Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1619 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 81  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 márc. 16 vas., 15:03 

Sziasztok!

Bozso: NG és Koko már lejátszották, csak nem votl időm kitenni még. Mindjárt megteszem!
Egy meccs még mindig hiányzik, Süni vs. én. Nem tudom ezzel mi legyen, mert én több alkalommal is vártam Sünire, több megbeszélt időpontban is. Ő nem jelent meg. De magam részére most hogy dönthetnék? Ma estig várok még rá, ha nem jön sajna a magam javára kell ítélnem. Remélem ezt mindenki megérti. Így is nagyon sok a késés ezen a meccsen már...
Az instanity javitva innen letölthető. Tegye meg mindenki, és ezen játszátok a meccseket ezután. Aki már lejátszotta szerintem az ne játsza újra.

Üdv: Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 márc. 17 hétf., 6:34 

Laca! Ha nem tudott valami miatt jönni, sajnos rá is vonatkozik a szabály. :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 márc. 17 hétf., 16:21 

Egy kis Instanity

Sorceress - Inferno - Pyre vs Merlin - Necropolis - Clavius

Jól indult a meccs, Pyre-t dobta a gép. Aztán ennyit a jó dolgokról.
Elfelejtettem könyvet venni, így hazakullogtam. Ezzel máris vesztettem 1 napot. Frankó.
A blokkok jó nagyra sikerültek, így az impjek hullottak rendesen. 5. nap magasságában majdnem Pyre is ott maradt, amikor 10 HP mentette meg a pegaziktól, 1 efret eltávozott.
Hogy érdekesebb legyen, a második hét elején holmi Dread knightok leszedték a ballistáját is, a pályán pedig sehol nem lehetett újat szerezni.
Eddigre Merlinnel már elosztottuk az aranybányákat, a délkeletiből kipofozott a főseregével, míg az északnyugatiban Solmyr tett rendet aki az Inf oldalon állt.
2 relikem ismét gyenge volt - Thunder Helmet, és +2 all cipő, a másodikat ráadásul arkangyalok védték. Nem láttam értelmét, hogy lebontassam az arcom. Maradt a sapi, amit macik őriztek. Ezt gond nélkül ki is szedte Pyrelány.
Kicsit nagyobb gond volt, hogy egy cigiszünet végére már eltelt jó 1 perc a körömből, így sietve mentem nagabankot látogatni, nem is néztem van-e manám. Hálisten még 1 mass slowra futotta.
3. hét elején már nem marad ütni való, kivéve az arkos csizmát (azt meg üsse akinek ballisztája is van), így gondolta Pyre bemegy középre, előtte tanul néhány varit a tower várban (pl waterwalkot, aminek itt például semmi értelme sincs)
Szerencsésen elfelejtettem manát tölteni, így újabb egy napot bohóckodhattam el.
3. hét közzepe felé megnéztük a blokkot, le is szedett 2 szultánt, mivel semmi használható spellem nem volt.
Középen lebúnyóztunk néhány hidrát, és kigyúrva, már az új heti populációval (és 2 ajándék szultánnal amit a refu adott) átszántottunk a másik blokkon is.
Megpróbált Pyre fővárost foglalni, de Clavius hirtelen ötlettől vezérelve megtámadta a jányt.
Gógokra nem maradt pénz, így 1 reddragóval és 12 démonná alakított beáldozott imppel + a sallanggal vettük fel a küzdelmet a majdnem fullos ~500 csontos nekrósereggel.
Főcsata izzadósra sikerült: se cure, se resu, se semmi. Dispell elleni gömb felrakva, egyedül egy puhány chainje volt a skillfölényben szenvedő Pyrenek, amivel felébreszthette a vakított Arkdebiljeit.
Clavius sem volt egy atomtudós álapotban, se animate, se 3. szintű earth vagy air, se meteor (nem volt ideje megtanulni).
Így a két fogyatékos főnök nem sokat tett hozzá az alapskilleken kívül a játékhoz. 1-1 death riple illetve chain kivételével.
Pyrét low morál is súlytotta legalább 3-szor, ennek felettébb örültem.
Debilek jómunkás paraszthoz méltóan betakarították a csontokat, 100-as nagyságrendű bálákat raktak belőlük, így nehezen ugyan, de Merlin összes csontiját sikerült ártalmatlanná tenni.

