Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1257 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 63  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 29 csüt., 17:24 

Sziasztok !

Ahogy elnézem a H4 csapatokat nincs tul sok hasonlo. Igy izgalmas lesz!

Stendhal

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 29 csüt., 17:26 

Amúgy ha végülis így életerő pontra megy a játék, akkor ha a saját csapatomnak a hp-ja mondjuk (csak példa) 9.000, és a gépé 13.000, és ő győz, de én leveszek tőle 10.000 hp-t, akkor végülis nem is ő győzött hanem én :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 29 csüt., 17:39 

Mugger írta:
Sziasztok!

bogpista: Nem, KIZÁRÓLAG a saját csapat elvesztett Hp -ját számoljuk!

Értem, vettem ,regisztráltam :lol: :lol:

A H4-es versenyben nem indultam ,de engedelmetekkel azt a számítási módot javasolnám, mint a H3-ban. Hiszen pl. azért vett valaki drága pénzen potion of immortality-t, hogy ne legyen hp-vesztesége. És erre bárkinek lehetősége volt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 29 csüt., 18:59 
Heroes Team

Pontosan! Tökmindegy mi volt csata közbe, a végeredmény a lényeg, hogy a végén mennyi lény maradt talpon, az hogy közben volt hp növekedés resurrect vagy idézés az a csata szempontjából lényegtelen. A lényeg hogy mennyi volt a veszteség és kik élték túl :-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 30 pén., 0:28 

Hali!

Csak egy gyors kérdés mert fáradt vok igencsak...

Milyen talajon fognak zajlani a csaták? Mert ugye +1 speed az +1speed.

Cooper

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 30 pén., 7:41 
Heroes Team

Mugger írta:
Zardoz: Hogy örültem volna a Dread Knightokkal egy vámpír ellenségnek! :lol:

Üdv. Mugger

Üdv !

Igazán csak az élő egységek ellen vethetők be jó eséllyel, de Slow+Wait (+Haste) varázslatokkal az AI is verhető, bár H3-ban azért lényegesen 'okosabb' az ellenfél hőse.

H4-ben nagyon kellemetlenek lehetnek a vízelementálok, bár azokat viszont kellemetlenül fogják érinteni a Gólemek támadása, hiszen legerősebb varázslatukat nem vethetik be eredményesen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 30 pén., 9:43 
Heroes Team

Hali!

Mugger felvetéséhez csatlakozva, szerintem is csak az elhullott egységeket kellene számolni, az a tiszta. Ebben a kérdésben folytattam, már telefonon egy hosszabb beszélgetést Vologyával, sikertelenül. Amit Vologya mond az sem rossz, hisz az is lekövethető, csak sokkal több munka van vele, ill. vannak olyan dolgok amik nem tiszták, pl. az idézett lények, azok HP vesztését is számolni kellene, ha pl. az immortallity-t, vagy a Dragon Strength-t számoljuk. Ez viszont nem megvalósítható...

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 30 pén., 9:45 
Heroes Team

A csaták homokon (sand) zajlanak majd.
Kitettem a Versenyek / Támadás / Eredmények oldalra a Heroes3-mas csapatok leírását.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 30 pén., 9:59 

Sziasztok !

H4 HP szamitas: Szerintem, amit a szabalyoknal leirtatok, azt mindenkeppen tartani kellene, tehat pl. a hos resurrection, vagy necromacy skilljebol adodo csata utani elesztes ne szamitson.

Szerintem ne szamitson se jo se rossz iranyba a csata kozbeni idezesek. En pl. azert vettem ordogoket, hogy adott esetben az Ice Demonokat hasznalhassak es ne veszitsek a tobbiekbol HP-t.

Portion of Immorality: En ezt ugy ahogy van kivennem a kovetkezo versenyekbol, mert szvsz az egesz csatat megcsufolja. Raadasul mivel az AI nem hasznalja, es aki vett ilyet, rakoltott vastagon, igy amikor mi jatszunk ellene, akkor effektiv egy ennyivel gyengebb sereg ellen jatszunk.

