Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 452 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 23  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 18 szomb., 8:54 

Hi!

Végigolvasva a topikot feltűnt, hogy sok mindent nem értek. Én sajna elfelejtettem módosítani a szintválasztót, és Agrael kampányában easy-re állított a gép (pedig az előtte levő Izabellás kampány biztosan nem azon volt, mert asszem hard-ra raktam, de lehet csak normalra), no és nekem minden nagyon Hawaii. Volt olyan is, hogy legyőztem egy kb. 19. szintű hőst, a sokadik napon meg berakta a tavernba, naná, hogy megvettem :) akkorra már (talán az utolsó csatától, amiben legyőztem, és akkor ez elvileg bug) 20. szintű lett, ergo szépen meg is tanulta a town portalt, így már 2 hős tudta Agraellel együtt. (a 3. legjobb hősöm is csak lvl14.)

Viszont soha nincs Instant Travel! sztem le van tiltva, mert teljesíteni lehetne vele a kampányt a nélkül, hogy pl. meg kellene küzdeni a helyőrségekkel, vagy pl. a havennél az utolsó pályán el lehetne foglalni az inferno várat :)

szóval a Hawaii-hoz tartozik még, hogy KIZÁRÓLAG Agraeltől dezertálnak az elfek, azaz más inferno hősöktől NEM. Ezt elég rendesen kihasználtam, amikor már észrevettem.

A másik: én Sylvan sereggel nyomtam inkább, mivel 3 vár termelte a sereget, és a végére kb. 200 druidát meg kb. 40 emerald dragont tudtam kiállítani, úgy, hogy ezek közül nem csatlakoztak sohasem, hacsak nem a legelején pár nyeszlett druida :) (ancient treantok meg íjászok viszont igen)
Elsöpörtem velük mindenkit. Igazából a PÉNZ jelentette a gondot: alig tudtam összekaparni, pedig én mindig (és most is) nagy bányafoglaló vagyok, és ezen a mapon aztán bőven van bánya... Agraelt is bányafoglalásra szakosítottam, és csak amikor már minden megvolt, no meg a sereg is elég szép volt, elkezdtem a skillnövelőket "begyűjteni", addig csak az útbaesőket látogattam meg. Lehet, azért is volt olyan könnyű ez a kampány, mert mint említettem, a jó attack skill meg a magas ini érték kombinációja a taktikám, és Agrael mind2t mesésen prezentálja. Amúgy én nem választottam neki SEMMILYEN mágiaiskolát, és nem bántam meg, mert kevés az inferno town, és 1 db 4-es, 5-ös dark magic kevés, a destructive-hoz meg Agrael spell power-je... Úgyhogy:

Logistics (a jolly joker musthave)
Luck (szintén joker)
Enlightenment (sztem k..va jó skill)
Sorcery (a magic instinct miatt, ami minden lvl3 spell megtanulását lehetővé teszi)
és ugyebár az Offense meg a Gating alapból volt neki...
amúgy k..va nehéz volt választani, sőt a hajós pályán kicsit meg is bántam a sorceryt, mert kaptam volna 2x leadership-et a banyakunyhóban - viszont amikor csupa inferno sereget vittem, állandóan jó morált kaptak a pacik, gyakran a kutyák is. A luck-ot már nem is említem, mert az lényegében minden ütésnél bejött :) Szóval annyira tán nem is bántam azt a leadership-et :)

Szóval 1xűen pite volt, ja és tele volt szupernél szuperebb dolgokkal az egész kampány, mármint hősfejlesztési cuccokkal, stb.

Pont ezért filóztam rajta, hogy vajh easy fokozaton nem könnyebb-e még úgy is egy adott map, hogy telepakolja durva varázstárgyakkal, stb.

Ennyire Freydával se volt könnyű a dolgom, pedig a cavaliert, championt, paladint sokkal használhatóbbnak tartom, mint a pit lordot (nem rossz az sem, csak drága, és kevésbé passzol a stílusomba)

Freydát azóta is pihentetem a bug miatt :)

Neki sincs ballisztája, sőt nem csak a képességet hagytam ki, hanem nem is vettem neki a vakítás miatt (tutira abba lőne az a köcsög balliszta, akit megvakítottam :)

Neki már van light magic, mivel sok a pályán a haven vár :)
aztán:

