Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 332 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 17  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 19 vas., 11:15 

sziasztok!
Hogy lehet a heroes III-ban megépíteni kód nélkül a grált??
válaszotokat előre köszönöm

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 21 kedd, 8:46 

Fedezd fel az összes obeliszket, ásd ki a grált, és építsd fel. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 23 csüt., 15:10 

Freemy írta:
Vedd meg a teljeset és bármit szerkeszthetsz!

És mi van ha letöltöm? :twisted:

Csak vicceltem, bár illegálisan megszerezni tényleg kényelmes és egyszerű ( :twisted: ) de ha bekopogtat a számítófépes rendőr akkor pápá sok pénz! :shock:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 23 csüt., 21:12 

Dougal írta:
ha bekopogtat a számítófépes rendőr akkor pápá sok pénz! :shock:

Átlagemberekhez nemhiszem, hogy bekopogtat, nekem legalábbis még nem volt hozzájuk szerencsém. Szerintem csak annak kell félnie tőlük, aki nagyban tolja az ipart - másoknak is másol ezerrel. Különben sem hiszem, hogy túl sok az olyan ember, akinek minden egyes szoftvere, vagy zenei cd-je eredeti - akinek van rá pénze, vegye meg, akinek nincs, az meg igyekezzen támogatni a fejlesztőket, meg a zeneipart, ahogy tőle tellik, vegyen meg néhány dolgot eredetiben, a többit meg töltse le... - Legalábbis az én álláspontom ez.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 27 hétf., 6:51 

OFF:
A tisztánlátás végett: ha valaki valamit letölt egy nem hivatalos helyről ÉS nem teszi közzé, akár itt a fórumon, ill. nem terjeszti PÉNZÉRT, akkor az nem illegális. Azért még én azt hozzáfűzném, hogy ilyenkor is törekedni kellene a legális beszerzésekre, amennyire csak lehet.
Ha netalántán ez nem igaz akkor javítsatok ki. :D
OFF VÉGE!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 27 hétf., 8:33 

Utrkij Yuzsulaw írta:
OFF:
A tisztánlátás végett: ha valaki valamit letölt egy nem hivatalos helyről ÉS nem teszi közzé, akár itt a fórumon, ill. nem terjeszti PÉNZÉRT, akkor az nem illegális. Azért még én azt hozzáfűzném, hogy ilyenkor is törekedni kellene a legális beszerzésekre, amennyire csak lehet.
OFF VÉGE!

Hohoohó! Olvasd el a szabályzatot és a fórumetikettet!

Csak legális! Ha az ember valamit letölt mondjuk egy Torrent vagy Warez oldalról az ILLEGÁLIS!

Utóirat: ha valakinek egy játék CD-jét vagy egy film DVD-t adunk ajándékba, vagy csak havernak, akkor az is illegális, és ha egy CD-ről a porgramokat az összes gépre fel rakod az szofterlopásnak számít, mert minegyik kgéphez kell CD. :roll: De hát ki nem sz**ja le a törvényeket :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 27 hétf., 8:39 

Dougal, olvasd el mégegyszer légyszíves és csak utána írj hülyeségeket, kössz! :? :shock:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 27 hétf., 9:28 
Heroes Team

Utrkij Yuzsulaw írta:
OFF:
OFF VÉGE!

Ha Dougal nem hisz neked, akkor itt a link, ami megerősíti a hsz-edet: :)

http://www.jogiforum.hu/hirek/12537

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 27 hétf., 11:12 

A demohoz visszatérve egy pillanatra:
A demoban a Dead and Buried nevű pályát kell megcsinálni (normal fokozat, fix Castle kezdővárral, 28 napos időlimittel). Nem mondom h könnyű, de ha egyszer sikerül, akkor utána már nem nehéz. Egyébként amit nagyon szeretek a demoban az az, hogy az összes lényt belerakták, csak éppen egyesekkel ritkán lehet találkozni (pl. artifactot védenek)
Mellesleg anno tesómat meg engem ezzel fertőztek meg. Azóta is ez a pálya a kedvencem (és nem igaz, hogy nincs hangulata!) :)
Szerintem az oldalra is fel lehetne tenni, 100 Mb körül van.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 27 hétf., 11:28 

