Nem veszem negatív kritikának, tisztában vagyok vele, hogy full tapasztalatlan vagyok ezen a téren, abban is biztos vagyok, hogy ha fordítva van a leosztás, te sokkal többet kihozol a szituból. Szóval ezen nincs mit csodálkozni, valószínűleg én meg több büntetőt dobok be, mint te, mert én meg azt csinálom 16 éve. Ha tudtam volna, hogy a 2. szektorban semmi sincs, nem megyek be, hanem kiveszek amit csak tudok a saját területemen. Nem tudtam, hogy üres lesz, illetve úgy tudtam hogy nem lesz az, így jártam.
Az unbalance részt én a könnyen elérhető és megszerezhető dolgokra értettem (dwell, kripták, +1k xp, stb), amiből nálam semmi nem volt így se pénz, se könnyű XP, nálad viszont több is volt. Ha tudtam volna első héten mit ütni és így pénzt szerezni és fejlődni, akkor tudtam volna haladni. De mivel ahogy te is láttad a legtöbb helyen íjászok voltak, meg horde lények, amiket nehéz 50-60 gremlinnel leverni, másra ugye meg nem volt pénz, ha építeni is akartam, így beragadtam. Én arra számítottam, ahogy a Titivel való tesztelésnél is láttam, hogy a második szektornak van értelme, kvázi sok minden van ott, ezért mentem be rögtön oda, ehhez képest semmi nem volt.
A cons-ról csak annyit, hogy amennyi pénzem volt, abból 2. hétre te sem raksz össze olyan csapatot, amivel lezúzol 100 griffet...De respect, elhiszem, hogy te bevered ezeket, én nem tudom.
Sajnos meló, kosárlabda, póker mellett nem tudtam annyit tesztelni, hogy egy fikarcnyit is megközelítsem azt a szintet, amit te a hosszú évek során elsajátítottál a randomon. Nem is generáltam soha ilyen mapokat, ráadásul láttad, beraktuk a szükséges fájlt, ahova kellett, generáltam, és tök másfajta randomot hozott ki, kvázi, ha Titi át is küldi nekem, full sötétben tapogatóztam volna, hiszen tök mást generált 2-ből 2szer.
Na mind1, nehogy félre értsd, én elismerem hogy nyertél, gratuláltam is, csak annyit fűztem hozzá, hogy a random, tökmind1 milyen template, nagyobb luckfaktort hordoz magában mint egy kontrollált fix map.
Szerintem egyáltalán nem mind1, hogy hány könnyen kivehető kripta, láda, resource, dwelling meg hasonló dolgok vannak, amivel mondjuk az elején tudsz pénzt és xp-t szerezni, fejlődni, következésképp haladni. A fix-nek azért van értelme, mert ott amennyire lehet, balance feltételek vannak, mindenki tudja mire számíthat és mindenki azt hoz ki belőle, amit tud. A randomon azonban és ezt szerintem te is belátod, több a szerencsefaktor. Ezeket kombinálva azzal, hogy élesben először játszottam ilyet, te meg pro vagy benne, ezt eredményezte.
Én csak azt sajnálom, hogy ezt a fostalicska randomot kellett a döntőben tolni.
Ennyi.
|