Logistics
Luck
Enlightenment
:)
vmi (nem emléxem)
és persze Counterstrike

Izabellának volt anno war machines, de nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. pl. mert:

nagyon jó ugyan a first aid tent, de kevés a hp-ja, és az ai kedvelt célpontja

ostromnál nagyon jól jönne ugyan a ballistics, de a csaták döntő többsége NEM ostrom, ergo inkább azoknál kell vigyázni a seregre, és war machines esetén ebben csak a sátor meg a balliszta segíthet, de azok nem elég jók. Tehát inkább vakítok, stb. mint ballisztázok, gyógyítok, stb.

ezért ha elég vár van a mapon/kampányban, én 2 mágiaiskolát is javaslok, mégpedig a dark magic sztem musthave, a mellett esetleg light/destructive. Aztán ugye luck + logistics, és máris csak egyet tudunk választani, erre javakllom az enlightenmentet, ha elég magas szintű a hős

...and now something completeley different...

arra azért kiváncsi vagyok, meddig érdemes patch-elni a HoF-ot. ugyebár 2.1-es verzióm van, és nemrég előjött egy sokkal nyugtalanítóbb bug a 3. pályán (amiben Freydának Duncant kell elfognia, az is a címe, hogy DUNCAN, persze 1. kampány, azaz Haven). Hét elején már eleve 1-gyel kevesebb egységet vehetek a váraimban (3 db haven vár), mint amennyi a tényleges szaporulat, tehát pl. lovagból csak 3-t a 4 helyett (castle-vel, persze), és a többinél is így tovább. Ez még nem nagy baj, de napról napra egyel kevesebbet tudok csak venni, amíg le nem nullázódik, pl. ugye a hét 4. napján lovagból már nem tudok venni, priest 6-4 db, stb. Ez azért már ölég nagy szivacs! Szerintem bug, mert 1x sem figyelmezetett semmi, hogy Duncan-hez maradnak bizonyos szinten lojálisak a várak, amiket elfoglalok tőle, és ennél a pályánál még el tudnám viselni, mert pénzem mint a tenger, tehát elkezdem megvenni az egységeket, oszt jónapot... de később ez nagy cumi lesz (kivéve, hehehe, ha az AI is így jár, és várbeli fölényben kezd, de nem erre akarok apellálni...)

JÁRT VALAKI MÁS IS ÍGY A HOF-FAL??????????????????????????????

pls help.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 18 szomb., 9:23 

Utrkij Yuzsulaw írta:
Üdv, Raito!

Az a helyzet, hogy az általad említett hőssel azért nem lehet Urgas Hívását elérni, mert ha jól emlékszem, a szerencsén belül a mágiaellenállás képességgel kezd alapból, ami egy helyet már el is foglal. Az előbb említett "ulti" képességhez a szerencsén belül ugyanis a katona szerencséje-->kirajzó portál-->átkozottak szerencséje képességek kellenek.

A másik, hogy nem rossz taktika a kapunyításhoz mindent összeszedni, csak egy vmi a baj. Ha netalántán nem a gép az ellenfeled és tudja, hogy az Inferno-val vagy, valszeg erre számít a legjobban. Ezért én tanácsolom neked, hogy csak a kirajzó portált szerezd meg, azaz, ami igazán hatásos és inkább a pokoltűzre érdemes rátápolni (pusztító mágián belül a perzselő tüzekre, vmint a védekezésen belül a pokoli bosszúra érdemes ráhajtani). Az meg csak hab a tortán, hogyha JÓL ki tudod használni a démonlord kárhozottak jele képességét és összeszeded hozzá legalább a kínzó csapást a támadáson belül. Így a démonlord igencsak sokoldalú lesz és ha az ellenfeled mégiscsak arra megy, hogy a sorozatos kapunyítást megakadályozza( ha egyáltalán sikerül neki, mert ugye az imbalance.... :D ), akkor még ott van a másik két faji képessége, ami szintén eléggé hatásos a megfelelő kezekben. :twisted:
Ugyan amit írtam, multis tapsztalat, de a gép ellen is így könnyebb játszani, ha sokoldalú taktikát használ az ember. :wink:

köszi a válaszodat :) Tudom hogy Nymussal nem lehet mert láttam milyen képességek kellenek hozzá és azt is tudom hogy elfoglalja a holtak átka helyét a reszisztenciás luck képesség. Nem is az a gond hogy ha emberek ellen játszanék akkor ezt használnám hanem ... hogy egyszerűen kiválasztom a legmegfelelőbb Inferno hőst akinek alapból is mondjuk csak Logisztikája meg Nyomkeresése van ami ugyebár kell az Urgash-oz és ígyis rossz képzetségeket dob ki a gép :S Nem tudnád elmondani hogy a medál szükséges e hozzá vagy nem? Gyakran játszok barátokkal és akkor nem tudom amugyse az Urgash-t kinyomni mert viszonylag gyorsan összeakasztjuk a bajuszt :) de engem nagyon bosszant hogy nem értem ezt a képzetségfa kifejlesztést.

