Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1257 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 63  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 25 kedd, 11:11 

Teki1986 írta:
Mivel már kb. 3-szor próbáltam elküldeni a mentést de mindig lepattant ezért majd szólj Vologya hogy mikor küldjem mivel modemes nettel nem rövid idő elküldeni és mint tudjuk az pénz.

Miért nem küldöd sok kicsi részletben? pl. 100 kB.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 25 kedd, 11:21 

Vologya írta:
Üdv Bátor Harcosok!
(...)
Örülök, hogy mindenkinek tetszett a verseny, sajnos Idegcsávó, Gili és Fire Tiger nem küldte vissza a mentéseket. :cry:

Lehet, hogy nekem sem kellett volna... :roll: :shock: :?
Vologya írta:
Az értékelés jövő hétre elkészül és kihírdetjük az eredményeket, valamint mindenki megkapja a toplistapontokat! :D

Jó nagy bukta volt részemről... :) Kiderül majd, ki lett a sereghajtó, Levko vagy én? :lol:
Vologya írta:
A következő ilyen offline verseny az ősszel várható, online megmérettetésre pedig a IV. Heroes táborban lehet részt venni! :D
Köszönjük a nagy számú érdeklődést és részvételt! Csak így tovább! :D
Mint már mondtam: Ősszel RETTEGJETEK! Ha mennék táborba, aminek a valószínűsége erősen konvergál a nullához, akkor ott is retteghettetek volna. :D De így marad az ősz...

Cooper

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 25 kedd, 15:08 

Sziasztok, az utolsó hely valszeg az enyém lesz, 8,01675%- ha jól számoltam - a veszteségem :oops: . Érdekes, hogy 14 ellenfelemet sikerült veszteség nélkül levernem, 8 ellen csak marginális volt az elhalálozottak száma, viszont 4 sereg ellen akkorát szívtam... (lövős, blind, forgetfullnes hősök tettek be :evil: )Már a játék kezdete előtt írtam, hogy a cure vagy dispel hiánya miatt lettem teljesen esélytelen, hát tényleg... :cry: Kár. Na, majd szeptemberben, már ha valóban elindul a játék... Bár addigra meg elfelejtem az itt tapsztaltakat, és minden előlről kezdődik megint :) . Szerintem túl sok volt a mentés, pörgősebb lenne, ha 4-5 fős csoportokban, vagy kieséses rendszerben folyna a játék. Az ekvesebb munka is lenne, a mostani 30*29=870 helyett, elég lenne 5*4*6=120 (5 fős csoportoknál 30 fő esetén), vagy 30 mentést (egyenes kieséses szisztéma esetén) legyártani. Tudom, ez nem csak ilyen egyszerű, mert a mostani 30at egyszerűbb elkészíteni, hiszen csak az egyik felét kell, de akkor is jóval rövideb ideig tartana, és kevesebb idő kellene a teljesítésére is. Egyébként tetszett a mostani játék is, csak túl sok volt a mentés, és már eleve esélytelnül rossz érzés volt őket végégszenvedni. Ha több forduló lett volna, vehetem volna cure-t, és akkor lett volna még esélyem. Egyébként gratulálok mindenkinek, aki végigjátszotta a mentésiet és megelőzött engem, meg persze külön üdvözlet a győző(k)nek. üdv, FLYING.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 25 kedd, 15:39 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Scoundrel: Köszi a dícséretet a csapatomra! :D Igyekeztem gyors és viszonylag erős sereget összerakni, online aggyal... Persze a gép iszonyatosan rosszul használta a csapatot, ezért nem sikerült túl sok csapatban nagy kárt tenni! :cry:

Cooper: Miért ne kellett volna beküldeni a mentéseidet? Ez egy játék, nem? :wink: Meg fogsz lepődni a helyezéseden! :D

FLYING: Nagyon kishitű vagy! Igaz, hogy én már kezdem látni a végeredményt, annyit el kell áruljak, hogy inkább a középmezőnybe jó az eredményed, nem az utolsó helyre! :D Ha lesz segítségünk, akkor megpróbálunk havi versenyt csinálni a támadás tornákból, de a végleges változat ősznél előbb nem fog elkészülni! Addig is gyakoroljatok, nehogy kijöjjetek a gyakorlatból! :D

Jelenleg a pontozás átalakítása folyik, mert szeretnénk az első 30 helyezettnek toplista pontot adni! :D Baráti üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 25 kedd, 15:49 

Flying ! Utolsó nem lehetsz, a hely már foglalt.

