Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 365 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 19  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 14 kedd, 11:14 

Bocs, hogy belebeszélek, de a tapasztalatok szerint a verseny halála, ha a szabályok, határidők menet közben módosulnak.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 14 kedd, 15:24 

Üdvözletem!

Na sikerült nekem is elküldeni a mentéseket. Annyit elárulhatok, hogy valszeg megvan az utolsó hellyezettetek. :)

Köszönöm a kis határidő kitolást, boccs mindenkitől a késésért.
Dragon

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 14 kedd, 15:35 
Heroes Team

levko írta:
Bocs, hogy belebeszélek, de a tapasztalatok szerint a verseny halála, ha a szabályok, határidők menet közben módosulnak.

Akkor hogy a versenynek ne legyen halála, csak ezen ágáőnak, akkor hivatalosan nem lesz elfogadva a késők mentése, viszont mivel az aktív versenyzők száma nem éri el a tizet, ezért ez leértékelődik egy sima fun game-re! Akiket érdekel, hol végeztek volna, azok nyugodtan szóljanak, privátban vagy mailben elküldöm a statisztikáit, s a késők is éjfélig küldhetik, még kiértékelem őket, s beleírom majd a többiek statisztikájába is!

Aki ezzel becsületét érzi sértve, nyugodtan szidhat, én csak a tisztességesesen végigdolgozók munkáját akartamn mwetisztelni azzal, hogy értékelést is kaphatnak, de mivel a szabályok/határidők módosulásával így a verseny elhalálozik, kénytelen leszek kitolni velük is! :evil:

Sajnálom, hogy ezért így kell végződnie, de úgynézki a verseny tisztelete előbbrevaló a tissztességes játékosok megbecsülésénél! Nehéz dolognak tűnik ezen szám megszervezése, de úgynézki egy kis valós életbeli beleszólás miatt tönkre kell tenni! :evil:

Ha esetleg valaki azt mondaná, hogy mégis fejezzük be normálisan, akkor legyen szíves ezt ide közölni! :!:

A jövőbeni dolgokhoz meg annyit, hogy legközelebb jövő tavasz elején újra felhozom a témát, s ha valaki ezen dolgok miatt, mint amiket most elkövettem nem kíván résztvenni, csak bátran!

Azt hittem, lehet valamit csinálni még ebben a számban, de úgynézki hogy a verseny tisztességén ne essen csorba nem lehet!

1 megegyzés: A versenyszámok torlódását se én hoztam össze, a sors csinálta így! Netán ezért is járhatott volna némi elnézés, de nem! :evil:

Na üdv. mindenkinek, mostmár tiétek az átkozódás pálcája! :evil:

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 14 kedd, 16:34 

Szerintem folytassuk!Azért, mert a Levko azt írta, hogy emiatt elhalálozik a verseny, azért nem kell abba hagyni legalábbis szerintem!

Majd a többiek véleményére leszek kíváncsi, lehet, hogy csak én látom így a dolgokat, de nem bánom!

Én azt mondom Folytassuk a táncot és fejezzük be a Heroes 4 támadás versenyt ha már elkezdtük!

Üdv Taegen

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 14 kedd, 20:42 

Hali!
Ez a határidős szarakodás tényleg állandó vita tárgya lehet, ha nem szabunk neki határt. Én arra szavazok, hogy kapjanak mondjuk 15-ig határidőt, de több tornán NE legyen semmilyen csúsztatás! :!:
Cold Empire: meglepne, ha utolsó lennél, azt a helyet ugyanis én bitorlom és nem adom át senkinek. Majd meglátod. Sajnos... :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 14 kedd, 23:58 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Fejezzük be a versenyt, most utoljára kaphassanak halasztást a késők, ez a végeredményt szerintem érdemben úgysem befolyásolja! :shock: Nem azért játszottam, hogy egyszerű fun game legyen ez a H4 támadás! :? Top pontot akarok! :P Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 15 szer., 0:02 

Hi !

