Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1465 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 74  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 aug. 27 szer., 17:01 

Mentéseden látszik hogy megmaradtak az embereid és csak image volt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 aug. 27 szer., 17:45 

Egyébként pl a vámpíroknál is úgy van, hogy ha pl 100-as votl a vámpír stack, és mondjuk 98 volt az utolsó ütés előtt épp; majd az utolsó ütésével visszaszívja magát 100-ra, és pont ezzel nyerem is a csatát; akkor már nem frissül a vámpírok száma 98-ról 100-ra (mármint a csatatéren, ami elszürkül; az előjövő eredmény részlezető ablakban már jól írja)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 aug. 28 csüt., 9:23 
ISTEN

Icescream: Teki jól mondta.
Még 3 nap a határidőig! Eddigi beküldők: Hercule Poirot, Jou, Kiki, KTibsza, Teki1986, T-Rex. 7 játékos még várakozik...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 aug. 28 csüt., 10:58 

kiki írta:
Icescream: Teki jól mondta.
Még 3 nap a határidőig! Eddigi beküldők: Hercule Poirot, Jou, Kiki, KTibsza, Teki1986, T-Rex. 7 játékos még várakozik...

Nem fogom elfelejteni, majd még időben küldöm én is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 aug. 28 csüt., 11:54 

Én szintúgy. Egy döntést kéne meghoznom a csapatalakításban; ami viszont kritikus a későbbi eredményeim szempontjából; és ezt a döntést folyton csak halasztom...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 aug. 29 pén., 12:06 

"Kicsit" kiment a fejemből a H2, de majd hétvégén lejátszom egyszer-kétszer aztán beküldöm.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 aug. 29 pén., 12:57 

shan írta:
Én szintúgy. Egy döntést kéne meghoznom a csapatalakításban; ami viszont kritikus a későbbi eredményeim szempontjából; és ezt a döntést folyton csak halasztom...

Én is főleg a negyedik fordulós csapaton agyalok, a mentésekkel szerintem a a maxra jutottam. A gömböcökkel tuti volt, hogy nem sikerül megismételni az előző körös eredményt, bár igazán Zsee vámpírjai teszik tönkre az átlagomat, a zombik nem voltak olyan vészesek. A második legnehezebb, ami marha szívatós volt, az KTibsza villám hadosztálya. Az AI előszeretettel rájuk pakolja a mass haste-et, és onnantól kezdve szétgyalulnak. Eleinte azt se volt egyszerű megoldani, hogy ne nyírjanak ki pikk-pakk.
Azért legalább 100%-os bukta nélkül megúsztam a gömböcös vámpírokat. A többi csatával igazából nincs gondom, a zombik ellen is elég jól kijöttem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 aug. 29 pén., 21:41 

Újból nekikezdtem a mentéseknek. T-rex és Jou ellen buktam a csatát. Így a többit nem volt kedvem kimaxolni. Harmadik legrosszabb eredmény a Ktibsza elleni kb. 15%.
Hmm.. Gömb?

U.I. A legkönnyebb csatám Icescream ellen volt. Sikerült egy kentaurt és egy Gargoyle-t menteni a legelső nekifutásra.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 aug. 29 pén., 22:37 

Áá, pont erre vártam :) Doom, confess! :) Az egész 4. fordulós csapatom esélye a sikerre - számításaim alapján - azon áll vagy bukik, hogy Doom, hozod-e a gömböt, vagy sem. Kár, hogy már elküldtem Kikinek a csapatom, még mielőtt megírtad volna az előzőt; és kár, hogy azt a csapatom küldtem el, amelyik a "Doom nem hozza a gömböt" tippen alapult :) De még milyen szerencse, hogy van még 2 nap a határidőig :)

Minden kör után tesztelgettem kicsit; kipróbáltam, hogyan fejleszthetik tovább a csapatukat azok, akik az adott körben problémát okoztak, vagy esélyesnek tűntek arra, hogy a következő körben meggyűljön velük a bajom. Doom3D csapat fejlesztését minden körben próbálgattam; szerencsére eredményesen, a 3. körben a könnyű csaták közé került; megvettem a megfelelő varázslatokat. De azok nélkül a varázslatok nélkül a 4. körben még a 3. körös csapatát se tudom megverni (v talán ha jó sok a luck-om...). Hacsak, nem használom azt a csapatot, amit most a hsz megírása után küldök is Kikinek; direkt Doomra kiélezve ismét. Csak sajnos ezzel a csapattal a 4. körre >1%-os veszteséget jósolok magamnak :S Persze, még mindig jobb, mint valaki ellen bukni a csatát

Ami érdekes volt - és tök jó sztem, hogy ilyen ez a verseny - hogy minden körben volt olyan csapat, akit az előző körben annyira könnyen vett a seregem, hogy nem is foglalkoztam vele, hogy teszteljem a következő körre. Aztán jött a meglepetés virgács :D

A mostaninál Hercule Poirot csapata okozott ilyesmi meglepetést :) Pedig ugyanúgy vámpírjai vannak, mint nekem; csak "kicsit" erősebbek. Semmi komoly probléma nem volt az 1. és a 2. körben, amíg 1 stack-ben voltak a vámpírok; mert amíg az íjászaim leszedegették, azért sikerült gyengítenem rajtuk eleget ahhoz, hogy végül én nyerjek. Mindez persze teljesen megváltozott, amikor a 2. körben Teki előállt azzal a zseniális ötlettel, hogy támadó állásban a vámpírokat osszuk szét :D A 3. körre pedig, az eseten okulva, minden vámpíros csapat jól szét is osztotta a vérszívóit (kivéve talán engem, nálam kevés volt a hely).

