Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 329 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 07 szer., 1:15 
Heroes Team

Zargul írta:
Khmm...nekromancia... :D

Bocsánat ez annyira alap dolog, hogy el is feledtem említeni! :oops: :lol: :lol: Hát azt hogy a kék égbe nem nyúznám ki exp.-re+csontiíjászok mielőbb! 8)

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 07 szer., 15:05 

Hai!

Olvastam egy társoldalon, hogy megjelent a Hammer of Fate első patch-e, és meg is találtam angol, német, spanyol verzióban. Nem tud róla valaki valamit, hogy magyar verzió lészen-é, és pontosan mit is javít a foltocska?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 07 szer., 22:31 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Beorn: Amint Gepynek lesz egy kis ideje, felpakolja az oldalra. A Heroes V-höz az 1.41 kb. 20MB, a Heroes V - HOF-hoz a 2.1-es patch kb. 130MB került kiadásra. Addig innen letöltheted többek között a magyar verziót is:

http://patches.ubi.com/heroes_might_magic_5/

Itt megtalálod (angolul), hogy mit is javítanak a patchek:

http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/ ... 1091028725

Remélem tudtam segíteni... Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 08 csüt., 9:48 

Thx, Vologya Mester!

Az tévesztett meg, hogy az oldalon nem szerepel, hogy a patch a H5-HoF-hoz készült, csak simán a verziószám. Mondjuk kitalálhattam volna... :oops: De már húzom is lefele... :lol:

És az új patch-hez új no-dvd is kell? :roll: :shock: :?:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 08 csüt., 17:41 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Beorn: Nincs mit... :roll: Természetesen kell az új no-dvd, vadászunk rá, ahogy meglesz, ezt is megtalálod itt az oldalon! :wink: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 11 vas., 11:17 

Nem értem miért kell vadászni rá (no-dvd patch)????? A javitás kiadásának másnapján már elérhető volt a http://www.gamecopyworld.com/ Csak ügyesen :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 18 vas., 20:48 

21Halugen írta:
Nekro ellen hogyan leszet harcolni? ha én infernoval vagyok???
Légyszi segítsetek

Ide jobban illik a kérdés, mint a ma nyitott új topicba...
Necro ellenes topic is van már. Bogarászd át egy picit azt is! :wink:

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 20 kedd, 21:02 

Hali! Valaki el tudná magyarázni a rúna mágia alapelveit mert most kezdek hozzá a törpös küldetéseknek és nem akarok teljesen tanácstalanul elkezdeni :) pl a rúnákat is a varázskönyvből kell használni?. Azt tudom hogy nyersanyagba kerülnek. Ja és a rúnamágiát más frakciók hőseivel is meg lehet tanulni? Na nagyjából ennyi jutott az eszembe magyarázatotokat előre is nagyon köszönöm :D Hi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 feb. 21 szer., 0:11 

Hero88 írta:
Hali! Valaki el tudná magyarázni a rúna mágia alapelveit mert most kezdek hozzá a törpös küldetéseknek és nem akarok teljesen tanácstalanul elkezdeni :) pl a rúnákat is a varázskönyvből kell használni?. Azt tudom hogy nyersanyagba kerülnek. Ja és a rúnamágiát más frakciók hőseivel is meg lehet tanulni? Na nagyjából ennyi jutott az eszembe magyarázatotokat előre is nagyon köszönöm :D Hi

