Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 226 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 júl. 12 szomb., 15:46 

Sikerült összehozni a partit, 11-kor kezdtük, volt egy félórás pihenő és majd most jön a főcsata, de azt elhalasztottuk, mindkettőnknek van dolga. A győzelem kulcsán játszunk, ez egy 4-5 órás mapnak tűnik, de egész jó :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 júl. 12 szomb., 18:50 

De vajon mi lesz a győzelmem kulcsa? vagy a tiéd? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 júl. 20 vas., 16:52 

Üdv mindenkinek!

Filivel játszottunk egy meccset gyakorlásképpen, hogy a h6osok méltóképp képviseltessék magukat a versenyen :)

A gamerangerrel küzdöttünk egy kicsit (mindkettőnknek ismeretlen volt a program), de azért összehoztuk és a csatlakozással sem volt semmi gond.

A Földalatti kincsek pálya volt.
Fili nekróval (hős: Orson) én démonokkal (hős: Nimus).

Versenybeállításokkal, az egyetlen eltérés, hogy a hőst választottuk.

Elég nagyszámúak voltak a semleges lények, így próbáltam óvatos lenni és a 2. héten indultam meg jobban. Itt le is maradtam szerintem kicsit, mert Filinek hamarabb lett meg a 2. városa. Az ércfejtő trükkösen el van dugva, nem ismertem a pályát így kerestem is egy darabig. Mindenesetre a 3. héttől már nagyon jól haladtam. Próbáltam párhuzamosan fejleszteni mindkét várat.

A főcsatára a területemen került sor, Fili betámadott. A tulajdonságokban sokkal erősebb volt Fili, lényekben is, de az idézésekkel ezt megfordítottam. Tömeges szenvedéssel és gyengítéssel igyekeztem a lények a harci értékeinek különbségeit csökkenteni. Végül is sikerült győznöm (bár az első körökben már temettem magam). Szerintem az döntött a javamra, hogy a lényeim többször cselekedtek ill. hogy az idézett lények nem tűnnek el az eredeti lények halálával :)

Köszönöm a meccset Filinek.

Még írunk majd beszámolót (hátha olvassa valaki :) ), a versenyig igyekszünk 1-2 meccset lejátszani még.

ui.: a szellemekkel nagyon meggyűlt a bajom, hihetetlen sokszor kaptak misst. Bár az én szerencsém is elég jól dolgozott :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 júl. 20 vas., 21:02 

Üdv Mindenkinek!

Igen, jó kis gyakorló meccset játszottunk, de a végén megint "fejet kellett hajtanom" Shien nagysága előtt. :lol:

Mivel be kell ismernem, hogy nagyon gyengén harcolok, ezért az én taktikám a korábbi H6 1v1 versenyben is az volt, hogy igyekeztem "legyorsulni" fejlődésben az ellenfelem, és túlerőt alakítottam ki. Két versenyben ez a taktika kiválóan bevált, ezért most is erre törekedtem volna Shien ellen, amelyben a Necro faji képessége is a segítségemre lett volna.
A kezdésemmel nem is lett volna baj, de később sikerült eltökölni a fejlődést. Elkezdtem fejleszteni a varázstornyot, majd lényeket fejlesztettem fel, így a kevés kövemet sikerült elszórnom.
Shiennek már ki volt fejlesztve a Veremlakó és az Ördög is mikor én még nem rendelkeztem Sárkánnyal és Lidérccel (ezt később sem építettem már meg) sem.
Ezzel igazából el is dőlt a meccs. Mivel a képességek szintjében magasan Shien előtt jártam, megpróbálkoztam a támadással, mert később már biztos alulmaradtam volna.
A harc során rengeteg lényt idézett a csatamezőre, Nimus képessége ebben mégjobban segítette, és mivel csata közben is szokásomhoz híven több hibát vétettem, igazából vastagon nyert Shien.
Nagyon sok szerencsés csapása volt, így hatalmasakat sebzett, valamint az idézett lények sem tűnnek el a harcmezőről, mikor az alaplény elhullik, ez egy figyelemre méltó képesség lesz a majdani verseny során.

Gratulációm Shiennek és köszönöm a meccset!

ui: Kérném a mélyen tisztelt "versenybizottság" :lol: kegyét , hogy a verseny során lehessen a kezdő hőst és bónuszt megválasztani, mivel ez sokat számítana taktikailag (kezdőlények, képességek).

