Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 812 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 41  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 04 vas., 22:19 
Heroes Team

Icelandia:

Coroniusról épppen itt állomásozott a hadi tanácsadó, Jabarkas, a ki önként ajálnkozott a terület védelmét vezetni, kitünő tanuló és harcos révén hamar sikerült az alapvető dolgokat összehoznia, majd a 2 hétnyi fejlődés után áttört a hegyvonulatokat örző Ősi Behemótokon, és a támadókat a várába űzve mérkőzött meg a hős Krellionnal, akinek anyagi gondjai miatt nemsikerült a teljes hadsereget a csatasorba állítani, így veszni kényszerült.
Következő nap már Tidewater partjainál álltak a coronuisról érkező barbár csapatok, akik Gundula vezetésével próbáltak a honos mocsárlakók orra alá borsot törni, de megfelelő skillek és ember hiányában 1 maxos Conservatory porig alázta a sereget a 3. héten, így több teendő nem maradt, futás volt haza...

Támadás Icelandia ellen: Sikertelen
Ellentámadás Tidewater-re: Sikertelen

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 04 vas., 22:52 
Heroes Team

-Sürgős üzenet Evernmorn-ról!- rontott be az ajtón a tanácstermbe az ifjú mágusinas. Elolvasása után Neela igen komor arcot vágott, majd így szólt a haditanácshoz:
-Evenmorn védelmt hamarabb ki kell dolgoznunk, most kaptam a hírt, hogy a helyi nekromanták csúnyán elbukták volna magukat az ütközetben, ha a démonok által felbérelt mocsári bohóc nem vét egy rossz lépést, így a közeli bankban őrködő nagák hős helytállása révén a támadók elbuktak, különben a sok veszteséget szenvedő eszetlen halálmániásokat könnyen visszaküldhették volna a föld alá koporsóikba... Uraim, lássunk neki.
Az ellentámadás sikertelensége, amit gyorsan, a tudta nélkül összehoztak a szigetek, nem nagyon döbbentette meg, tudta a Thunder Mountains kíméletlen homokpartjai miatt lehetetlennek hat a terület bevétele, pedig az elfek és a 2. héten megjelenő vándorlásairól híres Kyrre által nyújtott mozgás és terepismeret bónusz nagy előny errefelé, de mégsem volt elég a védők szemét Kukabúvára ellen, aki egy viszonylag sima menetben lebontotta az értékek nélküli Kósza megőrzött seregét (2. hónap 1. hetének eleje). A védelem, fontosabb számára, csak azután lehet terjeszkedni hatékonyan, mitán megszilárdította a meglévő földek védelmét.

Védekezés Evernmorn Isle-n: Sikeres
Ellentámadás Thunder Mountains-ra: Sikertelen

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 05 hétf., 16:30 
Heroes Team

Evenmorn Island

Jou (Necropolis - Tamika) vs. Csizu (Inferno - Tazar)

Sosem voltam még ezen a tartományon, félig-meddig kényszerből támadtam meg, azzal a tudattal, hogy az esetleges ellentámadás Jou resistje miatt veszélyeket hordoz magában.

Az 1. hét tökéletes volt, aligha lehetne jobban csinálni. Castle - efreeti meglett az efreeti dwellinggel, kivásárolva a lényeket. A 2. héten erős pénzhiányban szenvedtem, beáldoztam pár dolgot és meglett a capitol is hét végére. Devilt nem húztam, mert nem volt rá keret és a 3. hétben totális csődbe megyek pénzügyileg. Felmentem a felszínre, ahol kifosztottam a medusa storet, majd a naga bank felé indultam, amely pénzszerzést követően kivásároltam volna a lényeket és megindulok Jou felé. A naga bankban azonban elvéreztem, mert kevesen voltunk és 3 low morál nehezítette dolgomat, nomeg a nagák 3x moráloztak. Egy rossz döntés keresztbe húzta a szándékaimat és az egyébként jó esélyekkel bíró Inferno sereg Tazarral az élen vissza kényszerült vonulni Thunder Mountainse, felkészülvén a védekezésre.

