Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1318 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 66  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 16 hétf., 18:09 

a licetáláshoz hozzátartozik, hogy minden upgrade is egy skillnek számit, nem tudom, hogy érthető e.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 16 hétf., 18:48 

Rusty_Rockfist írta:
Érdekes, hogy a Resurrection nem szerepelt a megkapható lvl 4-es varázslatok között, hisz a főhős azt tudta :?

Csak egy apró javítás:A ress is ott van fixen, csak éppen a Dungeon várban...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 16 hétf., 22:37 

Hi Karesz,

En is nagyon orulok, hogy van babad es , hogy szorakozott vagy, csak valahogy nem igazan all ossze a kep errol az egesz incidensrol. CSak egy kerdes: DNA (ha letezik egyaltalan) miert editalta volna a mappot a te feleden csak, na ennyi I'm out like ...... vicc kategoria az egesz!

Udv,

Petrus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 17 kedd, 1:28 

szóval ez botrány alapjaiban forgatta fel a játékot, nagyon sok terület vált gazdátlanná, hogy ismét izgalmas csatákat vivjunk, ezeket fel kell osztani.

Szabályok:
- földnélküli játékos jelentkezhet területért, max 2. területet jelölhet meg, ha több jelentkező akad, akkor sorsolás.
- új játékos elsőbséget élvez, de csak 1 területet kaphat.
- a földesurak is jelentkezhetnek, licitálás formájában, a fizetés nem pénzzel, hanem skillel történik.
pl. expert skill = 3 skill
adv. skill = 2 skill
basic skill = 1 skill

összevonható, redukálható, a lényeg, hogy kijöjjön az összeg.
minden jelentkezés nyilvános, itt kell megtenni a forumon.

akkor a földek:
- Soul Lake (Havoc)
- Infernal Jungle [2 skill]
- Spyre [2skill]
- Draconis Wastelands [2skill]
- Harmondale [2skill]
- Lutetia [3skill]
- Stone City (Süni, ha hivatalosan joinol)
- Tatalia [2skill]
- Tidewater [3skill]
- Land of Giants [2skill]
- Thunder Mountains [2skill]
- Monolith Barrons [2 skill]

hajrá, remélem akik eddig kiszorultak, de szivessen játszanának, csak reménytelennek itélték meg a földszerzést, visszatérnek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 17 kedd, 17:16 

Most leszek igazán őszinte,mert idáig csak hazudoztam.
Nem mondtam igazat és mostmár ez egyre jobban fáj.Magyarázat nincs erre mert csak sodrodtam és nem láttam más kiutat.Mint valami hülye gyerek.Az eddigi álításaim alaptalanok voltak és nem voltak igazak.(már mint amit ebben a témában írtam)Erre még mentséget sem tudok felhozni,ha csak annyit,hogy ez csak a lords elején történt meg velem,mint már Imperátor meg írta.(ami ellene volt)
és most mert sikerült ugyan azt a mapot bemásolnom.De ez sem az....

Viszont lehet ez már valószínű nem hihető,de a lordson kívül más játékban nem csaltam!

Most megkövezhettek érte és elhordhattok mindenek,de vállalom a következményeket a tetteimért.Tudom ,hogy erre nincs bocsánat.

Még magam sem értem,hogy egy közép szintű játékosnak,mint én miért kellet ilyen eszközökhöz folyamodnia,amikor nem volt rá szükségem.Mert élőben(tábor,bb)bizonyitottam,hogy van keresni valóm a mezőnyben.
Itt kérnék nyilvánossan elnézést mindenkitől,legfőképpen akik ellen elkövettem,Imerátortol(még jó hogy nem játszottunk),Csizutol.

Innentől kezdve a ti kezetekben van a sorsom.Bármilyen furcsa szeretnék még játszani,persze tiszta lapokkal és megkapva azta bizonyos utolsó esélyt,hogy bizonyítsam nem vagyok ilyenekre rászorulva.

