Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1257 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 63  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 13 kedd, 9:49 

Csáó!

Lehet, hogy ez nem túl barátságos hozzáállás, de szerintem használja csak ki mindenki az árrésekben rejlő lehetőségeket. Sokkal érdekesebbek lehetnek az összecsapások, ha mindenki talál magának egy olyan összeállítást amivel megkeserítheti mások életét! :twisted:
(én már találtam 8) )

csá:
Sorceress

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 13 kedd, 9:51 

Ja, majd elfelejtettem!

DiLaen-nek:
Ez az év is a szárnyasok éve lesz! :twisted:

csá:
Sorceress

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 13 kedd, 18:08 

Hi!

Észrevettem egy hibát a táblázatban! A Rampartos vrázslóhőshöz Alchemist van írva Druid helyett!

Ez nem biztos, hogy hiba, de az Inferno Magic hőseinek 2 Advenced skillje van.

+

Még 1 kérdés: 3 csapatot kell beküldeni?

Ez itt a legjobb rím húzz el a f*szba!"

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 14 szer., 7:51 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Idegcsávó: Köszi, kijavítottam a hibákat! Természetesen az Infernos hősöknek is csak basic skilljeik vannak, ez csak elírás volt. :roll:
Igen, 3 csapatot kell beküldeni. Jelöld meg, melyik az 1., 2., 3. számú, meglátjuk mekkora az érdeklődés és kiderül, hogy kell e mindegyik csapat.

Baráti üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 14 szer., 14:11 
Heroes Team

Heyho!

Sorceress:Idén „csirkét” vágunk, (v. lövünk)! :twisted:

Egyébként nyilván mindenki réseket keres, a Team meg ezeket próbálja betömködni, kisebb nagyobb sikerrel. Hiszen lehet, hogy azzal, hogy egy korábbi sikeres lény árát felemelik, más lehetőségeket nyitnak meg! :D

Nekem H3-ra két db brutál csapatom már megvan, mindössze azon töprengek, melyik legyen az első számú! H4-ben is kész van már a „tuti” csapat! :wink:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 14 szer., 15:39 

Hi mindenki!

Vologya: Köszi az infót, de még lenne egy kérdésem: A póthőst bele kell számolni a 25.000 dellába?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 14 szer., 16:12 

Mugger írta:
Sziasztok!

Idegcsávó: Nem!

Üdv. Mugger

Hi!

OK, örök hála!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 15 csüt., 1:27 

Csak tudnám mi az a csirke ! Meg hogy hogyan kell levágni?!

Szerintem ez a támadás a táborosoknak van kitalálva

Levko

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 15 csüt., 8:29 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Levko: A csirke = Griffin, Royal Griffin... :D Ezek a lények nyerték a III. Heroes tábor H3 tábori támadás tornáját. :cry: Nem pedig az én Black Dragonjaim... :wink:

Nem értek veled egyet abban, hogy a táborosoknak van ez a verseny! :? Még tábor kilátásban sem volt, ez a versenytípus már szerepelt az oldalunkon! Szotyi mester találmánya az egész! Örök hála neki érte! :D Szerintem egy nagyon jó versenytípus. Nem tudom miért gondolod, hogy ez a táborozóknak lett kitalálva... Próbálj meg játszani és meglátod, nagy élményben lesz részed! :wink: Baráti üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 15 csüt., 10:59 
Heroes Team

Hali!

Vologya, te tényleg Dragonokkal voltál? :lol:

Levko: Nyilván élvezetesebb online ez a játék típus és erre a legkiválóbb lehetőség a tábor. Azonban ez nem azt jelenti, hogy táborosoknak lett kitalálva! Anno volt olyan támadás torna ami online több körös game volt, de aztán (még most sem tudom miért) vége szakadt. Talán most a játék Offline mivolta miatt többen jelentkeznek. Tényleg nagyon jópofa dolgok szoktak kijönni ezeken a tornákon. Olyan lények kerülhetnek előtérbe melyeket máskor alig, vagy egyáltalán nem használunk, mint pl. az én törpéim és golemejeim igen nagy meglepetéseket okoztak… Valamint remélem fogok most is néhányotokban megrökönyödést kiváltani csapataimmal, amik aztán még gépi irányítással is biztosan feladják majd a leckét. :twisted:
Egyébként pedig sokszor tapasztaltam, hogy jópáran nagyon jól gyűjtögetnek, fejlődnek, de aztán a végső csatákban végzetes hibákat vétenek. Itt az alkalom ez egy olyan torna ahol meg lehet tanulni csatázni, mely a Heroes egyik legfontosabb összetevője.
8)

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 15 csüt., 11:34 

levko írta:
Csak tudnám mi az a csirke ! Meg hogy hogyan kell levágni?!

Szerintem ez a támadás a táborosoknak van kitalálva

Levko

Ahoj!

Én nem voltam táborban, talán leszek idén, de a lehető legnagyobb lelkesedéssel vetettem be magam a csapatkészítésbe, és bízok benne, hogy elég ütős teameket sikerált összegyűjtenem... Amúgy én imádok csatázni, nekem pont az megy míg a gyűjtögetős-építgetős résznél néha idétlenül nagy butaságokat szoktam csinálni. (pl. elfelejtek építkezni, ami multiban igen gáz, főleg ha az első héten teszem!!!)