Köszi a meccset, izgalmas csata volt nagyon.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 márc. 18 kedd, 3:52 

Hali!

Godlike: egyeztessünk a meccsünkről! MSN-en megtalálsz; laca11@tvn.hu, vagy skype: laca11.travian

üdv: laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 márc. 18 kedd, 7:14 

Sorci... tetszett a beszámolód, jó stílusban írtad meg, így jókat derültem rajta. A meccs is izgalmas lehetett. Grat. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Online Kupa - 2. kör
HozzászólásElküldve: 2008 márc. 18 kedd, 11:14 
Heroes Team

Instanity

Csizu ( Fortress - Bron ) vs. Ssth ( Fortress - Orrin )

A sors bal keze, hogy ilyen korán összehozott Th-val, de legalább egy jó meccsnek néztünk elébe és az is volt.
A részletek: Jobb híján Bron-nal kellett beérnem, aki önmagában nem is olyan rossz, de végig borzalmasan fejlődött. Két értelmes skillje az alapskilljei voltak, a mágiákat a szigetről szereztem és ennyi. Might skillt nem kapott, az university-n sem tartottak belőle órát, de legalább attack és defense értékei kompenzálták a hiányt.
Az első héten sziget, arti, majd arti bevált. A déli relicem a sari sapka, sarikkal vigyázva. Az északi viszont TG, és bone dragonok védték, így 2. héten 3 sima hydrával sima volt. Nagyon jó kis csaták folytak az aranybányákért. Th - köszönhetően Gunnar sebességének - beelőzött a dél-keleti aranybányánál, de tiszavirág életű volt, mert Gunnar azonnal kapitulált (nem Gunnar napja volt, 4szer kellett megölnöm, mire meghótt) Az északi aranybányát is sikerült birtokba vennem, és fontos még, hogy az aranybányánál lévő, lvl 1-ek által őrzött ládákat is ki tudtam szedni, 5-t. Így 2. héten több, mint 20k aranyam volt, és lehetett volna chaos hídrám is, de még fölöslegesnek éreztem (mert a 3 dög a hősnél volt északon). Th megunhatta a droid veszteségeit, így Orrin-nal az észak-nyugati aranybánya felé vette az utat, és kisöpörte szerencsétlen droidomat. Ennek köszönhetően a déli aranybányánál tébláboló Voy (aki beverte Gunnart) be tudta venni Th 2. várát és kiszedte a dragon wing tabardot is a területéről. 3-4 nappal később Orrin megkerülte a mapot és visszavedte a várát, de kicsit drága árat fizetett érte: Voy már egy harcképzett droid volt, és a 70-es arrow-jával 2 wyvernt küldött a másvilágra, majd elfutott. Következő körben megvásárol, 7*1 lvl 1-gyel pedig még 2 wyvernt pusztított el. Th később még bukott több wyvernt is, így hiába szedte ki mind a kettő serpent fy hives-et, nekem volt fölényem a létszámukban a főcsatára. További droid-csaták következtek, amely révén én vettem birtokba az északi aranybányát, ő pedig a délit.
Miután kiszedtem a TG-t és a naga bankot, elindultam a garrison felé. 1-3-3-nál bevertem a garrisont 5 chaos hydrával, de 1-et sajna buktam, mert nem volt negatív moráljuk a védőknek. Lendületemet nem törte meg, kiszedtem a 18 AD által védett nyakéket 4 chaossal, ami picit necces volt, de megúsztuk. Library is befigyelt, így Bron elég szép értékekre tett szert. 29-27-13-14 volt, míg Orrin 13-12-17-7 (ha jól emlékszem, szignifikánsan nem tér el). A főcsatára 1-4-2-nél került sor. Orrin nem sebzett rajtam semmit közelharcban, de a meteor showere igen (jó lett volna ha működik a resist) és a resu-val még próbálkozott, de mindhiába. A lény- és skill fölényem elegendőnek bizonyult és tudtam nyerni.

Kösz a meccset Th, izgalmas volt, élveztem!

