Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1465 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 74  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 11 vas., 21:47 

Bízom az elemek erejében 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 11 vas., 22:47 
ISTEN

Sziasztok!

A mentések elkészültek, köszönöm Hercule Poirot segítségét!
Letöltés a megszokott helyen: http://heroes.hardwired.hu/versenyek/_tamadas/letoltes/h2tamadas/H2t_2014_2.rar
Beküldési határidő (mentések + fotók + új adatlap): 2014. június 30.

A saját anyagomat június 1-ig eljuttatom Poirot-nak, addig ne küldjetek semmit!

kiki

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 12 hétf., 7:26 

Lássuk a medvét. Akarom írni, az orkokat :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 12 hétf., 10:15 
Heroes Team

Nekem hibásak a mentéseim, van 2 royal mummym, amik hellyett mutant zombie van az adatlapomon... :S Kéretik javítani :/ Ahogy elnéztem az összes mentésemben mummy van.

Thomas Edison

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 12 hétf., 11:08 
ISTEN

Dragon: elnézést a hibáért, javítottam, és elküldtem Neked e-mailben. A letöltésekhez is kiraktam.

Ha valaki további hibát talál, azt jelezze, és korrigálom!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 12 hétf., 11:15 

kiki írta:
Dragon: elnézést a hibáért, javítottam, és elküldtem Neked e-mailben. A letöltésekhez még nem került ki, mert a feltöltőprogram akadozik, de oda is kirakom majd.
Ha valaki hibát talál, jelezze, korrigálom!

Először is köszi a mentéseket, Neked és Poirotnak is. Az én mentéseim gyakorlatilag hibátlanok, egyetlen dolog van, hogy Poirot ellen az én hősöm és az ellenfelem hősének is Bobibubi a neve :). Ez engem különösebben nem zavar, a lényegen nem változtat, szóval felőlem akár ez maradhat is így javítás nélkül.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 12 hétf., 11:26 
ISTEN

Bobibubi: igen ezt én is észrevettem, de nem javítottam, mert nem befolyásolja a játékmenetet.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 12 hétf., 13:59 

Én természetesen a Doom3d elleni csatát néztem meg először :D Hál' isten az már biztos, hogy le tudom győzni, egyelőre 1 vámpír veszteségnél tartok, remélem, ki tudom küszöbölni.

Szerk: Néhány mentésemben olyan hibát találtam, hogy a disrupting ray-emet nem kaptam meg, szerencsére ez mind olyan csatáknál jött elő, ahol nem is volt rá szükség. Ezeknél a szerencsés leosztáson se múlt semmi, így ha Kikinek jó úgy, nem kérek javítást és az így lejátszott csatáimat küldöm be.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 12 hétf., 21:26 
Heroes Team

Én lejátszottam az első kört, nagyjából a várakozásoknak megfelelően telt a dolog. Előzőleg azt írtam, hogy 5-6% körüli eredménnyel nagyon elégedett lennék. Az vagyok :)
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy ebben a T-Rex elleni mentés nincs benne. Egyelőre még gondolkozom azon, hogy mégis mi a fenét csináljak az ő elementáljai ellen, ez volt az egyetlen sereg amibe beletört a bicska. De majd kitalálok valamit, van is egy ötletem, de már nincs erőm nekiülni és kipróbálni :lol:
Amivel gondom volt még az a Doom és Jou serege, ők kb. hasonló veszteségeket okoztak. Doom az igazán problémás, azok az elementálok az istennek sem hajlandóak elhullani, de majd kitalálok erre is valamit. Jounak már megtaláltam az ellenszerét, de még lekell játszanom párszor azt a csatát, mert a veszteség lehetne sokkal kevesebb is, ha pár dolgot máshogy csinálnék. Kisebb gondot okozott még Kiki, rá is alszok még egy párat hogyan csökkenthetném a veszteséget, bár ez alapvetően nem annyira rossz.
Rájöttem, hogy a csapatomban problémás, hogy nem kap morált :) Néha tudnék vele mit kezdeni xD Szintén rájöttem több helyen is, hogy ez nem H3 és sok minden más gondolkodást igényel. A paralyse azért annyira nem használhatatlan spell, pár helyen igen jó szolgálatot tett. Valóban meglepő Poirot korábbi gondolatmenete az itteni lények skilljeiről is. Mármint, konkrétan egy dis. ray-ezett (csöves darabonként 3 deffel kevesebb) lény mennyivel gyengébb a def levonásoktól, számomra ez meglepő volt. Itt tényleg sokat számítanak azok az értékek...