rúnákat a városokban építhető Runic Shrine-ok adják. 1. szintje ad 1 első és 1 második szintű runa varázslatot. 2. szintje ad 3. 4.-ből egyet-egyet, 3. szintje 5-ösből ad egyet.
itt jól le van írva a főképesség, hogy mi kell a megtanulásukhoz:
http://heroes.hardwired.hu/heroes5/leirasok/Runemage/runemage.htm
rúna varázslatok:
http://heroes.hardwired.hu/heroes5/leirasok/spells_hof/hof_runa_magia.htm
működésük: ugyebár csak csatában használhatóak. amikor egy lényed sorra jut, akkor alul fölajánlja, hogy mely rúnákat sütheted el. kiírja, a költségét, illetve, hogy mennyi nyersanyagod van. lény sorrajutásonként 1 rúnát aktiválhatsz a lényen. a rúna aktiválása semmi módon nem befolyásolja a lényed sorrajutását, szóval ha aktiválsz egy rúnát, nem számít cselekvésnek, utána nyugodtan léphetsz/varázsolhatsz/harcolhatsz a lénnyel. általában a rúnák csak az adott 1 cselekvésre aktiválódnak, amelyik nem, annál oda van írva. amennyiben 1 rúnát már aktiváltál a harc során egy lényre, akkor az a harc folyamán többször nem aktiválható ugyanazon a lényen, hacsak nem rendelkezel a "greater rune" alképességgel, ami tripla áron ugyan, de engedélyezi, hogy másodszor is aktiválj egy rúnát a lényeden. (ill. refresh rune alképességgel is van esélyed, de ezt olvasd el a link-en :))
azt hiszem röviden ennyi. hosszú szövegek írásakor biztosan kihagyok mindig valamit, de majd mások úgyis kiegészítik, amit mondtam :)

kiegészítés, hogy a kérdéseidre is válaszoljak végre :D
- nem varázskönyvből kell használni, hanem maguknál a lényeknél, amikor éppen sorra jutnak, szóval a hős az esetek nagyon nagy részében a rúnáktól teljesen független cselekedetet fog végrehajtani :)
- más frakció hőseivel nem lehet megtanulni, mert a törpök főképessége kell hozzá

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 01 csüt., 16:29 

HI all!

Segitsegre lenne szuksegem.A torpos kampanyban asszem 2. vagy 3 .palya, mikor el kell foglalni a fold alatti varat és a kulonbozo lenyteremto helyeket a kovetkezo quest, hogy vedd meg a varat a hatalmas birodalmi sereg ellen.15 honapot porgettem le es semifele sereg nem jon.A palya minden egyes reszet felfedeztem.Talalkozott valaki hasonloval?

Elore is nagyon kozonom

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 03 szomb., 0:29 

Egy kérdésem lenne: Ti is tapasztaltatok brutális lassulást a HoF kieg 3. campaign 3. pályán? (Ylaya van törp, inferno és dungeon népek ellen a küldetésben) Egyszerűen játszhatatlanul be volt lassulva egész pálya alatt a játék... semmi más pályán nem tapasztaltam ilyen durván. máshol is voltak kisebb akadozások, de ezen a pályán komolyan hozzá kellett szoknom a billentyűzetről kezeléshez, mert az egér az esetek nagy részében kezelhetetlen volt... annyira felbosszantott ez a sebesség, hogy 3x tettem félre ezt a pályát napokra... de csak a térképen volt lassú. harc közben, várakban hibátlan sebességgel ment. és most hogy végre kb 3x annyi idő alatt, mint rendesen végeztem volna vele, átléptem a 4-es pályára és ez hibátlan sebességgel megy újból (nem volt közben se újraindítás, se semmi.)

nem tudjátok melyik pályaelem lehetett, ami ennyire kiakasztotta a gépemet? egyetlen eddigi pályán se művelt velem ilyet a gép... max akkor, amikor a memóriaszivárgás miatt haldoklik a játék, ami sajnos a sokadig patch ellenére is még mindig benne van a játékban, de most nem erről van szó, mert bármi más pályát betöltöttem a belassult 3. küldetés helyett, hibátlan volt ott a sebesség. visszaraktam erre és visszazuhant játszhatatlanra...

(p4-3ghz, 1gb ram, mobility radeon9700 128 mb)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 09 pén., 23:53 

Engem az alapjáték is néha ledob nemhogy az ubi.com(mondjuk azt nemsi hazsnálom) ó.Nah de minedgy...a Yeti dolgot szomorúan hallom pedig nagyon kívnácsi lettem volna rá:S

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 10 szomb., 13:05 

Sziasztok!

