Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1577 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 79  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 05 szer., 12:40 

Mi volt ez a bömölés? Tán egy marhacsorda is van a fedélzeten. - Lillit ijedten huzta magára a takarót. De jó lenne most valahol máshol lenni. Mondjuk otthon. Nem ülhetek itt tétlen. Mi van ha hazudtak és valólyában közelebb van a szárazföld min mondták. Felált az ágyból és az ajtóhoz sétált.
Sehol senki. Talán szétkéne nézni egy kicsit odafent, ha látnám a partot talán elrepülhetnék innen. Végigosonat a folyosón és kikukucskált az ajtón.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 06 csüt., 7:59 

Üdv gawám Dakk!

Felébredtél? A hárpiádat merre hagytad?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 06 csüt., 8:52 

Mikor kitekintett az ajtón, egy lényt pillantott meg a folyosó végén. Mielőtt még észbe kaphatott volna megszólalt. - Egy pixi?? - kérdezte döbbenten Eizyen. - "De hát azok nem errefele élnek" - tette hozzá immár magában. Úgy tűnt azonban, hogy túl hangosan döbbent meg, mert a kis lény észrevette őt. Hátra fordult és kis szemeit a mágusra szegezte. Arca bizalmatlanságot és félelmet tükrözött.
Eizyen nem értette, hogy ő rajta mi lehet ilyen félelmetes. - "Ezek tényleg olyan félénkek mint mondják róluk." - gondolta. Aztán eszébe jutott véres arca. Szét nézett ruháján, ami az arcáról letörölt vérfoltokkal volt tele. - "Ez így már érthetőbb - mosolyodott el magában - mindenesetre meg kéne kérdezni, hogy hol vagyok, biztos töbet tud nálam!".
- Szervusz pixi, ne félj nem akarlak bántani. Csak - valószínüleg úgyis tudod - de eddig itt feküdtem valamelyik kabinban eszméletlenül, és úgy tűnik eltörtem az orrom, azért vagyok ilyen véres. Örülnék ha elmondanád, hogy mi történt azalatt az idő alatt amíg feküdtem, hogy hol vagyok, hol van Neldor, hogy mi történt egyáltalán?? - utólag érezte, hogy ez talán egy picit sok kérdés volt. Egy kis idő elteltével amig a pixi nem válaszolt Eizyenben felötlött a gondolat, hogy lehet a pixi nem is érti azt amit ő mond.

Cikász, ha valamibe belkontárkodtam, ne haragudj, szólj, és átszerkesztem

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 06 csüt., 9:47 

warlock írta:
Üdv gawám Dakk!

Felébredtél? A hárpiádat merre hagytad?

- Uhh, nagyon fáj a fejem - tapogatja magát Dakk. - Tudnád, milyen rémálmom volt! Huhh.... nem is akarok róla beszélni. - Ekkor jut el az agyáig, hogy mit kérdezett még a hobbit:
- Hárpiám? Miről beszélsz? Jó nyolc éve nem láttam már hárpiát. Ittál?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 06 csüt., 10:21 

Mi az hogy nem láttál, itt babusgattad a hajón és nem engedted, hogy bántsák...Miután megtámadták a másik hajót, amelyik aztán elsüllyedt, és a két elfet, átmenekítettünk a hajönkra, aztán meg meggyógyítattad az atyával.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 06 csüt., 11:28 

Jaj. Megijesztett ez az alak. Hang nélkül a hátam mögé került, hogy lehetek ilyen figyelmetlen. Véres a ruhája. Nem tul bizalomgerjesztő.
- Hellló. A francba is miért remeg a hangom, nem szabad látnia hogy félek.
- Én csak most kerültem ide, nem tudom miről beszélsz. Én sem tudom hol vagyunk.
Az ajtót résnyire kinyitóm. Talán lessz időm elrepülni ha rámtámadna.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 06 csüt., 12:16 

warlock írta:
Mi az hogy nem láttál, itt babusgattad a hajón és nem engedted, hogy bántsák...Miután megtámadták a másik hajót, amelyik aztán elsüllyedt, és a két elfet, átmenekítettünk a hajönkra, aztán meg meggyógyítattad az atyával.

