Evenmorn Island
Jou (Necropolis - Tamika) vs. Csizu (Inferno - Tazar)
Sosem voltam még ezen a tartományon, félig-meddig kényszerből támadtam meg, azzal a tudattal, hogy az esetleges ellentámadás Jou resistje miatt veszélyeket hordoz magában.
Az 1. hét tökéletes volt, aligha lehetne jobban csinálni. Castle - efreeti meglett az efreeti dwellinggel, kivásárolva a lényeket. A 2. héten erős pénzhiányban szenvedtem, beáldoztam pár dolgot és meglett a capitol is hét végére. Devilt nem húztam, mert nem volt rá keret és a 3. hétben totális csődbe megyek pénzügyileg. Felmentem a felszínre, ahol kifosztottam a medusa storet, majd a naga bank felé indultam, amely pénzszerzést követően kivásároltam volna a lényeket és megindulok Jou felé. A naga bankban azonban elvéreztem, mert kevesen voltunk és 3 low morál nehezítette dolgomat, nomeg a nagák 3x moráloztak. Egy rossz döntés keresztbe húzta a szándékaimat és az egyébként jó esélyekkel bíró Inferno sereg Tazarral az élen vissza kényszerült vonulni Thunder Mountainse, felkészülvén a védekezésre.
Támadás sikertelen volt, ellentámadás Thunder Mountainsre.
Thunder Mountains
Csizu (Fortress - Crag Hack) vs. Jou (Rampart - Kyrre)
Eddigi legizgalmasabb partinak néztünk elébe ezen a térképen és ez be is igazolódott. Jou a 2. héten nevezte ki Kyree-t górénak, ha első héten jön, akkor valszeg kicsit bajban vagyok. A középső stronghold várat elfoglaltam 3. héten és elkezdtem kiépíteni a dwellingek nagy részét birtokolva. Hillfortot beüt, majd fejlesztés 5. héten, amikor Kyrre felbukkant és eljött a váramig. Eddigre sikerült felfejleszteni a barbár sereget, greater basiliskusszal és mighty gorgonnal kiegészülve. A csata elején megvártam, h az unicorn waiteljen, majd mass slow, és a grand elvesek száma 30%-kal kevesebb lett. A ****** törpe lépett sajnos, mert 6-os speedje volt így az orc már nem tudott lőni, mass hastet nyomott Jou. Már-már azon töprengtem, hogy fogom visszafoglalni a területet, elég ijesztő képsorok következtek. Minden lényével elért (hála a +3 speednek) és kétszer megütött, mire én következhettem. Szerencsére Kyrre nem volt valami fickós, így alig sebzett valamit, de a macik száma 10-ről 6-ra csökkent, gorgonok tkp. megszüntek létezni, rigók vakok, orcok pedig kevesen voltak. Ütöegységem alig volt, de szerencsére hatalmasat ütöttek a fiúk. Ezt követően Jou már nem nagyon tudott szóhoz jutni, hamar lebontottam a sereget és a végére elég sok lény maradt, de a mass haste-et követő percek elég rémisztőek voltak.
Az ellentámadás sikertelen volt, továbbra is Ramone a tartomány ura.
Titi kihívása természetesen elfogadva!
Üdv
Csizu
_________________ "Fix pályán játszani olyan, mint végigmenni ugyanazon a labirintuson többször" - angelito_HC
|