A segítségetek kérném az alábbi probléma megoldásában:

3 napja nem indúlt el a HOF, amikor beraktam a DVD-t a meghajtóba. Ekkor még az asztalról elindult, de csütörtökön már ez sem ment. Letöröltem, hogy újrainstalláljam, de a következő üzeneteket kapom:

Cant find autorun/resource.pak file

Ha a sajátgépen keresztül indítom el, akkor hosszas tanakodás után tájékoztatat, hogy az eredeti lemez hitelesítése a megadott időn belül sikertelen volt.

Ehhez képest minden, ami a gépen van legális, mert a HOMM5 miatt vettem.

Ha van valakinek valami ötlete, kérem, hogy a boros01@invitel.hu-ra küldje el.

Köszönöm.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 11 vas., 20:07 

Most komolyan az új faj a Strongohl lesz orkokkal...na ne
Én hallottam oylat is mondjuk hogy naga vár lesz(kicsit átfogalmazva) de hát ki tudja.Mert az már az első új fajként felmerült.Mett hogy újat akarnak...nah de majd meglátjuk,mindenesetre bármi is legyne az már várom

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 13 kedd, 10:08 

Kispagát írta:
Sziasztok!

A segítségetek kérném az alábbi probléma megoldásában:

3 napja nem indúlt el a HOF, amikor beraktam a DVD-t a meghajtóba. Ekkor még az asztalról elindult, de csütörtökön már ez sem ment. Letöröltem, hogy újrainstalláljam, de a következő üzeneteket kapom:

Cant find autorun/resource.pak file

Ha a sajátgépen keresztül indítom el, akkor hosszas tanakodás után tájékoztatat, hogy az eredeti lemez hitelesítése a megadott időn belül sikertelen volt.

Ehhez képest minden, ami a gépen van legális, mert a HOMM5 miatt vettem.

Ha van valakinek valami ötlete, kérem, hogy a boros01@invitel.hu-ra küldje el.

Köszönöm.

Javaslom, töltsd le innen az oldalról a noDVD.exe-t a HOF-hoz, és ne zsibbadj tovább a DVD-vel, mert meg fogsz zakkanni... :D Nálam ugyanez volt, egyszerűen ennyit tudnak. A support válaszra sem méltatott az ügyben.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 13 kedd, 20:30 

Tudja valaki mikor lesznek fenn mapok?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 13 kedd, 22:39 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Csubi: Milyen mappokra gondolsz? H5 HOF? (Ha igen, akkor azt még gyűjtögetni kell egy kicsit, mielőtt felkerül egy adag...) Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 14 szer., 12:49 

http://www.maps4heroes.com/heroes5/maps.php
Lehet válogatni :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 15 csüt., 0:43 

Thx very much :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 18 vas., 15:18 

Sziasztok!

Kezd tele lenni a hócipőm az Ubisofttal, ha valójában ők a hibásak.
Valamikor már leírtam, hogy nem müködik rendesen a H5 mióta a Végzet Pörölyeit megrendeltem. A kampány 2. pályáján kezdődött, egyes helyeken egyszerüen kilép a játék hibaüzenettel, a csata képernyő elött vagy csata közben. Ez mostmár a többi pályán is van.
Mivel itt az oldalon nem jelzett senki, hogy találkozott volna ilyen problémával megkerestem a H5 magyarországi képviseletét és irtam Nekik a hibárol.
Először azt akarták elhitetni, hogy rossz a gépem vagy a konfiguráció.
Direkt a H5 miatt cseréltük ki a gépet.
Addig-addig leveleztünk nem hagytam magam lerázni, én úgy gondoltam a cd a rossz. Elküldtem Nekik a cd hogy vizsgálják meg. Náluk volt vagy három hétig. A végén azt mondták semmi baja a cd-nek.
Szerintük a H5 és az ATI kártya nem fér össze, butitsam le a drivert, vagy majd a pach megjelenése meggyógyítja. Mostmár a pach is letöltve a játék azóta is kilép, se a kampányt nem tudom folytatni, meg más pályán is kilép, nem beszélve a lelassulásról ami azthiszem mindenkinél meg van. Ugyhogy a törpéknek búcsút mondtam.
Marad a jó öreg H4 legalább az élvezhető, nem csak az ember bosszantására "fejleszteték" ki.
Van másnak is hasonló problémája és ATI kártyája, vagy valami ötlete?

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 329 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]