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 júl. 20 vas., 21:42 

https://www.youtube.com/watch?v=thZjixx ... e=youtu.be

TERRORdactyl Ride at Cave of the Winds

Mr. Romero a Heroes sorozat zeneszerzője és társa kipróbálta ezt a kis új szerkezetet. Azt hiszem ez az első ilyen a világon úgy írták.

Gyakorlatilag lezúdítanak egy szikláról össz vissz egy kis kötéllel s ide oda lengetnek vertikális bundzsi jumping ülve. :D

Kipróbálnátok ? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 júl. 20 vas., 21:51 

Köszönjük a leírást!
Mi Zsee-vel nem választottunk hőst csak artit/fát/aranyat.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 júl. 31 csüt., 6:37 

Na akkor én is vagyok. Mapoknál am interneten fent vannak sok http://www.maps4heroes.com/heroes5/maps.php?&limit=1 ez az oldal jó .

Hol van a ló, s a lovasa? Hol van a kürt, mely úgy harsogott? A dicső napok elmúltak, mint eső a hegyen. Vagy mint a szél a mocsár felett. E szép napok nyugaton buktak alá, a dombok mögött, s a sötétségbe vesztek. Hogyan jutottunk idáig?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 aug. 15 pén., 2:09 

Shien, ha az összes eredeti lényed megölik, a kapunyitással érkező egységek eltűnnek és az ellenfél nyeri a csatát. Ha csak az egyiket ölik, akkor az általa idézett lény megmarad.

Ezt fontos tudni :)

Sokan kértétek hogy lehessen hőst és kezdőbónuszt választani. Nekem továbbra sem tetszik az ötlet (Jou le is írta miért, az előző oldalon), de akkor legyen így :wink:

Áyron, kevés az idő letesztelni a multi mapokat, első körben maradnák a gyáriknál... majd jövőre, ha lesz :wink:

Kocek, lehetőleg csak az ide tartozó dolgokat írd ide, minden másra otta csevegő. Ne szemeteljük tele a témát :wink:

És akkor a megbeszéltekhez híven Hétfőn el is lehetne kezdeni a versenyt. De, mivel csak most tudok szólni (eddig a heroes táborban voltam) így az első kör 3 hetes lesz, hogy mindenki fel tudjon készülni. Mindjárt beszerkesztem a szabályzatot és a sorsolást.

Résztvevők

Zsee
Hahakocka
Shien76
Bic
Fili
Áyron

Heroes 5 1vs1

- A játékot HoF 2.1-el, GameRanger-en keresztül játszuk.
- A meccseken az alábbi beállításokat használjuk :
Nehézségi szint : Nehéz
Egyidejű fordulók (szimultán körök)
Automata mentés
Ajánlott még a játék és a csaták sebességének növelése
(A többi beállítást nem használjuk)

- A bajnokság ideje alatt mindenki játszik mindenkivel egy meccset, a sorsolás szerint. Egy forduló tervezett időtartama 2 hét, a fordulók mindig hétfőn kezdődnek és a következő hét vasárnapján érnek véget.

- A bajnokságot a legtöbb győzelmet arató játékos nyeri, egyenlő győzelem esetén az egymás elleni mérkőzés dönt.

Játékon belüli szabályok

Várválasztás :

- Mind a 7 vár szabadon választható, a következő megkötéssel : Minden várral kell lenni legalább egyszer. (Jelen esetben csak 5 várat kell választani, de 5 különbözőt)
- A szobába lépés után a kezdő játékos választ várat először, utána a második. Ugyanazt a várat nem lehet választani!

Hős és kezdő bónusz :

- Mindkettő szabadon választahtó.
- Főhősöd bármelyik várnál bárki lehet, akár nem azonos frakciójú is.

Főcsata :

A játékot az nyeri aki elpusztítja az ellenfél főhősét és seregét. A főcsatát lehetőleg ne várostrommal döntsük el, nem igazán fair, de ez közös megegyezés alapján eldöntendő.

Tiltások :

Erőd frakció
- Őrhely építése.

