Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 581 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 30  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 03 szer., 20:27 

Ez relatyv! Kinek mi jön be!! De küklopszból mindenképp a bunkósat ajánlom, mert egyszere több embert is képes ütni! De vigyázzatok, h hova álltok be, mert sajátot is üt!! Wywernből pedig a zöldet, mert a mérgezés jó, és van regenerációja is, ugyanúgy mint a másiknak ha jól emlékszem... Kentaurból a vöröset, mert jobb a sebzése, a másik inkább védekezősebb típus. A mágusból a normális ember félét, szintén erősebb stb... A többiből nem tudok állást foglalni :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 03 szer., 20:41 

Köszi ,hogy gyorsan válszoltál ,én majdnem pont az ellentétét választanám:Nekem a szemes küklopsz jobban tetszik pont a "lövése" miatt ami morálrontó, aztán inkább a paokait választanám ,mert az ,hogy megeszi a holttestet és így vissza éled szerintem jobb mint a másik (mondjuk angyalnál elég röhejes volt) ,a kentaúrral egyetértek ,a mágust nem értettem, agoblinnál a csapdarakó szerintem jobb ,használhatóbb ,végül pedig a nagy orknál a páncélosat ajánlanám NAGYON tetszik a képessége.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 03 szer., 21:26 

Szerintem minden helyzetre más az optimális választás. Ez is jó pont a játékban hogy bármikor át lehet variálni a csapatodat, így ha tudod mi ellen mész kiválaszthatod a legmegfelelőbb csapatot hozzá. Ez nagyon jó. És ha jól tudom lesz benne csalási lehetőség is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 04 csüt., 7:33 
Heroes Team

Hehe, sikerült a SkillWheelt, hát mit ne mondjak, jók kitöltötték a hősök közötti űrt, viszont ezzel eggyütt jó sokminden önállóságot feladtak, ami számomra nagyon röhelyessé teszi ezt az egészet, nem tudják szeintem, mit alkottak, de majd 1x rájönnek talán! :cry: Mindenesetre jól megkavarták a massát evvel, nemtudom, mi lesz belőle végül! :shock:

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 04 csüt., 13:14 

A gépem egy 2.600intel CPU, 2GB RAM, GTS8800 320MB kari. Legújabb DirectX9 driver, videodriver. Ezzel ha mindent max-ra állítok, és a legmesszebbről nézem a tárképet (egy rakás fa-antialiasing :), tükröződő víz, hegyen áttetsző hősök..) akkor bizony a forgatásnál beszaggat. Ha rázoomolok, akkor szépen megy, de az elöbb leírt esetben szaggat.
Ahogy régebben írtam minden más mostanában kiadott demó 1280x1024-ben full beállításokkal szaggatás nélkül ment.
ja, az "első" H5 is ugyanígy szaggat.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 04 csüt., 14:17 

Sziasztok!

Neharagudjatok, de honnan tudnám letölteni a demót? Tud valaki mondani egy jó címet? Megköszönném.
Köszönöm!!! :)

üdv

(u.i. felho: a Geforce 8800-as széria nem mind DirectX 10-es? De nekem mindegy... )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 04 csüt., 15:18 

Jou írta:
Hehe, sikerült a SkillWheelt, hát mit ne mondjak, jók kitöltötték a hősök közötti űrt, viszont ezzel eggyütt jó sokminden önállóságot feladtak, ami számomra nagyon röhelyessé teszi ezt az egészet, nem tudják szeintem, mit alkottak, de majd 1x rájönnek talán! :cry: Mindenesetre jól megkavarták a massát evvel, nemtudom, mi lesz belőle végül! :shock:

Ezt most nem értem! Elmagyaráznád érthetőbben? :shock:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 04 csüt., 19:51 

Mondhatni számból húztad ki a szót...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 04 csüt., 20:04 

k2ati írta:
Sziasztok!

Tudna valaki érdemlegeset mondani,hogy milyen konfig lesz az ideális ehhez a gyöngyszemhez? (Okt. 1-jén felho hozzászólásától eléggé "magamba fordultam",hogy egy GTS8800-as (320MB?) kártyával szagatott - ???!!! Egy ilyen kártya manapság 60k körül mozog!!! )

Én most állok teljes számítógép vásárlás előtt és ha már 2kilót rászánok, jó lenne ha "csili-vilin" menne minden, szagattás nélkül, stb.

Köszi előre is mindenkinek a választ!

Szia! Az én konfigom: Core2Duo E6320 2GB RAM és egy 8800GTS320 Nekem minden maximumon teljesen kizoomolva nem szaggat miközben mozgatom a kamerát, az ami annak tünik az a felszín magasságának követése a kamera által, legalábbis szerintem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 05 pén., 15:22 

444Tibi írta:
... ,végül pedig a nagy orknál a páncélosat ajánlanám NAGYON tetszik a képessége.

Vedd figyelembe, hogy a Chieftain "Order of the Chief" képessége nemcsak előbbre dobja a szörnyet az ATB-n, de sebzi is.

