Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 452 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 23  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 márc. 03 szer., 8:16 

Nem tudom volt már ilyen, ha igen akkor elnézést...

A Kazamatáknál (dungeon), ha egy boszorkánymesternek megadjuk pl a fagy mágiát és azt párosítjuk egy mana sokszorozó képességgel (ha van ilyen, nem tudom ezt sajna, mert tegnap próbáltam ki), akkor ezek a megerősített varázslatok elég szépet tudnak sebezni :D
Tegnap egy megerősített varázsnyíl (6 mana) 18 csonti helyett, majdnem a 2x-3x-át lecsapta :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: beállítás
HozzászólásElküldve: 2010 márc. 03 szer., 14:55 

Sziasztok!

A netről töltöttem le új pályákat a Heroes V-hőz (Kelet törzsei) és van egy apró problémám vele. Maga a játék működik, de néha bevillan a pálya. Később rájöttem, hogy attól van ez, amit én villanásnak véltem, hogy ha görgetem a térképet (egérrel megyek Északnak, K-nek, NY-nak, D-nek) a térképen lévő fák árnyéka hol látszik a talajon, hol eltűnik. Nem tudom érthető voltam e? Mit lehet ezzel tenni? Van olyan beállítás valahol, hogy árnyékok kikapcsolása vagy valami hasonló?

Előre is köszi!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: kérdés
HozzászólásElküldve: 2010 márc. 03 szer., 15:08 

Másik kérdésem:

Vegyünk egy várat. Pl. okáért, a Várbörtönt (dungeon), ahol is boszorkánymesterek (warlock) a hősök.
Hősök másodlagos képzettségeiről van szó. Azon belül az egyedi képességekről.
Az említett várban lehetőség van a boszimesternek megtanulnia a 'Elemek dühe' nevű másodlagos egyedi képességet. Ehhez nagyon sok minden más egyedi képességet (hozzá tartozó mellékes képességet) kell tudnia a hősünknek.

Rage of the Elements
Elemek dühe: Az Elemi lánc hatásai dupla sebzést okoznak.
Követelmények: Fertőző sátor, Asha Könnyének látomása, Varázsló jutalma.

Bizonyos képzettség, amire szükség van (pl. Harci szerkezetek vagy Megvilágosodás) után nem ajánlja fel azt a bizonyos mellékes-, majd egyedi képességet, ami kell a végsőhőz, az "Elemek dühé"hez.

Kérdésem: Hogy bizonyos mellékes-, ill. egyedi képességet csak bizonyos hős szint után-, és/vagy esetleg (alap, fejlesztett, gyakorlott) képzettség (pl. Harci szerkezetek vagy Megvilágosodás) után lehet megszerezni?

E választ is előre köszönöm!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 márc. 03 szer., 15:59 

Üdv!

1. Ha jól tudom ezt nem lehet állítani;

2. Az a fejlődési útvonal, amit a warlock-oknál írtál, csak a HoF ill. az előtte megjelent verzióknál van úgy, a ToE-ben már kevesebb a követelmény:

Szerencse --> katona szerencséje és mágiaellenállás, majd boszorkány mester szerencséje;

Bűbájosság --> misztikus képzés, hibás mana, majd misztikus ösztön(vagy mi a fene :D )

Pusztító mágia --> tűz, jég, és villámok mestere;

Persze kell a faji skill is, a három képességgel együtt.
Viszont sokszor szerencse is kell, ahhoz, hogy sikerüljön elérni a fajoknál a "legerősebb skill-t" és persze ált-ban pont nem azokat adja be...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 márc. 04 csüt., 11:52 

Utrkij Yuzsulaw írta:
Üdv!

1. Ha jól tudom ezt nem lehet állítani;

2. Az a fejlődési útvonal, amit a warlock-oknál írtál, csak a HoF ill. az előtte megjelent verzióknál van úgy, a ToE-ben már kevesebb a követelmény:

Szerencse --> katona szerencséje és mágiaellenállás, majd boszorkány mester szerencséje;

Bűbájosság --> misztikus képzés, hibás mana, majd misztikus ösztön(vagy mi a fene :D )

Pusztító mágia --> tűz, jég, és villámok mestere;

Persze kell a faji skill is, a három képességgel együtt.
Viszont sokszor szerencse is kell, ahhoz, hogy sikerüljön elérni a fajoknál a "legerősebb skill-t" és persze ált-ban pont nem azokat adja be...

Köszönöm a választ, Utrkij Yuzsulaw!

1., Lehetséges, hogy a letöltött térkép viselkedik így?, mert a máshol eddigelé nem tapasztaltam ilyet.

2., Mi az a HoF, és - ToE? Ezek a kiegészítő rövidítései?
Ezek szerint nem érdemes a legerősebb egyedire gyűrni (mindig csak azokat választani, amik cél eléréséhez kellenek)? Ne az legyen a taktika, hogy csak olyat válasszak, ami kell az 'Elemek dühe'-hez?

Olvastam valahol, hogy vannak bizonyos nyomógombok, amikkel valamilyen parancsot lehet végrehajtattni. Pl. a vérleány a control gomb megnyomásakor nem fog visszafutni. Valami ilyesmi. Hol lehet az ilyesmit végigolvasni.

Miket érdemes (nagyon amatör vagyok) tudni, mikre érdemes odafigyelni egyes váraknál?

Előre is köszönöm a segítséget!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 márc. 04 csüt., 20:29 

Kellene egy kis segítség a Heroes V-vel kapcsolatban.