üdv, Cooper

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 15 csüt., 11:39 
Heroes Team

Én lehet hogy 4. alkalommal is megmaradok a jól bevált csapatösszeállításomnál, pár offline-ra kihegyezett, amugy sose használt varázslattal feljavítva (force field, disrupting ray egymás után, stb). Persz eez még nem biztos, még hozzá se láttam a seregek összeszedésének, de mivel 3 sereget kell küldenem biztos benne lesz a 2 kedvenc váram is (necro és inferno). Angyalokat továbbra is hanyagolom :twisted:

Ja, és a 3 sereg közül a fősereg kiválasztásának legegyszerűbb módja, ha mindenki lejátszik egy körmérkőzést a saját csapatai ellen. Én is igy fogom...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 15 csüt., 15:38 

Hi!

Az offlineban egyetlen dolgot sajnálok nagyon, hogy nem lehet látni az ellenfél arcán a pánikot, amikor szembesül a sorsával! :twisted:
Sőt még lehet, elsőre elbizakodottan azt mondja, oh a gép gyenge, úgyis leverem. De amit aztán kap! :lol:
Nimbi! Kipróbáltam a kis csapatodat, tényleg elég kis vérengzők, de már két olyan csapatom is van ellenük, ami elég rendesen helyt tud állni! :wink:

Sok-sok vérengzést:
Sorceress

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 15 csüt., 15:50 
Heroes Team

Hi!

Sorci: Remélem is hogy gyúrsz ellenük, de gondolod, hogy én mindent elmondtam? A csapatomat alkotó lényeknek van egy kicsit butább változata, amik kicsit többen vannak (jóval többen vannak)... Probáld ki azokat is meg fogsz lepődni!

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 15 csüt., 16:13 

Azokat próbáltam. Messze szaglott róluk, hogy jobbak! Szanaszétszedtek majdnem mindent! :shock: Majdnem.
A H4-ben viszont keress jobb sereget, mert a c verzióm is legykta a tieidet, bármennyire próbáltam nyerni velük! :roll:
Igazság szerint idén inkább a 4re gyúrok, az a sereg verhetetlenebb. De ne aggódj 3-ban sem lesz sétagalopp átgázolni a fiaimon!

csáó:
Sorceress

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 15 csüt., 19:30 

Hi!

Nah, én is nekiláttam a csapatkreálkásba... Vigyázzatok, mert kihasználok minden egyes aranyat. :twisted: :twisted: 1ébként szerintem Yo verseny lesz!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 16 pén., 9:31 

Egyszer régen azt írtam a Fórumba, ha nagy leszek én is szeretnék elmenni egy táborba. Ezt tartom.

Sose mondtam, hogy hülyeség a "Támadás" torna, csak azt mondom, hogy aki több tucat ilyen meccset lejátszott - iszonyú "fórban" van.

Olvasom, a hozzászólásokban, hogy pl. Sorceress már Nimbus seregei ellen harcol. Tudom nem hivatalosan, mert a verseny nem kezdődött el, de mégis. Ha előre látom az ellenfél seregeit, akkor én is össze tudok állítani ellene egy mindent vivő sereget. Na pont erről szóltam.

Vologya! Ha én varázsolom el a griffineket, a Black Dragonnak győznie kell.

Sorceress ! Hogy a fenébe ütköztethetném a saját 3 seregem? Milyen pályán vagy hogy?

Levko aki egyre hüjébb(nek érzi magát)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 16 pén., 10:47 
Heroes Team

Hi!

Levko: Sorci csak pár infót kapott arról, hogy milyen seregeket fogok használni, ám közel sem tud mindent... Nekem sem érdekem, hogy ő alaposan fel tudjon készülni ellenem! :twisted:
Egyébként a seregeket a világ legegyszerűbb mapján lehet kipróbálni, amit saját magad is kreálhatsz! Mindössze két várat és a két hőst kell lerakni a cuccokkal és a seregekkel és már mehet is a csata! Ha pedig minden kötél szakad dobj egy mailt Gepynek, szerintem biztosan küld neked egy próba mapet!

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 16 pén., 13:11 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Levko: Természetesen senki sem ismerheti a másik csapatait részletesen... :D Én is beszéltem Muggerrel, hogy milyen vártípussal fogok indulni, de nem árultam el nek azt, hogy hogyan néz ki pontosan a csapatom! :wink: Mellesleg nagyon nehéz olyan csapatot kitalálni, amelyik minden ellenség ellen sikerre vihető és pont ez a szép ebben a verseny típusban. :twisted: Persze, aki már játszott ilyet, az előnyben van egy kicsit, de pl. Sorceress, aki a csirkékkel nyert tavaly, Ő akkor játszott először és nagyon ütős volt a csapata! Nem értek veled egyet abban, hogy varázsolsz a csirkékre és a Black Dragonok simán nyernek, mert neki kb. 300 Royal Griffinje volt, nekem meg kb. 15 Black Dragonom. Varázslatok mindkét oldalon alap 1-2. szintűek. Szóval ismerni kellene a csata körülményeit, mielőtt lekezelően véleményt mondasz! Ne vedd bántásnak, nem azért mondtam, inkább játsz, hátha tiéd lesz a dicsőség! :wink: A táborba pedig sok szeretettel várunk! 8) Baráti üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1257 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 63  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]