Sorry, egy db elf + egy db ember. :lol:

- Másik hajót? Milyen másik hajót? Milyen elfet? És kit babusgattam én? Ne beszélj itt nekem zöldségeket, jó gawám, mert hókon nyomlak!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 06 csüt., 14:44 

Én szerintem, meg te szórakozol velem, ezt én teljesen komolyan gondolom, azt akarod mondani, hogy nem emlékszel semmire?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 06 csüt., 16:11 

- Mi ez a gyíkember duma, hogy nem emlékszel semmire? Hát persze, hogy emlékszem! Annyit nem ittunk a kalózok leverése utáni ünnepségen! Tegnap kipucoltuk a kalózszigetet, csaptunk egy kis bulit, de úgy látom, megártott neked... Jól vagy, egyébként, gawám? - néz Billyre aggódó tekintettel a minotaurusz. :lol:

Az egyik matróz járja körbe a hajót, és minden "kalandozót" megszólít:
- Uraim (hölgyem), a lord úr szeretné mindenkinek bemutatni új utitársainkat, úgyhogy legyenek szívesek a következő gongütésnél (kb. 1 óra múlva) az étkezőbe fáradni!

Az elf íjászt, és a frissen ébredezett varázslót is oda invitálja, majd a pixie-t is (kis döbbenet után). :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 06 csüt., 21:14 

A kis pixin látható volt, hogy megijedt, de mégis válaszolt. - Helló - köszönt vissza, hangja mintha talán megremegett volna, de erre Eizyen nem figyelt fel tulságosan. Keze az ajtót nyitotta már amikor egy tengerész tárta fel azt teljesen, szegény kis pixit picit magával rántva. A matróz meglepődött képet vágott, miközben végigmérte az ajtóban tömörülő egyéneket.
MIután a matróz átadta az üzenetet, Eizyen és a pixi egymásra néztek.
- Hát akkor legalább most majd talán kiderül valami... - mondta Eizyen, majd mivel a pixi nem akart a mágus előtt menni, felhagyott az előzékenységgel, és elindult a matróz álltal jelzett irányba.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 07 pén., 11:11 

Végül is sikerül összegyűjteni majdnem mindenkit az étkezőben. A matrózok, a kormányos, a szakács odakinn ténykedik, de a kapitány, a lord, és az "utasok" mind-mind megjelennek. Mintha tegnap lett volna, az előző hasonló ilyen összeröffenés... Pedig azóta jó egy hét is eltelt. Igaz, nem esemény nélkül... :lol:

A lord emelkedik szólásra:
- Elnézést kérek önöktől, hölgyeim (néz a pixie-re, és a Lánghajúra) és uraim, de az utóbbi idők őrült eseményei során még a legalapvetőbb udvariasságról is sikerült elfeledkeznem. Kellemes, nyugodt hajóútnak képzeltem a mi kis expedíciónkat, ahol a "kalandok" csak partraszállás után kezdődnének el... Az istenek szeszélyéből kifolyólag azonban nem így történt... Volt már részünk kalóztámadásban, majd mi támadtuk meg a kalózok búvóhelyét, hogy visszaszerezzük elorzott javainkat, és expedíciónk nélkülözhetetlen tagját, Selmo atyát (néz a papra), megmentettünk egy hajótöröttet, aki azóta betölti a fedélzetmester pozícióját, a hajónkat megszállta egy szellem, mindenféle galibát okozva, majd segítséget nyújtottunk egy bajbajutott, hárpiák által ostromolt hajónak, és itt termett közöttünk ez az aranyos tündérke is, amit talán egyesek isteni jelnek vélhetnek... Hat hajónak is sok lenne, amit ez idáig át kellett élnünk... Mint tudják, két újabb utitársunk csatlakozott a hajóról (és két sérült matróz, akik azóta is ápolásra szorulnak): Neldor úr, a szépek népéből, és Eizyen úr, és itt van velünk Lillit is, a tündérkék népéből. Nem sokat tudok róluk, de vélhetőleg be fognak mutatkozni ők is, ha én befejeztem.

