Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1619 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 81  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 23 pén., 19:41 

Sok kezdő tette már fel ezeket a kérdéseket nekem.Most nincs kedvem válaszolni,majd megteszi más...Annyit mondok hogy 1 cseppet sem értek veled egyet.

u.i.:
Idézet:
tegyuk fel a kek a piros vara elott van, es forditva, a sereguk azonos vedo sereguk azonos, tovabba a tamado seregek mindket esetben ostrom eseten veszitenenek a vedok ellen. A piros nem tamadhat ki plussz egyseggel hetfon, mig a kek a masodik napon kitamad, es megveri a piros sereget.

A pirosnak hétfő van akkor utána a kéknek is...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 23 pén., 20:12 

Látom nagyon kreatív vagy, de nem hiszem h ettől bármi is megváltozna :P

Pár pontra válaszolok:
b)
A főhősöd nem lehet log speckós, tehát itt például Kyrre nevű hősre gondolnak. Mégegyszer leírom, tilos hogy log speckóst válassz főhősnek.
A játék bármelyik részében...
c)
Vehetsz olyan hőst mint például Adela, de ebben a szabályban az a lényeg hogy a skillt nem használhatod, azaz semmilyen úton módon nem csatlakoztathatsz lényeket a játék során.
Senkit sem érdekel, h te beválasztod a skillt vagy sem, a lényeg h nem használhatod. (bár a legtöbb pályán alapból úgy vannak beállítva a lények, h nem csatlakoznak)
d)
Nézzük például a castle várat, ott a clericek és a knightok vannak.
Namost ha castle várral vagy akkor nem csak ebből a két fajból választhatsz főhőst, hanem az összes többiből.
De ettől még ugyanúgy nem lehet log speckós a főheród.

Remélem tudtam segíteni

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 23 pén., 20:28 

Vegulis valamilyen szinten megertem no red rush lenyeget, es Ktibsza is valaszolt a versennyel kapcsolatos kerdeseimre, ez uton koszonom neki.
Egyebkent nem vagyok "kezdo", es ugy erzem valamilyen szinten jogos kerdesket tettem fel.
De talan a legfobb gond ezekkel a szabalyokkal az (az altalam leritakan kivul), hogy nem ellenorizheto a be(nem)tartartasuk.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 23 pén., 20:51 

Idézet:
Es ha kesobb a fohosom egy ilyen specialitasu hos lesz? Akkor mi van?

Akkor dismisseled.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 23 pén., 21:31 

noname írta:
De talan a legfobb gond ezekkel a szabalyokkal az (az altalam leritakan kivul), hogy nem ellenorizheto a be(nem)tartartasuk.

Mire gondolsz? Nem veszem észre, hogy a végcsatában Gunnar ellen harcolok? Vagy Castle várad van és 11 naga Queen-nel megtámadsz?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 23 pén., 21:38 

Süni írta:
Senkit sem érdekel, h te beválasztod a skillt vagy sem, a lényeg h nem használhatod. (bár a legtöbb pályán alapból úgy vannak beállítva a lények, h nem csatlakoznak)

Idézet:
No.diplo, Azt jelenti, hogy nem alkalmazható a diplomácia skill. Vagyis ennek segítségével nem csatlakoztathatunk magunkhoz lényeket. Alapból, ha egy lény a skill nélkül csatlakozik hozzánk, akkor minden további nélkül felhasználható.

Hasznalhatoak, csak akkor nem, ha van diplo skilled. :)
Koszi a valaszokat mindenki, valaszt kaptam minden kerdesemre. ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 23 pén., 22:14 

kisdacide írta:
Sok kezdő tette már fel ezeket a kérdéseket nekem.Most nincs kedvem válaszolni,majd megteszi más...Annyit mondok hogy 1 cseppet sem értek veled egyet.

Akkor minek írsz :P :P :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 23 pén., 22:21 

Kedves noname!