Szerintem is fejezzük be rendesen, de ez legyen az uccsó. Osszuk ki a pontokat, vegyük figyelembe mindenki eredményét, legyen mindenki boldog.
A következő partinál a határidő az határidő legyen viszont.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 15 szer., 2:51 

Hmm.. Én is a verseny befejezésére szavazok, de igazából engem a 2-3 nap csúszás se zavar.. (csak legalább előre kellene jelezni :? )
De egy ember miatt mindenki fáradozását semmibe venni.. Levko mit szólnál ha H2-ben esélyes csapatod fél éves várakozás után semmibe menne?? Egyébként meg a szervezés nagyon korrekt volt, végre vki már megrendezte.. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 15 szer., 9:00 

Nem akarok xart kavarni, dönt a rendezőség, általános megjegyzést tettem csak. Én speciel nagyon örülök, hogy a támadást már h1-h5-ig nyomják(nyomjuk).

h2-ben én is esélyesnek érzem a csapatom, ezért is vagyok kész a mentésekkel 10 nappal a határidő előtt!!! Ezt lehet h4-ben és mindenhol.

Sztem az embernek mindig arra van ideje, amire akarja. Ha fontos vkinek hogy lejátssza a mentéseit, lenyomhatja egy éjszaka is, én pl. egyszer nem tudtam aludni, a h2 mentéseit akkor fejeztem be, a veszteséget akkor faragtam le, ahogy csak tudtam.

Az első h4 támadáson indultam és iszonyúan örültem, mikor vkiket megelőztem és nem lettem utolsó. Most már indulni sem mertem, az utolsó helyem borítékolva lett volna.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 15 szer., 9:59 

Hi !

Levko megmondta a tutit: "Sztem az embernek mindig arra van ideje, amire akarja. Ha fontos vkinek hogy lejátssza a mentéseit, lenyomhatja egy éjszaka is".
Én is így tettem a csapatösszeállításnál. Másfélórával határidő lejárta előtt kezdtem el, de időre elküldtem. Igaz olyan is lett, de nem akartam csúszni. Fő a játék.----> Részemről lezárva a téma. Köszönöm, hogy részt vehettem, köszönöm a szervező(k)nek a fáradozást, várom a következő lehetőséget.
Szerintem aki megcsinálja, most már kapja meg a toplista pontokat, végül is a munkáér jár.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 15 szer., 14:28 

Szeretnék mindenkitől elnézést kérni,hogy nem küldtem be a mentéseimet.
Én tehetek róla,a körülmények nem menthetnek fel.
Mégegyszer bocsánat,nem akartam kitolni veletek! :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 15 szer., 15:13 

DTi írta:
Határidő hosszabbításról: Nem tudom, hogy mire kell még idő. Én, mint mondtam dolgozom, focizom, bajnokságot szervezek, gyereket (3) nevelek, lakást felújítok, tanfolyamra járok, s kedden kezdtem el a csatákat, de simán belefértem az időbe. Szerntem ennyi időnek elégnek kellett lennie, ha valaki akarta tartani a határidőt, akkor meg kellett tudni csinálni. Szerintem legyen naponta 1% bünti. Most gondolom, sokan ferde szemmel néznek rám, de jó volna ha egymást komolyan vennénk. Ha nevezett valaki, akkor tartsa be a határidőt. A szabály vonatkozzon mindenkire, így fair.

Levko írta:

Nálam itt véget is ért a móka. Mert hétfőn lett volna időm mentéseket gyártani, de ezek után feleslegesnek éreztem. Mivel nem tudtam időbe befejezni, így nem küldtem be semmit és akármeddig ki lehet tolni a határidőt már nem is fogok. Nem szeretnék még egyszer abba a hibába esni, mint amibe egyszer a H3 támadás esetében. Jou-tól elnézést kérek, bár ugyan én jeleztem, hogy számomra túl rövid a határidő, így nem teljesen váratlan, hogy nem küldtem be eredményt. Azért remélem megkapjátok a jól megérdemelt toplistapontokat...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 15 szer., 15:56 

levko írta:
h2-ben én is esélyesnek érzem a csapatom, ezért is vagyok kész a mentésekkel 10 nappal a határidő előtt!!! Ezt lehet h4-ben és mindenhol.