Támadás sikertelen volt, ellentámadás Thunder Mountainsre.

Thunder Mountains

Csizu (Fortress - Crag Hack) vs. Jou (Rampart - Kyrre)

Eddigi legizgalmasabb partinak néztünk elébe ezen a térképen és ez be is igazolódott. Jou a 2. héten nevezte ki Kyree-t górénak, ha első héten jön, akkor valszeg kicsit bajban vagyok. A középső stronghold várat elfoglaltam 3. héten és elkezdtem kiépíteni a dwellingek nagy részét birtokolva. Hillfortot beüt, majd fejlesztés 5. héten, amikor Kyrre felbukkant és eljött a váramig. Eddigre sikerült felfejleszteni a barbár sereget, greater basiliskusszal és mighty gorgonnal kiegészülve. A csata elején megvártam, h az unicorn waiteljen, majd mass slow, és a grand elvesek száma 30%-kal kevesebb lett. A ****** törpe lépett sajnos, mert 6-os speedje volt így az orc már nem tudott lőni, mass hastet nyomott Jou. Már-már azon töprengtem, hogy fogom visszafoglalni a területet, elég ijesztő képsorok következtek. Minden lényével elért (hála a +3 speednek) és kétszer megütött, mire én következhettem. Szerencsére Kyrre nem volt valami fickós, így alig sebzett valamit, de a macik száma 10-ről 6-ra csökkent, gorgonok tkp. megszüntek létezni, rigók vakok, orcok pedig kevesen voltak. Ütöegységem alig volt, de szerencsére hatalmasat ütöttek a fiúk. Ezt követően Jou már nem nagyon tudott szóhoz jutni, hamar lebontottam a sereget és a végére elég sok lény maradt, de a mass haste-et követő percek elég rémisztőek voltak.

Az ellentámadás sikertelen volt, továbbra is Ramone a tartomány ura.

Titi kihívása természetesen elfogadva!

Üdv

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 05 hétf., 16:57 
Heroes Team

Weboldal frissítve, ha hiányosságot vagy elírást tapasztaltok, kérlek szóljatok és javítom!

Üdv

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 05 hétf., 19:08 

Hi
Engem senki sem hív ki?
Így elég csöves leszek, hiába van 4 földem, a cash nem gyűlik, Csizu például kétszer annyi zsetont szedett már össze :):):)

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 05 hétf., 20:00 

Ensormay homlokráncolva figyelte a naplementét. Gondolatai messze jártak, a határvidék aggasztotta, tartott Neela seregétől. A csatazaj nem jutott el hozzá, de a manaháló rezdüléseit kifinomult képességei révén érezte. Úgy vélte nem készültek fel rendesen a terület védelmére. Végig balsejtelem gyötörte. A hírhozó postagalamb sajnos beigazolta rossz érzéseit, miszerint Vermillion Border elesett. A Dungeon lényei nem bírtak a Sronghold hordával és idő előtt futásnak eredtek lévén semmi esélyt nem láttak a győzelemre pechsorozatuk és taktikai fegyelmezetlenségek sorozata folytán.
Vermillion Border új Lordja Neela.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 05 hétf., 22:14 
Heroes Team

Tularean Forest

Csizu (Rampart - Thane) vs. Titi (Rampart - Ivor)

Septienna Úrnő eltökélt sereggel érkezett az erők rengetegjének útvesztőibe, ahol Ivort bízta meg a tartomány meghódításának nemes feladatával. A védelmet Ramone Thane-re bízta, aki a taktika művészetét tanulta kezdetekben, később levegő mágiát. A pénzben szegény tartomány megnehezítette a küzdő felek dolgát. Első héten meglett a sárkány dwelling, a második hét a lények fejlesztésével telt, míg nem 1-2-5-nél Ivor már a sárkányokat ostromolta és megindult a védelmet ellátó Thane vára felé. Minden nyersanyagot becserélve igyekezett a legnagyobb sereg kiállítására az alkimista, s 1-2-7-nél megtámadta a vár felé közeledő Ivort.

