Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2530 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110 ... 127  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 01 hétf., 7:17 

Dreegar. A sereged éhen marad :twisted:

Tamika és a bájos black knight serege száll szembe az ellenséggel. Megfűszerezve néhány wraith-el.

Legalább, azok vinni fogják a manát, mint a cukrot :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 01 hétf., 7:49 
ISTEN

Sziasztok!

15 játékos jelentkezett, az adatlapok letölthetők innen:
http://heroes.hardwired.hu/letoltesek/e ... apatok.zip
A térképek elkészítése végfázisba érkezett...

kiki

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 01 hétf., 8:51 
Heroes Team

Megnéztem a csapatokat, azt hiszem különösebben nincs okom aggódni, vannak magicesek amiket a kutyák 1 harapással kettészednek, viszont sajnos lett sok teleportos / hastes csapat is, ami nem tetszik különösebben, dehát ez van. Jó kis támadás lesz ez :) Eredetileg resus titánokkal jöttem volna, de amikor a 14 titánt eltüntette ez a kutya 1 attackkal (4,3-6,1k dmg lvl 7-be) akkor azt mondtam h jó :shock: Egyébként sok a fantáziadús sereg, a 88 black knightos, Titi serege, és volt még 1 sereg ahol Brissa volt a hős és volt mindenféle lény benne. Akik fluxal jöttek hasteval azoknak üzenem h sokat fognak csuklani az biztos :lol:

Várjuk a mentéseket :P

Thomas Edison

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 01 hétf., 9:45 

T-Rex írta:
Tamika és a bájos black knight serege száll szembe az ellenséggel. Megfűszerezve néhány wraith-el.

Na, jól összebeszéltük a dolgokat, közbe kb. ugyanazt a lényt vittük harcba :D

Mindenesetre így elsőre nem várok sokat az eredménytől, azon kelepcébe estem hogy a faék egyszerű csapatommal abban kell bíznom a gép nem azt csinálja a bonyolultabb hordákkal, amit kéne :lol: Bár, aki nem vett hastét vagy egybe van a főstackje, az ellen még jó lehetek egy DDamage-el vagy egy lákkal :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 01 hétf., 10:29 

Hát megnéztem a csapatokat és ismét rájöttem h totál amatőr vagyok támadásban :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 01 hétf., 12:05 

Waazz... Az offline-t kevertem az online-al és azt hittem Conflux nem lesz :lol:

T-Rex
Mivel tapasztaltam, hogy a morál és a szerencse soha nem fogja az én pártomat, így esett a választás a nekrok lényeire. Eleinte gondoltam rá, hogy egy szép csontiharcsa sereget toborzok (heroes 3-as nosztalgia, amikor 2000 csontiharcsával daráltam multiban :D ), de gátat vettet az, hogy csak 114 lehet egy stack-ben. Így maradtak a lovagok, akiknél gyakrabban jött az erősebb ütés, mint az élőknél a morál. A Wraith-ek csak a díszités kedvéért vannak ott, illetve bízom abban, hogy a kedves AI, a legpusztítóbb dolgait rájuk pazarolja és nem a lovagokra :D

ArchDruid: Ha elkapnak azok a csúnya behemótok és a gép rájuk teszi a bless-t, akkor nem ígérek magamnak sok jót. Pláne, ha bejön nekik a morál vagy az enchanter-től a mass haste. Bízom a legjobbakban, hogy ilyen nem fordul elő :twisted:

Bakos Zsolt: Most örülök annak, hogy nem kellett a "cure", így a vakítást most megúszom, bár a "slow" az már gond számomra. A sprite-ok, akkor jelentenének bajt, ha játékos ellen játszanék. Ebben a seregben a távolsági egységek jelentik a bajt :?

bobibubi: Champion csapatok első támadását lesz nehéz kivédeni, ha nem lesz taktika skill a tarsolyomban. Ha a gép rájuk dobja a "haste"-t, akkor 1 kör alatt komoly sebzésre számíthat a csapat.