Eredmények :

A lejátszott mérkőzés eredményét privát üzenetben vagy itt a témába írjátok meg. Akinek az ideje engedi részletesebb beszámolót is írhat a a mérkőzésről, ezzel is színesítve a versenyt.

TÉRKÉPEK

A Győzelem kulcsa (Piros vs Zöld / Kék vs Sárga)
Disputed Island (Piros vs Kék)
Földalatti kincsek (Piros vs Sárga / Kék vs Zöld)
Korábbi barátok (Piros vs Kék / Zöld vs Sárga)
Senki földje (Piros vs Zöld / Kék vs Sárga)

Annyit szeretnék még kérni hogy a mérkőzések egyeztetése ne itt történjen meg hanem privátban vagy egyéb csatornákon. Ne abból álljon a téma hogy ki mikor ér rá, nem ér rá... Köszönöm :wink:

És akkor az első forduló :wink:

1. FORDULÓ
Augusztus 18 - Szeptember 7

Disputed Island
Shien76 (Sylvan, Ossir) 1 - 0 Hahakocka (Academy, Narxes)
Bic (Necro, Vlagyimir) 1 - 0 Zsee (Haven, Dougal)
Fili (Necro, Orson) 1 - 0 Áyron (Inferno, Nymus)

2. FORDULÓ
Szeptember 8 - 21

Korábbi barátok
Shien76 - Bic
Hahakocka - Fili
Zsee - Áyron

3. FORDULÓ
Szeptember 22 - Október 5

Földalatti kincsek
Shien76 - Zsee
Áyron - Hahakocka
Bic - Fili

4. FORDULÓ
Október 6 - 19

Senki földje
Fili - Shien76
Hahakocka - Zsee
Bic - Áyron

5. FORDULÓ
Október 20 - November 2

A győzelem kulcsa
Áyron - Shien76
Hahakocka - Bic
Zsee - Fili

A hozzászólást 11 alkalommal szerkesztették, utoljára Zsee 2014 szept. 06 szomb., 16:58-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 aug. 17 vas., 12:17 

Üdv mindenki!

Lehet mirror meccs ill. ha igen akkor ki választhat hamarabb hőst?

Ezzel kapcsolatban egy lehetséges megoldás, nem lehet mirror, azonos frakcióválasztás esetén mindkét játékosnak újat kell választania ...
(örökké csak nem választanák ugyanazt :) ).

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 aug. 17 vas., 13:25 

shien76 írta:
Üdv mindenki!

Lehet mirror meccs ill. ha igen akkor ki választhat hamarabb hőst?

Ezzel kapcsolatban egy lehetséges megoldás, nem lehet mirror, azonos frakcióválasztás esetén mindkét játékosnak újat kell választania ...
(örökké csak nem választanák ugyanazt :) ).

Ezt már megbeszéltük, csak kimaradt :?

A szobába lépés után a kezdő játékos választ várat először, utána a második. Ugyanazt a várat nem lehet választani!

A sorsolást is úgy oldottam meg hogy lehetőség szerint egyenlően (3, ill. 2 alkalommal) legyen mindenki kezdő és második játékos.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 aug. 17 vas., 20:35 

Köszi a szervezést Zsee úgy látszik jól megtervezted! :)

Jövő héten én elvileg ráérek majd Privátban megbeszéljük Shiennel.

A szabályt részletesen átnézem még majd. Csak nemrég értem haza a Heroes táborból.
Nekem tetszik a szabály már amit eddig olvastam belőle, a Hero-t viszont én is inkább lehet randomra raknám.

Hol a 7. ember?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 aug. 22 pén., 16:21 

1. FORDULÓ
Disputed Island

Fili - Áyron (1-0)
Nekro- Inferno

Áyron Nymussal, én pedig Orsonnal voltam. A játék során, minden a terveknek megfelelően alakult részemről, de azért csináltam furcsaságokat is, például miután a főnixeket levertem, akik 6-an voltak, nem az aranybánya felé, hanem ellenkezőleg indultam meg először, így pár ezer aranyat buktam.
Mint kiderült a főnixek elleni csata döntött, mert Áyron 14-el találkozott és nagyon legyengítették. Mivel megegyeztünk az elején, hogy akár a várban is lehet védekezni, ezért elkezdtem erősíteni a seregem, ez pár hétig eltartott, igaz kicsi könnyebbség volt, hogy Áyron aranybányája is már az enyém volt.
A főcsatára középen került sor, de addigra már sokszoros túlerőben voltam, és így kevés veszteséggel a győzelem is meglett.
Köszönöm a játékot, és sok sikert a következő meccsekhez... :wink:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fili 2014 aug. 22 pén., 17:53-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 aug. 22 pén., 17:21 