Én így fejlesztem a Bestion lényeit:
Goblin Trapper: Hasznos a csabdája, a "Defile Magic" nálam még nem működött.
Centaur Marauder: A sebzése nemsokkal marad el a másikétól, de a védelme sokkal jobb. Amúgy meg a "Maneuver"-nek köszönhetően mészárolták le, a bolondja befutott a terep közepére.
Mauler: A második támadásának köszönhetően nagyon pusztít.
Earth Daughter: A láncvillám nem lett túl erős a másiknál. És nagyon komálom az átkozó támadását.
Executioner: Igazi "Hóhér"!:D Amúgy meg a fent vázoltak.
Paokai: A "Lightning Breath" igazi aranyos ahogy sebbzi a célpont szomszédait is.
Untamed Cyclops: Ez a játék abszolúte legnagyobbat sebző lénye! A másik se rossz, mivel az is területre sebez.

Az Infero eléggé komoly előnyre tett szert az újjításoknak köszönhetően.
Az új Skill rendszernek köszönhetően Nimus is megkaphatja "Urgash's Call"-t. Amúgy meg a hozzá szükséges képességeket alapból is fejleszteném. Így 25. szintre egy nagyon ütős hős lesz belőle:D.

Szörnyekről majd később. Egyenlőre még nem játtszottam annyit vele, hogy legyen egy komolyan össze szoktatott csapatom.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 06 szomb., 7:39 

Szerintem egy Chieftan Paokai páros nagyon jó tud lenni ,mert a Paokai letarol mindenkit hála a Chieftan "gyorsításának" és az nem sebez akkorát ,hogy két kajálásból ne szedje vissza egy kisebb csatában elvesztett életeit

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 07 vas., 17:21 

A scorpicore-ból milyen elfuserált kínaisárkány utánzat (vagy mi) lett :S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 07 vas., 17:32 

felho írta:
A scorpicore-ból milyen elfuserált kínaisárkány utánzat (vagy mi) lett :S

Merre találkoztál vele???

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 07 vas., 20:00 

a demo első pályáján talákoztam vele. Lehet,hogy random lény lehet, ha te nem láttad azon a pályán.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 08 hétf., 17:49 

DarkAnima írta:
Szerintem minden helyzetre más az optimális választás. Ez is jó pont a játékban hogy bármikor át lehet variálni a csapatodat, így ha tudod mi ellen mész kiválaszthatod a legmegfelelőbb csapatot hozzá. Ez nagyon jó. És ha jól tudom lesz benne csalási lehetőség is.

sztem nagyon jo dolog ez a valasztasi lehetoseg - lehet, tul sok Disciples-t meg H4-et nyomtam, de mar az maga a strategia resze a jatekstilust is ideertve, hogy meghatarozod a fejlesztes iranyat. 1x majd biztos en is kiprobalom a ToE-t, de az nem mostanaban lesz :)
ennek ellenere fenem ra a fogam, mert a valasztasi lehetoseg ennel meg erdekesebb, mint pl. a H4-ben volt

azt lehet mar most tudni, hogy mi modon lehet az upg. lehetosegek kozt VALTOZTATNI? (tehat pl. Paokai-bol vissza akarok valtani a masik formara?)
Kulon epulet kell megint hozza (ujra megepiteni az upg.-et)?
Vagy min. 2 var kell hozza adott tipusbol, es akkor az egyikben az egyik iranyban kell megepiteni az upg.-et, a masikban a masik? (mint a H4-ben volt, azzal a kulonbseggel, hogy itt at lehet rakni az "A" upg.-et a "B" upg.-re)?

az a helyzet, hogy a demot nem akarom toltogetni, mert WiFin korulmenyes...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 08 hétf., 19:01 

Bakker: Amikor veszed/upgradeled a lényt döntöt el hogy melyik változatra van éppen szükséged a 2-ből és bármikor át upgradelheted a másikra ugyan abban a városban is az átalakitás a lény aranybeli árának a 10%-a

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 09 kedd, 1:02 

Lassan már október közepe lesz, és még előrendelni se lehet, mikor fogjuk akkor megkapni. ááááá. Már játszani akarok vele. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 11 csüt., 20:17 

most néztem be a www.heroesofmightandmagic.com-ra és ott már majdnem minden fennvan a ToE-ről.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 11 csüt., 20:50 

Na megy a full verziós ToE-m :D IGEN ZSÍÍR :D Rögtön az első hadjáratos pályán nincs is szintkorlát, vagy ha van nem értem el :P Kb 24. szintű voltam már a végén. Az 1. pályának!!! Elég könnyű, javaslom a heroic szintet, csak 1 pályás az egész hadjárat! A 2. hadjáratk nekromanta. Hála az égnek :D Ez már kicsit komolyabb, az 1. pályán is kell küszködni! Javaslom itt ne Heroicon mennyetek. A 3. hadjáratig még nem jutottam el, mert single mapokon is mentem hogy teszteljem a várakat. Nekem a nekromanta tetszik e lgjobban :D Csak a 2. fejlesztett vámpírnak visszaütnek, de alapból nagyon erős! A lick pedig tud éleszteni!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 12 pén., 13:20 

Nem tudná valaki megmondani hogy honnan tudom leszedni a demót? Mert egy helyről leszedtem de 93%-nál megált és kiírta hogy hiba.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 581 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 30  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]