A kovetkezo versenyekre en azt javasolnam, hogy a mostani HP szamitas melett azt is figyelembe kellene venni, hogy az en seregem mennyi HP-t tud elvenni a tobbiektol. Igy mindenkinek torekednie kellene arra, hogy olyan sereget csinaljon amivel a tobbiek eletet is megkeseriti, nemcsak a sajatjat konnyiti ( Portion of Immoralty ).

A HP vesztesegnel szerintem is az egyszeruseg kedveert a vesztett lenyek HP-jat kellene szamitani, igaz igy a magas HP-ju lenyeket vasarlok jarhatnak jobban, mert ezeket jobban lehet gyogyitani es nehezebb elvesziteni. Aki sok kisebb HP-ju lenyt vasarolt annak viszont az ossz HP veszteseg a jobb mert szazalekosan jobban jarhatnak.

Udv

Stendhal

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 30 pén., 10:50 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Rendben, legyen egységes a H3 és a H4 HP számítása. Ez még olyan kiforratlan dolog, de szeretem, ha valami egyszerű és áttekinthető. :D

Baráti üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 30 pén., 12:32 

Sziasztok!

Köszi Gepy, hogy kiraktad a teljes listát. :) Sok jó összeálítás van. Ebből 15-20 csapat a végső győzelemre is esélyes. Már ki is próbáltam a csapatomat 1-2 sereg ellen. Továbbra is tartom azt az állításomat, hogy a kb. egyforma szintű csapatok közül az fog nyerni, akinek a legtöbb ideje lesz játszani. Az egyik csapat ellen például a 15. csatára lett számomra elfogadható eredmény, mert bejött a luck, meg a morál. Tehát, ha valakinek sok ideje lesz finomítani a mentési eredményeit az lesz a nyerő.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 30 pén., 13:06 
Heroes Team

Hi!

Az az egy biztos, hogy ez a játék csak online ad valódi végeredményt. Bár ott is bejöhet egy-egy luck-morál kombó, amiről pl. Benyó tudna sokat mesélni. (talán már meséltem, Geniektől frenzy-t kapott Naga Q-k kaptak Luck-Morál-Luck kombót az én törpéim ellen a II. Tábor támadás tornájának hármas döntőjében, és úgy beverték, az amúgy papírforma szerint esélyesebb törpéimet, hogy Szotyi velem együtt még fél óra múlva is köpködte a monitort. :lol: :lol: :lol: )

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 30 pén., 13:34 

Csöcs, sztem az arkangyalcsapat+klón lesz a nyerő. 1 angyal támad, utána mehet a többi+a klón. Verhetetlen lenne, ha lenne még egy blinde.. De nincs, bár sztem így is toronymagasan esélyes :( . az íjász csapat is jó, kár, hogy az enyémet teljesen elszúrtam, mivel nem vettem cure-t, vagy dispelt, egy blind és vége... :oops: . Nagy égés elsz :cry: , pedi csak 250 arannyal került volna többe, nem is nagyon értem, hogy sikerült így elrontani... Én még berserkre, illetve wolf rider csapatra számítottam, az is jó lett volna. De ez a 33 illetve 64 archangel nagyon ütős lesz... Túl alacsony volt a 600értük. (a 3.seregem nekem is angyalos volt, de ahhoz nem ovlt clone, úgy meg nem sokat ért volna...). na, mindent bele, kiváncsi vagyok meg tudja-e verni vki az angyalokat...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 30 pén., 14:05 
Heroes Team

Hali!