- Utunk sajnos összeforrt, mert visszafordulni nem tudunk, illetve nem akarunk: sürget az idő. Nem túl szerencsés, hogy önöknek (néz az elfre és az emberre) arra kell tovább hajózniuk, amerre mi, de nincs mit tenniük. A sors, vagy az istenek akarták így, nem tudom, de remélem egyikünk sem bánja meg a végén, hogy így esett. Expedíciónk céljáról röviden: egy kardot keresünk, aminek segítségével Selmo atya egyháza nagyobb eséllyel veheti fel a küzdelmet az Armageddon Penge hordozójával. A rejtélyes fegyver, ami talán nem is fegyver valójában, a Jégpenge, melyet, ha pontosak az atya értesülései, a fagyott földeken fogunk megtalálni, egy ősi dwemer romban. Nem tudom, hogy utunk végén célba érünk-e, nem sejtem, hogy sikert aratunk-e, de én a magam részéről, miután az atya meggyőzött igazáról, nem élhetek úgy tovább nyugodtan, hogy nem teszek meg mindent, amivel esetleg világunk pusztulása megakadályozható lenne. Persze, tudom én jól... én is hallottam azokat a vérfilozófusokat, akik szerint az Armageddon Penge felbukkanása nem jár feltétlen a világ-, illetve annak egy részének, a biztos pusztulásával... Hallottam én is a Háromszemű Lány kinyilatkoztatását, aki szerint a hordozó rendre megjelenik, és csupán nagyobb társadalmi változást hoz maga után, nem pusztulást. Sőt, olvastam Orkroppantó Grabbak, az ogre bölcs elméletét is - igen atyám, hiába néz rá ilyen szemrehányóan - amelyben arról elmélkedik, hogy az Armageddon Penge tulajdonképpen a szükséges változtató erő, mely a posványba és dekadenciába fúló társadalmakba friss erőt áramoltat majd. Ő dicsőíti az eljövendő, rövid ideig tartó káoszt, mely elősegíti az új létrejöttét, a fejlődést... Olvastam... de egyet nem értek ezekkel, ám úgy gondolom, hogy meg kell ismerni egy adott, lehetséges esemény összes aspektusát azelőtt, mielőtt döntenénk. Én, mint a Birodalom egyik lordja, annak rendjének egyik támpillére vallom, és hiszem, hogy a Hordozó csak halált, és háborút hoz majd magával, aminek egyetlen célja, hogy lerombolja azt a sok ezer éves rendet, amit mi, emberek, és a velünk szövetséges fajok megteremtettünk Erathiában! Hiszem, hogy a Pengét meg kell állítani, minél előbb: annál jobb! Épp ezért, senki és semmi nem tántoríthat el utamtól, hogy mindezt megpróbáljam... Köszönöm, hogy végighallgattak! Most pedig, ha mondanának pár szót magukról!

A lord épp hogy visszaereszkedik a székére, amikor egy igen ijedt képű matróz ront be az ebédlőbe, megfeledkezve még a kopogásról is:
- Kapitány úr - zihálja, - jöjjön gyorsan, ezt látnia kell!

Ahab kisiet a matróz után, fellépcsőzik a hátsó fedélzet legtetejére, ahol a kormányos is rémült arccal tekintget hátrafelé.
- Azt a retkesfarkú tengeri ördögöt! - káromkodik Ahab, s mérgében nagyot vág a korlátdeszkára.
- Mindenki a fedélzetre!!! - kezd parancsokat ordítani. - Minden vitorlát bevonni!!! Viharköteleket kifeszíteni! Fedélzetmester! Hejj, fedélzetmester!!! Vigyen magával két izmos alakot, mondjuk a minotauruszt, és még valakit a raktárba, nézzenek végig mindent, és ami nincs megfelelően lerögzítve, azt kötözzék le! Igyekezni, emberek!!! Nyakunkon a végítélet!!!
- Mi történt, Torres? - siet fel mellé a lord.
- Nézze uram! - mutat Ahab ki a hajó tatján túlra.
A hajó mögött, keleten, nem látszik az ég. Nem látszik a tenger sem. A felhők a hullámokig érnek... már nem is fekete a színük, hanem haragos lila. Kavargó, örvénylő, halálos, és rettentő sebességgel közeledő viharfelhők azok.
- Minden viharok öregapja jön ott felénk, uram! - így Ahab - Jó negyedóra múlva megtapasztalhatjuk Ulmo Vízatyácska nedves poklát...
- Vajon miért nem csodálkozok én ezen? - suttogja halkan lord Brutuss.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 07 pén., 11:14 

Ki mit tesz az elkövetkező 15 percben? :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 07 pén., 12:31 

Billy mikor meglátja a viharfelhőket, gyorsan a szobájába indul, azonban menet közben észrevétlenül hozzácsapódik Dakkhoz, és Sir Aylward markába egy összegyűrt fecnit csempész. A fecnire az van írva, :a vihar alatt találkoznunk kell a szobámban.Billy
Majd szobájában felveszi a láncinget, amit a szigeten zsákmányolt, majd vékony kötéllel a kampóscsáklyát a derekához kötözi, majd pedig elmefürkészés utáni varázslok után néz kiskönyvében. Mellékesen, ha lát a könyvbem vizlégzéses varázslatot, azt is átnézi.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 07 pén., 13:41 
Heroes Team

