Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 256 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 13  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 okt. 11 szomb., 20:43 

csbence írta:
Ma a Castle-el játszottam és Kifingattak.Nincs taktikám, ami beválna.
Segítsetek már :!: :oops:

Bence!!! Csináld meg a 2,3,4,5, dwellinget és fejleszd fel!!!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 okt. 11 szomb., 20:47 

csbence írta:
Cseho írta:

Én is ritkán játszom a castle várral (pontossaban 1x sem) mert nem túl olcsó vár.
Másodszor pedig ott csak a Crusader,a Champion,és az Archangel az erős.
A Marksmannak ésa Haldibernak rettentő gyorsan veszik az élete, ami ugye nem túl jó egy húzóssab csatában,a Zealottal meg csak 1 a probléma hogy csak nagy tömegekben veszélyes.
Én ezen érvek mellet inkább a Rampart,Conflux,Tower,Necropolis várak mellett döntök.

A Rampart, Tower,Necropolis várak még türhetők,de a Conflux az ****. :twisted:
A Marksmanhez mire el ér egy közel harci már halott.Erős a nyila, de abban egyet értek,hogy a védelme ****.

Csak tudd meg, a stormelementál ezerszer jobb, mint a marksman. Kevés a védelme a nyilasnak. Az elementálnak meg több.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 okt. 12 vas., 18:13 

viktor írta:
csbence írta:
Cseho írta:

Én is ritkán játszom a castle várral (pontossaban 1x sem) mert nem túl olcsó vár.
A Marksmannak ésa Haldibernak rettentő gyorsan veszik az élete, ami ugye nem túl jó egy húzóssab csatában,a Zealottal meg csak 1 a probléma hogy csak nagy tömegekben veszélyes.
Én ezen érvek mellet inkább a Rampart,Conflux,Tower,Necropolis várak mellett döntök.

A Marksmanhez mire el ér egy közel harci már halott.Erős a nyila, de abban egyet értek,hogy a védelme ****.

Csak tudd meg, a stormelementál ezerszer jobb, mint a marksman. Kevés a védelme a nyilasnak. Az elementálnak meg több.

A marksman tényleg erős, ráadásul 2 nyiat lő ki, ezért érdemes mellé rakni egy ammo cartot. érdemes a hősödnek arkangyalokat vagy expert leadershipet rakni, hogy jó legyen a morál. (Azért a luck is hasznos nála :twisted: :twisted: )

Ez itt a legjobb rím húzz el a f*szba!"

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 okt. 12 vas., 18:59 

[quote="KTibsza"]Hy!

Én az építkezésnél váltakozva építek meg dolgokat. Egy nap katonai, egy nap pénzhez kapcsolatos építményt.

Két hőst szoktam venni általában, az egyik csak felderítő kisebb csapattal.

A mágiát szeretem használni. Többet ésszel, mint erővel elvet alkalmazva.[/quote]szerintem ha viszel felderitot akkor olj meg minden emberet,mert akkor nagyon sokat fog menni es igy tobb mindent fogsz tudni felderiteni

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 okt. 12 vas., 19:04 

[quote="viktor"][quote="csbence"]Ma a Castle-el játszottam és Kifingattak.Nincs taktikám, ami beválna.
Segítsetek már :!: :oops:[/quote]

Bence!!! Csináld meg a 2,3,4,5, dwellinget és fejleszd fel!!!!![/quote] en azt ajanlom hogy a capitol utan minel hamarabb csinald meg az angyalokat,fejleszd fel oket,azutan 3-3al idulj barangolni

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 okt. 12 vas., 19:06 

[quote="viktor"][quote="csbence"][quote="Cseho"]

Én ezen érvek mellet inkább a Rampart,Conflux,Tower,Necropolis várak mellett döntök.[/quote]
A Marksmanhez mire el ér egy közel harci már halott.Erős a nyila, de abban egyet értek,hogy a védelme ****.[/quote]

conflux es monere a nyerő

Csak tudd meg, a stormelementál ezerszer jobb, mint a marksman. Kevés a védelme a nyilasnak. Az elementálnak meg több.[/quote]

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 okt. 13 hétf., 20:56 
Heroes Team
Heroes Team

Szia csucsi!

Nem szaporítom feleslegesen a szót, csak annyit mondok:
Kérlek olvasd el az Ésszel című topicot, különös figyelemmel az idézetekről szóló részt :!:

Köszi.

Manticore

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 okt. 17 pén., 14:56 

A taktikán szerintem mindig alkalmazni kell apálya adotságaihoz , :shock: tehát egy nem tul pénzes pályán nem érdemes emberekre gyurni :!: , egy nyersanyag szegényen meg varázslatott csináln :) i. De én azt mondanám hogy avezérhez is kell nézni a képességek alapján szerintem a legjobb ha minél gyorsabb vagy :roll: (ezért nem szerettem a lassú pályákat ) :shock: és minél hamarabb kigyurni a vezért . Egy 20-22 szintü vezérnél már majdnem, mindegy hogy milyen ember van és ha van egy-két ütös varázslata is , akkór általába az dönt. :!:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 okt. 17 pén., 14:59 

De agyébként mindegyik várra és vezérrell meglehet verni mindegyik vezért és várat csak jól kell megoldani! :shock: De a titkokat nem árulóm el :!: :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 okt. 17 pén., 15:07 

manticore írta:
Szia csucsi!

Nem szaporítom feleslegesen a szót, csak annyit mondok:
Kérlek olvasd el az Ésszel című topicot, különös figyelemmel az idézetekről szóló részt :!:

Köszi.

Manticore

:D :D :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 okt. 17 pén., 15:16 

Üdv Mindenki!

