Hát de akkor még nem volt sok lényed felfejlesztve nekem viszont csak az ördög és a pit fiend.
Igen **** pálya volt ez, alig tudtam lépni sivatagon 3-4 droiddal se nagyon a végén. Ez csak a meccs végére javult picit a főhősnél skillek és 1 tárgy miatt. Artifaktok nuku értelmes no és persze higany és sulfur volt alig alig csak minden másból rengeteg volt pl gemből és kőből tele voltam. Viszont 3 lényemhez is 5-10-10 darab kellett higanyból és kénből. Azt hittem simán lefutott a meccs emiatt.
Mivel jó későn tudtam emiatt rémparipát venni és ördögöt, utána meg fejleszteni se nagyon tudtam őket. Pénzzel jól álltam korán meglett a Capitol, 1 napos késésben talán mint szeretem volna 2. váram is meglett a piros játékos helyén lévő vár megszerzésével, amit a földalatti területen keresztül lehetett megszerezni, 2 lényt azért le kellet hozzá irtani közben. De a földalatt is elég lassan haladtam. Ennek ellenére be tudtam menni középre ha lehet ilyet mondani egyáltalán. Ennek a pályának nem is volt klasszikus közepe se szerintem.
Lent a földalatt is amit felfedeztem messzi látó szemmel ott csak egy All fény mágia volt ami nem rossz, de nem is ért volna annyit amennyi lépést és erőt vett volna el a sok zöld sárkány ami védte jó messzire. Azt hittem szóval hogy nagy nagy lépéshátrányban vagyok de a végére kiderült, hogy sárkányon és az unikornison kívül nagyon sok embere nem volt Zsee-nek többre számoltam, pl nekem nagyon sok impem meghalt elején, még így is szépen 100 felett volt nálam, + nála még 40-50 pixie néztem mi van és a 89 kardos emberke is kevés volt az én 245 ördögömmel szemben. Pit fiendből is több volt 3-al a hősöm is 1 szinttel feljebb volt.
Viszont nekem az attackom és a spell powerrm volt viszonylag magas, de nuku artifakttal igazán egyik se volt kiemelkedő, erre láttam már előre 2 tavernáben és egy külső kocsmában, hogy hoppá 18 defje van Zsee-nek szép zölden, hát akkor nem mertem megtámadni, mert azért is mentem közép fele hogy betörjek. Gondoltam sebaj felhúzom az upradge külső épületben az embereimet de ott is 10 feletti nyersik kellettek ördöghöz pl
mondom akkor szerzek még a térkép jobb széléről bár baromi messze volt, és a várban is fel tudom fejleszteni és utána támadok. Zsee ekkor pont elkezdett jönni és jönni, hát akkor mondom én még pár kört bent maradok a várban ha akarsz támadsz, ha nem, támadok én 1 héten belül kb. Két meglepim volt egyébként, azt akartam volna ha lehet majdnem max 245-s számmal robbantani a démonkáimmal, de oly kevésszer lépett a gyors elf lényeknek és Zsee mass hastéjának köszönhetően, hogy kb 30-40 db tudott csak hatni a végére
A másik meglepi amit végül nem kellett használom, az elég olcsó mannás és viszonylag erős 300 hp-s Holtak felélesztése. A slow-om lassúnak bizonyult.
Próbáltam jól taktikázni a lényekkel, skillekkel spellekkel és csak bizonyos időközönként kitörni támadni, a többi egységgel bent maradni így talán egál volt a defense, de még lehet így is fölém magasodott a 18 as defje Zseenek.
A sárkánya meg eléggé sokszor lépett, de többet szívattam neki mint gondoltam fura mód.
Ez van sajnos most sokat segített a kastély, de így is letoltuk 3,5-4 óra alatt pedig nehézkesen indult el a meccs bugok, vihar stb miatt.
Gratulálok Zsee-nek ezt tényleg be tudtad volna húzni, csak pont nem értél el középen, de akkor viszont kevesebb upradgelt lényed lett volna.
Ui : 2. várad most volt vagy nem már viszonylag korán neked is?
Többiek még nem meccseltek azt hittem mi leszünk az utolsók!
1 hétig elvoltam havazva munkával, most előkészülünk a jövő hétre sok vendég lesz itt 1 héten át, + Paul Romero interjú amit így is halasztottunk, szóval sok szabad időm nem volt.