Üdv

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 márc. 18 kedd, 21:11 

Instanity

NG (Rampart - Thorgrim lvl15 - 26/9/11/12 90 manna)

vs

Bozso (Rampart - Sorsha lvl19 - 25/18/27/16 175 manna)

A mapot kétszer teszteltem Csizuval, mindkétszer elvert, bár szorosak voltak a meccsek és fontos tapasztalatokkal lettem gazdagabb.
Főhős tekintetében rossz volt a felhozatal, végül Sorsha mellett döntöttem, aki első nap be is verte a kristálybányát, majd szép sorban mindent lezúztam északon, 6. nap hajó (green dragon épp meglett), szigeten felvettem a lég- viz- és földmágiát, majd vissza és quest arti beváltás.
Ezután bevertem mindent, másik várat foglaltam (szintén Rampart), kiszedtem amit tudtam és felvettem a plussz értékeket is. A két relicem a Titán Páncél (ősi macik védték) és a +2 All Szandál (Hydrák védték).
A 3. hét elején sajna még mindig csak basic földmágiám volt, ennek ellenére muszáj volt elkezdjem kiszedni a reliceket.
1.3.2-nél sarikkal, fákkal, kb 45 grand elf-el, 1-1-1 törpével és basic taktikkal (no meg a vár előtt rám mosolygó Golden Bow-al :) ) lezúztam a macikat mindössze 1 fa és a 3 törpe elvesztésével. Ezután menekültem, Sorshát megvettem a másik várban, hoztam a sereget ás másnap kiszedtem a másik relicet is. Mivel a meccs során NG nem nagyon erőltette az aranybányák elfoglalását, mindig volt pénzem, noha Capitolt csak a vége felé húztam. 1.3.6-nál már betörhettem volna, de a Thieves Guild adataiból arra következtettem hogy ellenfelem még nem szedte ki a reliceket.
Ezért elmentem még egy-két helyre, mannát töltöttem, majd 7. napra ráálltam a stables-re.
1.4.1-nél aztán full sereggel (másik várból megvett lvl 1-2-el is) áttörtem, kiszedtem a +3 Allt és könyvtáraztam. Eladtam az összes hasztalan artit, igy minden képzettségem expert lett, majd áttörtem NG garrisonján.
Másnap jött és megütköztünk...
A csata hamar eldőlt, taktikkal bevédtem az ijászt, majd NG nyitott. Thorgrim villámja leszedte a 70 elf felét, majd részemről mass haste, waiteltem mindenkivel, támadtam, majd következő kör elején mass bless...

Köszi a meccset, jó volt!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 márc. 20 csüt., 15:55 

Sziasztok!

Ne feledjétek: a 2. forduló lejátszási határideje március 23. éjfél!!!!

Üdv: laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 márc. 23 vas., 8:43 

Sziasztok!

Online Kupa 2. forduló
Instanity

Bogpista Fortress-Alkin vs Titi Rampart-Neela

Jól indult a parti, kezdésnek két fortresses hős a kocsmában, a lvl3 arti pedig +5 kard. Egy kalandozó ment is egyből az egyik aranybánya felé, a másikra is megvolt a terv. 4. nap elfoglaltam a második várat és annak lényeivel mentem a másik aranybánya felé. Az aranybányákat végig én uraltam egyszer zavartam el Titinek egy hősét. A Rampart lassabban mozgott mint a Fortress a félig mocsaras részeken. Jól fejlődött Alkin, minden lett ami kell. Módszeresen pusztítottam le a 2. héten a területemet, melynek végére beütöttem az egyik dragon fly hive-ot. 6 wyvern lett a jussom. Majd indultam a relicért. Ekkor ütötte be Titi a garrisont. De mivel a nyakláncot goldok védték, annak nem ment neki. Én elvettem a Dragon scale armort a szürkemedvéktől, majd 1 futás után a dobozt is kinyitottam a vár előtt és mentem én is a garrison felé.
Titi sok lényt bukott, varázslata sem volt túl sok:
A csata 1-3-5 -nél

Alkin: 20 16 11 10 - 52 mana
5 káosz, 16 WM 15 Mgorgon 20 Gbasilisk, 37 légy 55 lizard, 82 gnoll

Neela: 14 17 18 11 - 220 mana
2 green, 8 war unikorn, 16fa, 54 battledwarf, 25 pegazus 36 gradelf

A lénytöbbletem a csatában realizálódott, Alkin győzedelmeskedett.

