Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 966 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 49  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 okt. 05 pén., 0:51 

Az egyik olyan, mint egy lepke (1.kép). A másik meg olyan, mint egy reaper (3.kép) :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 okt. 05 pén., 21:54 

Kiadtak nemrég egy Ashan történelme könyvet és megannyi törp, elf és Academy-s lény van benne. Meg persze már Dungeon is is. Heroes VI-os kinézetűek. A titán is über. :) Academy-nál van egy csaj lény is. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 okt. 06 szomb., 13:05 

van link róla :?:

Hol van a ló, s a lovasa? Hol van a kürt, mely úgy harsogott? A dicső napok elmúltak, mint eső a hegyen. Vagy mint a szél a mocsár felett. E szép napok nyugaton buktak alá, a dombok mögött, s a sötétségbe vesztek. Hogyan jutottunk idáig?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 okt. 06 szomb., 14:22 

Áyron írta:

Emitt van!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 okt. 06 szomb., 15:08 

Hmm, milyen jól passzolna a H6 ArtBook mellé :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 okt. 06 szomb., 19:43 

Nekem kell egy ilyen könyv!!! :D :D :D Magyarra is lefordítják majd? :D Bár úgy érzem ez esélytelen :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Hátha valaki ...
HozzászólásElküldve: 2012 okt. 11 csüt., 19:13 

Üdv!

Nem boldogulok néhány teljesítménnyel pedig nekiszaladtam párszor. Az egyik, hogy nem tudom megváltoztatni a hősöm könny/vér útját. (Érvénytelenítés és Bűnbánat.) Annyit kiszaszeroltam, hogy kampányban nem megy, de egyéniben sem. Ezek után marad a multi, de sikerült már valakinek egyáltalán??

A másik a 100 mannás varázslat, tolja fel aki kitalálta. Itt persze http://forums.ubi.com/showthread.php/363997-Hard-to-get-or-unclear-achievements-%28now-with-100-more-guide-and-spoilers%29 elvileg le van írva, hogy LEHETSÉGES "This is only possible with Armageddon (Inferno Magic Blood II), Father Sky's Wrath (Stronghold Magic Blood II) and Sacrifice (Necropolis Magic Tears II)."
csak hát ilyen delejek egyik hősömnél sincsenek, pedig vettem már egy talicskával barbárt és pokoli hőst is. Nuku varázslat, 75-ös a maxi, ami ügye mannahulláskor 97.

Minden tippért hálás vagyok!

Szerk.: Beruháztam a kalózos kiegészítőre, hát nagyon karcsú. A megszokottt 4 részes kampány helyett csak 2 küldetése van Crag Hack barátunknak. Ezek után a licsiset már meg sem vettem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Senki?
HozzászólásElküldve: 2012 okt. 12 pén., 17:23 

Ahoj, nincs ötlet? Somorú :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 okt. 14 vas., 8:22 

akizuki: Egyéniben kellene, hogy menjen. Felmész az első vér/könny képességig, majd utána kimaxolod 1000-re a másikat. Ekkor már megjelenik a nyíl mellette.

A másikat meg nehéz fokozaton kell játszani, hogy el tudd érni a 100 manát. Nekem nekrós hőssel sikerült ezt elérnem.
Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: KÖSZI!!!
HozzászólásElküldve: 2012 okt. 14 vas., 22:36 

V-kony írta:
akizuki: Egyéniben kellene, hogy menjen. Felmész az első vér/könny képességig, majd utána kimaxolod 1000-re a másikat. Ekkor már megjelenik a nyíl mellette.

