Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 272 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 14  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 04 pén., 11:12 

Szerintem A 3 a nyerő!A 4 a véleményem szerint túl van dramatízálva!A 3 egyszerűsége és játékmenete lenyügőző!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Csontik
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 05 szomb., 23:01 

Raven 1234 írta:
Nem tud miért vitatkoztok mind a kettő heroes és az a lényeg, hogy heroes legyen!

Sőt, sztem épp az a tutifrankó, hogy a 3DO-nál csináltak 2, szinte teljesen más Heroes-t. Felesleges "melyik a jobb"-ozni, mivel csak olyan létezik, hogy NEKEM ez vagy az a jobb. A többség szerint a H3 a jobb - jó nekik, van rá sok kieg. meg mod. H4-re alig van.

Mégis a H4 nálam sokáig fogja bírni, mert ritkán veszem elő :) Régebben még működött a trükk, hogy 7-re akarom megbeszélni a talit a barátnőmmel, erre lealkudja 5-re (ami az én eredeti szándékom volt :) ) és addig nyugodtan hírózoztam. :) Mostmár többet kell törődnöm a "csajommal" mert ígyis gyakori a lelkifurdalásom, hogy nem eleget törődök vele meg a lelki világával. :) Moziba kell vinni meg minden. A szexet is el kell húzni :) előjáték, action, utójáték :) Meg hát a túl sok meló... Na mind1, nem panaszkodom, nincs is miért, de a H5 nekem raktárra megy. Hátha kijön vmi jó WarCraft cucc is, és az is megy a spájzba. Jöhet még atomháború, és akkor kell vmi a bunkerben/űrben :) Már a DVD-ket is gyűjtöm, a Dagon-t pl. nem nézem meg, és már vagy 2 éve a Mátrixot se láttam :) node vissza ON-ba:

A H4 sztem "lebutított" H3 WoG, már ha a sok spéci dolgot tényleg beleteszik a WoG-ba (több hős egy seregben, önállóan mászkáló lények). Ez esetben már érdekes lehet a WoG, mert azért a hexeket meg kellett volna hagyni. Mentségükre legyen mondva: azért lett ilyen hülye a térháló, mert minden terep más. Dombra fel vagy pl. mocsárban, havas talajon sokkal kevesebbet mászkál egy adott lény. Ez reális, hisz pl. a britek se kiszámolták, hogy a zuluk meddig jöhetnek, hanem sacc/kb. lőttek, amikor mondjuk szerintük 100 yardon belül voltak, és a terepen való sebesség is értelemszerűen változott. Szóval nem mindig az a jó, hogy úgy el tudom kezdeni a csatát, hogy előre tudom, hogy 3 kör alatt fog odaérni x pontra mondjuk a troll. Sokkal reálisabb, hogy nem tudom, csak persze bosszantó tud lenni. Az animációk meg sztem jók: karatézó szatír, vizet spriccelő ("hugyozó") w. elemental, csonti...

Apropos, a csontváz animációja haláli :) leesik a jobb karja, amiben a kard van, ballal utánanyúl, és visszateszi :) coooooooooooool :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 07 hétf., 10:01 

Szerintem a H4 jobb mint a H3. Lehet, hogy a H3 nincs meg nekem, de olyan sok képet láttam belőle és elolvastam a leirást is. A H4 előnye az, hogy a hősök harcolnak, így ha tovább fejlesztettük érünk vele valamit, mert személyesen harcol és így legalább nem fejlesztettük a hőst feleslegesen. Az hogy a hősök nem harcolnak, hanem csak állnak hülyeség, mert így nem is hősök, hanem árulók. Tehát a H4-ben igazi hősök vannak, és nem árulók, akik felhúzzák a nyúlcipőt és elhúzzák a csíkot ha legyőzik a seregüket, az igazi hős még a serege elvesztése után is harcol.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 07 hétf., 10:08 

De a H5 a legjobb.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 07 hétf., 16:29 
Heroes Team

Dougal írta:
Szerintem a H4 jobb mint a H3. Lehet, hogy a H3 nincs meg nekem, de olyan sok képet láttam belőle és elolvastam a leirást is. A H4 előnye az, hogy a hősök harcolnak, így ha tovább fejlesztettük érünk vele valamit, mert személyesen harcol és így legalább nem fejlesztettük a hőst feleslegesen. Az hogy a hősök nem harcolnak, hanem csak állnak hülyeség, mert így nem is hősök, hanem árulók. Tehát a H4-ben igazi hősök vannak, és nem árulók, akik felhúzzák a nyúlcipőt és elhúzzák a csíkot ha legyőzik a seregüket, az igazi hős még a serege elvesztése után is harcol.

Sziasztok!

Úristen, Dougal, ennyire gyermeteg véleményt egy saját bevallása szerint rokkantnyugdíjastól! :) :) :) Túl azon, hogy nem hiszem, hogy egy nappal is idősebb lennél Fifinél, a véleményed körülbelül annyira értelmetlen mint a meghalt hősök pacái a H4 térképén!!! Amit egy másik kóbor koma összeszed és bevisz a várba feléleszteni! :) :) :)

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 07 hétf., 16:39 

Mugger_ írta:
Dougal írta:

Sziasztok!

Úristen, Dougal, ennyire gyermeteg véleményt egy saját bevallása szerint rokkantnyugdíjastól! :) :) :) Túl azon, hogy nem hiszem, hogy egy nappal is idősebb lennél Fifinél, a véleményed körülbelül annyira értelmetlen mint a meghalt hősök pacái a H4 térképén!!! Amit egy másik kóbor koma összeszed és bevisz a várba feléleszteni! :) :) :)

Üdv. Mugger

Most miért írtál engem??! :?