Levko

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 25 kedd, 16:20 
Heroes Team

Nehogy kilógjak a sorból, írok én is egy kis szösszenetet.
Először is a legnagyobb hibát ott követtem el, hogy nem vettem animated dead-et. Nagyságrendekkel jobb eredményem lett volna, sajna így csak a középmezőnybe sejthetem magam. Majd legközelebb...
Akikkel +szenvedtem:
Wolf- kellemetlen a dupla sebzés, ha az ellennek fire shieldje van :cry:
Scoundrel- szerintem a Dread Knight-Cerberus csata 1:1 (bocs Mugger, hogy rontom a statisztikát :oops: ) Túl sokan voltak.
Sorceress- a fene se gondolta volna, hogy az unicornok ilyen jól bírják
Lzo,Nimbus,Vologya,Damagepy- gyors egység+lövők. Azt hiszem nem kell magyarázni
Érdekes módon Levko és Mugger -mint két hasonszőrű kolléga :lol: - nem okozott különösebb problémát. Buta AI :wink:
Röviden ennyi.
Várom a következő fordulót. És akkor nem adom ilyen könnyen magam :twisted:

Kertics

***Good luck!***

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 25 kedd, 16:53 

Levko igazad van, a hely foglalt... nekem. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 25 kedd, 17:23 

Szasztok!

Örölök, hogy ilyen sok utolsó helyezett lesz, legalább jó társaságba kerülök. Az angyalok amúgy jól muzsikáltak, csak hát rengeteg a HP veszteség. Nálam már 1 (!) db is 3% veszteséget okozott.

Vologya: Éredekes lenne egy passzív verseny végeredmény is, ha lenne időd kiszámolni, hogy melyik csapat vett el a legtöbb HP-t a többiektől...

Üdv!
Lyba

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 25 kedd, 17:35 
Heroes Team

Hali!

Érdekes Lyba felvetése, hogy akár okozott Hp vesztést is számolhatnánk. Tudom, hogy ebben a versenyben elszenvedett HP vesztés alapján lesz a rangsor, de nem lenne rossz egy okozzott HP vesztés lista. Szerintem nem egyezne a két lista, bár valószínű hasonló lenne! Nem többlet munkát akarok adni a Vogyinak, csak megfordult a fejemben.

Egyébként én is a közép mezőnybe várom magam a már említett veszteségi rátámmal.

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 25 kedd, 17:49 

Hi!

Ezer bocs, hogy nem küldtem vissza a mentéseket, de eléggé padlón vagyok/voltam... De végülis én is emberből vagyok. :lol:

Ez itt a legjobb rím húzz el a f*szba!"

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 25 kedd, 20:17 

Sziasztok!

Valóban jó felvetés Lyba ötlete. Ezt a kérdést már én is feszegettem, sőt az elején azt is hittem, hogy az is beleszámít a %-ba. Igaz én úgy gondoltam, hogy az a csapat, amelyiket 1 másik nem tudott legyőzni, az a maradék HP összegét "jóváírják" számára. De természetesen ez csak az én tévképzetem volt :) Ha Vologya mester Excel táblázatba csinálja a számítást, akkor nem bonyolult Lyba verzióját is kiszámolni. Szerintem más eredmények jönnének ki. Bakos Zsolti angyalai abban nem nyernének szerintem. Ha lehetne tippelni, akkor azt a fajta rangsort Nimbus, Lzo, és Scoundrel csapatai nyernék; az én tapasztalatom alapján mindenképpen. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 25 kedd, 20:26 

Kertics !

Egyetértek a fekete lovag/cerberus megítélésben.

