Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 966 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 49  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 nov. 04 pén., 16:45 

A collector's art bookban Anton és Slava direkt nem fogják azt a kardot, vagy hiba? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 nov. 04 pén., 18:15 

Chob írta:
A collector's art bookban Anton és Slava direkt nem fogják azt a kardot, vagy hiba? :D
Hehe, ez nem is tűnt még fel, csak az, hogy a 151. oldalon elrontották a Dragon szót :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 nov. 04 pén., 21:30 

Véraláfutás írta:
A Conflux lényege, hogy csak online érheted el speckokat. Ez, ha úgy vesszük az UBI DRM.

Tehát akkor nincs megoldás. :? Na nagyon jó.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 nov. 04 pén., 21:40 

V-kony írta:
Chob írta:
Hehe, ez nem is tűnt még fel, csak az, hogy a 151. oldalon elrontották a Dragon szót :)

Ne olvasd, nézd! :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 nov. 04 pén., 22:10 

V-kony írta:
Maverick írta:
az egész kampányt azzal a fajjal végig kell vinnem hozzá? a map végén a success reward-dal lett meg a szint amúgy, nem gáz igazából de tudnám mire használni :D
Nekem már a térkép teljesítése után ment. Próbáld meg, hogy a következő térkép után megnézed, talán akkor. Más ötletem nincs :(

Nyert :D letoltam a következő küldetést, lépegettem pár dinasty szintet még plusz, és már jó

ty

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 nov. 05 szomb., 8:16 

Azt hiszem kicsit pihentettem a H6-t :). Ma éjszaka egy holovetítőn nyomtam a harcokat, álmomban. Viszont nagyon jó volt, ahogy körülötted ment a csata, repkedtek a varázslatok, dárdák és nyílvesszők :).

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 nov. 05 szomb., 16:25 

Lenne egy kérdésem nem is annyira a játékkal magával, inkább a történettel kapcsolatban: kik azok az arctalanok? Milyen faj, vagy kik szövetsége? Vagy ez kiderül? Mert akkor ne mondjátok el! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 nov. 05 szomb., 16:30 

K Andris írta:
Lenne egy kérdésem nem is annyira a játékkal magával, inkább a történettel kapcsolatban: kik azok az arctalanok? Milyen faj, vagy kik szövetsége? Vagy ez kiderül? Mert akkor ne mondjátok el! :)

Hát az 5. részben volt róluk szó. A lényeg az hogy amikor a sötét elfek, a polgárháború után a föld alá menekültek akkor találkoztak az Arctalannal, akinek segítségével rátaláltak Malassára, az árnyak sárkányára. Vagyis igazából onnantól lettek ilyen "eltorzult" elfek. ( mellesleg ez pont a 6. rész történelmi idejében játszódik )400 évvel előtte meg úgy néz ki hogy az angyalokkal háborúztak/háborúznak. A többit meg majd meglátod a hadjárat közbe :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 nov. 05 szomb., 21:06 

Milyen sorrendben érdemes végigjátszani a kampányt?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 nov. 05 szomb., 22:16 
Heroes Team

Manci: Talán meglepő, de szépen sorban. :D
Tutorial -> Necro -> stb.

Örülök, hogy Te is megkerültél. :)

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 nov. 05 szomb., 22:46 

Nimbus írta:
Manci: Talán meglepő, de szépen sorban. :D
Tutorial -> Necro -> stb.

Örülök, hogy Te is megkerültél. :)

Köszi a jótanácsot, megfontolom!

Olvasgatlak én bennetek rendszeresen, és a képeket, videókat is nézegetem, nem sokat változtatok :D

Tiszta ideg vagyok, hogy már megint le kellett cserélni a gépet az új Heroes miatt... (a zárt béta nem futott kielégítően a gépen) És ez így megy már a második rész óta, kivétel nélkül :)

Fel is pattintottam az új vasra és nagyon szépen repeszt rajta, gyönyörű a játék, kiváncsi vagyok ezekre a dinasztiás cuccokra, majd meglátjuk mennyire válnak be, és hogy egyátalán mennyire lesz időtálló a game.

Na, húzok is, hosszu lesz ez az éjszaka(is) úgy érzem

üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 nov. 06 vas., 17:13 

ShurTugal írta:
K Andris írta:

Hát az 5. részben volt róluk szó. A lényeg az hogy amikor a sötét elfek, a polgárháború után a föld alá menekültek akkor találkoztak az Arctalannal, akinek segítségével rátaláltak Malassára, az árnyak sárkányára. Vagyis igazából onnantól lettek ilyen "eltorzult" elfek. ( mellesleg ez pont a 6. rész történelmi idejében játszódik )400 évvel előtte meg úgy néz ki hogy az angyalokkal háborúztak/háborúznak. A többit meg majd meglátod a hadjárat közbe :wink:

Értem, köszi! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 nov. 07 hétf., 13:44 

K Andris írta:
Nem tudok csatlakozni a confluxhoz. Nem a játék hibája, hanem a gépé (nincs rajta net). Meg tudnátok mondani, hogy lehet így is normálisan játszani? Feloldani bizonyos dolgokat amik nem mennek amúgy offline?