Köszönjük a beszámolót, fentebb, ahol a sorsolás és a tudnivalók vannak kiegészítettem azt az eredménnyel, a továbbiakban ilyen formában lesz vezetve az eredmény :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 aug. 23 szomb., 12:48 

1. FORDULÓ
Disputed Island

Fili - Áyron (1-0)
Nekro- Inferno

Az én szemszögemből :) Nymussal mentem mivel a kapunyitás képességet turbózni akartam, infernot pedig a támadó játék miatt választottam. Ez sajna nem jött be mivel az első hét 4.napján merész voltam és betámadtam egy 54 fős kardtáncos csapatot a higánybányáért , hát itt 15 szarvasdémonom maradt a többi mind meghalt ,pémzem se volt mert az egységekre elvertem szóval 3. napig otthon ültem xd Ezután kitörtem a kezdő területről de már sokkal óvatosabb lettem. Ennek az lett a vége ritkán támadtam egységekre így a főnixeket hagytam felhalmozódni 14-re.
Ellenük elvesztetem a paripáimat,kutyáimat,impeket és az ördögök jó részét. Lényidézéssel próbáltam felhozni magam úgy ahogy váramból.Sikeresen foglalgattam bányákat de megjelent az élőholtak serege ekkor futásnak indultam haza, ám a kivett lényekkel se voltam elég erős , sokszoros túlerőben volt Fili így hogy ne húzzam a játékot betámadtam.Nekrók brutálisan elpacsizták a démonok seregét :D
Mégegyszer gratula :) és mindenki legyen óvatos nehéz szinten a semleges lényekkel :D

Hol van a ló, s a lovasa? Hol van a kürt, mely úgy harsogott? A dicső napok elmúltak, mint eső a hegyen. Vagy mint a szél a mocsár felett. E szép napok nyugaton buktak alá, a dombok mögött, s a sötétségbe vesztek. Hogyan jutottunk idáig?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 aug. 23 szomb., 22:20 

1. FORDULÓ
Disputed Island
Shien - Hahakocka (1-0)
Sylvan-Academy

Jó kis meccs volt két napon kellett nyomnunk. Törekedtem arra, hogy viszonylag sokféle spellem legyen és főleg a destruction spellre hajtottam. Sajnos nem volt lövéselfelejtő varázslatom pedig az kulcsvarázslat lett volna a végén a főcsatában a 150 elf nyilas ellen.
Eleinte nagyon jól haladtam gyorsan lépett szinteket is a hősöm viszonylag kevés embert vesztettem. majd jöttek a rúnapapok meg 3 mesterlövész nyilas ez a 2. féle fejlesztett piros nyilas Havenből és thánok meg papok azok már megtizedelték a seregemet főleg dzsinneket és néhány mágust. Ennek ellenére a végén így is 87 mágusom volt! :D S a mágusos hőssel voltam. Gremlinből sikerült a végére vagy 580 at összeszedni. Ahogy gargoyle-ból is 300 felett volt szépen. Gólemből is majd 200. De sajnos a 6. lényt a rakhszaszát egyszerűen nem tudtam nyersanyag hiány miatt megcsinálni plusz kellett hozzá egy 5 ezer aranyas 10-10 köves meg mg valamilyen bónusz épület is. Amire nem is emlékeztem de nem is érte meg használnom az a vicc. :D Ezért volt kb 34 fája az én 11-12 rakhszassám helyett Shiennek:D A többinél viszont több emberem volt kivétel a sárkányából volt 1-2 vel több de az nem számított. Dzsinnből is majd 40 volt pedig abból halt korábban a legtöbb.
Sajnos oly magasak voltak a defense és attack értékei hogy ütésben nem tudtam volna leszedni őt sehogy, varázsoltam mint örült de a 250-300 as sebzés is csekély volt, meg volt def csökkentő spellem a tűzlabdával, gondoltam jó lesz rá de sokat nem segített az sem sajnos. 11 mágust tudtam pl csak feléleszteni holtak feltámasztásával az se sokat ért. Vissza mentem a várba korábban spellekért ezért nem tudtam megszerezni még egy + 6 spell poweres köpenyt! Vissza kellet menne ma sok hadúr thán miatt meg egyebek miatt, hogy ütős spelleket is nyomhassak már végre. Ezt valahogy megoldhatnák a 7. részben hogy ne kelljen mindig visszamenni a mage guildbe elég legyen felépíteni azt mágusos népeknek vagy Dungeonnek ha már arra alapulnak! :D
Emiatt előbb ért be oda Shien én ott voltam már 5 körrel előtte is de erős varázslat nélkül nem mertem belépni, scholaros hősöm meg nem volt 3 droidból.