Fizban írta:
A demohoz visszatérve egy pillanatra:
A demoban a Dead and Buried nevű pályát kell megcsinálni (normal fokozat, fix Castle kezdővárral, 28 napos időlimittel). Nem mondom h könnyű, de ha egyszer sikerül, akkor utána már nem nehéz. Egyébként amit nagyon szeretek a demoban az az, hogy az összes lényt belerakták, csak éppen egyesekkel ritkán lehet találkozni (pl. artifactot védenek)
Mellesleg anno tesómat meg engem ezzel fertőztek meg. Azóta is ez a pálya a kedvencem (és nem igaz, hogy nincs hangulata!) :)
Szerintem az oldalra is fel lehetne tenni, 100 Mb körül van.

Nem lenne egyszerübb belinkelni, hogy hol lehet letölteni a H3 teljeset és akkor kiveszem az időlimitet :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 28 kedd, 17:21 

Dougal: már próbáltam, de hibaüzenettel visszadob, hogy rossza pálya ellenenőrző összege.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 dec. 04 kedd, 12:00 

Üdv mindenkinek!

Egy ideig tűnődtem, hogy hova is írjam, aztán végül itt kötöttem ki, bár egy cseppet sem tipp, inkább bug. Régebben mintha lett volna egy "bugos topik", de sehol sem találom. A tématemetőben sem.

A jelenség valszeg közismert a rutinos játékosok körében, de nekem csak pár nappal ezelőtt nyilvánult meg "teljes szépségében", és hát egy csecsemőnek minden vicc új... A "feka golyóról" (Orb of vulnerability) van szó újfent. (Egyszer már nyavajogtam miatta...)

Történt, hogy tiszta dungeon sereggel megtámadtam egy ellenséges gépi hőst, akinél vegyes flux-inferno had volt tekintélyes számban. Azzal kezdte, hogy megvakította a fekete sárkányaimat. Nagyszerű, gondoltam, nála az OV, játszhatunk így is... Ekkor ért a hideg zuhany: a gyógyítás nem hatott a sárkányaimra, mer'hogy immunisak rá, írta ki a csatatéri info... Na most az OV meghatározása: This powerful orb negates all natural (magic) resistances (immunities?) on the battlefield. Vagy legalábbis valami hasonló a szöveg, fejből nem t'om pontosan idézni.
Azt eddig is tudtam, hogy újjáéleszteni akkor sem lehet a feka/aranysárkányokat, ha jelen van az OV, de tovább nem gondolkodtam a dolog mibenlétén. De úgy tűnik, hogy ez a "minden természetes immunitás megvonása az egész csatatéren" épp csak arra nem vonatkozik, akinek sárkányai vannak. Másképp: sárkányokra (gondolom gólemekre is) az OV jelenlétében az ellenfél bármilyen negatív hatású varázslatot varázsolhat gond nélkül, teljes hatásossággal, ellenben a tulajdonos a saját sárkányaira semmit nem varázsolhat (na jó, ez nem igaz, ő is nyomhat meteort vagy armageddont... :D ). Bájos, nem?
Kedves egykori fejlesztők az egykori 3DO-nál, elmentek ti a bús francba...

Kivagyoq

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: re: Kivagyoq
HozzászólásElküldve: 2007 dec. 04 kedd, 20:18 

Mintha valahol olvastam volna, hogy az OV az ellenfél lényeire hat, sajátokra nem. :?:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 dec. 04 kedd, 20:25 
Heroes Team

Az OV-nek elvileg minden lényre kellene hatnia a csatatéren. Legfrissebb emlékem a BB-ről van hasonló. :) A fekete sarik feltámasztása sikeres volt és győzelmet hozott. A dungeonos seregnél volt az OV, igaz akár a másik félnél is lehetett volna.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 dec. 05 szer., 8:29 

Üdv!

