Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 503 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 26  Következő
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2014 okt. 15 szer., 15:35 

https://www.youtube.com/watch?v=3lJYNazDvuM
Vallató rovat 14. - Paul Anthony Romero new Heroes 7 Interview Part 1 ENG

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 okt. 15 szer., 15:36 

Voltak premier dalok a H7-ből de az Ubisoft ideges volt miatta, pedig Paul Romero megengedte először! :D

Paul Romero interjú a Heroes 7-ről 1. rész
https://www.youtube.com/watch?v=3lJYNazDvuM
Paul Romero interjú a Heroes 7-ről 2. rész
https://www.youtube.com/watch?v=Ic5c3WDRj9E
Paul Romero interjú a Heroes 7-ről 3. rész
https://www.youtube.com/watch?v=PCdXQXfwW5M

A 3 részes interjú a zenei mesterrel aki az egész Heroes sorozatot ellátta jobbnál jobb zenékkel Rob King kollégájával együtt. Ezúttal nagyrészt a Heroes 7-ről beszélgettünk és hallhattok dalrészleteket is tőle. Jó szórakozást! S köszönet még egyszer érte Pualnak, hogy időd szánt rám és rátok!

Felvettem a mai Twitch élő Heroes 7 demóbemutatót. Remélem engedi az Ubi, az új daloknál nem engedett, de remélem most igen. :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 okt. 19 vas., 10:33 

https://www.youtube.com/watch?v=Cp9y35Carkk
Twitch Live/élő Might and Magic Heroes VII demo Presentation bemutató a fejlesztőkkel HUN-ENG

Sziasztok ez itt a Heroes 7 élő bemutató demoja az október 16-ai élő Twitch prezentációból! Egy 10-12 perces felvezetésben elmesélem először angolul majd magyarul a lényegét a demonak utána láthatjátok magát a majd 90 perces demot!
Sok minden kiderül a játékról a térképről a városmenedzselésről, a hősökről, lényekről, bányákról, új nyersanyagokról, a skillrendszerről, a varázslatokról népekről stb. A játá úgy tánik egy mix lesz 1-2 vadiúj újdonsággal csak. Heroes 5-6 mixelődik 1-2 Heroes 4 és 3 elemmel. A csatában pedig van oldal támadás és hátbatámadás bónusz sebzéssel és fedezékrendszer lehetőség ami új.
Jó szórakozást!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 okt. 19 vas., 17:15 

Az egyik titkos vágyam az, hogy a csatatéren legyen végre valami környezeti tényező.

A téli hónapokban hóesés (tűz varik 50% többet sebeznek), eső (elektromos varik 50% többet sebeznek), stb...

A másik, hogy a hős legyen még aktívabb a csatában, mint a H4 esetében, de ne legyen erősebb, mint 150 fekete sárkány és ne foglaljon a 7 lény helyéből. + lehessen több hős is egy csapatban. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 okt. 19 vas., 19:11 

Ne csak ezt ne ezt a város képet neeeee mintha egy online játéknak látnám a városépítőjét......Ezt ők se gondolhatják komolyan.

Hol van a ló, s a lovasa? Hol van a kürt, mely úgy harsogott? A dicső napok elmúltak, mint eső a hegyen. Vagy mint a szél a mocsár felett. E szép napok nyugaton buktak alá, a dombok mögött, s a sötétségbe vesztek. Hogyan jutottunk idáig?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 okt. 19 vas., 23:15 

Elvileg nem végleges legalábbis jó lenne ha nem. Még talán a 4. részé is jobb :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 okt. 29 szer., 22:01 

https://mmh7.ubi.com/…/…/post/view/map-control-in-heroes-vii
Végre egy részletes infó az új területrendszerről és az erődök, karavánok fontosságáról.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 okt. 30 csüt., 10:29 

Király! Már régóta kívánkozott a pálya machinálásának képessége. Főleg a Fort-upgrade tetszik, de az ötlet, hogy az utakat, hidakat és kapukat is biztosítani (vagy ízlés szerint lerombolni) kell, hatalmas és ötletes változtatás lesz.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 okt. 31 pén., 17:06 

Jaja! Ma meg bejelentik, hogy a Dungeon nyert gondolom mert lejárt a számláló. Jó lenne ma már lénysorokat is kapni.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 okt. 31 pén., 18:49 

Nyert a Dungeon (várható volt azért),, most pedig szavazni lehet a lényekről!
Heroes VII Dungeon nép nyert most szavazni kell a 3 féle lénysorra
https://mmh7.ubi.com/en/blog/post/view/ ... on-line-up

3 féle lehetőség van. Jó hír hogy mindegyikben van 2-3 Heroes 3-as visszatérő vendég! Pl Medúza, troglita, fekete sárkány hídra, Minó. De van pár teljesen új és pár Heroes 6 os vendég is. 6 napotok van aztán jön a 2. menet a megmaradt 2 lénysorral 1 hét erejéig.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 nov. 02 vas., 13:36 

Elsőre szavaztam de ahogy láttam sokaknak az jön be.

