Első nekifutásra lejátszottam mindenki ellen pár meccset és nem igazán vannak fényes kilátásaim így elsőre
Szerencsére mindenkit le lehet győzni, ami nem hátrány a 0%-ra való törekvésben

Úgyhogy, nézzük csak sorba :
Először is jelmagyarázat
DD : Double Damage
DK : Dread Knight
GD : Ghost Dragon
SW : Skeleton Warrior
ArchDruid: A macikkal szenvedtem sokat mire bírtam öregíteni és DD-t vagy luck-ot ütni, de végül nem úsztam meg veszteség nélkül így se, úgyhogy 2DK, 1 GD és 6SK a jelenlegi mérleg.
Kiki: A griffekkel elég sokat szívtam, az anti magic miatt nem lehetett őket slow-olni meg előütni se lehetett őket, úgyhogy a 10DK és a töltelék odaveszett.
T-Rex: Ez a Felső-Jurai légió brutális

Elsőre úgy lekaszaboltak hogy 40 valahányat bírtam leütni, nem számoltam a teleportal. Aztán sikerült elkapni egy jó szériát de így is 15 DK + töltelék veszteséget okoztak.
Teki1986: A lícseket tactics-al meg lehetett fogni, hiába a resu, DD vagy luck nélkül is nagyot ütöttek a 30-31es lovak, így egyenlőre ez az egyetlen 0%-os mentésem
Titi: Ezek a mocsoksok gólemek 2x is megöltek, hála a annak hogy miket kaptak egy darab dzsinntől... Végül elsőre kaptak egy shield-et és nem bírtam DD-t vagy luck-ot ütni, de a gép szerencsétlenkedése folytán "csak" 29 lovas veszett oda a töltelékkel.
Warheart: Ez a "Csuda-Tarka Fortress-Falka" a gép kezében nem igazán combos földelementállal se, de 1 lovas és a töltelék így is elveszett a mocsárban...
Bakos Zsolt: A sok fajta lény megint megszívatott, mert sokat kell rohangászni, pláne slow-olt állapotban, így a lövészek lekaptak 15 DK-t + a tölteléket.
Bobibubi: Ahhoz képest hogy Bobinak ez az első támadása, szerintem nagyon jó sereg ez, a saját első seregemhez viszonyítva meg pláne

Sőt!

De sokadik próbálkozásra csak sikerült egy közel elfogadható veszteséget összehozni, 11DK, 2 GD és 6 SW személyében.
Doom3D: Először egyből öregítettem a hidrákat, majd Cure-al ez le is esett, itt egy pöppet meglepődtem

Utána 10 percig nem sikerült öregíteni sehogy, úgyhogy hagytam ott ahol van és ez megi sl átszik a veszteségen : 30DK, 2 GD és 6 SW
Dragon: A kutyák mass Shield-re azért már nem harapnak olyan nagyot, de mivel eddig mindig kaptak Bless-t a dögök így 20DK, 2 GD és 8 SW a bukott haderő.
Dreegar: A vámpír lordok gyorsan pusztultak, pláne hogy nincs mit elszívni

Ha sikerül resist-elni mindkét ice boltot akkor jó lesz, de egyenlőre van 16 SW veszteség, mert ha szétszedem őket akkor vagy a sarit vagy a lovast ütik
Embertervez: Átkozni fogom a Flux-ot amíg élek

Ezek a szatír-elementálok az őrületbe kergetnek... 30DK, 1 GD és 16SW veszteség.
HUNLorcs: Itt csak akkor kapok Resist-et, ha nem választom be a tactics-ot , de sajnos muszáj a resist-ben bízni, pedig kellene az a taktika

Úgyhogy itt is van 29DK + töltelék veszteségem.
Jou: Ezek az elementálok már jobban fájtak mint Warheart-éi, meg ezekből többet is kellett leütnöm, így lekaptak 12DK-t, 2 GD-t és 14 SW-t.
Így ahogy elnézem, a dobogóért nem kell izgulnom, megpróbálom 20% alá csökkenteni a veszteséget és majd táborban alkotni valamit, most már H3 támadásban is

De azért úgy látom 0%-os veszteség nem lesz, "hála..." a sok flux-os haste-s és a teleportosoknak