Kösz a meccset Titi, izgalmas volt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 márc. 23 vas., 21:34 

Teki vs. Jou
Fotress vs. Fortress
Bron vs. Gurnisson

Hatalmasan izgi mérkőzésen, 1 3 1 nél feladtam az értelmetlen játékot, később kiderült jogosan. Már a map kreállásnál eldőlt az egész. Egyetlen használható artim volt a területemen egy +4 pajzs. Ennyi. Emiatt szoktam megutálni a Heroest...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 márc. 24 hétf., 9:57 

Sziasztok!

A mai nappal indul a 3. forduló! Az aktuális fordulóra vonatkozó map a The Challenge! Letölthető hamarosan :)innen.
Lejátszási határidő: 2007.04.06!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Laca 2008 márc. 26 szer., 2:52-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 márc. 24 hétf., 11:11 
Heroes Team

Teki1986 írta:
Teki vs. Jou
Fotress vs. Fortress
Bron vs. Gurnisson

Hatalmasan izgi mérkőzésen, 1 3 1 nél feladtam az értelmetlen játékot, később kiderült jogosan. Már a map kreállásnál eldőlt az egész. Egyetlen használható artim volt a területemen egy +4 pajzs. Ennyi. Emiatt szoktam megutálni a Heroest...

Teki, az én olvasatomban akkor is küzdeni kell, ha csak 1 értelmes artid vagy valamid van. Ha úgy kapsz ki, hogy a Tőled telhető legtöbbet kihoztad a meccsből (és végigjátszod), akkor elmondhatod, hogy nem rajtad múlt.
Arról nem beszélve, hogy tudomásom szerint Te is tettél azért, hogy ez legyen a vége :(
Sorry a belepofázásért, Jou mesélt a meccsről és valóban szerencsésebbnek tűnt, de valaki mindig szerencsésebb a másiknál, ilyen a heroes.

Üdv

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 márc. 24 hétf., 13:18 

1 3 3 -nál minden megcsinálva ami fontos.
Hatalmas varázslataim voltak... Kb. ha bementem volna középre akkor lett volna kis skill hátrányom, csak lényem nem maradt volna. Neki 3. héten 23-as attackja volt, az én 8-asomhoz képest. 8 13 5 2 voltam úgy hogy mindent megcsináltam csak a pandorát nem, míg Jou 23 7 10 6 és neki is ott volt a doboz. Kérdem én akkor minek húzzam az időt? Összecsapunk és két kör alatt vége. Reménykedjem hogy bukik lényeket? Vagy hogy elront valamit? Nem nézem ki Jouból ezt, jó játékos ő is. Ergo ugyanolyan lények csak neki dupla sebzés és varázslatok.
Én tudom hogy a tőlem telhető maxiumot kihoztam, de miért kellene végig játszanom ha már előtte könnyen látható a vége? Miért is tettem én róla hogy vége legyen?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 márc. 25 kedd, 18:37 
Heroes Team

Laca írta:
Sziasztok!

A mai nappal indul a 3. forduló! Az aktuális fordulóra vonatkozó map a The Challenge! Letölthető hamarosan :)innen.
Lejátszási határidő: 2007.04.06!

404 Not Found... Pls tegyél ellene vmit Laca...

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 márc. 26 szer., 2:52 

Hali!

Most már működik! :)

bye: laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 márc. 27 csüt., 16:15 
Heroes Team

Még ne játszatok az OK mapon, mert ez nem a megfelelő verzió! Az érintetteknek elküldöm mailben a jó verziót (mert én néztem át és ellenőriztem le).