Hol van a ló, s a lovasa? Hol van a kürt, mely úgy harsogott? A dicső napok elmúltak, mint eső a hegyen. Vagy mint a szél a mocsár felett. E szép napok nyugaton buktak alá, a dombok mögött, s a sötétségbe vesztek. Hogyan jutottunk idáig?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 nov. 04 kedd, 15:18 

Hát most érdekes eddig simán vezetett a 2. én is átrakta rá közben az elsőről. Viszont most már csak 2-3% különbség van köztük! Szerintem majd azok döntik el akik a 3. -ra szavaztak, hisz az honlap kiesik és marad az 1-2. amire lehet szavazni 2 hét erejéig.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 nov. 04 kedd, 20:43 

Hosszas gondolkodás után is kitartok az 1. mellett. Nem mondok le a Watcherekről. :P

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 nov. 05 szer., 22:09 

Hát sajnos eddig az első vezet a három közül, én már a sötételf győzelemnek sem örülök, mert ha sötét oldal is, de túl elfes lesz ez így, attól tartok. Oké hogy a kiegben esetleg egy jó inferno kampány jön,na de épp ez az hogy csak lehet, és a 6. részből okulva semmi nem biztos. De visszatérve a bajnok lényeket leszámítva, minden lény képessége teleport, nincs visszaütés, azonos jelleg és képesség, nagyon gagyi pillangószárnyú arctalan, unikornis még ha sötét is, ezek nem is tudom, nem igazán dungeon hangulatú lények és nagyon szolíd, unalmas lesz. Én az egész összeállítást nézem, és ez alapján mind a kettes és hármas összeállítás is sokkalta izgalmasabb. A strider végre tényleg egy igazi dungeon teremtmény lehetne, a medúza és a mantikor klasszikus, de változatlanul nagyon izgalmas lehetőség. Mindkét választás sokkal szerteágazóbb teremtményeket és képességeket hozna. A második esetben ráadásul lenne még egy klasszikus és erős íjász is. Na mindegy, egy csepp vagyok a tengerben, de azért csalódott vagyok és ki kellett írnom magamból egy lebutított és kevés frakciós heroes 6 után is annak ellenére, hogy megadtam az esélyt annak is. Valszeg az alapjátékot nem is fogom megvenni.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 nov. 05 szer., 23:47 

Gonosz szemet és beholdert a népnek :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 nov. 06 csüt., 0:36 

Fura most már úgy néz ki a 2. esik ki a végén először. :D Annó sokáig első volt. :D Akkor marad az 1. vote pedig a 2. szimpibb volt most már.
Bár ott meg túl sok teleporter van! A 2. lenne legváltozatosabb és medúza visszatérne!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 nov. 06 csüt., 0:47 

Helló! Én most szavaztam a 2.-ra, de nem sokat segítettem :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 nov. 06 csüt., 9:18 

Én is a másodikra szavaztam. Ott vannak a régi klasszikusok. Nem örülök, hogy az első lesz a befutó, de ez legyen a legnagyobb baj az egész játékban :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 nov. 06 csüt., 11:14 

Szép napot mindenkinek! Én az 1.-re szavaztam, de csak az arctalanok miatt, nagyon eltalálták ezt a lényt a 6-ban, jó lenne ha a 7-ben is jelen lennének...számomra az is nagy "érvágás", hogy a szentély frakciót(nagákat) kivették a 7-ből, de még reménykedek, hogy 2-3 év múlva gondolnak rájuk valami kieg. formájában... :wink:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014 nov. 06 csüt., 13:53 

https://mmh7.ubi.com/en/blog/post/view/ ... creenshots
Novemberi új képek Heroes VII-ből Szép lesz! Ezek közeli kamerás képek csak!

Ma lezárul a Dingeon lénysor szavazás 1. hete,egy kiesik, fura , hogy a végig utolsó 3. most már 2. és a 2. féle pedig utolsó lesz és már az 1. vezet.

Mmh6fan : A cél elvileg az, hogy ha sikeres a játék, a kiegekkel mind a 9 nép bent legyen! Ja mmh7fan leszel majd? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 503 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 26  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]