Összefoglalva az elmélkedéseim, eddig jók a kilátások a 2. körre, tetszenek a dolgok! :) A napokban folyt. köv, jó játékot mindenkinek, kíváncsian várom az elemzéseket, beszámolókat a haladásokról! :P

Thomas Edison

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 12 hétf., 21:50 

Bár jobb lenne, ha a csütörtöki-pénteki vizsgámra tanulnék inkább, de szerencsére a mentéseket kipróbálva sikerélmények értek, így belevetettem magam a többibe is. Azért annyi időm nem volt, hogy "kifüggjem" az összes csatát, de elég jól állok, sikerült egy-két bravúrt végre hajtani, a 2. fordulóban 1% alá várom a csapatom, ami szerintem jó eséllyel realizálható is. A legszívatósabb: Doom3d hőse, akinek a Death Wave a kedvenc varázslata, ami ha egyszerre nem is sebez sokat, lassan de biztosan megszedi az embereimet.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 12 hétf., 21:58 
Heroes Team

Nekem T-Rex hőse azonnal nyúlcipőt húz :shock: Valami nem bibis ott Kiki ?

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 12 hétf., 22:03 

Örülök, hogy tetszik. Bár az AI sajnos túl hülye hozzá, hogy rákényszerítsem a normálishoz közel álló csatázásra. Ilyen szempontból a H3 jobb.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 12 hétf., 22:28 

Hát igen, az itteni AI-nak van egy speciális gondolatmenete, ki kell tapasztalni. Pl teleport helyett valami 4x1 lövős elvonta volna a tüzet a gyalogosról.

Én meg közben letoltam a mentéseket, még egy-két csatánál megpróbálok megmenteni +1-2 halfingot, de szerintem ez már nem fog javulni, de elég jó már így is. A vámpírveszteséget sikerült elkerülnöm.

Veszteség nélkül sikerült: Bobibubi, DR28, Dragon, Kiki és Teki ellen.
1 Halfing halt meg: shan.
2: Gyuri, Icescream, Jou
3: Bogpista
Mind a 4 elhullott KTibsza, Levko, T-rex, Zsee, és persze Doom3d ellen. Doom3d csapatával ismét több időt kellett töltenem, mint az összes többivel együtt :)

Ez amúgy összesen így 0,24%-ot jelent.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 12 hétf., 22:59 

Hercule Poirot agyonveri a mezőnyt :P

Jövőre azt hiszem szükség lesz a vérszívók árának drasztikus emelésére :wink: :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 13 kedd, 0:50 

Ennyi gondot okoztam? :twisted:
Akkor, most valami jól csináltam :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 13 kedd, 8:08 

Utálom a vámpírokat >.<

Közel 400 elementál nem képes (áldással sem) leütni 58 darabot, mert visszaszedi az életét.

A másik. Annyira jó, hogy az 1 vasgólemen kívül eddig minden meghalt az első 3 csatában XD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 13 kedd, 8:16 
ISTEN

Jou: leellenőriztem a T-Rex elleni mentésed, nem találtam hibát. Az idéző varázslata és expert wisdomja is megvan, mégis visszavonul. Nagyon ijesztő lett a sereged...
Én is végigtoltam a mentéseim. A legnagyobb problémáim T-Rex ellen vannak, sajnos ellenem nem adja meg magát egyből...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 13 kedd, 9:00 

Újabb infó, amiért már érdemes volt felkelni: H2 bug :)

A dis.ray -jel le lehet vinni a Defense skillt konstans 1 -ig. Viszont, ha ez már megtörtént, és egy SteelSkin -nel felviszem az egység D-jét 5-re (nem 7-re!), akkor utána további dis.ray-ekkel az ellen megint leviheti 1-ig! A poén azután jön, h lemegy a SteelSkin hatása: -4 es D skillű vámpírjaim lettek így :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 13 kedd, 11:29 

shan írta:
Újabb infó, amiért már érdemes volt felkelni: H2 bug :)

A dis.ray -jel le lehet vinni a Defense skillt konstans 1 -ig. Viszont, ha ez már megtörtént, és egy SteelSkin -nel felviszem az egység D-jét 5-re (nem 7-re!), akkor utána további dis.ray-ekkel az ellen megint leviheti 1-ig! A poén azután jön, h lemegy a SteelSkin hatása: -4 es D skillű vámpírjaim lettek így :D

Az nem rossz :D Mínusz 4-es defense az vagány. :)
Én velem olyan volt, hogy mikor rávarázsoltam a Mirror Image-et az íjászra, akkor teljesen körül állta a többi harcos, aki a csatatéren volt, így a gép úgy reagált, hogy a hangeffektet lejátszotta a varázslathoz, de a +1 Ranger nem volt sehol. A következő meglepetés az volt, mikor lőttem a Rangerrel, utána újra én következtem egy láthatatlan Ranger-másolattal, akivel egy-egy láthatatlan nyilat ereszthettem bele az ellenfélbe. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 13 kedd, 15:45 

A másik hősömhöz került egy ugyanolyan arti. +4 knowledge nyaklánc. Ott hagyom a mellékhősnél, így a csatában azt nem használom.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1465 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 74  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]