Doom3d: Dragonfly-ok. Fúj, őket már most nem szeretem a weakness miatt. Mellettük a hidra, mely ellen nem lehet vissza támadni. A macik mellett a másik olyan sereg, mely komolyabb kárt fog tenni. És ha megkapja a hidra a "bless"-t...

Dragon: Dragon vérebei is veszélyt fognak jelenteni. Itt abban reménykedem, hogy az enyém lesz az első ütés és nem az övéké. Itt is az enchanter jelenti az egyik bajt. Ha a kutyinkok kapnak egy mass haste-t, akkor abból lehet egy kis bajom...

Dreegar: Dreegar vámpírjai éhen fognak veszni :twisted:
Ennél a seregnél is akkor lenne gond, ha játékos vezetné őket és nem a gép. Azokra akiknél akadnak élők, azoknál okozhatnak fejtörést :D

Embertervez: Ezt a csapatot sem szeretem és nem is tetszik a sok mágia elementál >.<
Nem elég, hogy immúnisak a mágiára, de még nem lehet visszatámadni sem rájuk és ez baj. Nem lesz egy könnyű menet ellenük.

HUNLorcs: kevesebb, de szívósabb. Hasonlóképp érzek, mint Embertervez esetében.

Jou: A titánok a távolsági harcban jelenteni fognak egy kicsi problémát. Közelharcban (remélem) nem lesz gond velük :D
Kivétel, ha a gép elkezdi idézni az elementálokat.

Kiki: a griffek, amennyiben a haste-t kapják és nem az anti-t, gondot fognak jelenteni mindenkinek.

ShurTugal: pedig, nem beszéltünk meg semmit :D
De, ha bejön a szerencse + erős ütés, akkor az fájni fog oda-vissza :D

Teki1986: Az eddigi seregekből ez és Dreegar serege az, amelyiktől nem tartok annyira. Mivel a seregem nem élőkből áll, így ha a wraith-ekre kezd el lőnni, akkor nem lesz gázos a környék :D

Titi: a gólem sereg nekem is eszembe jutott. Csak már akkor, amikor elküldtem. Szívós lények lesznek ezek és ha a Genie a megfelelő varikat pakolja rájuk, akkor darálnak. Akkor már baj lesz, ha távolsági egységek elleni pajzsok / mirth-et ad rájuk.

Warheart: Tome of Earth nem jó. A megfelelő spellpower mellett egy impló nem kellemes érzés és ezt a gép is tudja :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 01 hétf., 12:16 

Megnéztem a csapatokat. Dragonnak üzenem, hogy nekem ugyanez volt a másik csapatom, 400 valamennyi kutya csak teleporttal és blessel :)
Azért vetettem el, mert minden támadásban van egy állat, aki főnix-szel és armával jön, én meg nem várom meg a resistet :D Most nem lett ilyen csapat :(
Elsőre a kutyák, griffek tűnnek jónak. Bakos Zsolt meg a korábbi eredményei miatt esélyes :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 01 hétf., 13:23 
ISTEN

Sziasztok!

Elkészültek a mentések (thx Bic). Kérem, aki hibát talál, az szóljon minél előbb! Beküldési határidő: 2013. július 31.

http://heroes.hardwired.hu/letoltesek/e ... ntesek.zip

Tippem a győztesre: Bakos Zsolt.

kiki

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 01 hétf., 13:29 

kiki írta:
Sziasztok!

Elkészültek a mentések (thx Bic). Kérem, aki hibát talál, az szóljon minél előbb! Beküldési határidő: 2013. július 31.

http://heroes.hardwired.hu/letoltesek/e ... ntesek.zip

Tippem a győztesre: Bakos Zsolt.

kiki

Köszi!

