Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 981 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 50  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 09 szer., 18:05 
Heroes Team

Gondoltam nem szemetelem naponta a fórumot a nyekergésemmel, de azért két naponta megteszem. :P

Süniről tud vki, vmit?

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 09 szer., 20:39 

Sziasztok,

Aki ráér azzal szívesen letolnám a meccseket még a vizsgaidőszak előtt. Ez a következő 2 hetet jelenti :)

Titi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 11 pén., 22:07 

Üdv mindenkinek!

Giant wor

Zsombi ( Tower-Torosar lvl22 | 41 attack 25 defense 30 power 28 knowelde 280 mana |

vs

Ati ( Tower-Rissa lvl 21 | 24 attack 21 defense 15 power 14 knowelde 140 mana |

Hát ez a csata olyan is is volt. Volt amikor nehéz helyzetbe kerültem de volta amikor fordult a kocka. Pl az első napon elnéztem a heroes mert egy + 350 aranyat adó hőst kezdtem el fejleszteni és azt hittem hogy Torosar. Na mikor ezt észrevetem már 5 szintű volt a heroes. Mondom mind 1 akkor is Torosar lesz a fő. 2 utópiát szedtem ki. De mikor már a blokkot ütöttem be ( 64 A. Behemot ) na akkor nagyot néztem de csak a lőszerkocsim a ballisztám meg 3 M. Geniem bánta.
Aztán még mielőtt elkezdődött volna a csata emlékezetessé akartam tenni betettem az orb of inhibitiont. :) kiszúrásképpen és jól jött mert aztán nem tudtam volna chaint varázsolni mert volt ellen nyakék. Tehát jó döntés volt a piros gömb. :) a 3/4 csapatom még megmaradt mind a 15 Titán állva maradt. Persze a csatát a nagy attack külömbség döntötte el. Meg az hogy morállozott a 35 Naga és így 2 X ütöttem velük ez mind.

Zsombor: ( 15 Titán, 228 Gargoyle, 43 Master Genie, 73 Arch Mage, 538 Master Gremlin, 112 Iron Golem, 35 Naga queen.

vs

Ati: ( 15 Titán, 248 Gargoyle, 53 Master Genie, 113 Mage, 580 Master Gremlin, 174 Iron Golem, 35 Naga queen.

Köszi a meccset Vater.

Ez minden. Jó éjszakát mindenkinek!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zsombor 2012 máj. 11 pén., 23:15-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 11 pén., 22:26 

Sziasztok !

Gratulálok Zsombor "mesternek" a győzelemhez. Gyámoltalanul kezdtem, nem mertem indulni és a főhősöm sem volt a legjobb.
Sajnos nem is jött jobb, csak a végén, akkor pedig már nem volt mit tennem.
Rissa ment-ment.............és a végén kevésnek bizonyult.
Lendületesebb játékkal és több SZERENCSÉVEL................ amivel végig hadilábon álltam (gyenge artifaktok - stb) a végcsatában hiába voltam számbeli fölényben, Zsombi sokkal-sokkal magasabb attak-defenz kombóval rendelkezett.
Hiába fosztottam ki egy (igaz csak egy) Sárkány utópiát, kaptam..........na nem is mondom miket, mert a hajam az égnek állt. No...........ezzel együtt bátortalanul harcoskodtam az elején, itt nem szabad tapogatózni.
Ez semmit nem von le ellenfelem érdemeiből, hisz a taktika őt igazolta.
Bátran előre.
Mondjuk Zsombi remek varázstárgyakat kapott.
Jó kis meccs volt, a végén ha jobb az attakom.............talán !!!
Ja...........és nekem NEM..........neki IGEN........mármint morál-luck.
Hát..........ennyi. GRATULÁLOK A GYŐZELEMHEZ !!!
Üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 12 szomb., 0:49 

Holnap reggel 5-től leszek skype-on. Ha gondolod, akkor elkezdhetjük mi is Pit_Lord :wink: (kivéve akkor, ha boltba kell mennem, akkor csak azután :D )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 12 szomb., 1:34 

Ma lejátszottuk Embertervezzel a meccset.Nem szeretném részletezni,konkrétan siralmasan játszottam annak ellenére hogy bejött gundula log és earth,úgyhogy teljesen megérdemelten vereséget szenvedtem,ami bármilyen meglepő,jelen pillanatban arra ösztönöz hogy Dave neked nagyon össze kell kapnod magad ha akarsz valamit a táborban :roll:
Gratulálok Emberterveznek,első online meccséhez képest nagyon jól tolta. :)
Csak így tovább.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 12 szomb., 6:59 