Érdekes artifaktokat találtam útközben viszont! Mágia ellenállás semlegesítő, - 2 luck ellenfélnek bár őt ezt nem nagyon érintette sajnos annyi volt neki! :D Akkor lépésszám és kezdeményezés csökkentő 1 el, ellenséges föld mágia fele annyit sebez csak artifakt. Gondoltam majd hasznosak is lesznek más nem volt a területeimen nagyon knowledge és kis spell power növelőn kívül. De végül nem soakt ért, a csatánál nagy hibát követtem el azzal hogy felső részre raktam a 87 darab ősmágust! Ugyanis mivel nem láttam ő hova taktikáz, gondoltam lent vna a sárkánya de sjnos fent volt és pont odaért… Maradt a fele kb utána. Pedig egy 2. próba fun fight-nál néztem mennyit sebzett volna első lövésnél hát 3775 damaget! Luckolt is épp meghalt az összes unikornisa és a fából is 5-6 darab. :D Sajnos teljes erejét nem tudta felhasználni a főcsatában az említett gond miatt, de hát nem tudhattam hogy hol a sárkány lent vagy fent. 1 kockával előre azért raktam a főmágust, mert akkor mindenkit elér (de saját egységemet nem sebzi mert ugye sebezhetné ha hátulra raknám) és a lövése sebez a legnagyobbat plusz átmegy több ellenségen is akár és tudtam hogy -1 lépése van az ellennek. Sajnos az elf lények elég sokszor léptek és hát általában ők kezdték az adott kört így sokat se tudtam lépni gondoltam kb egál lesz hogy csökkentettem pár lépés és kezdeményező rékét 1-2vel , de nem. :D A sima speed alapút mindenki egyszer lép a körben (esetleg morállal kétszer) jobban kedveltem a H3 H6 ban és talán a h7-ben is az lesz.

A 150 elf nyilas pedig az ő hősének speckója volt ahogy nálam a mágus. Hát szívatott mint állat főleg luckal. :D Megölte mind a majdnem akkor már cskak 500 körüli gremlinemet akik szívattak serényen. :D
Persze a nagy attack érték is adott erőt neki biztos. Mágiában erősebb voltam mint ő de nem eléggé, Dungeonnel lehet jobban jártam volna ott spell erő lett volna semmint inkább 200 feletti spell pőoint bár itt is volt 15-16 spell powerem.
Gratulálok Shiennek neki több pénze és nyersanyaga is volt jól sáfárkodhatott velük! No meg az embereivel és a sok stat adattal a hősnél. Én sajnos megakadtam a 6. embernél egy jó ideig. Aztán inkább Kolosszust vettem.
További jó játékot kívánok Shiennek s köszönöm a jó csatát!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hahakocka 2014 aug. 23 szomb., 22:47-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 aug. 23 szomb., 22:38 

1. forduló
Disputed Island

shien elfek - hahakocka varázslók
1 - 0

Haha Narxes-t én Ossirt választottam kezdőhősnek (zsee majd kijavít ha elírtam a neveket :) ). Sajnos az első hetem nem alakult valami jól, mert az ércfejtő és a fatelep kivételével minden fontosabb cuccnál lövők áltak (fejlesztett orgyilkos, fejlesztett íjász), így mivel féltettem az elfeket jobbára csak vegetáltam. Nem volt egyszerű végignézni, hogy közben meg haha elég sokat harcol. A hét végén az utat elzáró semleges lényeket még levertem és meglett az 1. szintű lénylakás. A 2. és 3. héten aztán kezdtek beindulni a dolgok, meglett a kapitol (mint később a tolvajcéhben megtudtam Haha a kapitol megépítésével lemaradt) a fontos bányák (kivéve a kristály) és a másik két lénylakás is. A középre való kitörésre nagyon rákészültem, hogy a főnixek ne okozzanak súlyos veszteségeket, amit sikerült is elkerülni. Kiszedtem mindent a középső területről (egy +6os varászerőt adó tárgyat is lenyúltam haha elől).