Reklámozás képpen :D

Na mind1.

Figyelj itt van Atatürk a törökök hőse.Ő sem ment bele a harcba hanem irányította a sereget de mégis hős!(mondjuk az én szemembe nem annyira :lol: de ez mellékes)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 07 hétf., 17:05 

Ő is hős? Egy igazi hős mindig harcol. De attól függ milyen hősre gondoltok. Pédául mesebeli hősre, vagy mugyujk Mátyás királyra a nép megemtőjére ( a földesuraktól mentette meg). A Heroes beli hős csak gyáva áruló de a H4 beli hős egy bátor, és igazi hős.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 07 hétf., 18:12 

Valóban, a H3-mas hősök kis élősködő senkik, elvégre nem a sorozat gyöngyszemének a középpontjában vannak ők. :?
Dougal, teljesen komolyan írtad azt, amit? Mert az egy dolog, hogy ki sem próbáltad a játékot és úgy alázod, node hogy még hülyeségeket is irogass, hát...

Mellesleg szerintem jó dolog, ha a hős csak úgy vesz részt a csatában, mint "felsőbb hatalom", mert pl. Heroes 4-ben a Sea Politics nevű pályán elszuttyogtam az idő, és elértem a 77-es szintet a hősömmel. Na, sokan éppen ezért nem szeretik a H4-et, mert félisten lesz a hősből egy hosszabb pályán - vagy ha nem ugrasz rögtön nei az ellenfélnek.

Ó, én is közéjük tartozom.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 07 hétf., 19:54 

Ezt hogy érted? Az igaz a H3 hősei csak gyáva, áruló és élősködő férgek. Az én apám rész vett a 2. világháborúban, és nem halt meg, pedig személyesen harcolt, és nem csak nézte a csatát.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 07 hétf., 22:01 

Dougal!
Egyetérve Muggerrel, a véleményed több, mint gyerekes. Nyilatkozni olyanról, amelyet nem is ismersz, meglehetősen nevetséges, ez a topic nem - és remélem az összes többi sem - a csak azért írok valamit, hogy én is hozzászóljak dolgokról szól.
Vélemény szabadság van, ez így igaz, mindenki hozzászólhat, ez is, hiszen fórum, de azért engedd meg, hogy az írásodról elsőként eszembe jutó közmondást leírjam: Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna.

Bocs Zolirobi az offolásért.

Cat

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára cat 2006 aug. 07 hétf., 22:09-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 07 hétf., 22:07 

Igen, a gonosz Bumbusnak elege lett, és ráuszította szegény rokkantnyugdíjasra a soha nem alvó sárkányt :lol: :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 08 kedd, 9:36 

Étem. Viszont akkor is 61 éves maradok és nem fiatalodok meg.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 08 kedd, 10:12 
Heroes Team

Milyen gonosz emberek vanak ezen a fórumon! :shock: :) S mégis van némi igazság a dolgokban amiket felhoznak! Elgondolkodtató dolgok ezek amit itt felhoztak egy bizonyos Dougal nevű illető ellen! Hitekről meg nem beszélek, volt már akit emiatt értek kellemetlenségek! S ha 61 éves az illető, akkor meg igen fiatal lehet a lelke mélyén, ha ilyeneket s így írja le! (Off vége!)

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 08 kedd, 12:02 

Dougal írta:

Dougal!

Lehet, hogy így van. Akkor viszont engedd meg, hogy figyelmeztesselek a felnőtt lét példamutatására.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 08 kedd, 15:24 

Dougal írta:

Ha te 61 éves vagy akkor én elmegyek egy apácaneveldébe... :evil:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 08 kedd, 15:52 

Zargul írta:
Dougal írta:

Ha te 61 éves vagy akkor én elmegyek egy apácaneveldébe... :evil:

Örömmel várlak, mert ha ő valóban 61 éves akkor én meg alapítok egyet és átoperáltatom magam nővé, csak a miheztartás végett :evil: Egyébként Dougal: ami nekem lejött az eddigi hsz-eidből és az msn-es üzeneteidből az nem egy 61 éves FELNŐTT emberre utal, de ez szigorúan szvsz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 08 kedd, 16:18 

MGee írta:
Egyébként Dougal: ami nekem lejött az eddigi hsz-eidből és az msn-es üzeneteidből az nem egy 61 éves FELNŐTT emberre utal, de ez szigorúan szvsz.

Osztom a véleményt (szerintem így van ezzel majdnem mindenki), egy felnőtt ember - pláne egy 61 éves - meg tudja különböztetni a játékot a valóságtól, és nem írkál ekkora állatságokat - méghogy gyáva a hős! XD Azért áll a csatamező szélén, mert arra van beprogramozva. :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 08 kedd, 16:22 

61 vagyok és kész. Mot pedig a témához kell hozzá szólni!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 08 kedd, 16:46 

Dougal írta:
61 vagyok és kész. Mot pedig a témához kell hozzá szólni!
Szerintem még a fordítottja sem igaz! Még annyi sem lehetsz. Ha valaki túlzottan bizonygatja, hogy ő bizony annyi, az már rég gyanús. Nekem egyébként teljesen mindegy, hogy mennyi vagy, de ha valamit az ember leír, az legyen szent. Akit egyszer hazugságon kapnak, örökké rajta marad. Kíváncsi lennék, találkoznál-e szívesen pl. Muggerrel, Vologyával vagy bárkivel valahol, hogy igazold magad? Szerintem nem, az pedig mit is jelent?

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 08 kedd, 16:50 

Amugy nekem most "enyhe" deja vu-m van.Mintha nem is olyan rég történt volna valami hasonló.De természetesen minden kiderült ott is bár idővel.Most is csak idő kérdése az egész...

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 272 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 14  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]