Sziasztok!
Teljesen új vagyok az oldalon, nézzétek el nekem! Csak pár hónapja ismerkedtem meg evvel az egész Heroes-világgal, és azt kell mondjam, hogy nagyon tetszik.
Teljesen magával ragadott. Természetesen (mint a többségében talán nektek is) a Heroes III volt, és egyben az is a legelső! Szeretek játszani vele. Viszont nagyon sok helyen elakadok, bonyolultabbnál bonyolultabb dolgokba ütközöm. Sajnos az is nagyon nehezíti a dolgom, hogy full angol (most már félangol) a játék. Kerestem, kutattam neten, ezen az oldalon is, de sajnos nem nagyon találtam TELJES magyarosítást a játékhoz. Tévedés ne essék! Nem számonkérni akarok bárkit is, csak úgy kíváncsiságból: ha ez a játék (talán) a legnépszerűbb stratégiai játék a világon, akkor miért nem készült hozzá egy teljes magyarosítás? Nemrég telt el 16 éve, hogy egy korszak elindult. Azóta semmi? :O :O Nem tudták megcsinálni? Nem akarják? Nincs értelme? Nehéz lefordítani? Miért? Kihez vagy hova lehet fordulni olyan fordításért, ami a teljes játékot magyarrá tenné? Aztán meg ez a Complete változatba beleforrasztani a RoE és a SoD magyarítást... Érdekes, és nem is teljes!
Az a gond, hogy egyáltalán nem tudok angolul, és nehéz megértenem ezt az egész játékot, viszont szeretném megérteni, játszani és végigvinni. Szeretném kérni a segítségetek! Ha bárki bármi infót, programot, megoldást tud ezügyben, nagyon megköszönném!
A végére: Egy felhasználó kreált itt az egyik topicban egy nemtudommilyen magyarítást (ami elméletben Complete), csak ő meg nem válaszol a levelemre.
A linkek, meg amiket megosztott mind törölve vannak :/
Remélem, nem haragszik meg senki, hogy ezért új topicot nyitottam! Amennyiben igen, akkor elnézést kérek!