Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 581 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 30  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 24 szer., 7:32 

Silent Hunter írta:
Apropó elakadtam a nekro kampány utsó pályáján. El foglaltam az összs Griff várost meg a környékükön lávő oltárokkal kell valamit babrálni de nem tom hogy mit. Valaki tudna segíteni?

Kicsit szenvedtem én is itt, az a lényeg h meg kell venni még 3 hőst és be kell vinni a griff várak mellett lévő "idéző körbe" persze szét kell verni minden griff várat is és mivel csak 3 hőst tudsz venni ezért Ornellát is be kell áldozni tehát érdemes a cuccait elszedni előtte és nem őt fejleszteni inkább hanem Arantirt. Sajnos én inkább Ornellával haladgattam jobban fejlesztettem asszem a végén Ornella 29 míg Arantir csak 28 volt. Megjegyzem az utcsó csata igen korrekt volt és jó néhányszor bugos is. Ha jól emlékszem kb 5. próbálkozás volt sikeres nekem. Bug alatt azt értem h az ellen -8! morállal is folyamatosan kapta a + morált a szerencséje meg -2 v -4 volt ennek ellenére azt is kapta folyamatosan, de a végére azért olyan szépen vertem meg h szinte semmit sem vesztettem :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 24 szer., 7:36 

Silent Hunter írta:
Leszedtem a kalózverziót én is. Most a nekrók utsópálylályán vagyok és eddig minden pályán megépítettem az összes mageguildot és meglátogattam az összas varázslat adó helyet és eddig egyetlen új varázslatot sem ajánlott fel a gép. Ez most azé van mert nem eredeti a játék vagy direkt ilynere lett tervezve a hadjárat?

A griff várak mage guildjeit érdemes fejlesztgetni, nekem beaadta az összes új necro spellt ill az idézők közül is elég sokat (ott van a legtöbb új) Mellesleg megfelelő fejlesztés mellett van egy olyan tárgy amivel minden spellt megtanulhatsz 4. szintig. Elég hasznosnak bizonyult a necro kampányban az utolsó csatában :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 24 szer., 7:40 

MGee írta:
Sziasztok!
Lehet tudni, hogy mi a barbár hősök ultimate skillje?

A barbár ultimate skillje az h 25%-al kevesebb rage point kell a köv rage szinthez. Persze lehet h télleg arra gondoltál amit ki kell rakni a 3 féle masik skillből :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 24 szer., 13:23 

Hali! Azt akarom kérdezni hogy mikor lesz már leírás ehhez a kiegészítőhöz is mert így elég nehz játszani!!!! :D Kösssz

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 24 szer., 15:27 

Hát a világért sem akarlak kritizálni, de sztem aki ezt a játékot leírással viszi végig az megérdemli magát. Szerintem nagyon jó úgy játszani, hogy aját magad jössz rá mindenre. Sokkal jobb élmény így végigvinni! Amúgy a nekró kampány utsó pályájában az utsó harcban nincs szükség mindenféle egetverő varázslatra, csak egy Frenzyre és már nyertél is. A bugokról meg annyit, hogy a morálja is plusszban volt az utsó hősnek és a szernecséje is, szal nem az volt a hiba, hogy mégis jót kapott, hanem hogy rossznak volt kiírva!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 24 szer., 17:41 

Nekem a nekro uccso csatában nem volt probléma a morállal meg a szerencsével, viszont az Orlando ballisztája 4x lőtt . Direkt töbször is megszámoltam nehogy megint tévedjek. A balliszta tulajdonságainál is csak az expert harciszerkezetek, ballisza és a triplaballiszta szerepelt. Na ez hogy lehet?! :shock:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 24 szer., 17:44 

Az csak nekem tünt föl hogy a ranger avenger skillje végre használható lett?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 24 szer., 17:46 

A pálya közepétől picit délkeletre van egy terület amin három 1irányú mobnolit van és ilyen titkos helyekre lehet eljutni velül.A jobboldali egy olyan helyre teleportál amin három Sylana vénje van. Akárhogy próbálkoztam, mindent elfoglaltam ,meglátogattam és levertem (csak a piros várát nem) de mégsem engedi hogy át menjek a monolitokon. Nem tudja valaki hogyan lehet átmenni rajtu?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 24 szer., 20:16 

A +1 lövés biztos saját skilljéből volt.