Még a redrush lényegét hozzáfűzném ehhez a szabálymegbeszélősdihez, mert úgy érzem nem teljesen értetted meg a probléma mibenlétét.
Tehát a lényeg annyi, hogy a red (aki mellesleg tök mind1 milyen színű, csak az a lényeg, hogy előbb játssza az első napot mint az ellenfele, aki tegyük fel, hogy pont kék...) támadja a blue-t. Namármost annyi kikötés van, hogy első napon nem támadhatja meg a kéket, de csak akkor ha már nála vannak az aktuális hét lényei. Ami persze csak akkor fordulhat elő, ha felépíti az utánpótlási láncot. De nem hiszem, hogy neked ezzel a szabállyal törődnöd, kéne, mert nem nagy az esélye, hogy ilyen helyzetbe fogsz kerülni. Max ha kék vagy.

a dopli=Godlike kijelentés pedig annyiban igaz, hogy azt a két meccset amit korábban lejátszottam itt, azt Godlike néven tettem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 23 pén., 22:23 

De ertettem. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 23 pén., 22:40 

Máris sikerült túlszárnyalni a tavalyi létszámot.
Erre abszolút nem számítottam :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 24 szomb., 0:04 

Engem a no hit 'n' run érdekelne pontosítva:

Ha mondjuk van nálam 3 db Dragon Fly, széjjelszedve, meg két lassabb lény, és én kezdem a csatát, akkor az pl csalásnak számít ha;

1, sebző varázslatot használok, aztán jön egy lénye, de nem sebez meg, és amikor lassabb lényre kerül a sor, elmenekülök?

2, armaggeddont használok, és beledöglik minden egységem?

3, berserket használok, és amikor jól leölte magát, akkor menekülök el? (úgy hogy én nem sebződtem)?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 24 szomb., 0:46 

Warheart írta:
Engem a no hit 'n' run érdekelne pontosítva:

Ha mondjuk van nálam 3 db Dragon Fly, széjjelszedve, meg két lassabb lény, és én kezdem a csatát, akkor az pl csalásnak számít ha;

1, sebző varázslatot használok, aztán jön egy lénye, de nem sebez meg, és amikor lassabb lényre kerül a sor, elmenekülök?

2, armaggeddont használok, és beledöglik minden egységem?

3, berserket használok, és amikor jól leölte magát, akkor menekülök el? (úgy hogy én nem sebződtem)?

1. Nem szamit, mivel a lehetoseget megadtad.
2. Szerintem ez sem szamit, mivel alapbol belehalsz te is, es nem vonulsz vissza.
3. Ha volt kore, amiben jott, akkor ez sem szamit annak.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 24 szomb., 10:17 

A 2. ra válaszolva szerintem erősen az,de armageddon sztem úgyse lesz a mapokon úgyh ez kilőve. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 24 szomb., 10:54 
Heroes Team

Sziasztok!

Szerintem mind a Hit&Run mind a Red Rush világos,értelmezhető és
elfogadható a szabályzat alapján, amivel viszont abszolút nem tudok egyetérteni a Diplóval foglakozó szabály!
A legutóbbi tábor 2 vs. 2 döntőjében történtek után szerintem be kellene csukni az eddig érthetetlenül meglévő diplós kiskaput s MINDEN becsatlakozott lényt azonnal dismisseltetni kellene, függetlenül attól, hogy képesség miatt csatlakozott -e vagy se!!!
Az eddigi összes szabály a lehető legnagyobb kiegyensúlyozottság
irányába igyekszik hatni, ez ez egy pedig akkora kiskaput biztosít,
ami homlokegyenest ellenkezik az eddigi szabályzati elvekkel!
Nem tudom van -e akarat/lehetőség ebben változtatni, én megtenném.

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 24 szomb., 11:40 

A no joiners szabályt szerintem is ideje lenne bevezetni az online versenyekre is. Egyébként is állandóan használom, ha valakivel csak úgy játszom és szerintem sokan vannak vele így.

