Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 966 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 49  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Patch hiba
HozzászólásElküldve: 2013 máj. 03 pén., 14:34 

joeid írta:
Sziasztok !

vagy szedjem le az eredetit és indítsam el a patch-t és az felrakja a SOD-ot vagy mi van ?

Üdv!!

Igen, Pont ez a tényállás, amit itt írtál!
Ubi-Irina írta ezt a fórumba. Le kell törölni az egészet, és feltenni a Patch+ Shade játékot. Na most, sokaknak ezzel elveszlik minden kinyitott tartalom, volt akinek beszürkült a 6 eredeti kampány, csak a két DLC meg a Shade kampányok elérhetőek, volt, akinek felment a patch meg a játék, de hang és zene úgy ahogy van, elszállt. Aztán csomóan megint elkúrták a telepítésnél és rossz helyre írták a CD kulcsot, vagy rossz kulcsot írtak be, vagy ezt nem értettem tisztán, de amikor elindul a játék és kéri, hogy add meg a CD-kulcsot és beírta, jött az error, hogy a kulcs már használatban van....
:D :D Mások azért sírnak, mert az új Shade játékkal nem indulnak el a régi Multiplayer pályák, csak azok, amiket ehhez gyártottak.

Ezzel az online baromkodással tették tönkre ezt az amúgy egész jó játékot (már amikor megy). Komolyan, most sikerült két nap alatt vagy 20-30 új hibát gyártani a játékhoz... :D

Ervdo,
Megjelentek a rinyálók is igen, akik pénzvisszatérítést követelnek, meg a szokásos "Ez volt az utolsó Ubi product, amit vettem" kirohanással oltogatják a fejlesztőket. Kb. minden ötödik hozzászólásban van érdemi infó. De ugyanez volt a helyzet amikor kijött a játék is. Ez az utolsó, amit vettem, erre tessék, most megint!! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 máj. 03 pén., 17:59 

Jah. Azt azért nem is tagadom, és nem is szépítem, hogy csúnyán el***ták ezt az új kieg.+patch kiadást, de azért olvasni is unalmas a sok duzzogást. Mondjuk az én a személyiségem olyan, hogyha csalódok valamiben, akkor onnantól tényleg megfontolom, hogy veszek e az adott helyről/től bármit is újból, de azért el kell érni nálam egy ingerküszöböt, addig mondhatni birkatürelmű vagyok. Asszem én a pult mögött tűrő, nap, mint nap a vevők sz*rságait lenyelő embertípus vagyok, amíg be nem kattanok, és vérfürdőt nem rendezek. Gondolatok a Ki nevel a végén című filmből.:D
A hivatalos fórumon csak az a gond, hogy nincs egy lezárt téma, amibe csak a fejlesztők/modik gyűjtenék, hogy miket hallottak már és min dolgoznak épp. De így most nem érzek magamban elég erőt, hogy végigolvassam az írottakat (too much drama), szóval kösz az infókat.
Plusz, ahogy olvastam, nekem kb máj. 6 felé lesz meg a játék, akkorra van most kiírva a magyarországi üzletekbe, ahová rendeltem. Talán jobb is ez így, én majd később nézek szembe a fentebb említett problémákkal.:)
Nekem eddig nem volt csalódás a játék, de közrejátszik az is, hogy én vajmi keveset tapasztaltam a fórumon oly sokat skandált hibákból (pedig nem keveset játszottam vele). Talán az egyetlen dolog, ami zavart, hogy kicsit keveseltem, hogy a 2 kieg csak 2-2 kampányt tartalmazott..

Mod: Trunks

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 máj. 03 pén., 18:50 

Szerintem ez nem rinyálás.
Persze ,hogy mindenki ki van akadva, én pl még februárban megrendeltem a kieget megjelenés előtt, nem volt addig nekem semmi gondom az eredetivel.
Aztán néhány nap múlva a megjelenés napján bejelentették ,hogy késik 3 hónapot, mert egy tökéletes játékot akarnak kiadni.
Most a megjelenés napján kitalálták hogy összemossák a peccsel, de jajaj ez meg túl nagyméretű így...
Megjön a peccs , a többit meg aki olvassa az Ubi forumot az úgy is tudja.

Én se vagyok egy háborgós típus, de az kiveri a biztosítékot ,hogy annyit nem tudnak kiírni hogy sorry ,elcsesztük , kijavítjuk x nap türelmet kérünk.
De ilyenkor hirtelen eltűnik az összes modi, supportos meg mindenki...közben persze a játék ugyanúgy megvásárolható ugyanúgy hibásan.