A 3 teleport használatához meg kell ölni az orgyilkosokat ha minden igaz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 24 szer., 20:21 

Se a démon, se a lovag Orlandónak nem az a saját skillje, hogy többet lő a ballisztája. Viszont van egy új varázstárgy(ring of machine affinity), aminek az egyik hatása, hogy a balliszta és katapult plusz egy lövést kap.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gyrhos 2007 okt. 24 szer., 21:11-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 24 szer., 20:51 

Silent hunter: Meg kell ölni az orvgyilkosokat, utána visszamenni a kapuhoz. Nagyon fontos, hogy még ne nyisd ki a kaput, mert akkor a szellem odébbáls, és már nem ad jutalmat. Az a jutalom, hogy a 3 kapuból az egyikbe bemehetsz. A sárga az ócska, csak bányák vannak, a zöld vagy milyen egy börtönhöz visz, kiszabadíthatsz egy lázadó hőst, a serege egész jó mondjuk, a kék (én ezt ajánlom) 3 szintlépőfát relyt, ez egész jól jöhet! De szedjétek be azért a lila kulcsot is a térkép jobb felső sarkában, mert elvisz egy helyre, ahol csatlakozik 180 halállovag 400 múmia és 1000 zombi. Megéri! Ha a főcsata esetleg nem menne. Heroicba nagyon jól jött :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 24 szer., 21:04 

Szerintem elég jó leirással végig vinni! Nekem nagyon tetszett a kis térkép a mapok mellet amin minden le volt irva, hol az ellenfél vára, a küldetés arti hol van,stb! Ezzel spóroltam vagy jó pár órát:) Ez nem azt jelenti, hogy szórol szóra ugyanazt csináltam!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 24 szer., 21:04 

Necromancer írta:
Hát a világért sem akarlak kritizálni, de sztem aki ezt a játékot leírással viszi végig az megérdemli magát. Szerintem nagyon jó úgy játszani, hogy aját magad jössz rá mindenre. Sokkal jobb élmény így végigvinni! Amúgy a nekró kampány utsó pályájában az utsó harcban nincs szükség mindenféle egetverő varázslatra, csak egy Frenzyre és már nyertél is. A bugokról meg annyit, hogy a morálja is plusszban volt az utsó hősnek és a szernecséje is, szal nem az volt a hiba, hogy mégis jót kapott, hanem hogy rossznak volt kiírva!

Már bocs de kit érdekel a kampány???? Én játszani akarok és tudnom kell mit jelentenek az új képességek és egyebek!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 25 csüt., 8:30 

Az feltünt valakinek hogy az orkokra is hat a word of light

szepesibalazs1992 akkor neked a http://www.celestialheavens.com/viewpage.php?id=520 javaslom itt többféle nyelven is megtekinthaeted a skill wheelt

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 25 csüt., 11:01 

Nagyon nagyon köszönöm hogy írtál!! Tényleg jó!! Csak sajnos mindenféle nyelven van de magyarul nincs és ez nem jó!! Te hogy jöttél rá ezekre?? Lefordítottad vagy mi?? Neked nincs meg magyarul?? Vagy nem tudsz valamilyen nagyon jó szótárt?? :roll: :idea:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 25 csüt., 16:14 

Esetleg nem ártana nyelvórákon figyelni.
Ha nagyon kell a Skillwheel akkor érdemes neki állni a szótárazásnak.
+még idegen nyelvet is gyakorolsz vele.

"Már bocs de kit érdekel a kampány????"-szepesibalazs1992

Szerintem minden olyan embert aki élvezni is szeretné a játékot. :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 25 csüt., 17:47 

Bocs :oops:

A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára szepesibalazs1992 2007 okt. 25 csüt., 17:50-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 25 csüt., 17:49 

Jólvan BOCS én is szeretm a kampányt! Csak egy kicsit ideges voltam! Ja és amúgy nem tanulok angolt. De majd akkor lefordítom. BOCS :!:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 25 csüt., 17:53 

Semmibaj ez csak fekete humor volt. Nem akartam beszólni ezzel. Egyébként is nekem kellene bocsánatot kérni az off-ért. (bocsánat)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 25 csüt., 18:05 

:D

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 581 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 30  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]