Szia T-Rex. Délután letolhatjuk.
Hagyj üzenetet, neked mikor lenne jó. Mondjuk 4 óra fele kezdhetjük.
Még alszik mindenki, tegnap nagy csatában alulmaradtam. Zsombinak brutális attakja volt, ja...................és béna is voltam.
No........akkor várom az üzidet, hívhatsz SKYP-on is.
Üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 12 szomb., 11:59 

Dave írta:
Ma lejátszottuk Embertervezzel a meccset.Nem szeretném részletezni,konkrétan siralmasan játszottam annak ellenére hogy bejött gundula log és earth,úgyhogy teljesen megérdemelten vereséget szenvedtem,ami bármilyen meglepő,jelen pillanatban arra ösztönöz hogy Dave neked nagyon össze kell kapnod magad ha akarsz valamit a táborban :roll:

Valaki mint ha azt pedzegette volna, hogy kilógsz a csoportból felfelé :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 12 szomb., 12:28 

NG írta:
Dave írta:

Valaki mint ha azt pedzegette volna, hogy kilógsz a csoportból felfelé :D

Nos az lehet hogy legutóbb brillíroztam azon a néhány meccsen de nem feltétlen lehet top formában az ember egy olyan mapon amin soha nem játszott és majdnem egy évet kihagyott :P
Esetleg még a random mapos beállítottságomat hozhatom fel mentségnek,de inkább továbblépek az lesz a legjobb :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 12 szomb., 13:55 

Na túl vagyok a második meccsemen is.

Erők csatája 3

Zsombi: ( Castle-Tyris lvl 18 ( 22 attack 26 defense 16 power 16 knowelde))

vs

Ary: ( Rampart-Alagar lvl11 ( 0 attack 17 defense 7 power 9 knowelde))

Hát ez egy könnyű menet volt. Nagyon bőven nem tudok mesélni sok mindent nem is vettem ki, mert nem láttam az értelmét. Viszont annyi volt tengeren hogy az egyik vízen úszó ember egy olyan tárgyat adott ami megdobta az értékeimet. Celestial Necklace of Bliss kaptam meg +3 all. Ary meg Sentinel's Shieldet kapta meg a tnegerről ezért volt ekkora a defense.

Zsombi: ( 26 Crusader, 100 Hablezar, 72 Marksman, 22 Zealot, 14 Champion, 35 Royal Griffin, 8 Arch Angel.)

vs

Ary: ( 16 fa, 38 törpe, 1 green Dragon, 23 Grand elf, 11 Pegasis, 13 Unicornis, 30 Centaur. )

Ez minden.

Üdv mindenkinek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 12 szomb., 13:59 

Zsomborral megvolt a villám csatám, villámgyorsan rövidre zártuk.
Sokat bénáztam, mire megtaláltam a Sentinel's Shield- et.
Legközelebb, összeszedettebben játszom.
Gratulálok a győztesnek! Megérdemelten győzött.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 12 szomb., 16:41 

Az első pályán 2 hiba is feltűnt, az egyik hogy míg a türkiznek van alapból town hallja, addig a rózsának nincs, másrészről pedig a türkiznél a wyvern megadhatja magát, ami mondjuk mindegy mert úgyse lehet elfogadni, de azért szívfájdító volt kitörölni 11 fejlett wyvernt a fortresses seregem mellől :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 12 szomb., 20:02 

A besorolásnál mi az az 1600? :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 12 szomb., 20:09 

Az online toplistán lévő pontjaid száma. Ha még nem játszottál online meccset hivatalosan, akkor friss hús vagy a darálóban és 1600 ponttal kezdesz. Ez fog nőni vagy csökkenni az alapján, hogy nyersz, vagy veszítesz.
Azt, hogy mennyivel az határozza meg, hogy az ellenfelednek a meccs előtt mennyi pontja volt.
Van rá egy frankó bonyolult képlet. :)

ui: és akkor itt had jegyezzem már meg, hogy nem lehet megnézni az online toplistát, bár gőzöm sincs, hogy most ki tartja karban, vagy hogy egyáltalán fel vannak-e vezetve az utóbbi időben a meccsek...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 12 szomb., 21:27 

Csak nem értettem, hogy miért kezdtem 1600 ponttal, de így már világos :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 12 szomb., 21:42 

Mindenki aki belépett eddig a rendszerbe ennyivel kezdett. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 12 szomb., 22:27 

Én vezetem,mióta átadtad nekem a stafétabotot Laca
itt pedig lehet csemegézni:
http://heroes.hardwired.hu/toplistak/toplistak_on.php
legújabb ob meccsek még nincsenek fent,holnap reggel frissítek legközelebb