Mi lett az eredmény nekem ebből? Az, hogy HPoirot 4 vámpír stack-jére nem voltak komoly varázslataim (amíg együtt vannak, könnyű szivatni őket); és vicces (de én akkor nem nevettem), de a négyből 2 húszas vámpír stack simán lealázta az én 70 vámpírom :D

Most a 3. körben ezért HPoirot seregét is alaposan teszteltem, valószínű' nem fog gondot okozni a 4. körben (feltéve persze, hogy nem végez kiszámíthatatlan vagy drasztikus változtatást a stratégiájában). Kíváncsi vagyok, hogy most kinek a csapata hozza a meglepetés virgácsot :) Merthogy a 2. körben is volt egy ilyen csapat, aki hasonló meglepetést okozott; szívesen kiírnám magamból azt az élményt is ide a fórumba; de nem szeretném (még jobban) ásni magam alatt a fát a 4. körre :)

Már így is kérdéses, hogy befolyásolja-e Doomnak a gömböchöz való hozzállását, hogy ezt most leírtam :) Persze gondolom nem; ez a csapat-függés egyirányú...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 aug. 30 szomb., 20:00 

Ezt most azért írtad, hogy megvegyem? :D
Holnap este beküldök mindent, még éjfél előtt. Csapatom még nincs.

A dolgok legújabb állása szerint, ha basic wisdomot cserélek expert-re, akkor adóznom kell a basic eladása után?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 aug. 30 szomb., 20:35 

Hát, gondoltam, ha a 2 elementálos csapattal gyűlt meg a bajod, akkor ígyis-úgyis hozod a gömböt :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 aug. 30 szomb., 21:14 

Igaz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 aug. 31 vas., 13:07 
ISTEN

Doom3D: igen, el kell adnod.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 aug. 31 vas., 15:45 

Akadt egy olyan problémám hogy a H2 nem akar visszamászni a gépemre, szóval lehetséges hogy a továbbiakban megússzátok a gömbös vámpírokat :?

De addig is szívesen várok tippeket miért nem indítja el a telepítőt :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 aug. 31 vas., 16:59 

Ha a gog-os verziót próbálod telepíteni; akkor javaslok helyette egy próbát a nem-gog-os verzióval. Illetve fordítva.

Másik tipp: telepíts virtuális gépként egy XP-t, és próbáld meg oda feltelepíteni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 aug. 31 vas., 17:20 

Nekem virtuális gépen XP alatt, illetve wine alatt is fent van. Ha windowson nem indul, próbáld linuxon. :)

Melyik telepítőt próbáltad? http://www.gameswin.org/gameen.php?id=94

**

Frissítés: Email ment. A mentések csiszolatlanok. A csapat olyan, amilyen. Meglátjuk.
Mivel a helyezésem most már teljesen mindegy, nekiálltam kísérletezni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 aug. 31 vas., 21:10 
Heroes Team

Elküldtem én is a csomagot. Volt ebben a fordulóban pár számomra eléggé hajmeresztő dolog. Példának okáért KTibsza tündérei, akik average speeddel is a játéktér egyik sarkából a másikba érnek vagy H.Poirot vámpírjai, ahol a 600 zombi nem tudott 1 hitelni 17 nyamvadt vámpírt, itt ki is akadtam hogy wtf is this shit... De Jou elementáljai sem rosszak, annak ellenére hogy elementálos csapat, sikerült levenni 9 elemet 1 ütésre full stackkal.

Ebben a játékban betegesen elvan túlozva az értékeket figyelembe vevő rendszer... Mostmár értem azt, hogy akik elől vannak miért rusholtak rá már nagyon korán az értékekre... Kíváncsi vagyok a következő fordulóra.

Thomas Edison

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 aug. 31 vas., 23:36 

Elment az én adagom is. Várhatóan a vámpíros csapatok újra megelőznek majd. Múltkor bíztam egy 2. vagy 3. helyben Poirot mögött, most viszont tippem sincs, hogy mennyire sokat esek vissza. Sokat agyalni nem volt időm, energiám, adtam-vettem a köv. fordulóra, majd kiderül mennyire nyúltam mellé, vagy sem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 szept. 01 hétf., 9:24 
ISTEN

Sziasztok!

A 3. kör eredményhirdetését holnap (kedd) reggel 8ig elhalasztom. Zsee és Icescream addig pótolhat.

kiki

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 szept. 01 hétf., 10:50 

Zsee írta:
Akadt egy olyan problémám hogy a H2 nem akar visszamászni a gépemre, szóval lehetséges hogy a továbbiakban megússzátok a gömbös vámpírokat :?

De addig is szívesen várok tippeket miért nem indítja el a telepítőt :)

Nekem múltkor ezt ajánlották: http://www.homm2.com/downloads/heroes-2
Akkor felraktam az egyiket xp-re és tökéletes volt, most win7-re itt is tökéletes

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1465 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 74  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]