Nem tudom, én a H5-nél nem tapasztaltam ilyen gondokat, de ezek után azt tartanám korrektnek, ha az Ubi gesztusként legalább felajánlaná hogy x dátumig aki megvette a játékot a következőt megkapja féláron vagy akár ingyen.

Köszi az infót, lehet megvárom inkább míg kijavítják a hibákat .

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 máj. 03 pén., 20:29 

Nem áll meg a dolog, naponta 3-4 oldalt teleírnak a siránkozással, de közben az UBI is kiadott valamit:

A Facebookra tették ki, de a hivatalos oldalon is fenn van egy útmutató, hogy mit kell csinálni, hogy működjön. Itt a link:

http://might-and-magic.ubi.com/heroes-6 ... 3A6-231-32

és állítólag működni is fog azoknak is, akik nem vették meg az újat.. Újratelepítés szükséges...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 máj. 03 pén., 21:59 

Kösz az infókat. Szerintem ahhoz képest, hogy eltolták elsőre, 1 nap alatt meg is oldottták (mondom ezt most látatlan). Szóval nincs azért akkora gáz, mint ahogy a fórumon hangoztatják..
Ubisoft nem keres véletlenül szóvivőket? Szerintem tökre jól tolom itt a fényezést, ElderOne-nal egyetemben..:D
Szóval, ha már várakozás; még így évek múltán is a fél karomat adnám a Stargate: Worlds-ért, sose játszottam mmorpg-kel, de arra befizettem volna.. A bétához volt annó szerencsém, de már ott kiütköztek a gondok, pedig hatalmas biznisz lett volna.. De sajnos az a korszak már lezárult..

Szerk.: joeid: hm, igen egyedül azokkal tudok azonosulni, akik előrendelték ÉS ki is fizették már februárban.. Na az egy más tészta már, őnekik tényleg járna valami. Egyébiránt engem az se ütött szíven, hogy nem februárban jött, megesik sajnos az ilyen.
De ha jól emlékszem, akkor a februári megjelenés, csak US only volt (mert a jó öreg amcsikkal mindig kivételeznek, mint a legértékesebb felvevő piaccal), és a játék megjelenése május 2-re volt időzítve (Magyarországra legalábbis így volt).

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 máj. 04 szomb., 14:57 

Mégis csak kezd felszállni a köd! :)

Most az egyszer, azt hiszem illene bocsánatot kérnem az UBI-tól, mert tegnap letöltöttem a patchet, felraktam, és úgy tűnik VÉGRE hibátlanul működik!!! Nincs Town screen lefagyás, a játékmenet picit gyorsabb lett és az AI is mintha erősebb lenne.

Csináltam egy gyors próbajátékot egy kicsi, kétjátékos pályán. 3,5 óra alatt lejátszottam, és ezalatt mindössze kétszer fagyott ki... :D igaz az is az Autosave visszatöltését követően, nem a várba belépéskor.

Úgy tűnik sikerült végre orvosolni a fekete képernyőt is! A dungeon várhoz nem jutottam hozzá, az csak akkor oldódik fel, ha megveszed a Shade-t. Viszont a pályán elszórva a random szörnyek között és a random Fortok között akadhat dungeonba való... Érdekes.

Sikerült csatáznom Minotaurusszal (brutál genya lény lett, és überjól néz ki :P), aztán a Facelessel, hát az annyira nem jött be, és az Orvgyilkossal is.

Tegnap még nem hittem volna, hogy valaha ilyet fogok mondani, de érdemes megpróbálni visszarakni mindenkinek, aki hónapok óta jegeli a H6-ot! :) :) :) :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 máj. 04 szomb., 20:53 

Hát, a kiegészítőben is sajnos érvényesül hogy kevesebbet kapunk mint az eddigi rész bármelyikében. Tudom, megkaptam már hogy ne hasonlítsam az előző részekhez, pedig azt gondolom jogos e tekintetben - másban is amúgy akkor is. Kevesebb faj, kevesebb kampány kevesebb minden, de hát végülis ilyen már a világunk. Ha megvan az alapjáték mert hűséges rajongó vagyok, vegyem meg a dlc-ket is külön, miközben más az egészet utólag egyszerre kapja meg - nem irigység, hanem az elv zavaró. Azt hiszem nálam közeleg egy heroes korszak végi pont. Bocs ha valakinek a szemt sérti a "siralmam", de muszáj volt hangot adnom neki. Azért mindenkinek kellemes szórakozást kvánok!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 máj. 04 szomb., 21:44 

Én még csak most rakom a 2.1 patchet, most van végre időm; de biztos, hogy nem fogom tesztelni, mert hullafáradt vagyok. SoD meg még hozzám se jött meg, de majd hamarosan..

