Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1102 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 56  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 02 pén., 13:54 

Mondjuk én azt nehezen értem meg, hogy aki december elején ideírja, hogy jelentkezik a versenyre, az miért most akar nekiállni csapatot csinálni... :roll: Csizu szerintem hosszabbítsd meg a jelentkezést, mert lehet sokan még mindig a szilveszteri mámor hatása alatt vannak. :lol: 8) :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 02 pén., 15:10 

Nekem viszonylag egyszerű a magyarázatom :)
Még dec 24 és dec 31.én is tanultam,most megyek vizsgázni január 7-8-12-15.-én...Szóval nekem ezért is necces bevállalni hogy le tudok játszani X meccset. De majd holnap estig meglátom hány ember jelentkezik :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 03 szomb., 11:20 

Elküldtem én is csapatomat. Elég egyszerű lett, úgyhogy majd kéretik nem nevetni rajta :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 03 szomb., 12:30 
Heroes Team

Psycopathic írta:
Nekem viszonylag egyszerű a magyarázatom :)
Még dec 24 és dec 31.én is tanultam,most megyek vizsgázni január 7-8-12-15.-én...Szóval nekem ezért is necces bevállalni hogy le tudok játszani X meccset. De majd holnap estig meglátom hány ember jelentkezik :)

Nézd, én tudom, hogy sokmindent meg lehet magyarázni :) Ezt már december első hetében sejthetted, hogy vizsgaidőszakban nem a heroesról szól az élet (tavaly júniusig még én is a diákok sorát erősítettem, átérzem a problémádat). De épp ezért lesz 1 hónap a lejátszásra, hogy azok, akik tanulnak, tudjanak időt szakítani rá. Január 15.-e után pedig erre lehetőséged nyílhat. S mivel úgy fest, hogy nem leszünk 20-an, szerintem elég szűk 3 hét a meccsek lejátszására. Ha pedig nem, akkor majd kaptok haladékot.

Pista: megvárom mennyi csapat érkezik be holnapig, s ha nem leszünk legalább 10-12-en, akkor még 1 hetet dobok rá. Minimum 2-3 embertől várok még csapatot, de bízom benne, hogy megtisztelnek még páran a részvételükkel.

Üdv

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 03 szomb., 12:57 

Oké mondjuk azt nem láttam kiirva, hogy meddig kell lejátszani de gondolom csak elkerülte a figyelmem. Ha még beleférek a vizsgaidőszak után is akkor szerintem összedobok valamit :)

Edit:

Meg is csináltam.Viszont hiába irom be az egységeknél hogy miből hány db, nem vonódik le a pénzből.Elvileg kiszámoltam, szerintem jó így az adatlap, elküldöm azonnal.Ha nem jó akkor szóljatok légyszi, kb 5 ig itthonvagyok. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 03 szomb., 17:08 
Heroes Team

Psycopathic írta:
Oké mondjuk azt nem láttam kiirva, hogy meddig kell lejátszani de gondolom csak elkerülte a figyelmem. Ha még beleférek a vizsgaidőszak után is akkor szerintem összedobok valamit :)

Edit:

Meg is csináltam.Viszont hiába irom be az egységeknél hogy miből hány db, nem vonódik le a pénzből.Elvileg kiszámoltam, szerintem jó így az adatlap, elküldöm azonnal.Ha nem jó akkor szóljatok légyszi, kb 5 ig itthonvagyok. :wink:

Köszi a mailt, már válaszoltam :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 03 szomb., 18:07 

Oks,én is köszi, én meg már vissza is küldtem a javitást :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 03 szomb., 19:25 
Heroes Team

Eddig beérkezett csapatok (sorrendben):

1. Csizu
2. Bogpista
3. Mugger
4. Merlin
5. Ssth
6. Cat
7. Vologya
8. Psycopathic
9. Sorceress
10. Jou

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 03 szomb., 23:38 
Heroes Team

Jelentkezési határidő lejárt, holnap 20:00ig meghosszabbítom. Az indok az alacsony nevezési létszám mellett az, hogy néhány embernek tévesen mondtam, hogy holnap este van a határidő... én magam is elnéztem, ezért nem egészen 1 nappal meghosszabbítom csapatbeküldési határidőt.

Üdv

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 04 vas., 19:22 

Elküldtem én is,nem sokat teszteltem,majd meglátjuk mi lesz.Mindenesetre én kiváncsi vagyok a többiek csapataira.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 04 vas., 21:31 
Heroes Team

Lezárult a jelentkezés, a végleges nevezési lista:

1. Csizu
2. Bogpista
3. Mugger
4. Merlin
5. Ssth
6. Cat
7. Vologya
8. Psycopathic
9. Sorceress
10. Jou
11. Titi
12. Kaylamoy
13. Kisdacide
14. Dragon

Átnézem és a csapatokat és kilinkelem, még a mai nap folyamán.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 04 vas., 22:37 
Heroes Team

A csapatok:

http://heroesteam.extra.hu/csizu/h3_tamadas_2009.zip

A mapokat jövő héten elkészítem Jouval. Kb. szerda magasságában lesznek készen, ha nem jön közbe semmi.