Hát akkor: a "Feka golyó saga" folytatódik... :)

A pontos meghatározás az editorból: "During combat, this orb negates the natural magic resistance of all creatures on the battlefield. " Azaz tulajdonképpen jól emlékeztem, elvileg mindenkire hatnia kéne, mind ártó, mind gyógyító értelemben. Ehhez képest tegnapi tapasztalat: Nálam volt az OV és a "Sárkány tata hatalma" is. Ennél talán nincs is ideálisabb felállás egy kis önfeledt armageddonozásra. :) Az ellenfélnek volt többek között 180 vasgóleme is. Az arma 4853-at sebzett, szépen leszedte az ellen teljes seregét, na meg a gólemek közül harminc-egynéhányat. Ez a hp-ket beszorozva nagyjából pont megfelel a vasgólemek normál 75%-os sebzésellenállásának. Ennyit a fekete golyóbis univerzális hatásáról... Ja, és az ellenfélnél nem volt olyan ereklye, ami befolyásolhatta volna a hatást.

Tibsza: Neked sikerült fekete sárkányt feltámasztani? Nekem még soha. Aranyat sem, legalábbis amikor kipróbáltam direkt kíváncsiságból, akkor a büdös dögök rá se bagóztak a "kelj fel, és járj!" parancsra... :)

Vajon lehetséges, hogy a program úgy áll az OV-hez, mint a pályaszerkesztőben beállított behaviour-szkripthez (builder-explorer-warrior)? Azaz a játék (OV esetén a csata) elején véletlenszerűen "dönti el" hogyan hasson, függetlenül attól, ami elő van neki írva? Tudja fene, de az OV ezek szerint olyan bizonytalanul viselkedik, hogy nyugodtan tekinthető bugos tárgynak. Majd egyszer, ha épp nem leszek lusta, végigzongorázom az egyes lehetőségeket. :)
Nem véletlenül küldtem a fejlesztőket melegebb éghajlatra. Hány patch is volt a H3-hoz a Complete-ig? És nem voltak képesek az ilyesmiket (pl. Badge of courage) kijavítani. Helyette csináltak H4-et. :evil: Na mindegy, most már úgyis eső után köpönyeg...

Kivagyoq

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 dec. 05 szer., 10:26 
Heroes Team

Nem csak nekem, sőt lassítani, gyorsítani is. Amúgy a legfrissebb emlékem a Süni vs Hellblood "szétlövésszerű" meccsen volt. Süni nem egyszer nyomott ressurectet a blackikre. De amúgy itt a leírásoknál úgy van írva pontosan, hogy mindjárt ide is idézem. :D
"Orb of Vulnerability: A sebezhetőség gömbje mindenféle mágikus ellenállás képességét semmibe veszi a csatatéren."

Van még 1 megoldás. Csinálsz egy s-es próbapályát, ahol leteszteled. Sztem én ki is próbálom, hisz nem sűrűn lát az ember lassított, vagy átkozott fekete sárkányt. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 dec. 05 szer., 11:12 

Üdv!

Idézet:
Van még 1 megoldás. Csinálsz egy s-es próbapályát, ahol leteszteled. Sztem én ki is próbálom, hisz nem sűrűn lát az ember lassított, vagy átkozott fekete sárkányt.

Igen, van nekem ilyen próbatérképem, azon szoktam kipróbálni a problémás vagy kérdéses dolgokat. (Pl.:random cuccok előfordulása különböző lelőhelyeken; hova lehet és hova nem lehet repülni, teleportálni; melyik a legerősebb 7. szintű jószág azonos körülmények között [by Manticore]; stb.) Erre vonatkozott az "épp nem leszek lusta" kitétel.

Idézet:
Nem csak nekem, sőt lassítani, gyorsítani is.

Hisz épp ez az, amiért felvetettem az egészet: a lassítással, vakítással egyéb negatív hatású varázslatokkal nincs is semmi baj, gyönyörűen működnek a sárkányokon, viszont a pozitív, gyógyító vagy erősítő spellek egyáltalán nem. Én ezt tartom hajmeresztőnek.

Idézet:
"Orb of Vulnerability: A sebezhetőség gömbje mindenféle mágikus ellenállás képességét semmibe veszi a csatatéren."

Ezek szerint a magyar verziók fordításából kimaradt a természetes -> natural szó. Pedig fontos. A "Sárkány tata hatalma" által biztosított mesterséges rezisztenciával szemben pl. semmit sem ér az OV. Ezért ideális párosítás a kettő egy kézben arma rajongóknak. :)

Kivagyoq

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 dec. 06 csüt., 8:11 

Üdv mindenkinek!

