Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 966 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 49  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 okt. 24 szer., 18:07 

A problémám megoldva (remélhetőleg). Bementem ma az 576-ba, mondtam, rossz a kód, felírták az adataimat és jövő7en megkapom a jó kódot. Kiderült, nem én vagyok az egyedüli akinek ilyen problémája van. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 okt. 30 kedd, 19:03 

Üdv mindenkinek!
Új vagyok itt, így nem kevés időt szántam a fórumok átbogarászására, ám ennek ellenére nem találtam meg amit én keresek. Vagyis csak egy helyen, de oda csak az adott hibát lehetett írni...
Vagy pusztán felületesen vizsgálódtam és figyelmetlen voltam.

Tehát, a kérdésem. Hogy lehet multizni a H6-at? Ha mással akarok játszani, neten keresztül, azt írja ki, hogy a csatlakozási idő meghaladta a megengedettet és ennyi. No meg, 2-3party-t látok csak.

A játék eredeti, folyamatosan frissítve, netem prímán működik.
Az esetleges válaszokat köszönöm.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 okt. 31 szer., 0:15 

Kis keresés után ezt a választ találtam, ha router alól játszol, nem valami kecsegtető:

"The people on both ends have to have the ports which the game uses opened. If you are with a NAT-enabled router, you have to set up a port forwarding. Exactly which ports have to be opened is something which the Ubisoft tech support should answer, there was some fan-created list in the official forum but apparently not full as some people reported that it's not working for them. Bridge mode will resolve the problem but it's rather inconvenient as you won't have Internet on more than 1 machine (or you will but illegally which your ISP won't like )." forrás: http://heroescommunity.com/viewthread.php3?TID=36571

(Ezek alapján annyi a lényeg, hogy megnézed milyen routered van, ahhoz keresel az ubisoftos fórumon megfelelő beállításokat, és annak megfelelően beállítod a routert. Ehhez nem értek, úgyhogy ennél többet sajnos nem tudok segíteni. Azért röhely, ha tényleg ilyen megoldásra van szükség...)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 okt. 31 szer., 21:43 

Heroical! Kösz az infót... és tényleg nem túl baráti ez a megoldás. no de szétnézek, talán tudok kezdeni valamit ezzel, az alap informatikai tudásommal is=)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 nov. 05 hétf., 14:39 

Sziasztok! Nem tudjátok esetleg, hogy a hazánkban kapható dobozos H6Gold (576-nál) tisztán magyar nyelvű verzió vagy lehet benne opcionálisan angolt is választani?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 nov. 10 szomb., 8:37 

Üdv!
Végre olyan gépem van, amin futna a H6, letöltöttem innen az oldalról a demo-t, de CD-kért... ez most vicc!? :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 nov. 10 szomb., 16:38 
Heroes Team

Velarion írta:
Sziasztok! Nem tudjátok esetleg, hogy a hazánkban kapható dobozos H6Gold (576-nál) tisztán magyar nyelvű verzió vagy lehet benne opcionálisan angolt is választani?

Üdv Bátor Harcos!

Alapvetően magyar nyelvű, de egy kis ügyességgel angollá lehet tenni. Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 nov. 10 szomb., 17:02 

Egész szép munkát végzett a blackhole entertainment, de amíg az Ubisoft kezében van a kiadás joga, ne várjuk, hogy visszatérnek a régi jól bevált heroes elemek: Heroes-6-dev-goes-bankrupt-blames-Ubisoft

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 nov. 13 kedd, 15:25 

Vologya írta:
Velarion írta:

Üdv Bátor Harcos!

Alapvetően magyar nyelvű, de egy kis ügyességgel angollá lehet tenni. Baráti üdv!

Köszönöm az infót!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 nov. 18 vas., 17:56 

Üdv néktek!

Ugyan csak a demo-val szecskázok, de el kell mondanom: bár igencsak szkeptikusan álltam a H6-hoz, látva a vegyes véleményeket korábban, de szvsz eddig egész jól sikerült progiról van szó, ha nem hasonlítgatjuk az előző részekben megszokott dolgokhoz, klisékhez, teljesen új koncepciójú játék a H5 előzmény történetével karöltve (ezt ugye csak olvastam eddig, majd a teljes játékkal a kezemben nyilatkozok, milyen is lett a remekmű saga :). )

Két dolog, ami engem piszkosul zavart eddig:
-a kezelőfelület; valami elképesztően nehezen megszokható, bár 1 óra játék után már azért alkalmazkodom :wink:
-és a sok töltési idő, mikor alt+tab-olok.... 4 giga ram-om van, 512 mb-os videó karival és 2.2-es dupla magos procival, de vagy 5 perc, míg visszatölt olyankor mindent....lehet megint memória kezelési gondok vannak, mint anno a 4-ben is volt/van...

Ami viszont tetszik, hogy VÉGRE szintlépéskor én magam választom, mit is akarok a hero-nak új képességet. Nekem személy szerint az is tetszik, hogy a varázslatokat is fejlődés útján kapjuk, nem kell hazacammogni, mint a korábbi részekben, ez mindenképp pozitívum a számomra. Külön kiemelném, hogy a város képernyő "egyszerűsége" engem nem zavart, sőt, így praktikusabb is, csak nagy felbontásban ugye, kiguvadt szemekkel kell nézni a monitort. :P :lol:
Grafika nem nagy kunszt nálam már, de illik magához a játékhoz, hamar megszokható. Az animációk is jók, amolyan King's Bounty feeling szvsz, bejövős.