30 csatámból egyet nem nyertem meg; Scoundrel.

A black knight is jó volt a Dread Knight ellen, a gond a lövősök és a Blind hiánya volt...

Levko

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 25 kedd, 22:16 
Heroes Team

Okozott HP vesztés, az meg mi? Elvileg minden ellenfelet leverünk, igy az okozott vesztés a legtöbb esetben az összes többi sereg HP-jával egyenlő. Igy mindegy lenne hogy csak pár lénnyel sikerült megverni-e a többieket vagy veszteségnélkül. Vagy hogy lehet érteni azt az okozott-at?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 25 kedd, 22:20 
Heroes Team

legkozelebb nem lövössel leszek és a lövősök ellen gyurok. Az a jó hogy könnyen kivédhetőek, lehet blind-olni az ellen nincs védekezés csak a nyakék, akkor meg a forgetfullnes muxik, ami ellen ha van nyakék akkor mehet a blind. Mac recanter segitene de az meg nagy luxus, főleg hogy picit drágább lesz az ilyen offline versenyben (az ára az 5000-et költőshez lett igazitva)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 25 kedd, 22:35 

damagepy írta:
Okozott HP vesztés, az meg mi? Elvileg minden ellenfelet leverünk, igy az okozott vesztés a legtöbb esetben az összes többi sereg HP-jával egyenlő. Igy mindegy lenne hogy csak pár lénnyel sikerült megverni-e a többieket vagy veszteségnélkül. Vagy hogy lehet érteni azt az okozott-at?

Azt jelenti, hogy a csapatod hogy muzsikált mint AI. Vagyis azt néznénk meg, hogy az egyes csapatok, mikor a gép irányította őket milyen veszteségeket okoztak. Vagyis lefordítva pl. az én Ogre Mage-im milyen %-os veszteséget okoztak a csapatoknak, minden csapatnál külön-külön. És abban az nyerne, amelyik csapatot a legnehezebben lehetett legyőzni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 26 szer., 7:18 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Örülök, hogy ennyi utolsó helyezett lesz! :D Sokan meg fognak lepődni a helyezésükön! :D Rendben van, igyekszem kiszámolni a legtöbb okozott HP veszteséget is és itt közzéteszem a fórumon! Nem ígérem, hogy gyorsan meglesz, de kiszámolom! Baráti üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 26 szer., 9:46 

Sokan igen, de én nem.

A 8 % szerintem jó (Flying), izzadtam is a sok feltámasztott marksmen ellen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 27 csüt., 9:11 

Jó ötlet ez az okozott hp-veszteség dolog, de gondolom ez most nem fog beleszámítani a verseny eredményébe, már csak azért is bízom benne, mert azokat a mentéseket (ha jól emlékszem szám szerint 4-et) nem is küldtem be, ahol kikaptam... :oops:

Végeztem egy kis látatlan számítást és a szégyenteljes 17,5%-os veszteség jött ki... Ami nagyon szomorú eredmény... Hiába nem volt se dispel se cure... :(

Majd ősszel! :twisted:

Cooper

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 27 csüt., 9:40 
Heroes Team

Hali!

Az okozott veszteség számításnál tökmind1 beküldtél-e eredményt vagy sem... Mintahogy Bogpista is kifejtette, ez azt jelenti, hogy a te sereged az AI kezében mekkora kárt tudott okozni a játékosok által irányított csapatoknak. Ahol te kikaptál és nem küldted be ott így is úgy is 100%ot okozott az AI vezette sereg! :D

Egyébként én sem hiszem, hogy be kellene számítani a versenybe, hiszen nem így lett meghirdetve. Azonban szerintem érdekességként biztos sokan kíváncsiak rá.

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 27 csüt., 17:04 
Heroes Team

Üdv,

Érdekelne, hogy a múlt havi rekord után az e havi pályákra mennyi mentés érkezett? Remélem +maradt a létszám :)
Persze aki kiváncsi, hamar +öregszik :cry:

Kertics

***Good luck!***

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1257 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 63  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]