Üdv

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 márc. 27 csüt., 20:21 

Megkaptam az új verziót. Godlike emailcímét nem láttam benne, juttassátok el neki is plíz. Azonban lenne egy kérdésem: Miért nem támogatják a szervezők a +4 +5 +6 allos varázstárgyak erős őrző mögé téve mindkét félnél elhelyezni? Ezen a mapon volt 1 fix kanna mindkét félnél 42 küki mögött. Ha a +6-ot túl erősnek vélitek ott lehetett volna hagyni a +5-öt, vagy a +4-et. Hozzáteszem a kanna szerintem is túl durva. De a +4all pajzsot nem tartom überbrutál varázstárgynak, pláne hogy van SS is. Nyugodtan be lehetne tenni azonos relic-ként avagy olyan pályákon ahol ez megoldható középre. A random relic nem megoldás. Titinek ellenem resist cipö + orb of vulnerability volt. Ez ugye kiegyenlített. Ahelyett hogy lett volna 1 azonos fix, +1 random ami eddig tendencia volt, ezenkívül volt 1 ami a gyorsabbnak járt. Érdemes lenne elgondolkodni rajta, hogy mit is akartatok ezzel elérni és mi lett belőle.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 márc. 28 pén., 16:15 
Heroes Team

Godlike e-mail címét nem tudom...
Bozsoval játszottunk rajta egy teszt gamet, és levontuk a következtetést: a sok tiltott arti miatt előfordulhat, hogy ismétlődnek az artifactok (ha van utopia). Pl. Bogpista vs Csizu OB meccs idén a Side by Side-on. 2 SS-ed volt...
A +6 to allt túl erősnek véltük (ahogy írtad) de azt sem akartam, hogy több fix relic legyen bent, mert kicsit uncsi lehet. De ha nem, akkor beteszek vmi fix relicet (de nem kannát) és akkor meg van oldva. Még most átgondolom és megcsinálom, hogy minél előbb megkapja mindenki.

Laca: ha ellenvetésed van, akkor szólj, hogy ne dolgozzak fölöslegesen :) De ha egyetértesz a leírtakkal, akkor lécci bólogass :D

Üdv

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 06 vas., 18:50 
Heroes Team

The Challenge

Sorceress ( Castle - Orrin ) vs. Csizu ( Tower - Tazar )

Valamikor szombat este 20:30-kor kezdtük el a gamet, és hajnali 2:30-ig tartott. Hosszú volt és izgalmas, bár Sorci állítja ezt inkább :)
Természetesen örültem Tazar-nak, akit a második hét közepéig rejtegettem. Dehát Orrin-nál jobb hőst nem sokat kaphatott volna Sorci, így ő sem panaszkodhatott.
2. skillnek bejött az archery, majd az earth magic. Ezt követte a resistance, ami azért kellett, mert Sorcinak mindig van chainje, meteorja, és Tazar papát elsősorban ezzel lehet leverni. Ezen az estén nem így volt.
A lassabb tower-rel végig Sorci előtt voltam, előbb vettem be a 2. várat, szedtem ki a reliceket, de ez kb semmit sem ért. Tazarnak tulajdonképpen mindene megvolt ahhoz, hogy számára kedvezően alakuljanak a dolgok, leszámítva egy dolgot, a CURE-t. Egyik vár sem adta be, sem a towerben a Library, és Uland, valamint Caitlin is távol maradt ma a kocsmától. Pedig a tomb-ban talált Titan's Cuirass így semmit sem ért. A tower várban: Sorrow, Frenzy, Clone; középső dungeon várban: Inferno és Bersek. A Fire Shield és a Counterstrike hiányzott a gyűjteményből, ha a 3. váramban lett volna 4es guild, akkor tuti ott van :(
Szóval a 3. hét 3. v 4. napjára kiszedtem mindent, de nem tudtam középre menni, mert nem volt pénzem kivenni a sereget, csak a felét és nem volt cure, ami kellett volna a középső vár előtt dekkoló 25 Black Dragon ellen. Fél sereggel amúgy sem szívesen megyek be, mert ha ott van Sorci, akkor teljes sereggel elkap és vége. Érdekes mód neki volt pénze - állítása szerint - nekem nem. Pedig mindkét medusa storeban 40-en voltak, a Naga Bankban 15-en, Dwarven T.-ben pedig 100-an, szóval nem vágom.
Ha van cure, akkor megkockáztatom, de nem volt. Így vártam 4. hétig, akkor pedig Sorci kivette a pandorát. Sokat gondolkodtam, hogy én is megüssem-e, de nem mertem. Nem tudtam mivel verem le a 25 arkot. A játék után megnéztem, és ugyan levertem őket, de csak 6 titán és 24 archmage maradt a 25 master gremlin mellett.
A főcsata tök jó volt: Mass Prayer, ark üt, champion üt luck-kal, majd jön a royal aki morált kap, majd luckot. Ekkor mondtam, hogy kösz a meccset.

