Raven 1234 írta:
Nem tud miért vitatkoztok mind a kettő heroes és az a lényeg, hogy heroes legyen!
Sőt, sztem épp az a tutifrankó, hogy a 3DO-nál csináltak 2, szinte teljesen más Heroes-t. Felesleges "melyik a jobb"-ozni, mivel csak olyan létezik, hogy NEKEM ez vagy az a jobb. A többség szerint a H3 a jobb - jó nekik, van rá sok kieg. meg mod. H4-re alig van.
Mégis a H4 nálam sokáig fogja bírni, mert ritkán veszem elő

Régebben még működött a trükk, hogy 7-re akarom megbeszélni a talit a barátnőmmel, erre lealkudja 5-re (ami az én eredeti szándékom volt

) és addig nyugodtan hírózoztam.

Mostmár többet kell törődnöm a "csajommal" mert ígyis gyakori a lelkifurdalásom, hogy nem eleget törődök vele meg a lelki világával.

Moziba kell vinni meg minden. A szexet is el kell húzni

előjáték, action, utójáték

Meg hát a túl sok meló... Na mind1, nem panaszkodom, nincs is miért, de a H5 nekem raktárra megy. Hátha kijön vmi jó WarCraft cucc is, és az is megy a spájzba. Jöhet még atomháború, és akkor kell vmi a bunkerben/űrben

Már a DVD-ket is gyűjtöm, a Dagon-t pl. nem nézem meg, és már vagy 2 éve a Mátrixot se láttam

node vissza ON-ba:
A H4 sztem "lebutított" H3 WoG, már ha a sok spéci dolgot tényleg beleteszik a WoG-ba (több hős egy seregben, önállóan mászkáló lények). Ez esetben már érdekes lehet a WoG, mert azért a hexeket meg kellett volna hagyni. Mentségükre legyen mondva: azért lett ilyen hülye a térháló, mert minden terep más. Dombra fel vagy pl. mocsárban, havas talajon sokkal kevesebbet mászkál egy adott lény. Ez reális, hisz pl. a britek se kiszámolták, hogy a zuluk meddig jöhetnek, hanem sacc/kb. lőttek, amikor mondjuk szerintük 100 yardon belül voltak, és a terepen való sebesség is értelemszerűen változott. Szóval nem mindig az a jó, hogy úgy el tudom kezdeni a csatát, hogy előre tudom, hogy 3 kör alatt fog odaérni x pontra mondjuk a troll. Sokkal reálisabb, hogy nem tudom, csak persze bosszantó tud lenni. Az animációk meg sztem jók: karatézó szatír, vizet spriccelő ("hugyozó") w. elemental, csonti...
Apropos, a csontváz animációja haláli

leesik a jobb karja, amiben a kard van, ballal utánanyúl, és visszateszi

coooooooooooool