Mégegyszer röstellem a történteket.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 17 kedd, 18:04 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 15:32-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 17 kedd, 20:02 
Heroes Team

Hej-haj... ejnye-bejnye... Karesz-Karesz. Irgum-burgum és én még 2vs2-t nyertem neked... :roll: BÜDÖS ****!!!
:evil: :evil: :evil:
Valamiért nem látszik Conan hsz-e, csak akkor, ha hszt kezdeményezek...

update: Az én hszem előhozta Conanét! :lol: :lol:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 17 kedd, 20:09 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 15:31-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 17 kedd, 20:11 
Heroes Team

Nem lett törölve. Már kint van a hszed, valami bug volt...

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 17 kedd, 20:17 
Heroes Team

Szomorú, hogy mik történnek errefelé! :( Azt már meg se kérdezem miért volt ez jó! De egyvalamire felhívta a figyelmemet, hogy 100%-ig nem lehet megbízni úgynézki senkiben, főleg ha a meccsek online zajlanak! :( Ez jól jött most, ha valamikor az életben el tudok kezdeni online is mérkőzni, tudjam mihez tartsam magam! :?

Bocs, hogy kívülállóként belekotyogtam a témába! :oops:

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 17 kedd, 20:53 
Heroes Team

Nem mertem elképzelni ezt a lehetőséget, még akkor sem, ha mások felvetettek a fentebb leírtak gondolatát. Rengeteg bizonyíték állt a tulajdonomban, amiknek fényében sem mertem 100%-ig bizton állítani, hogy Karesz csinált mindent :(
Megosztottam másokkal is, tapasztaltabbakkal, hátha megerősítik a véleményem vagy éppen elvetik. Nekik köszönhetjük, hogy kiderült az igazság. Mindig ott motoszkált bennem az a gondolat, hogy mi van, ha mégis ártatlan... De idővel szép lassan egyre halványab volt ez az érzés, míg végül kiderült az igazság.
A TOH történetében rengeteg ilyen "fake report" volt, nagyon sajnálom hogy a magyar versenyre is átterjedt.
Sajnos Jou-nak nagyon igaza van abban, amit leírt. Egyesek pontosan ezért "hagyják" abba a heroest, mert elegük van a rengeteg csalásból, és csak azokkal játszanak, akikben 100%-ban megbíznak.

Nem tudom mit mondhatnék, szomorú ami történt, de jobb, hogy kiderült.
Ámen.

Üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 17 kedd, 21:06 
Heroes Team

A probléma inkább az, hogy ki az akiben 100%-ig megbízhat az ember, hiszen Kareszról én ezt gondoltam eddig. Annak idején a ToH-tól nekem is hasonló esetek miatt ment el a kedvem, mielőtt még igazán belekóstolhattam volna (végül soha egyetlen reportot nem is küldtem a ToHra).

Mindenesetre nem hinném, hogy szükségünk lesz szégyenfalra, vagy bármi hasonlóra. Hiszem, remélem, hogy egyedi esetről van/volt szó a mi "társadalmunkban". Ezzel együtt Kareszra nyilvánvalóan súlyos büntetés vár, ennek mértékéről azonban majd a versenyek szervezői döntenek.

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 17 kedd, 21:35 
hat nemtom....
ez a karesz fele beismeres olyan volt mintha valaki meghekkelte volna karesz accjat es o irt volna a helyeben....
nem mondom hogy nem igaz csak kicsit "mű"-nek hat....sztem

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 17 kedd, 22:06 

Karesz csalt. Nem kicsit, nagyon. A magyar heroes társadalomban ilyen böszmeséget még ember nem csinált, mint amit ő csinált. Meg lehet magyarázni. Nyilvánvalóan végigcsalta az utolsó másfél-két lords szezont. Teljesen világos volt, hogy editálta a mapokat....

Valahonnan ismerős. Asszem nemsokára nemzeti hős lesz...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 17 kedd, 22:21 
Heroes Team

ssth írta:
Karesz csalt. Nem kicsit, nagyon. A magyar heroes társadalomban ilyen böszmeséget még ember nem csinált, mint amit ő csinált. Meg lehet magyarázni. Nyilvánvalóan végigcsalta az utolsó másfél-két lords szezont. Teljesen világos volt, hogy editálta a mapokat....

Valahonnan ismerős. Asszem nemsokára nemzeti hős lesz...

