1. FORDULÓ
Disputed Island
Shien - Hahakocka (1-0)
Sylvan-Academy
Jó kis meccs volt két napon kellett nyomnunk. Törekedtem arra, hogy viszonylag sokféle spellem legyen és főleg a destruction spellre hajtottam. Sajnos nem volt lövéselfelejtő varázslatom pedig az kulcsvarázslat lett volna a végén a főcsatában a 150 elf nyilas ellen.
Eleinte nagyon jól haladtam gyorsan lépett szinteket is a hősöm viszonylag kevés embert vesztettem. majd jöttek a rúnapapok meg 3 mesterlövész nyilas ez a 2. féle fejlesztett piros nyilas Havenből és thánok meg papok azok már megtizedelték a seregemet főleg dzsinneket és néhány mágust. Ennek ellenére a végén így is 87 mágusom volt!

S a mágusos hőssel voltam. Gremlinből sikerült a végére vagy 580 at összeszedni. Ahogy gargoyle-ból is 300 felett volt szépen. Gólemből is majd 200. De sajnos a 6. lényt a rakhszaszát egyszerűen nem tudtam nyersanyag hiány miatt megcsinálni plusz kellett hozzá egy 5 ezer aranyas 10-10 köves meg mg valamilyen bónusz épület is. Amire nem is emlékeztem de nem is érte meg használnom az a vicc.

Ezért volt kb 34 fája az én 11-12 rakhszassám helyett Shiennek:D A többinél viszont több emberem volt kivétel a sárkányából volt 1-2 vel több de az nem számított. Dzsinnből is majd 40 volt pedig abból halt korábban a legtöbb.
Sajnos oly magasak voltak a defense és attack értékei hogy ütésben nem tudtam volna leszedni őt sehogy, varázsoltam mint örült de a 250-300 as sebzés is csekély volt, meg volt def csökkentő spellem a tűzlabdával, gondoltam jó lesz rá de sokat nem segített az sem sajnos. 11 mágust tudtam pl csak feléleszteni holtak feltámasztásával az se sokat ért. Vissza mentem a várba korábban spellekért ezért nem tudtam megszerezni még egy + 6 spell poweres köpenyt! Vissza kellet menne ma sok hadúr thán miatt meg egyebek miatt, hogy ütős spelleket is nyomhassak már végre. Ezt valahogy megoldhatnák a 7. részben hogy ne kelljen mindig visszamenni a mage guildbe elég legyen felépíteni azt mágusos népeknek vagy Dungeonnek ha már arra alapulnak!
Emiatt előbb ért be oda Shien én ott voltam már 5 körrel előtte is de erős varázslat nélkül nem mertem belépni, scholaros hősöm meg nem volt 3 droidból.
Érdekes artifaktokat találtam útközben viszont! Mágia ellenállás semlegesítő, - 2 luck ellenfélnek bár őt ezt nem nagyon érintette sajnos annyi volt neki!

Akkor lépésszám és kezdeményezés csökkentő 1 el, ellenséges föld mágia fele annyit sebez csak artifakt. Gondoltam majd hasznosak is lesznek más nem volt a területeimen nagyon knowledge és kis spell power növelőn kívül. De végül nem soakt ért, a csatánál nagy hibát követtem el azzal hogy felső részre raktam a 87 darab ősmágust! Ugyanis mivel nem láttam ő hova taktikáz, gondoltam lent vna a sárkánya de sjnos fent volt és pont odaért… Maradt a fele kb utána. Pedig egy 2. próba fun fight-nál néztem mennyit sebzett volna első lövésnél hát 3775 damaget! Luckolt is épp meghalt az összes unikornisa és a fából is 5-6 darab.

Sajnos teljes erejét nem tudta felhasználni a főcsatában az említett gond miatt, de hát nem tudhattam hogy hol a sárkány lent vagy fent. 1 kockával előre azért raktam a főmágust, mert akkor mindenkit elér (de saját egységemet nem sebzi mert ugye sebezhetné ha hátulra raknám) és a lövése sebez a legnagyobbat plusz átmegy több ellenségen is akár és tudtam hogy -1 lépése van az ellennek. Sajnos az elf lények elég sokszor léptek és hát általában ők kezdték az adott kört így sokat se tudtam lépni gondoltam kb egál lesz hogy csökkentettem pár lépés és kezdeményező rékét 1-2vel , de nem.

A sima speed alapút mindenki egyszer lép a körben (esetleg morállal kétszer) jobban kedveltem a H3 H6 ban és talán a h7-ben is az lesz.
A 150 elf nyilas pedig az ő hősének speckója volt ahogy nálam a mágus. Hát szívatott mint állat főleg luckal.

Megölte mind a majdnem akkor már cskak 500 körüli gremlinemet akik szívattak serényen.
Persze a nagy attack érték is adott erőt neki biztos. Mágiában erősebb voltam mint ő de nem eléggé, Dungeonnel lehet jobban jártam volna ott spell erő lett volna semmint inkább 200 feletti spell pőoint bár itt is volt 15-16 spell powerem.
Gratulálok Shiennek neki több pénze és nyersanyaga is volt jól sáfárkodhatott velük! No meg az embereivel és a sok stat adattal a hősnél. Én sajnos megakadtam a 6. embernél egy jó ideig. Aztán inkább Kolosszust vettem.
További jó játékot kívánok Shiennek s köszönöm a jó csatát!