A SoD tartalomáról nem tudok nyilatkozni, lévén, hogy még nem láttam. Szerintem az alapjáték kezdésnek korrekt volt tartalmát illetően. A két kieg-re már én is írtam, hogy azt én is keveseltem, és továbbra is érdekelne még sok más kimaradt faj/újítás, de hát igen ilyen világot élünk. De azért a 2k Ft/kieg. is még korrektnek mondható, de igen tartalmilag kicsit több kellett volna, kampánypályából is, meg ott sem ártott volna már min +1faj a kettő egyikénél legalább (nekem 3k volt a kettő együtt, engedménnyel).
Talán azért nem tűnt olyan kevésnek a kettő, mert én egyben vettem meg mindent, és egyszerre játszottam le, így kevésbé volt hiányérzetem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 máj. 05 vas., 8:37 

Sikerült nekem is felrakni a SOD-ot.

Eddig komolyabb gond nincs vele, viszont néha csatáknál fekete képernyő, hang és annyi.
Gondolom nem titok ,de nem csak a Dungeon kampány van benne hanem egy + Nekromata is , bár azt még nem néztem meg.
A lények jók, bár a hangjaik inkább viccesek mint félelmetesek (pl. Stalker ha sokáig nem csinálsz semmit elkezd mindenféle cirkuszi mutatványokat nyomni :) )
A Minotaur szerintem nem gyenge , iszonyat életereje van, minden támadásnál + morál stb..
Összességében Sötét Elf barátaink szerintem elég keményre sikeredtek a sok rejtőzködő támadással és egyéb extrával.

Megyek is, tolom tovább :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 máj. 05 vas., 13:30 

Még nincs meg az új kiegészítő, de eléggé elkedvtelenített az, hogy le kell törölni az alapjátékot, majd újra feltenni ahhoz, hogy tudjunk a kieggel játszani. Viszont reggel ezt találtam és érdekesnek találtam:
http://forums.ubi.com/showthread.php/76 ... f-Darkness!

Nem tudom, hogy aki megvette a SoD-ot az kapott egy telepítőt vagy nem, de itt azt írja le a témaindító, hogy ugyanúgy kell felrakni a kieget, mint anno a DLC-ket, történetesen a tartalom feloldásánál kell beírni a kódot. A patchet pedig manuálisan kell letölteni az Ubi által kitett linkről. Mint írtam, nincs még meg a SoD (majd a CdGalaxisban megveszem, amint kapható lesz) de a patch simán felment a játékra és meg lehet nézni a plecsniket és a két hadjáratot is, szóval lehet benne valami amit a srác írt a külföldi oldalon.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 máj. 05 vas., 17:39 

A helyzet az, hogy a patch maga, ami az Ubi által kitett linkről letölthető tartalmazza a teljes Shade of Darkness-t.

Azt kell letölteni, és telepíteni. Miután felment, be kell lépni a játékba, és aktiválni a Shadet a vásárlásnál kapott kóddal.

Ez a letörölni és újra feltenni dolog ez kamu, és hülyeség. Nem tudom miért írták ezt, de teljesen felesleges. Az alap Heroes 6-nak fenn kell lennie, és arra kell rátelepíteni manuálisan a patch-et.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 máj. 05 vas., 18:49 

Az igaz, hogy elvileg benne lesznek az új Dungeon és semleges lények is a patch és kiegészítő után az alap játékot birtoklóknak is? Összesen ez 15-16 új lényt takar az alapjátékban pl multiban skirmishben stb. Egyik játékos írta itt ha jól láttam, hogy neki feltűntek mint ellenfél. Csak a várat nem lehet választani, meg az új kampányokat akinek nincs meg még a kiegészítő.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 máj. 05 vas., 21:27 

hahakocka írta:
Az igaz, hogy elvileg benne lesznek az új Dungeon és semleges lények is a patch és kiegészítő után az alap játékot birtoklóknak is? Összesen ez 15-16 új lényt takar az alapjátékban pl multiban skirmishben stb. Egyik játékos írta itt ha jól láttam, hogy neki feltűntek mint ellenfél. Csak a várat nem lehet választani, meg az új kampányokat akinek nincs meg még a kiegészítő.