Előre is köszi a segítségedet, a pokoltűzes képességek kombinációit kipróbálom :) eddig kb. csak 1-2t kombináltam belőle.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 18 szomb., 9:33 

Az igazat megvalva ez azért is zavaró mert ha gép ellen játszok mondjuk Necropolissal és Infernonak jön ki az egyik ellenfél scenerioban, akkor érdekes módon mikor találkoztam vele neki rögtön lett azonnali lényidézése ami szerintem nem volt egy fair dolog dehát ... :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 18 szomb., 11:39 

Megnéztem nekem 2.0 volt a HoF és semmi hasonló nehézséget nem produkált.

Duncan tényleg egy kemény dió. Én nálam az nem működött hogy a bányákban hagyok őrséget és a lázadok nem foglalják vissza. Csak ezért külön fel kellett fogadnom még plusz 3hőst! Persze nem bántam meg mert Duncan északról támadó csicskásain ezek a zseb heroes-ok hamar megerősödtek. Az egyik hőst arra fejlesztettem ki hogy a gyenge parasztokat íjászokká és lovagokká képezte ki. Rövid idő alatt Freyda-nak egy közepesen erős sereget dobtam össze majd amilyen gyorsan csak lehet lerohantam Duncant. Persze így se adta magát valami könnyen.

Azt persze csak megemlíteném hogy a Zealot blind spellje és a Finomított mana képesség sokat segített. Jah és nagyon sokszor használtam még a Feltámasztást is ,ezzel hangsúlyoznám hogy érdemes az összes light spellt begyűjteni a pályán!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 18 szomb., 16:43 

saul írta:
Megnéztem nekem 2.0 volt a HoF és semmi hasonló nehézséget nem produkált.

Duncan tényleg egy kemény dió. Én nálam az nem működött hogy a bányákban hagyok őrséget és a lázadok nem foglalják vissza. Csak ezért külön fel kellett fogadnom még plusz 3hőst! Persze nem bántam meg mert Duncan északról támadó csicskásain ezek a zseb heroes-ok hamar megerősödtek. Az egyik hőst arra fejlesztettem ki hogy a gyenge parasztokat íjászokká és lovagokká képezte ki. Rövid idő alatt Freyda-nak egy közepesen erős sereget dobtam össze majd amilyen gyorsan csak lehet lerohantam Duncant. Persze így se adta magát valami könnyen.

Azt persze csak megemlíteném hogy a Zealot blind spellje és a Finomított mana képesség sokat segített. Jah és nagyon sokszor használtam még a Feltámasztást is ,ezzel hangsúlyoznám hogy érdemes az összes light spellt begyűjteni a pályán!

Hi!

Neked magyar vagy angol verzió van?

Letöltöttem 2 HoF-ot, és felrakom azokat az enyém helyett, hátha azok rendesen működnek. :) Elég gáz, hogy ehhez kell folyamodni, de legközelebb csinálják meg rendesen a game-et! Amúgy nálam a 10 footmen-es verzió bejött a bányáknál, de vettem fel extra hősöket. én a lények transzportjára, összeszedni ottfelejtett dolgokat meg a malmokból a cuccost stb. feladatokkal látom el őket, ill. egy droid hőssel sakkban tartom Duncant (bár valszeg amúgy sem jönne ki a várból :) hogy amíg Freyda meglátogatja a skillnövelőket, addig ne rakoncántlankodjon a bányáimmal.