Hogy ezt a stílust honnan vetted vajon? Halvány fogalmam sincs róla! :roll: De tetszik a leírás! :) A tartalom viszont még mindig nem! :(

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 17 kedd, 23:32 

Hi Karesz,

Ha hiszed, ha nem, csak nottel a szememben, hogy LEGALABB bevallottad! En nagyon megbocsajto tudok lenni, mert szeretem, ha valaki oszinte. Persze nincs arra mentseg, hogy mit csinaltal, de innentol bizonyitsad be mindenkinek, hogy fair jatekoskent is tudsz jatszani jo, sot jobb gamekat + nyerjed vissza a bizalmunkat! Nem fog egyik naprol a masikra megtortenni, de ez van.......

Ez legyen into pelda mindenkinek- ha ilyesmi elofordul megegyszer,akkor az illetot paros labbal kell kirugni es repuljon a kinai nagyfalig, ahol jatszhat a ********* mahjong- gal es nem a heroes-zal!!

Archconan, van msn-ed? Majd jo lenne randomot tolni fun, ha mar nem indulsz az online tornan, felteve ha van ra kedved?!!

Udv,

Petrus

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára petrus 2006 okt. 17 kedd, 23:36-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 17 kedd, 23:34 

Az itélet megszületésével lezárult az ügy.

Azt tudom javasolni, aki bizalmatlan mentsen minden körben, vagy legalábbis a legelső napi mentése legyen meg.

A bizalmatlanság **** dolog, ne üsse fel ez a fejét, nem értem minek elkurni a dolgokat, a köztünk lévő kapcsolatokat, ez csak játék, ráadásul semmi tétje sincs.

Foglalkozzunk a játékkal, az itélet erre a versenyszámra vonatkozott, a többi, s akér a barátságos meccsek nem tartoznak rám, ott végül is mindneki maga hozhatja meg az itéletét.

Még 1x foglalkozzunk a játékkal, ha lehet, kösz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 17 kedd, 23:39 

Igazából én már az elején irtam, hogy itt valami nincs rendben, annyi szerencse amennyit karesz irt egy játékban sincs...Adler és Nimbus állitolag megnézte a saveket amiket küldtem és ilyen nagy öregeknek nem tünt fel, vagy nem is akarták elhinni,hogy Karesz csalhat. Pedig 44 royal griff soha nem áll be semilyen seregbe 2 het 1 napján hiába expert dipolomacy! (lords map)! Az se tünt fel, hogz én vgig harcoltam a mapot 4 level erre ő már 10-es volt:D! A tome of earthot tényleg hajón kaptad az viszont érdekelne? Kicsit bánt, hogy hülyének néztek, pedig attól még, hogy valaki nem neten heroesezet, attól még nem hülye!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 17 kedd, 23:47 

Adler írta:
Az itélet megszületésével lezárult az ügy.

Azt tudom javasolni, aki bizalmatlan mentsen minden körben, vagy legalábbis a legelső napi mentése legyen meg.

A bizalmatlanság **** dolog, ne üsse fel ez a fejét, nem értem minek elkurni a dolgokat, a köztünk lévő kapcsolatokat, ez csak játék, ráadásul semmi tétje sincs.

Foglalkozzunk a játékkal, az itélet erre a versenyszámra vonatkozott, a többi, s akér a barátságos meccsek nem tartoznak rám, ott végül is mindneki maga hozhatja meg az itéletét.

Még 1x foglalkozzunk a játékkal, ha lehet, kösz.

Ugy legyen! AMEN! :lol:

Petrus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 18 szer., 3:36 

Imperator
amikor ezt felhoztad, nem egy olyan mentett állást küldtél amiből egyértelműen kiderült, hogy pont ott és akkor állt be a 44 griff ill. a valahány crusader, az nem volt meg.
Megnézve a mappot az emlitett unitok joinolhattak - may join hero - s miután nem volt egyértelmű bizonyiték, pl. első napi save, igy nem születhetett elmarasztaló határozat, mondjuk ugy, az ártatlanság vélelme miatt, s nem azért, mert Karesz az Karesz.
S kikérem magamnak, nem állitólag néztem meg a savékat,megnéztem, másrészt, tudtommal nem Te, hanem az öcséd játszott ott és akkor, s vajon miért nem Ő keresett meg, GoPro?
vagy esetleg más van a háttérben, s akkor jobb, ha Te is csendben maradsz.

Tényleg fejezzük be.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1318 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 66  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]