Thane 2-1-4-3; 2 Gold Dragon, 4 War Unicorn, 4 Unicorn, 44 Grand Elves, 1 Pegasi, 16 Centaur.
Ivor 2-5-1-3; 10 War Unicorn, 7 Dendro Soldier, 31 Grand Elves.

Bevédtem az íjászokat, sikerült előbb ütnöm velük. A játék elején a hősök 9 elvest hoztak, később még 13 csatlakozott s ez biztosította be a győzelmet Ivor seregei felett.

Titi jól tolta, nem állt mellé a szerencse, ami a kezdéskori lénymennyiséget és a blokkok létszámát illeti, igaz Ivor jövetele mindenképpen szerencsés momentum és könnyebb haladást biztosít.

Septienna támadása így sikertelen volt. Ellentámadás Crustacea-ra.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 05 hétf., 22:47 

Üdv!

2. kör eseményei:

Nimbusról KTibsza kihívta Titit Land of giantsen SIKERTELEN TÁMADÁS
Titi ellentámadás KTibsza ellen Nimbuson ???
Elysian Fieldsről Süni kihívta Merlint Harmondalen SIKERES TÁMADÁS
Elemental Fjordsról Lordshaba kihívta Sierrát Bracadán SIKERES TÁMADÁS
Tidewaterről Sorcy kihívta Jout Icelandián SIKERTELEN TÁMADÁS
Jou ellentámadása Sorcy ellen Tidewateren SIKERTELEN TÁMADÁS
Coroniusról Jou kihívta Bogpistát Vermillion Borderen SIKERES TÁMADÁS
Tataliáról Bogpista kihívta Sstht Erathia Majoron MEGHIÚSULT
Thunder Mountainsról Csizu kihívta Jout Evenmorn Islandon SIKERTELEN TÁMADÁS
Jou ellentámadása Csizu ellen Thunder Mountainson SIKERTELEN TÁMADÁS
Crustacearől Titi kihívta Csizut Tularean Foresten SIKERTELEN TÁMADÁS
Csizu ellentámadása Titi ellen Crustacean SIKERTELEN TÁMADÁS

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Süni 2009 okt. 12 hétf., 17:36-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 06 kedd, 20:36 

Egy dicső elf vezér képe rajzolódott ki a sűrű erdőben... Ivor seregei ellentmondást nem tűrően verekedték át magukat az útjukba kerülő lényeken. Mindegyik csak a hazáját akarta védeni... Látszik a szemükben... Madarak rebbennek fel a levegőbe, halálsikolyok zengenek a fák között. Az unikornisokat könnyű szerrel megszelidítette Ivor, csatlósai eközben kifosztották, felégették az erdőt minden használható nyersanyagért. Ivor és serege nagyon hamar elérte az erdő közepét védelmező zöld sárkányokat. Nem tisztelte a bölcs, és ősöreg teremtményeket, kegyetlenül levágta őket mind egy szálig. Egy másik alak tűnt fel az erdő sűrűjében... Thane, a dzsinn alkimista vezette Ramone lord félelmetes Rampart seregét. A két vezér csatája heves, véres és rövid volt. A hazájukat védelmező erdőlakók bosszúvágytól feltüzelve megsemmisítették Ivor renegát seregét. A gyáva Mesterlövész egy pegazuson menekült el a helyszínről...-Septienna felkiáltott, és mérgében megszüntette a varázslatot, mellyel a távolból figyelhette a háborút.
"Máskor jobban meg kell fontolnom hogy kit küldök oda. Ivor alkalmatlannak találtatott. Remélem az utódját majd nagyobb erőfeszítésre ösztönzik Ivor kínzás közben hallatott hangjai..."

Septienna visszament a sátrába, és egy ősrégi térképet tanulmányozott: Paradise szigetek- Crustacea. Fel kellett készülnie Ramone fogadására, még sosem kellett ilyen körülmények között harcolnia.