A másikat meg nehéz fokozaton kell játszani, hogy el tudd érni a 100 manát. Nekem nekrós hőssel sikerült ezt elérnem.
Kép

Már meg is csináltam :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 okt. 18 csüt., 1:24 

nekem ez a rész piszkosul nem tetszik
pedig eddig az össze részt kipróbáltam de talán ez volt a legnagyobb csalodás.
1. kihagyták a sárkányokat, dzsint, tünde ijászokat, titánt, minotarusz, az efirt vagy és még sorolhatnám
2. az csak 1 dolog hogy kihagyták ezeket a karakteres és káprázatos lényeket mit kaptunk helyette? 1 békát a fejében álló vízzel? a sátáló cápát? 1 vízesés lányt? vagy a démonnán azt a valamit ami olyan mint 1 sétálló gyomor? hát azért ezekkel nem lehet elfelejtetni a régi lényeket.
3. kár hogy a behemotot össze olvassztották a küklopszal, már az 5-be sem tetszett hogy 1 lényt csináltak a kettöböl.
4. kevés a elsödleges hös,
5. kicsi a szintkorlát
6. ahoz képest hogy a halál kampányt nyomtam a föhös olyan szerencsétlen és naiv volt a beszélgető madárral hogy félelmetes, most komolyan ki várná ezt a halál höstöl?
1-2 lényt szivesebben megnéztem volna zordabb megjelenitéssel mit pl a szellem, mint 1 halott menyasszon, jah és a démonoknál a fölény, az 5-böl az ördögnél 1-el kisebb lény, kicsit olyan hiánérzetem van emiatt
7. a vár megjelenitése, most komolyan még a 3-ba is megtudták oldani
8. csak 5 kaszt? csak a 4-be volt kevesebb de ott dupla volt a várakba
9. hát nekem nemondja senki hogy jobb lett a játék hogy kivettek ennyi nyersanyag fajtát.

mielött belémkötne valaki? a játékot kifizettem ugyhogy lehet véleményem a játékról, nincs szabályba vésve hogy csak a pozitiv élményeket lehet leirni, jah és senki nem ismeri be de sokan elvakultak a játék iránt csak mert magyarok csinálták, de az 5-höz képest mint újjab változat, elvileg a régit fel kéne újjitani de sok dologban nemtudja, mégha van amiben jobb, egy h5 után szerintem mindenki jobb h6-ot várt, a párbeszédek a hösök varázslat közbe meg szerintem nagyon gyenge, szóval ennél sokkal jobbat is lehetett volna csinálni

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 okt. 18 csüt., 8:47 

Nyugi, senki sem dorgál meg a negatív véleményedért... :)
Van itt már róla egy nagy kalappal.

Nem véletlen pl, hogy az új gépemen eszembe sem jutott újra tenni a H6-ot, amíg a H1-H2-H3 rögtön a Total Commander és a víruskereső után felmászott rá... :) Még a H5-öt kampányait is vagy háromszor vittem végig (na jó, a törpés kieget csak egyszer, mert az nem jött be annyira), addíg a H6-ot egyetlen egyszer, és nem igazán éreztem magamban indíttatást, hogy single mapokat nyitogassak meg, ne adj isten, hogy pályákat töltögessek le hozzá (a DLC / kieg megvásárlása már a legsötétebb rémálmaimban sem fordult meg). Arról már nem is beszélve, hogy azon a gépen, amin a Fallout full grafikával reccenés nélkül szaladt, a H6 rendszeresen akadozott, le kellett venni az árnyékolást, a grafikai tuningot, mert fagyásokat produkált, stb.

Evvan. Ez most nem sikerült annyira, majd a H7 talán... :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 okt. 18 csüt., 13:46 

Ha ez is megnyugtat, akkor elárulom neked, hogy én még a játékot meg sem vettem. A legtöbb hibáját már felhoztad (4 nyersi, no sarik).

Most őszintén. Milyen fantasy az, ahol nincs sárkány?

MEGJ: talán 2-3 oldallal ezelőtt már leírtam azon hibákat, amik engem zavartak benne.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 okt. 18 csüt., 18:42 
Heroes Team

ElderOne írta:
Áyron írta:

Emitt van!

Üdv Bátor Harcosok!

Nekem már megvan! :P Tényleg nagyon szép és a gyűjteményem ékköve lesz... :wink: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 okt. 19 pén., 20:38 

Ha szerencsénk lesz, megkapjuk mind a 9 népet, néhány éven belül!!!

Nem kéne felróni olyan dolgokat hibaként, mint pl. Nincs benne minotaurusz vagy dzsinn, vagy Titán! Majd kijön kiegészítőben, türelem! Sárkányok nem lesznek benne, (amit nagyon sajnálok) de ez van, kész! El kell fogadni!