Még egy messzi-messzi időben (hétőn) felraktam a játékot, miután elinditottam az eredeti Heroes V-t magyarul, nem jött be nekem sem a kínpad (hotseat), sem a főküldetések:( és nem tudtam lényeket toborozni:(
Kérlek, segítsetek!

Segítséget előre is köszönök

UI: csak vasárnap tudom újra feltelepíteni, ha az a baj és a játék a töri tanáromnál műxik.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 márc. 04 csüt., 21:33 

T-Rex írta:
Kellene egy kis segítség a Heroes V-vel kapcsolatban.

Még egy messzi-messzi időben (hétőn) felraktam a játékot, miután elinditottam az eredeti Heroes V-t magyarul, nem jött be nekem sem a kínpad (hotseat), sem a főküldetések:( és nem tudtam lényeket toborozni:(
Kérlek, segítsetek!

Segítséget előre is köszönök

UI: csak vasárnap tudom újra feltelepíteni, ha az a baj és a játék a töri tanáromnál műxik.

reinstall?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 márc. 05 pén., 1:06 

Gondoltam rá és csak vasárnap lesz rá időm :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 márc. 05 pén., 2:22 
Heroes Team

Ahogy ezt írtad is, csak Frostler figyelmen kívül hagyta...
Frostler: Tessék egy hsz-t végigolvasni, mielőtt válaszolsz rá :!: 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 márc. 07 vas., 16:27 

Hali Odusszeusz

Igen a HoF és a ToE a kieg.-ők rövidítései(Hammers of Fate ill. Tribes of the East).

Hát nem tudom, én szerencsére még olyan pályákkal még nem találkoztam.

Ami meg az egyedi csúcs skill-eket jelenti, inkább azt mondanám, hogy nem mindig, tuképp ez is amolyan pályafüggő dolog nálam. Ha az adott pályán sok olyan hely van, ahol szintlépő fát találsz, vagy tengernyi lénycsoportot (ráadásul igen nagy és erős) látsz, valamint van Emlék Mentor nevű szönyegszerűség, ahol újra lehet tanulni a skill-eket, akkor érdemes rááldozni. Amúgy meg nem, inkább olyat kell választani szintlépésnél, ami mindig jól fog jönni és tudsz rá taktikát építeni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 márc. 07 vas., 19:18 

Sikerült újra rárakni a gépre a Heroes-t. Feltelepítettem az oldalon talált crack-et és egy-két hibám akadt. Az egyik nem tudok lényeket vásárolni. Hiába kattintok a lény helyére nem történik semmi, nem tudom megnyitni a hot seat módot, sem a főkampányokat :( más problémám nincs vele...
Tudtok segíteni?

Vagy csak egy játékos írja össze nekem, hogy milyen fájlai vannak. Az alap játék fájlai kellenek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 márc. 09 kedd, 14:32 

Hello Utrkij Yuzsulaw!

Köszönöm a segítséget.

Az egyes várakban mi a jó taktika? Először lények, majd pénz, vagy mire gyúrjak?

odusszeusz (kis o-val)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 máj. 02 vas., 10:50 

Ja

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 máj. 03 hétf., 5:46 

A Heroesokban mindig a pénzre gyúrok rá, mert ugye pénz nélkül nincs angyal :) Ha van elég nyersim, az első 2-3 hétben már megvan a capitol. Addig érdemes mellék hősők seregeit átadni. Ez a trükk mükődik a scenariokban és némely campaignokban.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Segitség!
HozzászólásElküldve: 2010 máj. 03 hétf., 14:17 

Sziasztok!
Az iránt szeretnék érdeklödni , hogy hogyan kell elérni a faji képességeknél az ultimate( végsö képesség) szintet. Várom válaszotokat.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 máj. 04 kedd, 17:48 

Sziasztok! Ehhez valaki hozzá bírna szólni? Elég érdekes...
http://www.youtube.com/watch?v=6bsn_Rbc748

Még nem hallottam róla, de nem tűnik hülyeségnek. Vagy csupán valami más grafikai megoldás??
:?

Kép :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 máj. 04 kedd, 21:23 

Ez szerintem valami kieg lehet, másra nem tudok gondolni, esetleg egy alapjáték lény átszerkesztése.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Túlvilág botja
HozzászólásElküldve: 2010 máj. 05 szer., 16:47 

Sziasztok!
Ki tudna nekem abban segíteni, hogy hogyan lehet a Túlvilág botjával a várakat nekropolisszá változtatni?
Előre is köszi! bravo78

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 máj. 06 csüt., 8:12 

Detti írta:
Sziasztok! Ehhez valaki hozzá bírna szólni? Elég érdekes...
http://www.youtube.com/watch?v=6bsn_Rbc748

Még nem hallottam róla, de nem tűnik hülyeségnek. Vagy csupán valami más grafikai megoldás??
:?

Hali!

Én úgy tudom hogy ez egy nem hivatalos kieg.Le is lehet tölteni a béta verziót.Egyik haverommal a kampány második részénél tartunk csak elakadtunk :cry:

Itt a link:http://www.mediafire.com/?op1wvj0a2vf
Ha segítség kell a telepítésben írj!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010 máj. 06 csüt., 19:36 

Terran, le tudnád írni a telepítését és azt, hogy a H5 részei közül mire van szükségem hozzá. (Nekem az alap és a ToE van csak meg)

Előre is köszönöm

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 452 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 23  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]