A karavánoknak amúgy nagyon örülök, bár sokkal inkább dwellingből "rendelek" lényeket, más városból nem, arra inkább a hősöket használom, mivel eleve nincs mindenütt stable / istálló, szóval ígyis-úgyis be kell mennie a hősöknek no meg spelleket tankolni, meg Freyda is ritkán van várközelben, a karaván meg csak oda visz. Jó amúgy, hogy meg lehet támadni a karavánokat, még kockázatosabbá teszi a használatukat :) Duncan is jól körbevette magát karavánnal, én meg rágyújtottam a szekértábort, mint a kutyafejű tatárok a muhi pusztán...
Viszont csak slow-t sütöget a kis hülye, amit mass haste-tel szoktam invertálni :) úgy a 3., 4. slowjánál, addig meg közben mass stone skin (asszem endurance a neve) meg ilyeneket sütögetek, és amikor már nincs jobb ötletem, akkor mindig visszaállítom a status quo-t egy mass haste-tel... nem rossz csata, de azért voltam már húzósabban is... a paladint meg a griffeket kell minél hamarabb leszedni, a többit a blind+ütöm a többit módszerrel lehet jól ritkítani. ráadásul a zealotok miatt van egy bónusz 3 körig ható blind lehetőségem, sajna csak egyet tudnak elsütni, a csata meg tovább tart :)
Én még akkor nekiestem, amikor még nem volt resurrect meg ilyenek, ezért is varázsoltam ilyen mass cuccokat. az íjászai ellen a mass deflect missile jön jól. Viszont megint le fogom játszani, hogy Freydát előtte továbbfejlesszem, majd a törpös pályán jól fog jönni pár skill.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 19 pén., 18:31 

Sziasztok!
Itt egy patch az alapjátékhoz, ebben az összes újítás benne van amit a ToE hozott :) legalábbis a cikk szerint, még nem volt időm tesztelni.
http://www.pcguru.hu/pcguru/cikkek.php? ... jatek_folt!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 19 pén., 21:22 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Valóban a tegnapi nap folyamán megjelent a Heroes V alapjátékhoz az 1.6-os patch, amelyet letölthettek (EU Collector's Edition és HU/PL változatok) az oldalunkról: Bal oldali menü -> Heroes 5 leírások -> alapjáték -> patch-ek, modok, heroes mini menüpontok alól. Jó töltögetést! Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 20 szomb., 5:54 
Heroes Team

tök király, én már tudok az 1.7 hez is pár javítást! :lol: :S

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 23 kedd, 21:22 

Hi!

Elakadtam a heroes 5 utolsú elötti hadjárat utolsó pályáján. Mondhatnántok valami trükköt, hogy tovább mehessek. Előre is köszi.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 okt. 24 szer., 7:40 

az oldalon található egy egy végigjátszás a Heroes 5 leírásokon belűl

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 dec. 21 pén., 20:03 

Sziasztok!
Nektek ez biztos vicces kérdés, de én nem tudom: hogy lehet a harcosaimat elosztani a várban, hogy maradjon nálam is és a várban is. Például 80 Regruta közül csak 40 kell, vagy ha a bányában akarom hagyni a felét, olyankor hogy kell? :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 dec. 21 pén., 21:22 

Mikor átpakolod a lényeket nyomd le a shift-et!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 dec. 21 pén., 21:30 

Köszi szépen!
Már próbáltam mindenfélét, jól megbonyolították. Még1x köszi! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 feb. 19 kedd, 8:54 

Sziasztok!

Lehet nem újdonság, de vannak egyes pályák, ahol vmilyen tárgy vagy egyéb nyersanyag, egység el van rejtve és a fák, vagy dombok miatt nem lehet könnyen észrevenni. Ilyen esetben nyomjátok meg az ALT gombot addig, amíg nem lesznek láthatok azok a dolgok, amik megérinthetőek a térképen. Kampányok alatt is nagy segítség lehet. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 feb. 24 vas., 23:19 

Ajtónyitás elegánsan:

Elég alap ,de előfordulhat ,hogy egyesek nem igen fordítanak figyelmet olyan apróságokra mint az Arcane Crystal spell. Pedig mennyi gondot lehet vele okozni. :roll:

Gondolom sokan rájöttek már ,hogy a kicsike megsemmisülésnél területi sebzést okoz (magas szinten megfelelő képzetséggel elég nagyot!). Ezt a kellemes élményt egy kis trükközéssel akár tovább is fokozhatjuk.
Summoning Magicet elsősorban varázslók fognak használni és ha úgy fejlesztenek ,hogy nem tudják az Earthquake-et ,,kimaxolni" akkor a kristály ostromnál nagyon sokat segíthet. A kapu egyik oldalára helyezük el a kristályt (váron belül a legszerencsésebb akkor nagy az esély arra is hogy lényt is sebez a robbanás) majd Mage-el célozunk úgy az ellenséges lényre hogy a ,,sugár?" áthaladjon a kristályon is. Ha szerencsénk van (?) akkor a kapu befog dőlni és plusszban lesérül az ,,ellen" és még szórakoztunk is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 01 kedd, 17:36 

feltámasztás sátorral (+ küklopsz stratégia)