A no hit and runnal volt pár édekes kérdés. Elvileg úgy van a szabály, hogy meg kell adni a másiknak a lehetőséget a cselekvésre. Ezáltal például én a berserkes megoldást tiltottnak vélném, ellenben a másik felvetés elég érdekes. Mondjuk ne armával számoljunk, mert azok ki vannak szedve a térképről, hanem chainnel. Ha bemész és lechainolod magad, akkor ez most tiltott vagy nem? Engem érdekelne a véleményetek erről. (Szerintem tiltott amúgy, mert a másik nem tudott reagálni...)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 24 szomb., 12:13 

kisdacide írta:
A 2. ra válaszolva szerintem erősen az,de armageddon sztem úgyse lesz a mapokon úgyh ez kilőve. :wink:

Idézet:
Mondjuk ne armával számoljunk, mert azok ki vannak szedve a térképről, hanem chainnel. Ha bemész és lechainolod magad, akkor ez most tiltott vagy nem?

A szabaly lenyege, hogy nem vonulhatsz vissza miutan varazsoltal, de ha megolod magad egy chainnel, az egeszen mas kerdes, es a szabaly szerint jogos cselekves, hiszen nem vonultal vissza, nem hit and run.
Valasz Mugger uzenetere:
A diploval kapcsolatos dolgot meg szerintem siman ki lehetne venni, mivel a szornyeket be lehet allitani, hogy soha ne csatlakozzanak, es ez egy verseny mapot illetoen nem tema. ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 24 szomb., 12:30 

Tényleg be lehet állítani erre már én is rájöttem lol :D
De nem erről van szó, hanem ha valamelyik lény nincs savage-ra állítva akkor beállhat bizonyos feltételek mellett. (azaz sokáig kell javítani a mapot, amíg ez a hibafaktor kiesik)
Támogatom Mugger felvetését, tehát a no joiners bevezetését.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Süni 2009 jan. 24 szomb., 12:54-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 24 szomb., 12:50 

noname írta:
A szabaly lenyege, hogy nem vonulhatsz vissza miutan varazsoltal, de ha megolod magad egy chainnel, az egeszen mas kerdes, es a szabaly szerint jogos cselekves, hiszen nem vonultal vissza, nem hit and run.

A szabály lényege ez: "No hit and run : Azt jelenti, hogy az ellenfél hősével találkozva meg kell adni az esélyt az ellenfélnek is a reagálásra."
Ezért is ez van előre írva a szabályban. Nem pedig az, hogy nem vonulhatunk vissza miután varázsoltál. Az csak bizonyos esetekre példa.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 24 szomb., 13:20 

A mapokon szokott lenni Grail? És tome-ok? Ha pl ki van szedve egy varázslat, akkor azt csak a mage guildek nem tanítják, vagy tome-okban sincs benne? És mi a helyzet a combo artifactokkal?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 24 szomb., 14:04 

ssth írta:
noname írta:

A szabály lényege ez: "No hit and run : Azt jelenti, hogy az ellenfél hősével találkozva meg kell adni az esélyt az ellenfélnek is a reagálásra."
Ezért is ez van előre írva a szabályban. Nem pedig az, hogy nem vonulhatunk vissza miután varázsoltál. Az csak bizonyos esetekre példa.

Idézet:
No hit and run : Azt jelenti, hogy az ellenfél hősével találkozva meg kell adni az esélyt az ellenfélnek is a reagálásra. Tehát ha már 1 hp veszteséget okozunk az ellenfélnek az adott körben, akkor már nem menekülhetünk el a csatából addig, amíg az ellenfél szóhoz nem jut legalább egyszer abban a körben. Ha nem okozunk hp veszteséget természetesen elmenekülhetünk minden további nélkül.

Hit and run = utni es elfutni. Felreertelmezted. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1619 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 81  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]