Én úgy vélem hogy nem létezik rossz taktika, mármint rossz rövidtávú rövidtávú (kivétel az S-es, esetleg M-es pályákat!). Mert ugye a legtöbben az első 1-2-ben használt lépéseiteket írtátok le...
Én, a fent említett pályaméretek kivételével minden pályán felnyomom a Capitolt, a 2. hét végére meg általában már megvan az összes lény (nem továbbfejlesztve persze, de ez a populáció szempontjából lényegtelen).
Kisebb pályaméreteknél (S,M) már más a helyzet, de még ott is "beszúrom" a City Hall-t (vagy mi a neve a H3-ban, ami 2000-et hoz/nap) az első hétre.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 okt. 17 pén., 19:54 

Az mindenképp kell(mármint a city hall).
Még talán akkor is, ha rush-os csákó vagy, akiket( vagy inkább ezt a taktikát ) nem szeretek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 okt. 18 szomb., 9:01 

DonJanvari írta:
Az mindenképp kell(mármint a city hall).
Még talán akkor is, ha rush-os csákó vagy, akiket( vagy inkább ezt a taktikát ) nem szeretek.

Mit is értesz rush taktika alatt???

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Nimbus
HozzászólásElküldve: 2003 okt. 18 szomb., 10:42 
Heroes Team

Hali!

Igazán szórakosztató ez a topic, mostanában nem nagyon volt időm olvasgatni. Sok új név van, és szinte alig pár régi név :cry: .

Mindenesetre emléxem, hogy pár éve mi is hasonló kérdésekkel foglalkoztunk, és örülök, hogy még mindig lehet téma a H3!

Jókat mosolyogtam a "tuti" taktikákon :twisted: . Gondolom főként a gép elleni játékról van szó, hiszen ember ellen a taktikák jó része haszontalan. Kiváncsi lennék hányan játszottatok már igazi ellenféllel (ne vegyétek komolyan csak szurkálódok :lol: ).

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: Nimbus
HozzászólásElküldve: 2003 okt. 18 szomb., 12:25 

Hali Nimbusz!

Lassan 7 éve vagyok a Heroes rabja, de sajna eddig csak úgy volt alkalmam játszani ember ellen, hogy az az ember ott ült mellettem és váltva nyomtuk. Namost ez ugye elég gáz, mivel önkéntelenül is látjuk egymás színét, lépését illetve területét, stb...

De nagyon gyúrunk már arra a szomszéddal hogy ezen változtassunk: Hamarosan lesz neki is gépe, és aztán nincs kegyelem :-)

(Tudom hogy nem ide tartozik de szerintetek hogyan kössük össze a gépeket? Mi a legjobb - és olcsóbb - megoldás? Vagyis mi a bevált eljárásotok? :wink: )

Kösz!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 okt. 18 szomb., 12:49 
Heroes Team

Hi!

2 gépet elég olcsón (Hub, v. Switch nélkül) össze lehet kötni, mindössze két hálókártya és egy - ahogy Boti mondaná - "tyúkbél" kell!

Aztán csak keményen gyúrni és legyetek ott a 4. Heroes táborba! Ott aztán szembesülhettek azzal, hogy kicsit többet kellett volna gyúrni :twisted: ! Persze ott nagyon sokat lehet tanulni, csak figyelni kell! Igaz Boti? :lol:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 okt. 21 kedd, 2:20 

DiLaen írta:
Hát akkor legyetek néhány évvel idősebbek, de gyorsan, és gyertek a következő táborba, hogy meglepődjetek! :)

Való igaz, hogy nem Impossible szinten, hanem normálon megy az igazi 1vs1. Az első két-három szint építése alig több, mint egy hős ára. Ha tényleg eleresztesz 6 hőst (és a pálya alkalmas rá, vagyis tartalmaz legalább átlagos mennyiségű nyersanyagot), akkor két nap alatt simán behozzák a saját költségüket, és utána még mindig a felszedett cuccokkal lehet elmenni a 7. szint -> kastély -> főváros szintig.

DiLaen

Aki nem hiszi el, annak ajánlom figyelmébe a letöltéseknél megtalálható tábori pályákat, gép ellen is lehet gyakorolni, igaz, normál fokozatban gép ellen semmiség lesz, de higyjétek el, simán meg lehet csinálni első héten a hetedik szintet.
Eddig mindenkitől azt hallom, akárhány évet foglalkozott korábban heroes-zal, hogy a legtöbbet a tábor egy hete alatt tanulta.
Érdemes eljönni, majd meglátjátok :wink:

Üdv:

„mi lesz, ha ideérnek a trogodlitidok...”
hát én a heroesos tapasztalataim alapján a legkevésbé attól félek, hogy mi lesz, ha trogodlitidok

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 okt. 21 kedd, 10:40 

Utólag a kérdésedre a válasz::
A Rush taktikának hívom azt, amikor az ember csak a seregre megy rá és a támadásra. Nem várja meg, hogy kiépüljön a vár, hanem rögtön az elején támad. Ezt a taktikát főleg RTS játékoknál használják.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 okt. 21 kedd, 11:42 
Heroes Team

Én ezt a "Rush" taktikát csak a Strongholdnál alkalmazom. Föleg akkor jó, ha már az első két szint megvan. 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 okt. 21 kedd, 14:58 
Heroes Team

Hi!

A kérdés csak az, hogy akkor mit csináljon az ember, ha a 4., de legkésőbb az 5. hétre fel van húzva a vár az összes upgraddel, ill. az ő térfelén már semmi nincs amit el kellene foglalni, vagy le kéne ütni.
Szerintem menjen át aztán csatázzon, vagy nem :P ?!

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 256 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 13  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]