nálam az orkok nagyon bejöttek, igaz hogy eddig még nem volt igazi ellenfelük (a puppet master nagyon betenne nekik, dehát ezért fogom Alaric-ot élőholtakkal letámadni) komoly hátrányuk azonban, hogy semmi spell, így feltámasztani sem tudok - ezért választottam mind Kujin-nak, mind Gotai-nak a harci gépek skillt, azon belül pedig egységesen a balliszta + tripla balliszta + elsősegély sátor kombót. a celestialheavens-en egy ipse nagyon jó tippet adott ezekkel kapcsolatban: flaming arrows (attack skill) + fenti kombó. az élőholtas ötlet is ott hangzott el, sztem jó ötlet.
többnyire csak pao kai-t meg küklopszot (jellemzően untamed küki) viszek, mert hagyom, hogy a pao kai-okat leamortizálja az ellen, miközben azért jó sokat megölök közülük - erre a pao kai szépen vissza"csámcsogja" magát, a küklopszot meg a sátorral szoktam gyógyítani (az egyik pályán lehet angyalokat venni egy military outpostban / kaszárnyában, őket upg. után feltámasztásra használtam - vittem Gotai-nak vagy 15 arkangyalt, le is zúztam durván 200+ titánt veszteségek nélkül)

nagyon jó veszteségek nélkül nyerni csatákat, mert akkor nem kell idézni vagy visszamenni erősítésért. ezért viszem a küki + pao kai párost. (az utolsó pályán áttértem a goblinokra, nagyon bejött az a tipp is a már említett site-ról. a balliszta leszed mindenkit...)

Ja, viszont én meg az ásás / dig gombot ill. opciót nem lelem. Eszembe jutott, hogy a HoF-ban ástam utoljára, és a TotE-ben semmi ilyesmit nem tudok vmiért. Hol találom a megfelelő kezelőgombot? PLS help!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: me-mento
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 01 kedd, 18:01 

ja, és egy saját fejlesztésű "piszkos kis trükk" a memory mentorral: hagyj üres skill slotot, eztuán fejleszd fel vhogy magad expert enlightenment-re! ha kilépsz a memory mentorból (=memento), láthatod a skillek növekedését. ezután menj vissza a mementohoz, töröld az enlightenment-et, és megmarasnak a magasabb értékek, amiket az exp. enl. adott. persze minél később (azaz minél magasabb szintű hősbél) törlöd az enl.-t, annál több statot nyertél...
sajna nem lehet oda-vissza csikicsukizni az exp. enl.-el, mert másodjára már nem ad semmit. így ez egy 1xi trükk. (azért így sem rossz a hatása...)

az altar of sacrifice-szal is van pár "piszkos kis trükk"-öm:
I.) jól fel kell tuningolni a feláldozandó lényed HP-ját.
lehetőségek:
1. vitality al-skill (defense skill)
2. shrine of earth mother (vagy mi a neve)
3. a +2 HP-t adó gyűrű(k) - 2 halmozottan működik
4. olyan hősnél van a feláldozott lény, aki növeli a HP-ját
5. a nagyobb HP-jú alternatív upg-et választod, pl. rot zombie a plague zombie helyett, poltergeist a spectre helyett, warmonger a mauler helyett, stb.
II.) enlightenment set -varázstárgy kollekció: turbán és/vagy mellény ill. maga az enlightenment skill experten

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 ápr. 01 kedd, 18:26 

hi újj vagyok és azt szeretném megkérdeznihogy az oldalon van olyan hogy kódok homm 5-höz és amit ír megcsináltam de akkor se tudom megnyitni a konzolt pls segítsetek. Előre is kösz!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 máj. 19 hétf., 10:53 

songoku955 írta:
hi újj vagyok és azt szeretném megkérdeznihogy az oldalon van olyan hogy kódok homm 5-höz és amit ír megcsináltam de akkor se tudom megnyitni a konzolt pls segítsetek. Előre is kösz!

én érteni vélem a kérdésedet :) /sztem cheat-elni akarsz/ sztem írdd le, mit csináltál meg, mert ha az előírás szerint jártál volna el, akkor biztos bejött volna (mondjuk én nem próbáltam, mert értelmetlen "csítelni")

gondolom a Schwinge des Todes vagy mit kellett vhova beírni, de én csak ennyit jegyeztem meg az egész procedúrából...

multin tilos, kampányban felesleges csalni...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 máj. 19 hétf., 11:10 

Leszedtem a HoF-hoz a Doc Skills 2.1-et, kicsomagolom és .h5m fájl van. Ezt mivel tudom megnyitni vagy esetleg átkell e nevezni a fájl fajtáját??

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 452 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 23  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]