Amúgy a single scenariok között találni gyöngyszemeket! :) Én pl. most akadtam rá egy újra (valószínűleg az 1.8-al jött), mégpedig Enroth meghódítása a címe!

Megnyitottam, és láss csodát: A pálya a régi Might and Magic VI szerepjáték világa volt! :D Kriegspire meg Blackshire (ahol a farkasemberek voltak) Free Haven meg White Cap...régi szép emlékek... Hányszor végignyomtam azt a játékot...

Viszont ez a térkép tele van bugokkal! Pl. egyetlen kikötő van a pálya közepén, de nem lehet hajót építeni, nem lehet kimenni a tengerre, így van egy terület, amit el se lehet foglalni...
Gondoltam megnyitom az editorban, és átalakítom picit......
Jah, hol vannak a beépített gyári térképek? Miért nem lehet egyet se megnyitni? Miért nem lehet egyáltalán térképet szerkeszteni anélkül, hogy 60000 soros scripttengert írnék meg 3D tervezőszoftver gyakorlatom lenne??? Fákoff!! Használhatatlan a térképszerkesztője is....

Nem marad más, játszogatok a hivatalosan kiadott (és bugoktól hemzsegő) gyári térképeken. és építek H3-hoz térképeket. Az már a kisujjamban van.. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 okt. 20 szomb., 1:19 

én értem hogy valakinek ez jön be, valakinek az, csak mióta megszerettem a játékot én csak úgy jellemeztem hogy szinte az összes mitologiai lényt szerepeltető játék és ami még ennél is csodálatosabb a kasztokba besorolás, szóval én eleve a létező lényekért voltam oda, amiket a sorozat a világ összes kúlturájában feltünő lényeket csoportositotta, a törpétöl, a vámpitól a fönixmadárig meg sorolhatnám, szóval szerintem 1 erre a részre megalkotott lényeknek nincs akkora karaktere mint aminek eleve több százéves hirneve van, pl én mikor a minotarusz volt a kedvencem annyira kihatott az életemre hogy megnéztem az olyan zs kategoriás filmeket amibe benne volt a minotarusz, csak mert imádtam azt a lényt.

még azt is elképzeltem hogy ha megfilmesitenék ez remek táppont lenne hogy annó tényleg léteztek ezek a lények csak 1 másik világba éltünk ezért nincs lelet hogy léteztek volna:))) igen mai napig legnagyobb álmom hogy megfilmesitsék

szóval a lényeg hogy nekem ez vésödött az agyamba ezért csalódtam benne, persze ez másnak lehet másképp vésödött be, pl stratégiai játék ahol kiélheti a zsványságát és a ravaszságát haverjain mindig más lényekkel. én részben ezért is még a 4-et is annyira szerettem hogy félelmetes. egyedül ez nem fogott meg, pedig a 4-et aztán sokan nem szeretik

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 okt. 20 szomb., 3:16 

Jövő áprilisban lesz benne neked minotaurusz! :P
Jön a dungeon nép kiegészítővel, és abban biztos lesz minó!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 okt. 20 szomb., 13:27 

http://www.celestialheavens.com/show_bi ... php?id=759

Egy koncepciós rajz/tervezet a Dungeon-os Heroes VI kiegészítőből.

Városkép már van s olyan mint a 3. részé kb.

Minó tuti lesz mivel a youtube-os könyves videóban is volt háttérképként Heroes VI-os verzió róla.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: DLC
HozzászólásElküldve: 2012 okt. 21 vas., 11:56 

Megvettem a Danse Macabre DLC-t, beírtam a kódot és a kalózos DLC-t oldotta fel. :shock:
Lehet ez ellen tenni valamit? Találkozott valaki ilyen problémával? :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 okt. 21 vas., 13:53 

Ebből nem lesz film.........

Hol van a ló, s a lovasa? Hol van a kürt, mely úgy harsogott? A dicső napok elmúltak, mint eső a hegyen. Vagy mint a szél a mocsár felett. E szép napok nyugaton buktak alá, a dombok mögött, s a sötétségbe vesztek. Hogyan jutottunk idáig?

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 966 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 49  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]