Ha nincs neted, akkor, hogy raktad fel :?: ha warez, akkor le kell mondani a Conflux szolgáltatásról. UBI pont a warez miatt hozta be ezt a rendszert, hogy bizonyos plusz jutalmakat, csak online érhetsz el. Persze conflux nélkül is lehet játszani, maga a játék ettől ugyanúgy tökéletesen működik, csak plusz dolgokat nem érhetsz el.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 nov. 07 hétf., 14:11 

Az én bajom is az, hogy nincs net azon a gépemen, ami el tudná vinni a játékot. Szóval akkor fel sem tudnám rakni még úgy sem, hogy csak offline játsszak? Ezt jó lenne előre tudnom mielőtt megveszem. Bár még a sok hiba miatt amit írtok, tartok attól, hogy a hibák elveszik a játék örömét. Arra lehet számítani, hogy ha összegyűlik egy adag javítás, akkor azzal frissítve adnak ki új cd-t? Mert azt szívesen megvárnám (a net hiánya miatt főleg).

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 nov. 07 hétf., 15:09 

felho írta:
Szóval akkor fel sem tudnám rakni még úgy sem, hogy csak offline játsszak?
Az első indításhoz kell a net, utána tudsz offline játszani, csak a dinasztia rendszert meg talán az archivementeket nem tudod használni.
Nem vagyok nagyon otthon a játék kiadásokban, de nem hiszem, hogy kiadnának egy javított DVD-t hozzá, maximum ha valami különleges kiadásban adják ki (mondjuk Gold Edition). Eddig csak a Witcher nevű játéknál hallottam ilyet, hogy később javított kiadásúként, más csomagolással adták ki.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 nov. 07 hétf., 17:43 

Azt írja ez az Ubisoft szolgáltatás jelenleg nem elérhető. Javítják a Launchert vagy mi? Amikor belépnék a launcherbe.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 nov. 08 kedd, 8:23 
Heroes Team

Hali!

Igen sajna, még ma reggel sem elérhető az Ubi szervere. A Kingdomsnál is probléma van, ott sem lehet bejelentkezni. Nem tudom, hogy összefügg-e a probléma, de gyanús.

Addig is marad az Offline mód, szerintem a legtöbben, még úgyis a kampányokat toljátok, amikor pedig legközelebb elérhető lesz a conflux, akkor majd szépen beszinkronizálja majd a mentéseket. :)

update: Nálam újra minden rendesen megy! :)

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 nov. 08 kedd, 21:55 

Ja most már jó. De kampányban is adna jutalmakat és pontokat. :) no befejezem a 2. tutorialt. :) Sajna még sokat nem tudtam játszani de tegnap óta végre majdnem 2 pályát is kinyomtam. :) Előtte pedig a King's Bounty Crossworldsot fejeztem be.

Nimbus : Neked se működnek a bónusz tartalmak? Mivel nincs extras könyvtár ahol aktiválhatnánk. Jók lennének az új hősök s tárgyak és hát a 0. bónusz pálya is érdekes lehet.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 nov. 09 szer., 15:19 

hahakocka írta:
Nimbus : Neked se működnek a bónusz tartalmak? Mivel nincs extras könyvtár ahol aktiválhatnánk. Jók lennének az új hősök s tárgyak és hát a 0. bónusz pálya is érdekes lehet.
A CE változat extráira gondolsz? Azt a főmenű jobb felső sarkában lévő extra tartalom feloldása gombbal és ott az egyikre (már nem tudom, de azon a papíron rajta van, hogy melyiket kell választani) kattintva lehet beírni a kapott kódot. Ekkor megkapod a hősöket, a fegyvert és a pályát. A pálya az egényi játékon belül a jobb felső sarokban található legördülő menüben van a kampány alatt. Nem lehet eltéveszteni, mert az az egy lesz csak ott :)
A hősök meg a fegyver pedig a dinasztiám részben lesz majd látható.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 nov. 09 szer., 17:05 

Jaja most már megtaláltam nemrég az egyik fejlesztő segített is. Köszönet érte.
Elbújt az a pici gomb. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 966 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 49  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]