.

Úgy látom nem értettél meg.. Most azért ne kapjunk toplistapontot mert vki nem küldött időben eredményt, te meg leírod a versenyt?? :x Azért kérdeztem, h te mit szólnál, ha nem küldeném vissza a h2 eredményeimet, és lefújnák a versenyt, pontot meg senkise kapna..
Ne értsetek félre, én is a határidők betartása mellett voksolok, de ha vki érthető indokkal késik, akkor sztem kár lenne kizárni, izgalmasabb a verseny, ha többen játszuk..

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 15 szer., 20:29 
Heroes Team

levko írta:
Nem akarok xart kavarni, dönt a rendezőség, általános megjegyzést tettem csak.

Akkor legyen is ez a hozzáállásod! Egy 2 éve halott versenyszámhoz örültem, hogy sikerült embereket szerezni! És lehet hogy én is rááldoztam azt a 4-5 napot, míg összehoztam csak a mentéseket! De ha tudom, hogy nem biztos a beküldők száma, s így le kell fújni a versenyt, akkor bele sem kezdek! S mintha olyan sok eber lenne, akik szinte kapkodnak a lehetőségért hogy csináljanak valami! :shock:

levko írta:
Sztem az embernek mindig arra van ideje, amire akarja.

Igen, ez így biztos! Bogpistáról tudok, hogy általános teendői melett már elötte beválalta az 5.BB 200 mappjának átnézését! Ha pl. emiatt nem végez vele lehet kicsit nagyobb probléma! De szólt előre, bár nem látom a mentéseét így se! :shock: Kár! :(

Másrészt ha pl. ha H3-ban a résztvevők egyharmada :!: :shock: nem küldi be mi lesz? :shock:

Na mindegy, holnap leszedem a mentéseket, hétvégén kiértékelem! Ha megvagyok kiírom az eredményeket, meg kirakatom az eredményekhez is! Jövőre meg HA :!: lesz még ilyen verseny a rendezésemben, akkor máshogy akarom a dolgokat!

De nem ígérek semmit, az nem az én reportm :!:, aki akar jön majd, aki meg nem, az nem!

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 16 csüt., 11:07 
Heroes Team

Zomi, ha errejársz, megmondhatnád, hogy a többi sereggel mi van? akikét nem küldted vissza, azoknak a seregét nemtudtad legyűrni még az előseregét se? :shock:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 16 csüt., 19:38 

Jaaaaaaj!
Azt is be lehetett volna küldeni? Természetesen jópár elősereget megvertem, de csak azt küldtem be, ahol mindkét sereget lenyomtam :P
Megszívtam. Csak azt vedd figyelembe amit beküldtem, most már nem akarok módosítgatni. Legközelebb jobban figyelek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 17 pén., 0:38 

A kiirásban szerepelt, hogy ha több ember is jelzi, hogy az amugy nem nagyon hosszú határidőt nem tudja tartani, akkor meg lehet hosszabbitani még néhány nappal. Szerintem ez történt. Vagyishogy jelezték.

Sajnálom, hogy ilyesmiröl szól ez a fórum, a helyett, hogy kinek milyen ötlet tetszett a többiek csapatában.

AAnt

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 17 pén., 11:01 

Kösz Jou a szervezést és lebonyolítást, szép munka volt.

judicator

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 17 pén., 11:30 

Én is kiváncsian várom a végeredményt. A toplistapontokat pedig minden támadásban résztvevő megérdemli, ez sosem volt kérdés.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 17 pén., 17:23 

Jou írta:
Na mindegy, holnap leszedem a mentéseket, hétvégén kiértékelem! Ha megvagyok kiírom az eredményeket, meg kirakatom az eredményekhez is!

Ha nem túl nagy kérés, csinálhatnál valami mátrixot, hogy ki kinek mennyit sebzett. Engem érdekelne, nem csak az átlag %.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 365 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 19  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]