Tábort leszámítva több mint 8 hónapja nem játszottam heroest semmilyen formában.Ma viszont kedvem támadt és felnéztem Gamerangerre.Akadt is ellenfél és életem egyik legizgalmasabb meccsét játszottam.Az utolsó pillanatig nem lehetett eldönteni hogy ki fog nyerni.
Dave vs TheVinz
Rampart vs Dungeon (all random)
Kyrre vs Gunnar
Random Jebus XL
WT
Pici kezdőterület,rajta 4 uni dwell ami így elsőre jól hangzik,de a kicsi kezdőterület miatt gyakorlatilag semmi más értékelhető nem volt rajta.Szerencsére találtam egy-két jobb artit(+3+3 att/def pajzs,+1speed,+2+2 att/def kard).Mivel semmi dolgom nem volt már 2.hét 2.nap be is mentem középre horde war unicorn blokkon át blind segítségével.Láttam is egyből egy utópiát,de 3as volt és egyetlen ütőegységem a 24 war unikorn volt,ami önmagában kevés.Letértem az útról pár hive irányába,felvettem egy +5allt.Közben Pyre droid felfedezte az út további részét és láttam hogy tűzkönyvet véd few azure dragon.Lánccal elmenekültem,középső várban visszavéve a hőst kivettem a tűzkönyvet (expert tűzmágiám volt és town portal tűz varázslat),innentől nem volt megállás.A sivatag hatalmas volt,főleg pandora boxokból volt rengeteg de artikból utópiákból sem volt hiány.Expert log+kesztyű+stables+town portal kombóval már 2.héten rengeteg mindent kivettem a sivatagból,de a java csak ez után jött.Inferno vár volt a középső és felhúztam a pitlordot,elkezdtem szépen pattintgatni az összes várból meg pandorákból a lényeket,segítségemre volt +2hp és +1hp.3.héten kivettem a sivatag maradék részeit és bepattintottam a rengeteg felesleges lényt.Az ellenfélnek a sivatag kisebb része jutott de kárpótolta a maradék 2 játékosterület ami gazdag volt hiveokban és utópiákban,valamint 3 dungeon vára volt dragon dwellingel(heti 7 black).142n bevette a középső inferno váramat épp mielőtt fel tudtam upgradelni a démonokat meg a maradék lényeket hasznosítani.Így kb 330 horned demon helyett "csak" 261 sima démonom volt.Vár előtt megálltam és megtámadott.
http://imgur.com/AACUc9q
(7 szultán)
Kyrre 34 36 32 35 exp archery(íjász nélkül

) armorer fire magic +1speed
Gunnar 45 38 32 32 exp armorer offense artillery fire magic +2speed
Ennyire még egyszer sem könyörögtem morál artiért de az egész nyamvadt mapon nem volt így -1 morállal kellett csatázzak.Próbáltam úgy megoldani hogy rally flagben voltam(+1morál luck) de ezt a bónuszt elvette azzal hogy megtámadott előtte egy droiddal.Első körben a legfontosabb lett volna hogy az unikorn ne maradjon ki,hát persze hogy az kapott low moralt,aztán a scorpival még be is paralizálta.Úgyhogy antimagicet nyomtam a démonra,és fekete orb birtokában elkezdtem armázni.Ő resuzta a wyverneket folyamatosan és kezdtem elfogyni.A végén már csak 35 antimagices démon állt szemben pack black és kb 40 wyvernnel.Itt trükköztem egyet,berserkeltem őket és szépen odébbálltam.Úgy nézett ki hogy megnyerem,azonban mikor már csak 1 black és 10 wyvern állt kaptam egy low moralt és ezzel eldőlt a csata.Izgalmas csata volt.