Ha már úgyis a szappanoperák korát éljük: "Feka golyó saga" (x-edik, vélhetően befejező epizód) :)

Otthon kipróbálgattam az egyes lehetőségeket. Nem állítom, hogy mindet, de jó párat. Az egyik félnél sárkányok voltak (feka/arany), a másiknál vegyes sereg, különféle rezisztenciákkal bíró lényekkel (élőholt, gólemek, tűz alapú lények). A következő eredményre jutottam:

- Ha az OV a sárkányos félnél volt, a másiknál nem, akkor szépen működött minden varázslat a sárkányokon. Lehetett őket újjáéleszteni, áldani, gyorsítani, stb.

- Ha mindkét félnél volt OV, az eredmény ugyanaz volt.

- Ellenben ha csak a vegyes haddal felvonuló hősnél volt OV, akkor a sárkányos megszívta, ugyanis előállt az az eset, aminek kapcsán ezt az egészet felvetettem, azaz a sárkányokra minden negatív spell hatott, de a "gazdájuk" semmilyen pozitív varázslatot nem tudott rajtuk alkalmazni, mer'hogy immunisak rá a kis aranyosak...

Egyéb tapasztalatok a feka golyóval:
- A gólemek rezisztenciája egy az egyben megmarad minden esetben, az OV valahogy "elfelejti" nullázni őket.

- Elementálokat, gólemeket továbbra sem lehet újjáéleszteni, ami végül is logikus (bár szomorú).

- Élőholtakat nem lehet átkozni/áldani és vakítani. Az első kettőre még elfogadható az a magyarázat (by Jou), hogy mivel eleve elátkozottak, így nem hat rájuk. A vakság viszont sztem necces. Bár a troglókat sem lehet vakítani, mivel nincs szemük, és gondolom az élőholtak esetében is ez lehet az indok, mégis van a vaksággal kapcsolatban némi ellentmondás.
Ugyanis ha a blind nem mind spell, akkor miért nem hat a tudati mágiára immunis lényekre (titán, órjás, elementálok)? Ha viszont a vakság tudatra ható varázslat, akkor miért pont ez az egy nem hat az élőholtakra (OV jelenlétében), miközben az összes többi igen (berserk, forgetfulness, frenzy, stb.)
Egyébként vicces, hogy míg a vakságra a nem létező szemük miatt immunisak, addig a többi tudati spell szépen hat a nem létező elméjükre... :)

- Elementálokra hatnak a saját elemükhöz tartozó sebző és egyéb varázslatok, itt korrektül működik a golyóbis.

- Törpökre, egyszarvúakra nem teszteltem, maj' valaki más, ha van kedve bíbelődni ilyesmivel...

Kivagyoq

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 dec. 06 csüt., 19:21 

KTibsza írta:
Nem csak nekem, sőt lassítani, gyorsítani is. Amúgy a legfrissebb emlékem a Süni vs Hellblood "szétlövésszerű" meccsen volt. Süni nem egyszer nyomott ressurectet a blackikre. De amúgy itt a leírásoknál úgy van írva pontosan, hogy mindjárt ide is idézem. :D

Van még 1 megoldás. Csinálsz egy s-es próbapályát, ahol leteszteled. Sztem én ki is próbálom, hisz nem sűrűn lát az ember lassított, vagy átkozott fekete sárkányt. :D

Jól emlékszel,megkaptam Alamart kezdőhősnek,az ellen pedig Girdet,így úgy gondoltam,ha a szürkéket nem tudom megállítani,akkor kikapok,ezért felvettem a feka gömböt
Még a +6kard,és a +6pajzs is kellett,nehogy ne tudjam megsebezni az ellen lényeit
Ez a feka gömb probléma,kivagyoq,ha még mindig nem tiszta valami,akkor kérdezz meg valakit aki online meccsek terén tapasztalt,és sokat tud a játékról (Jou)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 dec. 06 csüt., 19:23 

Szóval ha van nálad OV, az megszünteti a SAJÁT varázslataiddal szembeni természetes immunitást. Viszont semmit nem csinál a %-os alapú rezisztenciákkal.
8)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 332 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 17  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]