A főcsata - amire végül is haha területén került sor - elég könnyen meglett, pedig a fákat leszámítva nem volt jelentős a lényelőnyöm, sőt 1-es, 2-es lényekből haha nagyon tele volt. Elég sok terepakadály volt a pályán, de sikerült jól felraknom a lényeket, így egyből blokkoltam a magikat (a magikat mondjuk nem túl szerencsésen tette le haha, de mindenképpen lőni akart és féltette a saját lényeit) és a titánokat a sárkányokkal. A hős által felerősített elfek pedig nagyon durva sebzéseket osztottak ki, de meglepően jól muzsikáltak a tündérek is.

Nagyjából ennyi lenne a, remélem nem nyújtottam túl hosszúra.

Köszi a meccset haha és sok sikert a továbbiakban.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 aug. 23 szomb., 22:46 

Jaja kapitollal elkéstem 4-5 napot tuti, előtte inkább kastélyt csináltam abban meg előbbre voltam ezért is volt annyi lényem.

Hát igen a tündérek is megleptek ennyit sebezni 255 darabnak! :D Nekem duplájánál is több volt picivel gremlinből, de ennyit sebezni ne msebeztek. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 szept. 03 szer., 16:07 

Sziasztok!
Lett egy erre alkalmas gépem, így elkezdtem játszani az 5össel is. Most először szokom kissé, majd aztán jövök ám versenyezni is :) Addig pár felmerült kérdést leírnék, választ remélve:
1:Ebben a játékban sok lény tud varázsolni ezt-azt. Ennek a varázslatnak az ereje mitől függ?
2: a H" versenynél azt írta valaki, hogy aránytalanul sok függ ott a harci értékektől, nagyban befolyásolják a sebzést. Ebből arra következtetek, hogy itt kisebb a hatása. Valaki leírja, hogy mily módon számítják a sebzést?

Egyelőre ennyi, de lesz még biztos :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 szept. 03 szer., 18:02 
Heroes Team

H5 sebzéskalkulátor:

A>=D
Damage = Stack_Size * random(min_dmg, max_dmg)*[ 1 + 0.05*(A-D) ]
D>=A
Damage = Stack_Size * random(min_dmg, max_dmg) / [ 1 + 0.05*(D-A) ]

H2 sebzéskalkulátor
A>=D
Damage = Stack_Size * random(min_dmg, max_dmg)*[ 1 + 0.1*(A-D) ]
D>=A
Damage = Stack_Size * random(min_dmg, max_dmg)*[ 1 - 0.05*(D-A) ]

Látható, hogy a H" nél sokkal rusztikusabbak a lépésközök...

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 szept. 03 szer., 19:06 

Jou írta:
H5 sebzéskalkulátor:

A>=D
Damage = Stack_Size * random(min_dmg, max_dmg)*[ 1 + 0.05*(A-D) ]
D>=A
Damage = Stack_Size * random(min_dmg, max_dmg) / [ 1 + 0.05*(D-A) ]

H2 sebzéskalkulátor
A>=D
Damage = Stack_Size * random(min_dmg, max_dmg)*[ 1 + 0.1*(A-D) ]
D>=A
Damage = Stack_Size * random(min_dmg, max_dmg)*[ 1 - 0.05*(D-A) ]

Látható, hogy a H" nél sokkal rusztikusabbak a lépésközök...

Köszi! Összesítve tehát ha a támadás nagyobb a védekezésnél, a H2-ben kétszer akkora különbséget okoz egyszerűen. Ha a védelem a nagyobb, kis különbségnél nincs nagy eltérés, de sokkal nagyobb def esetén a H5 közel sem ad annyit. Pl H2-ben 16-os különbségnél a védelem javára a sebzés az ötöde, H5-ben 5/9-ede, ami már elég nagy különbség...

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 226 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]