Végigfutva a csapatokat én is Bakos Zsoltét érzem a legerősebbnek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 01 hétf., 13:33 

Ez gyors volt, látszik hogy előbb elkezdtétek :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 01 hétf., 16:34 

Első nekifutásra lejátszottam mindenki ellen pár meccset és nem igazán vannak fényes kilátásaim így elsőre :)

Szerencsére mindenkit le lehet győzni, ami nem hátrány a 0%-ra való törekvésben :lol: Úgyhogy, nézzük csak sorba :

Először is jelmagyarázat :P
DD : Double Damage
DK : Dread Knight
GD : Ghost Dragon
SW : Skeleton Warrior

ArchDruid: A macikkal szenvedtem sokat mire bírtam öregíteni és DD-t vagy luck-ot ütni, de végül nem úsztam meg veszteség nélkül így se, úgyhogy 2DK, 1 GD és 6SK a jelenlegi mérleg.

Kiki: A griffekkel elég sokat szívtam, az anti magic miatt nem lehetett őket slow-olni meg előütni se lehetett őket, úgyhogy a 10DK és a töltelék odaveszett.

T-Rex: Ez a Felső-Jurai légió brutális :shock: Elsőre úgy lekaszaboltak hogy 40 valahányat bírtam leütni, nem számoltam a teleportal. Aztán sikerült elkapni egy jó szériát de így is 15 DK + töltelék veszteséget okoztak.

Teki1986: A lícseket tactics-al meg lehetett fogni, hiába a resu, DD vagy luck nélkül is nagyot ütöttek a 30-31es lovak, így egyenlőre ez az egyetlen 0%-os mentésem :lol:

Titi: Ezek a mocsoksok gólemek 2x is megöltek, hála a annak hogy miket kaptak egy darab dzsinntől... Végül elsőre kaptak egy shield-et és nem bírtam DD-t vagy luck-ot ütni, de a gép szerencsétlenkedése folytán "csak" 29 lovas veszett oda a töltelékkel.

Warheart: Ez a "Csuda-Tarka Fortress-Falka" a gép kezében nem igazán combos földelementállal se, de 1 lovas és a töltelék így is elveszett a mocsárban...

Bakos Zsolt: A sok fajta lény megint megszívatott, mert sokat kell rohangászni, pláne slow-olt állapotban, így a lövészek lekaptak 15 DK-t + a tölteléket.

Bobibubi: Ahhoz képest hogy Bobinak ez az első támadása, szerintem nagyon jó sereg ez, a saját első seregemhez viszonyítva meg pláne :wink: Sőt! :P De sokadik próbálkozásra csak sikerült egy közel elfogadható veszteséget összehozni, 11DK, 2 GD és 6 SW személyében.

Doom3D: Először egyből öregítettem a hidrákat, majd Cure-al ez le is esett, itt egy pöppet meglepődtem :D Utána 10 percig nem sikerült öregíteni sehogy, úgyhogy hagytam ott ahol van és ez megi sl átszik a veszteségen : 30DK, 2 GD és 6 SW

Dragon: A kutyák mass Shield-re azért már nem harapnak olyan nagyot, de mivel eddig mindig kaptak Bless-t a dögök így 20DK, 2 GD és 8 SW a bukott haderő.

Dreegar: A vámpír lordok gyorsan pusztultak, pláne hogy nincs mit elszívni :P Ha sikerül resist-elni mindkét ice boltot akkor jó lesz, de egyenlőre van 16 SW veszteség, mert ha szétszedem őket akkor vagy a sarit vagy a lovast ütik :?

Embertervez: Átkozni fogom a Flux-ot amíg élek :twisted: :D Ezek a szatír-elementálok az őrületbe kergetnek... 30DK, 1 GD és 16SW veszteség.

HUNLorcs: Itt csak akkor kapok Resist-et, ha nem választom be a tactics-ot , de sajnos muszáj a resist-ben bízni, pedig kellene az a taktika :? Úgyhogy itt is van 29DK + töltelék veszteségem.

Jou: Ezek az elementálok már jobban fájtak mint Warheart-éi, meg ezekből többet is kellett leütnöm, így lekaptak 12DK-t, 2 GD-t és 14 SW-t.

