Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 329 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 17  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 29 pén., 22:40 

zolirobi írta:
Azt, hogy a rúnákat nem a hősnek kell aktiválnia, hanem az egyes lényeknek. Ezt megteheted az ATB sáv feletti kis ikonokkal, amik az egyes rúnákat jelképezik. Természetesen a hősnek ismernie kell ezeket ahhoz, hogy a lényei használhassák őket. Remélem, tudtam segíteni.
Üdv: zolirobi

Köszönöm! Bevallom, azokat a kis bizbaszokat nem vettem észre a queue line felett... :roll:
Egyébként nektek is bugos a karaván? Nem lehet az összes lényt egyszerre megvenni, az az ikon - legalábbis nálam - nem működik.
A másik dolog, ami feltűnt, bár ez is lehet egyéni dolog: törpe hősnek egyszerűen nem hajlandó logisztikát fölajánlani a gép. Ha ez szándékos, akkor igen kevéssé sikerült szimpatikussá varázsolni ezt a frakciót... :?
Utolsó: ki az, aki harcosokat vesz? Mire jók? Így első blikkre a medvelovasok százszor többet érnek, föleg az upgrade igen durva: gyors mint állat, a medve praclicsapása miatt nemigen ütnek rá vissza, és szinte sebezhetetlen a gyengébb lények számára... :shock:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 30 szomb., 1:14 

Másnak is feltűnt, hogy a törpök ellen nem működik a sötét elf "elemi lánc" képesség? Legalábbis nálam nem írta ki az ellenséges Berserkerek elemét... :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 30 szomb., 10:38 

Valószínüleg az uborkasoftnál rontották el, vmi bug lesz az. Majd a következő patchben orvosolják.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 30 szomb., 23:53 

Hello. Nekem full eredetibe van meg a játék meg a kieg. is. De mivel gyakran játszunk vele a dvd használódik rendesen. Ezért szeretném megkérdezni, hogy nemtudtok e valami no dvd dolgot a kiegészítőhöz. Ha esetleg ez a hozzászólás sem lenne megfelelő akkor elnézést.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 31 vas., 0:26 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

MG: Az alapjátékhoz a Heroes 5 -> Leírások -> Patch-ek, Mod-ok, Heroes mini menüpontban találhatod meg, amit keresel, a kieghez sajnos még nem találtunk ilyet, de ha lesz, letölthető lesz az oldalunkról... Remélem tudtam segíteni. Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 31 vas., 12:42 

Vologya, már hetek óta van no-dvd crack a kiegészitöhőz. Ugyan ott megtalálod, mint korábban az alapjátékhoz. Ha elfejtetétek megadom újra a cimet. BUÉK mindenkinek. :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 31 vas., 12:52 

Bokis írta:
Vologya, már hetek óta van no-dvd crack a kiegészitöhőz. Ugyan ott megtalálod, mint korábban az alapjátékhoz. Ha elfejtetétek megadom újra a cimet. BUÉK mindenkinek. :P

Az nagyon klassz lenne, mert a kieglemez nálam ugyanúgy tragikus színvonalon (nem) működik, mint az alap... Ma pl. negyedórát izgattam a játékot és kétszer újraindítottam a win-t, mire hajlandó volt elindulni. Az eredeti dvd-re rendszerint közli, hogy tegyem be az eredeti lemezt, vagy oda se bakik, ha ráklikkelek az ikonra. Eddig 17 ezer Ft-ot költöttem erre a játékra, de egy taknyos zsebkendőt nem ér az egész programozás, amit ezzel elkövettek. És akkor csodálkoznak, ha crack-elt verziókkal nyomulnak az emberek? Hát könyörgom, nézzék már meg, mit fusiztak itt össze ennyi pénzért! :evil: Én jól keresek, meg tudom venni, amit akarok, de erre a bandára egy fityinget többet nem költök, az biztos.
Írtam a support-nak is a problémáról, természetesen válaszra se méltattak. Pont úgy viselkednek, mint akik nem számítanak rám a jövőben, mint vásárlóra... Hát ehhez tartom majd magam. :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 31 vas., 12:57 