Aylward meglepetten néz a hobbit után. Mi a fenét jelent ez?
Mindegy, most fontosabb dolga van.
Gyorsan besiet az istállóba és némi küzdelem árán ráveszi Kalant, hogy lefeküdjön a padlóra. Kalan nem igazán szereti ezt a pozicíót, de a vihar alatt ez a legbiztonságosabb. Aylward tudja, hogy a ló mindvégig ott fog feküdni, amíg vissza nem tér hozzá.
Körbeszalad az istállóban és az összes tartóhevedert szorosabbra húzza, a nem rögzített tárgyakat pedig gondosan lekötözi.
Végeztével még egy utolsó pillantást vet az istállóra, majd becsukja az ajtót és elindul a hobbit kabinja felé.

Kertics

***Good luck!***

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kertics 2006 ápr. 10 hétf., 8:03-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 07 pén., 16:54 

Az internet egy kicsit, khmmmmmm....

Vízlélegzés ok, elmefürkészést is talál, de csak a felszínes gondolatok megérzésére jó, illetve a hazugságok észlelésére. A karkötő esetleg segíthet.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 08 szomb., 17:39 

Neldor, miután leültették az ebédlő aztalához, figyelmesen hallgatta Raphaell Brutust.A rengeteg probléma, mely a vele és Eizyennel való találkozásig ezzel a hajóval megtörtént, kissé meglepte.Ahogy a lord is mondta, túl sok akadály gördült a hajó útja elé.Az, hogy egy szellem is tartózkodott az Ezüstsólyom Röpte fedélzetén, elbizonytalanította.Hogyan bízhatna meg egy ilyen társaságban? - eközben szemével a minotauruszt, a magógot és a pixiet fürkészte, egy másik síkon a szellemet kereste.Jobb könyökével finoman meglökte a mellette ülő Eizyent és közel hajolva beszélni kezdett hozzá: - Nem tudom te hogy gondolod de majd hatszemközt elkéne beszélgetnünk a lordal.Kicsit mellébeszélés szaga van a dolognak, nem így vélekedsz? - és mintha nem is érdekelné a válasz, visszafordult a már róluk beszélő Raphaell felé.
Nevük megemlítésekor, az összes bent ülő alak szemébe nézett.Vegyes érzelmeket olvasott le a tekintetekben.A minotaurusz láthatóan kicsit értetlenül fogadta a jelenlétüket de Neldor is viszont érzett, a lény megjelenéséből fakadóan.Cherbó szemében az örök tűz lángja lobogott, így szinte lehetetlenség volt kivenni egyetlen épkézláb véleményt is.Amit halvány körvonalkban sikerült, megnyugtatta.A pixie - mivel viszonylag közelebb kerültek egymáshoz - szinte már barátként nézett rá, bár lehet, hogy a tündérek tekintete csak nagyon ritkán nem sugall ilyet.A humán nő, a hobbit, a lovag és a többi, a teremben ülő egyén kiváncsian várta az új jövevények bemutatkozását.Neldor látta amint barátja szinte egyből szólásra emelkedik de ő még a hajó uticélján gondolkodott: - Armageddon Penge? - tette fel magának a kérdést.
- Hogy?Ki hozta újra elő?...a Jégpenge...elf bölcsek szerint létező fegyver de biztosat még ők sem írtak az Ősök Könyvébe, mely a világ keletkezését és annak rendjét illetve fennmaradását taglalja.Ha sikerül megszerezni, akkor sem biztos a siker...elszánt egy társaság... - ekkor eszébe ötlött a múltjának visszaszerzésének lehetősége.Ha képes lenne segíteni e nemes cél megvalósításában, elmehetne Elfendelbe és folytathatná az életét ott ahol 3 éve abbahagyta.Eme fejtegetés reménnyel töltötte el megfakult szívét.Csak ne lenne ennyire bizonytalan a siker...Az ajtó hangos csattanása kéztette arra, hogy ne, a már sokadszorra felbolygatott emlékképek közt bolyongjon.Mikor felrohant a fedélzetre és megpillantotta a hatalmas viharfelhőt, elképedt. - Hát sose lesz itt nyugalom...