A Nimbus-féle nyavalygáshoz:
első körben kb a második hét közepéig jutottunk vasárnap, nem úgy alakult a délutánom,ahogy terveztem(fogalmam sincs ehhez mi köze a térkapuban megjelent droid hősödnek)

második körben kedd 16:00 órakor jött volna össze, 2 órával előtte kaptam egy üzenetet itt,hogy mégsem okés neked. Én ezt 2 mondatban elintéztem egy rövid PRIVÁT válasszal,mindenféle ellenvetés nélkül

harmadik körben péntek estére lett megbeszélve(nem kaptam pontos időpontot, illetve pont a te érvelésedből IS következően ha én 18:00 órakor vagy 21:39 perckor teszem tiszteletemet msn-en,akkor egy szavad sem lehet...) én pedig nem gondoltam úgy, hogy nekem várnom kellene órákat.
még gondolkozom a negyedik próbálkozáson,de a következtetéseket nyilván levontam magamban, akinek egyéb megjegyzése,problémája van velem, az kattintson a pü-re, vagy valószínűleg a táborban megtalál :wink: :wink:
Arra jutottam, hogy így nincs értelme az egésznek, Nimbus nyert 3-0ra, ezzel elkerülvén a további értelmetlen "vitákat".

http://hommm.hu/letoltesek/egyeb/meccsek.htm

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Süni 2012 máj. 12 szomb., 23:40-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 12 szomb., 22:55 

Üdv "HARCOSOK" !!
Nagy csata volt T-Rex-el. A fekete sárkányok ugyan lassan termelődtek, nekem az első héten megvolt az angyal, és toltam tovább.
Jó volt az attak-defenz is és Loynis hozta a formáját, bár a víz mágiát szinte az utolsó pillanatban kaptam meg. Most sem voltak jó varázstárgyaim, sisakom egyáltalán nem is volt. A fő csata előtt igyekeztem minden morál és luck növelő helyet meglátogatni, és ez sokat segített,
T-Rex hősiesen küzdött, de az arkangyalok most hengereltek.
Jó kis végcsata volt, meghozta az első győzelmemet.
Gratulálok T-rex-nek, jól tartotta magát, kemény ellenfél volt.
ÜDV

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 12 szomb., 22:58 

Véget ért a második csata.

T-Rex (Dungeon, Darkstorn) vs Pit_Lord_Ati (Castle, Loynis) (0-3)
Erők csatája 3.

A dungeon várat választottam erre a menetre, ellenfelem a Castle-t választotta. Közel 4 hónapig tartott a csatánk, ami annak tudható be, hogy az összes közép átjárót védte egy rakás sárkány, titán, hidra.
Darkstorn-nak egyszer sem akart beadni Log-ot vagy pathfinding-et, így helyette kaptam air-t, earth-t, water-t. Emellett még volt tactic, leadership, wisdom és intelligence + luck. Artifactok terén semmi hasznavehető nem volt. Megtaláltam a "supreme magi"-t és a "Brimstone"-t, ami feltornázta a spellpoweremet 18-ra, csal reménykedtem, hogy kapok implót, de nem adott a rendszer.
Szóval lassan haladtam, ezen a sivatag is rontott. Továbbá, kén sem volt a környékemen, így a sárkány elég későn lett meg. Loynis nem egyszer ott volt a környékemen, így könnyedén elkaphattam volna :?

Mákja volt, mert egyszer sem értem el, mert mire odaértem, ő onnan elsétált.

A végén a mocsárban került sor a főcsatára, melynél elég sok volt a probléma.
Arkangyal, prayer, 34 tűzelem idézése (részemről) + a túlerő.
Részemről már akkor eldőlt a csata eredménye, amikor jött az arkangyal és kapott egy luck-ot, így elesett 8 fekete sari.
Arról ne is beszéljünk, hogy a ballista felajánlotta, hogy meneküljek, de én könnyelműen gondoltam magamban, hogy elementálokat idézek és sikerül legyőzni Ati seregét...

Szép csata volt. De, legközelebb én kapom el :D :P
Köszönöm a játékot!

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 12 szomb., 23:10 

Süni írta:
Én vezetem,mióta átadtad nekem a stafétabotot Laca
itt pedig lehet csemegézni:
http://heroes.hardwired.hu/toplistak/toplistak_on.php
legújabb ob meccsek még nincsenek fent,holnap reggel frissítek legközelebb

Süni bátyó, nekem a 2012-es lapoknál valami hibaüzenet jön, infó meg nuku... se a meccsek, se a toplista nem jön be, csak a 2011-es, de az meg kit érdekel? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 981 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 50  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]