bukjunk Földet :)

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 28 szer., 18:49 

Na most tudtommal csak az ellentámadás vihető át a következő körre. Az hogy 1 meccs meghiúsul nem jelentheti azt, hogy a következő körben is le lehet játszani. Újra meg kell ejteni a kihívást véleményem szerint, nem jelent automatikus folytatást. Mindezt a kihívónak kell szorgalmazni, ha a meccs nem az ő hibájából nem jött létre. Különben semmi értelme akkor a körökre osztásnak. Kéretik ezt átgondolni és megfontolni hogy is van akkor ez.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 812 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 41  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]