Üdvözletem!
Egy érdekes dolog tűnt fel számomra ma, mégpedig az, hogy miután megcsináltam funból a februári RoE mappot egy elég jó eredménnyel kiderült jelenleg nem lettem olyan hellyezett amilyennek betippeltem magam, mivel elég jól ment a játék és disznó mákjaim voltak, aztán nem vagyok megfelelő hellyen aminek a bizonyos TF szorzó az oka. Nem igazán értettem az egészet, több Heroes pontom volt, mint a delikvensnek és mégis én vagyok rosszabb hellyezésben. Neki kevesebb napja van, de pontja is.
Bosszús voltam, hogy ez hogy van, elvégre ezt a mappot én is megcsináltam kevés nap alatt, de én direkt loadoltam és szórakoztam +3 órát a mappal mire kisakkoztam hogy kapjam el az utolsó kóborló ellenséges hőst is a map vége előtt. Mivel várat kell elfoglalni nem kötelező kivégezni az összes ellenfelet. Na most aki ismeri a heroes pontszámítását az tudja, hogy várak elfogalalásának száma, az ellenség legyőzése, a grál kiásása és a napok száma a döntő tényező. Grál nincs, a napszámot besaccoltam, az összes várat elfoglaltam és legyőztem minden ellenséget. Erre megkaptam azt a pontot amit kiszámoltam, elégedett voltam, megfelelő napszám és jó pontszám ehhez. Erre kiderül, hogy a delikvens kevesebb nap alatt csinálta meg a mappot, de kevesebb a heroes pontja mint nekem és mégis ő van előttem.
Kérdem én mihez kell több gondolkodás? Ahhoz hogy esztelenül végigmenjünk a mappon és bevegyük az elfoglalandó várat, VAGY ahhoz, hogy megpróbáljuk ezt úgy megtenni, hogy közbe végzünk az összes elkóborolt ellenséges hőssel, bevesszük az összes várat stb. Szerintetek? Mert úgy tűnik számomra, hogy a rohanás előnyt élvez a sakkozással szemben. És nem azért vagyok mérges, mert nem tudok javítani, mert felhozom nem erről van szó, hanem arról hogy 3 órát szántam rá hogy egy elkóborolt erős hőst elkapjak, kb. 6 mentést mentem vissza, hogy jó helyről csináljam meg és részletesen megtervezzem hogy kapom el és ölöm meg, erre pedig azt hallom, hogy nem jó, mert a kevés nap üti a minőséget. Enyhén szólva dühös lettem.
Várok reagokat elsősorban Doomtól és Kikitől, mint az új rendszer kitalálóitól, hogy ezt hogy gondolták, vagy ebben hol a logika amit én nem látok. Nem képleteket akarok, hanem normális magyarázatot.
Köszönöm, tisztelettel: Dragon
_________________ "Nem buktam el. Csak találtam 10.000 másik utat ami nem működik!"
Thomas Edison
|