Titi

A támadásom Tularean forestre sikertelen volt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 06 kedd, 20:56 
Heroes Team

Crustacea

Titi (Castle - Shakti) vs. Csizu (Dungeon/Inferno - Rashka)

Crustacea-i küzdelem első napja meghatározta a játék kimenetelét. Míg én inferno lényekkel büszkélkedhettem, Titi dungi lényekkel haladt.. jobban. A kis szigeten lévő halberdiert sem mertem megütni 23 imp ás 4 gog társaságában, míg Titi beverte a sajátját. Már itt hátrányba kerültem, a tengeren való kevesebb mozgáspontnak köszönhetően. A várat gond nélkül bevettem és elindultam felfedezni a tengert 4 hajóssal. Titi 90 trottyossal és marksmenekkel, crusaderekkel elüldözte az egyik felderítőmet. Shakti is jött neki 2. héten, aki a 2. számú hadtestet vezette, így két fronton tudott érvényesülni. Elfoglalta a dungeon váramat, én pedig a castle várát ostromoltam, de menekülnöm kellett. A 3. hét elején érkezett egy titán a refuból, de nem tudta megmenteni a meccset, Titi sok pénzzel és sereggel rendelkezett, amivel felőrölte a tartományára lépő alvilági sereget.

Az ellentámadás sikertelen volt.

Üdv

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 12 hétf., 6:31 

Amennyiben mától indul a harmadik kör, kihívom Sünit Harmondalen Deyjáról.
Kell nekünk az a tartomány, nem mondunk le róla olyan könnyen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 12 hétf., 8:24 
Heroes Team

Titi Merlin elleni ellentámadásáról, valamint Bogpista és Ssth párharcáról nincs semmi hír?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 12 hétf., 10:09 

Bogpista elállt a kihívástól.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 12 hétf., 11:40 

Kihívom Dreegart Steadwicken Erathia majorról.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 12 hétf., 14:50 

Ensormay fővezér Vermillion Border eleste után nem kívánt újabb felkészületlen harca bocsátkozni, így mégsem támadta meg Baraccát a földjén. A távoli tartománya Pierpont körüli tartományokat tanulmányozta. Kétféle kitörési lehetőség kínálkozik. Vagy az elfek sűrű erdeje, vagy pedig a fennsík amit Nimbus néven emlegetnek. Hosszas töprengés után az utóbbit jelölte meg mint elfoglalandó cél hadvezérei számára.

Kihívom KTibszát Nimbus-on.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 12 hétf., 16:24 
Heroes Team

Sziasztok!

A 3. körben szövetséget kötök Dreegarral! A szövetség előnyét kihasználva kihívom Sünit Elven Passon!
Kiinduló pont: Thunder M.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Csizu 2009 okt. 13 kedd, 16:05-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 12 hétf., 17:24 

Én pedig elfogadom Ssth kihívását (:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 12 hétf., 17:38 

Üdv!

Első körben Merlin kihívása elfogadva...
Csizu támadási szándékát nem utasítom el, állok elébe, megvédjük földünket a gonosz betolakodóktól :)

2.kör:

Erről a csatáról nem érkezett jelentés:
Titi ellentámadása KTibsza ellen Nimbuson

3. kör eseményei:

Csizu és Dreegar szövetséget kötött.
Titi és Ssth szövetséget kötött.

Deyláról Merlin kihívta Sünit Harmondalen
Erathia Majorról Ssth kihívta Dreegart Steadwicken
Pierpontról Bogpista kihívta KTibszát Nimbuson
Csizu kihívta Sünit Elven Passon
Titi kihívta Lord Shabát Elemental Fjordon

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Süni 2009 okt. 12 hétf., 21:05-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 12 hétf., 19:43 

Kihívom Lord Shabát Elemental Fjordon. Th megerősítésére várok a szövetségkötést illetően, ha belemegy, akkor a kihívásom áll :) Ha nem akkor nem érek el oda :) Előzetesen beszéltem vele erről, csak gondolom így hivatalosabb.

Titi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 okt. 12 hétf., 20:26 

Titivel a szövetség elfogadva.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 812 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 41  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]