H3: Nekem a kedvenc váram a
Rampart. A centaur szerintem a játék legjobb alapegysége, főleg fejlesztve nem is kell belőlük több száz, hogy hasznukat vegyük. A dwarf szintjéhez képest ****** szívós egység, a zombiekat simán veri, nem is beszélve a mágiaellenállásáról. Az elfek hamar hullanak, viszont nálam az AI sose szokott rámászni, szóval lehet velük aprítani. Sajnos a pegazusaimat imádja.

A dendroidoknak inkább a nagy csatákban veszem hasznát, főleg a nagy védőerejük miatt. Az unikornis is szuper, főleg fejlesztve tápos nagyon. A green-gold dragon pedig...

Könnyű is velük az építkezés, főleg a játék elején, és nem is annyira drágák a lények többsége. Rampart hőssel nálam mindig előtérben van a magic resistance (minél hamarabb feltolom expertre, így már a fejlesztett dwarfnak 60%, a war unicornnak 40% a mágiaellenállása), a tactits (berakom a lényeket az unicorn mellé, szóval magic hős ellen nagyon szivatósok leszünk, dwarfnak szinte már teljes mágiaimmunítása van

), illetve az air magic.
Emellett bírom a nekromantákat, de nálunk kötelező az earth magic szerintem, illetve a barbárokat, bár nagyon könnyen hullanak az egységei. Nem azt mondom, hogy ezek a legjobbak, de nálam ez a 3 a favorit.