Összesítve: ha meg lesz a teljes verzió, kb. az lesz, mint korábban az új részeknél: hónapokig a "csak még egy kört és megyek már" mondatot fogom hangoztatni! :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 nov. 21 szer., 19:22 
Heroes Team

Egyenlőre nem "fér bele" a Különleges Heroes Kiadások & társaik topicba, így ide kerül:

Kép

Might and Magic Heroes 6 Gold Edition

9 890 Ft

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 nov. 21 szer., 21:35 

Jól néz ki ez a Gold Edition, csak azt nem értem, hogyha jövőre jön ki a Dungeonos kiegészítő, akkor később, amikor azt is belerakják akkor mi lesz a kiadás neve? H6 Diamond Edition? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 nov. 25 vas., 22:30 

Szerintem röhej, hogy egy kieg után goldot nyomnak belőle... Na mindegy. Engem sajnos nem nagyon érint... Ha valami csoda történik, és esetleg értelmes(ebb) játékot hoznak össze, akkor majd a GotY kiadást megveszem... :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 nov. 26 hétf., 23:17 

http://www.youtube.com/watch?v=CQQB-5AS ... ature=plcp
Heroes VI A Barbár tenger kalózai DLC bemutató

Csináltam erről az 1. DLC-ről is a videót az alap Heroes VI után. Majd lesz a 2. ról (nekrós) is.

Hát egyébként a STEAM-en most akciósan annó olyan 1400-1500 ft volt darabja ami még így is picit drága.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 nov. 27 kedd, 20:29 

Kedves Hahakocka!

Köszönet a bemutató videóért, legalább láthattam néhány újdonságot a barbárokból. Pár apróság csupán (építő jelleggel szigorúan):

- jóval kevesebb néha jóval több lenne, túl sok volt szvsz a videóban az "üresjárat"
- nagyon kapkodsz a témákban, ide-oda kattingatsz szvsz. - ez néha nagyon zavaró volt a számomra
- próbáld meg jóval tömörebben, részletesebben, lényegre törőbben, és logikusan egymás után következő módon bemutatni az új cuccost
- esetleg meg is vághatod a videót ebben az esetben, ha nem sikerült elsőre az adott rész bemutatása

Hogy képzelem?
Mondjuk egy rövid felirat: "Új várképek". Bemutatod az új várképeket, esetleg minden várnál szép sorban (összevágva), és csak erre koncentrálsz. Majd jöhet a következő téma...

De amúgy jó lett, köszönet és hála érte!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 nov. 27 kedd, 21:19 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Akinek még nincs meg a játék eredetiben, de szeretné megvenni, annak most fel tudok ajánlani egy kedvezményes lehetőséget. STEAM kód kedvezményes áron 29.99 EURO helyett 14.99 EUROS (~4300Ft-os) áron. Akit érdekel, írjon a vogyi73@gmail.com e-mail címemre. 5 db kód erejéig szól az ajánlat, szóval, ne habozzatok... És akit érdekel, az AUCHAN áruházakban december 6-ig kedvezményesen vehető meg a 2 db eddig megjelent DLC, most 2990Ft/db helyett 1990Ft/db áron juthattok hozzá. Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: mentés
HozzászólásElküldve: 2012 nov. 30 pén., 1:25 

hali,
újratettem a játékot és most futottam bele abba, hogy 10 db autosave-t csinál, ami spec engem nagyon idegesít
nem lehetne ezt vhogy visszaállítani a régi, 1 db mentésre? nem számít mennyire kell a winbe belemászni, magyarra is regeditben tudtam átállítani

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 dec. 01 szomb., 16:25 

http://www.youtube.com/watch?v=8JlkBuAR9AY
Heroes VI Danse Macabre DLC bemutató

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 dec. 09 vas., 11:25 

Üdv. A nagy hírt láttátok? Február 28.-án jelenik meg a Shades of Darkness c. nagy stand-alone kiegészítő a Heroes VI-hoz a Dungeon-el. Majd kirakjátok? Van egy új kép is egy lila vérmérsékletű leányzóról upradgelve is. :D

http://might-and-magic.ubi.com/universe ... m:6-231-32

Ja a Hobbit 1. részének meg lesz 25 perccel hosszabb, bővített változata, ezt tegnap jelentette be a rendező.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 dec. 09 vas., 19:23 

Srácok, még nem próbáltam a hatot ergo a kiegészítőket sem. Valaki, felvilágosítana, hogy mit tartalmaz ez a két mini kiég, Sandron és Hacken kívül? Szeretem őket, sőt, szeretek minden klasszik hőst, de ha semmi tényleges újítás nincs benne (új nép, új egység, stb.) akkor ez egy egyszerű rókabőr lehúzás.
Goldként árulni a polcokon a "minden kiegészítőt tartalmaz" verziót pedig, végleg dühítő. No azért kérdezem, mert összegyűlt egy kis pénz, aztán lehet, hogy lesz egy új vas. Persze biztosabb az, hogy nem lesz :roll: Mindegy, ha az Ubisoft így, akkor én is így és nem ruházok be a hatra. Szóval értitek, na :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 966 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 49  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]