Igen, én írtam! :D

Dungeon várat nem lehet választani, és párbajban se lehet a Dungeon népet választani.. Viszont én tudtam építeni egy Dungeon hőst..... vicces.

A lények benne vannak az alap játékban. Pályán feltűnő random mob-ként bármelyiket beteheti a program. Azóta találkoztam minden dungeon lénnyel, csak a Sárkánnyal nem, valamint harcoltam fekete párduccal is. Valamint az Orvgyilkos artifakt szet is benne van.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 máj. 05 vas., 22:07 

Na az szuper! :) S milyenek voltak a Dungeon egységek? Meg a párduc mit tud? S sok új semleges lény van 15 új lényt mondtak össz. AZ 8 neutralt jelent. A csont/szellemsárkány van még azt tudom.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 máj. 05 vas., 22:50 

Ha azt veszed alapul, hogy minden egységnek két változata van az máris 14 :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 máj. 06 hétf., 14:33 

Ja de az nem lehet mert 2 semleges lényt már láttam s akkor 16-ra jönne ki. :) Meg úgy halottam hogy közel 10 új neutral várható. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 máj. 06 hétf., 16:49 

Nem tudom, nekem az tűnt fel, hogy fel lett javítva az összes lény animációja...
Pl ott vana jó kis ork csonttörő, ami harc közben úgy mozgott, mint egy rángógörcsös idióta, ideoda billegett, miközbnen sétált. Most meg tök egyenletesen, szépen, ahogy kitalálták... :D Ráncfelvarrás jól sikerült.

Amúgy nem tudom, spoilerezzek-e, de hahakocka te kérdezted, mit tudnak az új dungeon lények, hát leírom, amire eddig fény derült:

orvgyilkos: a csata első két körében láthatatlan, és amíg az, te sem tudod támadni. Kivéve jó kis tűzeső, vagyméregfelhő varázslatokkal.

van az a sötét elf Xena a karikájával, azt dobálja. sajnos nagyon gyenge lény lett.

Van a jó kis polipszerű Evil eye, ami sötét mágiát lő ki a szeméből, és az maradandó károsodást okoz. Minden körben sebződik a meglőtt célpont tőle.

Minotaurusz: Na ez egy kigyúrt állat lett, jó erős, olyan mint az eltipró. A nagy csatabárdjával ha megsuhint egy kis szörnyet, az két kockányit hátrarepül a csatatéren.

Mantikor: elég gyengus lett, 65-ös életerővel a leggyengébb arról a szintről, ahol van. A skorpiótövissel ha támad, 15 védekezési pontot leszed a célpontról.

Arctalan: Ez is elég gyengus lény lett. Viszont a felfejleztett tud varázsolni egy bábmestert, amivel eléggé megbolondítja a csatateret. Egyébként könnyen verhető.

Sárkánnyal még nem akadtam össze, de gondolom a szokásos két kockányi támadó felületet tudja, két egymás melletti ellenfelet is lefúj. Majd kiderül.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 máj. 06 hétf., 19:28 

http://www.youtube.com/watch?v=YLTsgugOAjQ
http://www.youtube.com/watch?v=kMZ8lK6b3x4

2 Heroes VI Duel videót csináltam, s úgy döntöttem, hogy most a meccsek után megosztom.

Sokan azt mondják, pedig, hogy aki Dungeonnel van az nyert is. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 máj. 06 hétf., 19:54 

Blackhole Games tényleg csődbe ment a Heroes 6 miatt ??? PC guru írta hogy a játék fejlesztése alatt gyakorlatilag csődbe ment.

Hol van a ló, s a lovasa? Hol van a kürt, mely úgy harsogott? A dicső napok elmúltak, mint eső a hegyen. Vagy mint a szél a mocsár felett. E szép napok nyugaton buktak alá, a dombok mögött, s a sötétségbe vesztek. Hogyan jutottunk idáig?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 máj. 06 hétf., 20:36 

én gyenge vagyok angolból
tehát
http://www.kepfeltoltes.hu/view/130506/ ... es.hu_.png
nekem nincs fent a javitás és le kell törölnöm az egész játékot?
és le kell szedni innen
http://might-and-magic.ubi.com/heroes-6 ... 3A6-231-32

6. Download and install the 2.1.0 patch directly from our servers at the following addresses:
- Czech Republic/Hungary: http://static2.cdn.ubi.com/patches/HOMM ... ze_hun.exe

ezt??

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 966 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 49  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]