Flying: Na csak figyelj! Szerintem, az első tízben nem lesz angyalos csapat! :roll:

64 ArcAngel?? Az már majd 40000 arany... Bár gondolom, hogy Colne-ra gondoltál, de az csak nem ua. (megj.:33*2=66)

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 30 pén., 14:50 

Meglehet, de sztem egy blinddel akkor is verhetetlen lenne, a gyorsasága miatt, no meg a magas morál sem elhanyagolható. De talán még így is győzni fog! mondjuk függ attól mennyi spell pontja lesz, ha sok, akkor klónoz és feltámasztja a seregét. ha Bakos Zsolt tud egy kicsit játszani, nyerni fog.

Más: honnan tudjátok, mennyit vesztett a egy necros csapat? Mondjuk vidomina, vagy isra csak csontikkal van, és a halottak fele csontikká valik. Ezt hogy szuritek ki?

64 az mert 1 támad az elején, hogy ne legyen vissaztámadás, utána klónoz 32őt, az 64. A buta gép a klónt támdja, semmi veszteség, így megy a végig... már ha van elég spellje pointja

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 ápr. 30 pén., 19:52 
Heroes Team

- 64 arkangyal senkinél sincs, de van olyan aki sima angyallal jön ugy 50 körülivel
- necro csapatoknál értelemszerűen mi is lejátsszuk a csatát és megnézzük a csata végén mennyi csonti jön be. Igaz csatánként változhat ez a szám de ez épp elég ahhoz hogy a számot levonjuk a tulélő csapatból
- Egy kupacban levő nagy ütős sereg ellen ugy lehet védekezni hogy 7 fele osztom a nagy seregemet és ugy egy csomó sebzés kárba megy

ui:
Hamarosan kint lesznek a weben a H4-es csapatok is

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 01 szomb., 21:13 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

FLYING: Látom Te még nem játszottál ilyen versenyt... Megvallom őszintén, hogy NIMBUSnak adok igazat. Nem lehet megmondani, ogy ezek közül a csapatok közül ki lesz a nyerő, főleg úgy, hogy offline hiába állítod be a csapat elosztását, a gép úgy variálja, ahogy akarja! :cry: Szóval ne ítélj elhamarkodottan, meglátod majd, nem biztos, hogy igazad lesz! :wink: Persze az is lehet, hogy tévedek! :roll:

Egyébként 25 emberke mappjai megvannak, holnapra kész a többi... :D Aztán hétfő és kedd a mentések elkészítéséjé, majd szerdán még egy gyors tesztelés és ellenőrzés, majd szerda éjféltől letölthetőek a mappok! Addig is kitartás! Ez inkább nekem szól, mert már eléggé kivagyok... :wink: Baráti üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 01 szomb., 22:50 

Sziasztok!

Én egyetértek Flying-al. Bakos Zsolt Arkangyaljainak azonban egyetlen gyenge pontja lehet, mégpedig a water magic. Mivel nem vette meg, kétséges, hogy megkapja-e. Ha igen akkor szerintem is esélyes. Kivéve Gili csapata ellen, ahol nem klónozhat. Tettem pár próbát a csapatával és a klón+resurrect párossal veszteség nélkül gyűrtem le jópár sereget, köztük a sajátomat is :(
Ja, a blind is fölösleges.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 02 vas., 0:26 

Sziasztok!
Azon gondolkodtam (alvás helyett), hogy ha nekem kéne megcsinálnom a támadás verseny pályáit, én bizony csak egy map-et készítenék. Erre feltenném az összes harcost az ő lényeivel és artfactjaivel, eléjük tenném az experiences meg a varázslatos eventet, lekorlátoznám a lépésszámukat. Ezután 31 féleképpen elmenteném úgy , hogy mindenki induló pozícióban legyen egyszer. Persze arra figyelni kell, hogy bárkit elérjen, de ezt teleport kapukkal meg lehet oldani. Mindenki megkapná a mentését, és minden betöltés után mást-mást támadna. Csata után mentés és lehet kezdeni újra.Esetleg gyorsabban meglenne mint a kilencszázvalahány pálya és mentés...

Vologya és mindenki! - van ebben a gondolatmenetben vmi hiba?

Üdv!
Lyba

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1257 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 63  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]