Üdv

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 05 hétf., 0:50 

Ehh Mugger, hát kellett neked az a recanter's Cloack? :) Sejtettem, hogy te megveszed, de még így is jól jártam, mert senki más nem vett. Pedig azt hittem tele lesz vele a mezőny...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 05 hétf., 8:46 
Heroes Team

Sziasztok!

Ssth:
Nagy éleslátással kifigyeltem, hogy a netes online támadásoknál valamiért jobban preferálják a komoly varázslatokat a népek....:) :) :) Talán mert itt nincs szabott játékidő mint a BB -n + a Táborban. S bár egy Berserkhez képest nem olcsó a Cloak, bekockáztattam. Egyáltalán nem biztos, hogy jól tettem... :lol:

Csizu:

Jou adatlapján Terek 2500 -ba kerül, az árlapon meg 3850 -be és a Dragon Scale Armor sem 1900, hanem 2550.

Titi adatlapján 1 wraith szerepel, de az ára alapján az wight és az Ogre Club of Havoc helyes ára 1500.

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 05 hétf., 10:35 

Mugger: köszi az észrevételt, az +4es buzogány és nem a +5ös végül csak a nevét felejtettem el átjavítani. Az az 1 csöves valamelyik szellem, nem tudom a nevét, az amelyik kijön a pénzből :)
Megnéztem a csapatokat. Összességében egész jók lettek, van változatosság bőven. Kiváncsi leszek mire lesz elég a csapatom, pechemre viszonylag sok az élőhalott. De most még optimista vagyok a csapatomat illetően :) Th csapata meglehetősen primitív, de szerintem egész jó helyen lesz a végén :)

Üdv, Titi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 05 hétf., 11:26 

Hali,

Találtam énis furát:
Vészmadárnak nincs ki a 10K az egységekre.

üdv:
Sorcy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 05 hétf., 12:06 

Jogos...az volt a baj hogy amikor kitöltöttem (rosszul), akkor nem vonta le a pénzből az egységek árát mert orssz helyre irtam őket...

Amúgy nekem az a furcsa, hogy például ha valaki vesz póthőst és azzal kell játszania,akkor néha elég jó előnyre tehet szert a 2nd skillek által.

Példa: Inferno vér Fire magic és Rampart Fire magic között 500 a különbség.2-3 skillnél már egész jó pénz összejöhet igy.Jó mondjuk arra nem sok az esély hogy épp a póthőssel kelljen játszani,de ez a hátulütője a különböző áraknak a 2nd skilleknél szerintem.

Most akkor mi legyen?
Arra gondoltam,ha átnyergelnék Terek hősre,ami nem 2800 hanem 3850, és eladnám a Hastet mivel az ugyis van Tereknek,akkor megmaradna 750 pénz,amit elkölthetnék lényekre.

Azért épp Terek,mert megnéztem épp a 2nd Skillek miatt nem választhatok túl sok mindenkit ,mivel drágább lenne az Air Magic máshol.

Igazából a Magic Arrow-t nem szeretném leadni, ezért gondoltam erre a megoldásra.De igazából nekem az is jó ha kimaradok a versenyből ,akkor sem esek kétségbe :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 05 hétf., 12:23 
Heroes Team

Sziasztok!

Titi: Nm.

Vészmadár:
Nem hinném, hogy az a jó megoldás, ha Te döntöd el, hogy mit szeretnél változtatni s mit nem. Ez a szervezők feladata, NEM a hibás adatlapot beküldött játékosé... Szerintem nyugodtan Csizura lehet bízni az összes hibajavítást, mindenesetre roppantul csodálkoznék, ha olyan alapvető változtatást mint a főhőscserebere/varázslattal engedélyezne, főleg amikor egy egyszerű artifact downgrade is tökéletes megoldás. :lol:

Üdv. Mugger

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mugger_ 2009 jan. 05 hétf., 12:42-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 05 hétf., 12:39 

Második ránézésre egyre boldogabb vagyok a csapatomat illetően :) Pár embernek hosszú csatája lesz velem, de csak így tudom megoldani :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2009 jan. 05 hétf., 14:39 

Persze Mugger te könnyen beszélsz,nem rólad van szó.Köszönöm az építő jellegű kritikád!
Sokakkal ellentétben én nem teszteltem egyszer sem a csapatom,nem tököltem vele órákig és foglamam sincs hogy miért lenne baj egy főhős csere,ugyanis nem mélyedtem bele olyanokba hogy melyik kaszt hány % eséllyel kap meg egy képzettséget stb. Engem ennyire a Heroes nem érdekel, egyszerűen a logika azt mondatná velem,hogy ez e legegyszerűbb megoldás,de aztán nekem tökmind1, vihetitek lejjebb az artifactjaim erősségét oly mind1.
Úgyis minden játékban az nyer,aki a legtöbbet foglalkozik vele és legtöbbet játszik vele.(=kocka.Én más játékban vagyok kocka,de ez nem tartozik ide).
Ezzel nem megsérteni akartam akárkit is, nem kell magára vennie senkinek sem, csak annyi az egész hogy nekem ez csak egy játék (lenne), és nem értem miért kell rosszmájúskodni a másikkal.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1102 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 56  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]