Szóval Sorci nyert, nekem pedig hiába volt mákom Tazarral, cure és valami támadó lvl 4 spell híján esélytelen voltam (volt villám elleni nyakékem és 22-es powerem). Hiszen Castle-val a pandora még üthető, de towerral nem, csak ha bebukom a sereg 70%-át.
Ilyenkor vagyok elkeseredve, mert nem hibáztam (max a várválasztással, dehát ki tudta h nem lesz cure...) és 6 órát mégis beleöltem.

Sorcinak gratula, mert ismét jól játszott és ügyes is volt.
Sok sikert a döntősöknek, győzzön a legjobb!

Üdv

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 06 vas., 19:16 

Na hát mi is lenyomtuk Jou-val a meccset...

The Challenge

Bozso (Tower - Cyra 29/20/25/14 - 240 manna)

vs

Jou (Necro - Moandor 20/33/26/26 500 manna)

No hát a meccsre sokat készültem, többek közt Csizuval is teszteltünk, meg sokat dumáltunk a map-ról, úgyhogy tudtam mikor merre...

A jó kedvemet rögtön elvette az első nap...7 hőst vettem és közülük mindössze egy harcos hős volt, Kyre...így végül a nagy "harcos" Cyrára esett a választás. Tudtam hogy offense-re armorer-re nem számíthatok, úgyhogy a sebesség fontos lesz, hogy legalább megelőzzem Jou-t a két belső relic felvételében.
1. nap aranybánya, jól ment minden, bevettem a bányákat, többiek felfedeztek, gyűjtögettek, 1.2.1-nél master dzsinnivel rohangáltam, + csizma+stables, 1.2.3-nál 1 titán védte a kesztyűt. az is megvolt. 1.2.4-nél quest artikat váltottam egy menekülés után.
1.3.1-nél trade postnak hála lett titán, 1.3.2-nél +2 All, mellette +6pajzs, majd irány a kis sziget, TG és TH, majd vissza és 1.3.4-nél bevertem a Blackeket és kiszedtem a boxot. Itt a terv szerint mennem kellett volna tovább a titánokon át, csak hogy régen voltam otthon. A legerősebb varázslatom a magic arrow volt, ráadásul addigra húztam lvl4-et, ami chain-t adott.
Gyorsan menekültem, tanulás majd vissza, populációt megvártam és 1.4.1-nél ütöttem a titánokat...A meccs legszebb jelenete részemről: dzsinni varázsol a NQ-re (Frenzy...) majd jönnek a titánok, -6 NQ...Itt éreztem úgy hogy...na nem mondom ki hogy éreztem!
Mentem tovább, saját relicem DSA az Archdevilek mögött, újabb -2 NQ (megint dzsinni frenzyje után...). Mentem tovább, de sajna avárat ghostok őrizték, mivel több embert nem akartam bukni, inkább rohantam tovább ellenfelem relicjéhez amit én már korábban láttam, TC. Ezt is sikerült kivennem, majd Jou egy félórás csatába kezdett, ekkor verte be a pandora boxot, ami számomra teljesen lehetetlennek tűnt.

Ezután 1.4.6-ra átértem hozzá és csatáztunk...

Nem volt ghost igy én kezdtem, chain, dőltek a dread-ek, majd túloldalon mass haste, 730 csont leverte a maradék NQ-t, új kör, jött a meteor a túloldalról, majd részemről újabb chain. Próbáltam menekülni a csatatéren, hogy kihasználjam a chain-t, de végül asszem 300 csonti állva maradt, így buktam...

Igazából Jou taktikja mindent eldöntött, sajna mivel wizardom volt, erre esélyem sem volt, university is fos volt, viszont mind a 4 mágiám expert volt...Hiába voltam gyors, nem sokat ért!

Jounak gratula, jól nyomta!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1619 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 81  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]