Így ahogy elnézem, a dobogóért nem kell izgulnom, megpróbálom 20% alá csökkenteni a veszteséget és majd táborban alkotni valamit, most már H3 támadásban is :D De azért úgy látom 0%-os veszteség nem lesz, "hála..." a sok flux-os haste-s és a teleportosoknak :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 01 hétf., 16:36 

Megnézegettem a csapatokat... nos, a várttal ellentétben kevés volt az olyan agybeteg mint én, aki nulla sereggel és fullos magiccel jött, na nem baj, a szerencse annyi hogy az immunos is viszonylag kevés, így az esetek többségében nem lesz szükségem az Orb of Vulnerablity-re, úgy meg legalább nem fogja megcsapni a villám a saját elementáljaimat... :D A problem csak annyi hogy nem néztem most meg hogy az AI-is használja-e a Chain-t, remélem igen, mert más lehetősége nemigen van... :P A "legnagyobb troll-csapat" címet azthiszem ismét Warheart nyerheti el... :P

Upg.: Nem titkolt célom csak annyi volt egyébként, hogy lehetőleg senki ne zárjon 0%-os veszteséggel, és ShurTugal beszámolóját olvasva ezt talán sikerülni is fog elérni... :twisted: :P

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára HUNLorcs 2013 júl. 01 hétf., 16:43-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 01 hétf., 16:38 

Nyugodj meg, használja a Chain-t a gép :wink: :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 01 hétf., 16:44 

ShurTugal írta:
Nyugodj meg, használja a Chain-t a gép :wink: :P

Megnyugodtam... :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 01 hétf., 16:53 

Shurtugal: Hunlorcs ellen nincs resist mert van gömbje :) szóval azzal ne szórakozz :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 01 hétf., 17:16 

Neki álltam én is :), egyelőre az első 6 ellenfelemmel próbálkoztam. Köszi ShurTugal, bár még a csapatok nagyobb része ellen nem játszottam, az eddigi tapasztalatok alapján nem lett hulladék a csapatom.

Dreegar ellen sokat nem kell filóznom: Haste, üt, üt, vége. Ott nem nagy kunszt a 0%.

Dragon kutyái ellen volt eddig a legnehezebb dolgom, mindig szétmoráloznak, a legkevesebb veszteség eddig 12 Champion + a Firebird.

Mondjuk Doom3d ellen se sokkal könnyebb a helyzet, a Hydrák 10 lovat elfogyasztottak vacsorára.

ArchDruid Behemótjainak kicsit kisebb az étvágya: 7 champion + a madárka.

Ahogy írtam is korábban, Bakos Zsolt confluxos bandájától eléggé tartottam, de szerencsére a gép elég hülyén irányítja őket, így 2 elbukott Championnal sikerült behúzni.

Embertervez ellen kicsit már én szégyelltem magam a durva morálom miatt, ennek köszönhetően a mutogatós bácsik veszteség nélkül elhullottak.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 01 hétf., 17:21 

ShurTugal, nekem csak egy kérdésem vóna:

Terek kihasználja-e a Tűzmadár adta előnyét??? (Gondolok itt a mass haste-re a csata elején? :P)
Azért tettem bele a madarat, hogy én kezdjem a csatát (15-ös speed miatt) és megfújva a macik átrobogjanak egy kör alatt...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 01 hétf., 18:28 

Felraktam a csapatokat a versenyek menübe. Most már onnan is elérhető.
Szerk. Mentések a versenyek menüben. Megyek játszani.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 01 hétf., 19:16 

Nekem hibásak a varázslataim. Az összes mentésemben.

Van egy nem oda illő "magic mirror" varim, nálam csak teleport varázslat volt betéve.

SZERKESZTVE:

Ha én nem használom a magic mirror-t, akkor a behemótok ellen 24 lovag + 10 wraith az eddigi legjobb veszteség :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 júl. 01 hétf., 19:59 
Heroes Team

Leis játszottam az első mccset, a behemótokat 0-ra vertem :D Jól indul a szezon...

Kutyák is leverve gargók árán... ( belekalkulált veszteség) :P

A vakításimmunis hidratömeget is csókoltatjuk 14 gargóval, meg 1 magival

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2530 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110 ... 127  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]