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Zargul 2006 szept. 25 hétf., 19:46-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 09 vas., 22:50 
Heroes Team

"Hú azt a mindenit neki!"-lepődik meg Johnatan, mikor kilép az ebédlőből! "Igen is, uram, máris megyünk! Hé te ott a kormányosnál gyere a raktárba, Dakk te is gyere, fixszáljuk le a hordókat és zárjuk le a raktárat!"- szólt , majd elindult, hogy minnél hamarabb végezzenek. Szerencsére nem volt sok szabad hordó, s a többi is jól le volt rögzítve, pár perc alatt kész voltak vele. Miután visszamnetek, már érezhető volt a vihar "előszele", s már majdnem teljesen bevonták a vitorlákat! johnatan is ment segíteni lerögzíteni a köteleket, míg egy-két matrózt a fedélzeten és a taton található mozdítható tárgyak elpakolására küldött. Az ismeretlen vész egyre csak közeledett, hozva az pusztulás esélyét."Uram segíts meg minket!"- mondta mielőtt elrte volna a hajót.

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 10 hétf., 1:17 

Cherbó földbegyökerezett lábakkal nézte a haragos viharfelhőket. Jeges félelem mart belé és különös szorongás ragadta magához. Talán máris elkezdődött volna a végítélet kiteljesedése? Eleve volt benne egy apró viszolygás a tengeri utazástól, de a közeledő vihar szinte már pánikszerű hangulatba hozta. Nem. Nem szabad kétségbe esnem. Ha bepánikolok akkor végem. Harcos vagyok. Túléltem Eofolt, túléltem a vándorlás éveit csupa olyan környezetben ahol már azért megölnének, mert magog vagyok. Azon kívül nem tudok olyan magógról aki, tengeri viharban pusztult, volna el. Nem akarok az első lenni.
A félelem tovatűnt belőle. Olyan izgalom költözött a helyére, amit csak csaták előtt szokott érezni. Túl kell élni ezt a csatát is.
Belevetette magát a hajón végzett felkészülésekbe. Segített meghúzni a köteleket, lekötözni a mozdítható tárgyakat. A matrózok kezdetben még csodálkozó szemekkel néztek rá, ám hamarosan megnyugodott a tekintetük. Megértették, hogy csak segíteni akarok.
Segitett ahol tudott, közben felkapott egy rövidebb kötelet és a kabinja felé indult. A csomagját az ágyhoz kötözte. Nem lenne jó hogy ha elgurulna és összetörne benne egy két üvegcse. Miután végzett, visszarohant a fedélzetre.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 10 hétf., 1:21 

Lillit nem a széken ült hanem a székháttáblájának tetjén foglalt helyet, ha normálisan ülne le alig látszana ki az asztal mögül. Innen jobban szemügyre veheti a társaságot. A lábait keresztbe rakva hallgatta végig a Lord beszédét. Érdekes küldetésben járnak, vajon tényleg létezik olyan erő ami képes még a Blade-el is szembeszállni?. De vajon ha ez az ember valóban egy lord akkor miért nem a saját katonáit hozza ilyen küldetésekre, miért szed össze egy ilyen különös társaságot. Érdekes banda az már szentigaz. Az emberek és a hobbit kedvesnek látszanak, bátor harcosok egytől egyig. Itt van Neldor is, legalább én is látok ismerős arcokat. Az a minótaurusz félelmetes méreteivel szinte a társaság felé tornyosul. Ja és ott van a magóg is. Érthetetlen számomra hogy a többiek hogy veszik természetesnek kettőjők jelenlétét. Mindegy végül is. Az embereket könnyű megnyerni, ki más tudhatná jobban nálam.
Berónt egy másik ember és kisereglünk a fedélzetre.
Mennyek minden istenére. Az eleven pokol közelit ott. A pixiknek mindig is barátaiknak tartották a természeti elemeket: a szelet, az esőt. De a felénk tartó csapás minden de nem barátságos. Sikitani szeretnék, szárnyimat széttárva elrepülni innen valami biztonságos helyre, de nem lehet. Itt ragadtam ezen a hajón. Félek, nem akarok itt meghalni. Félig hisztérikus állapotban rohanok le a kabinba, amelyben magamhoz tértem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 10 hétf., 8:44 

Bocsánat, de nem akarom módosítani az előző hozzászólásom, de nem írtam le, hogy a lovag mellett Dakk kezébe is fecnit nyom a hobbit.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1577 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 79  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]