Az már csak hab a tortán, hogy belenéztem az első kampányba, és ugyanazt a színvonaltalan nyűglődést kell végigcsinálni, mint az alapjátékban. Hogy semmi egyebet ne bírjanak kitalálni, mint ezt az istenverte kergetőzést, hát botrányos, komolyan mondom. Persze nyilvánvaló: ha már siekrült egy utazásvarázslatok nélküli játékot megcsinálni, az a legegyszerűbb, hogy futtatjuk a hősöket körbe-körbe a kampányban, mert mást úgyse tehetnek... Elmennek ezek a sunyiba. Csak két dologhoz nem értenek: a programozáshoz, meg a stratégiai játékokhoz. A többi megy... :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 01 hétf., 13:45 

Megtaláltam :D Bár még tegnap előtt és nemtom hol :S De feltöltöm valahova és megadom a linket ha kell :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 01 hétf., 14:29 

MG írta:
Megtaláltam :D Bár még tegnap előtt és nemtom hol :S De feltöltöm valahova és megadom a linket ha kell :D

Kell, nagyon kell. :D Ma se akart indulni, a kedvenc verziómat játszotta el: mivel ikonról általában eleve nem indul, azt találtam ki, hogy kinyitom a tray-t meg becsukom, erre feljön az autorun és akkor onnan indítok a menüből. Na most ezt végigcsinálva, a menüből indításra közölte, hogy tegyem be az eredeti DVD-t... :evil: "Te meg tedd be a tudodmit a tudodhova.." dörmögtem vissza alig-alig szigorúan, de hát ez nem tartós megoldás. Kéne a no-DVD file.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 01 hétf., 22:53 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Megnéztétek már a Heroes 5 -> Leírások -> Hammers of Fate -> Patch-ek, Mod-ok helyen? :roll: Használjátok egészséggel! :wink: (Remélem működik...) Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 02 kedd, 10:21 

Naná hogy müködik !!!! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 03 szer., 13:45 

hellóka. a 3. kampány első pályája csak neekem fos, vagy másnak sem megy? ugyanis hiába jártam be az egész térképet, kerestem fel az összes hutofmagit és írtottam le a védőit(mer ezt kérte az orákulum) nem hajlandó semmire utánna és már kicsit uncsi a körbe körbe mászkálás!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 03 szer., 21:04 

Én is tököltem vele egy ideig, mivel a lényeget nem írja le a küldetéseknél a pálya... :evil: Be kell menni a "kilátó fába", s utána jön az átvezető, hogy jól kikémlelted őket...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 03 szer., 23:48 

Hát ez így látatlanban...ELÉG TRÉÉÉ!!De főleg, hogy nem is említik?Komolyan, nincs is ötletük már. :? Bár mentségükre legyen mondva, hogy azért egy kilátó fába ritkán nem megy be az embör. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 04 csüt., 13:34 

véletlenül nekimentem a kilátónak és tovább mehettem! hát ilyet!?
elég iqtlan megoldás...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 04 csüt., 14:07 

Nagyon király, hogy megint mindenki így szecskázza a kiegészítőt. Énnekem tetszik. Hangulatos a kampány, amikor szegény ártatlan parasztokat kell megsütni az elborult inkvizítor társaságában, azután a törpék elől menekülni. Jó, vannak marhaságok benne (pl. hova lett Duncan serege a következő pályára), de ezen nagyvonaluan túl kell lépni.

A lázadó egységek lehet, hogy átszínezetteknek tűnik, de szerintem tök pofásak, egyedi szöges-láncos-véres-gonoszos kinézettel. Jó velük harcolni is, és ellenük is hangulatos (főleg, mikor a champion keresztülszúr két egységen egyszerre... :lol:).

A törpe egységek kicsit semmilyenek, de azért nem olyan vészes (élőholtaknál még mindig jobbak), és kellemesen lehet benne tápolni a törpe főhőst. Úgyhogy jó lenne, ha már valami pozitív is kicsorogna a monitoron keresztül, nem csak az ócskázás. De egyébként semmit sem muszáj megvenni! Én megvettem, és egyenlőre nem bántam meg.

Ennyi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 04 csüt., 23:52 

Beorn:
Eddig senki sem húzta le mint az állat, csak bizonyos hibákat megemlítettünk.Az ócsárolástól meg még igen messze vagyunk. :)

Egy személyes megjegyzés:a nekrók sokkal hangulatosabbak és ötletesebbek mint a törpék.Jó, mondjuk a hangulat az szubjektív de az biztos hogy változatosabbak az élőholtak.Legalábbis nekem nem volt túl meggyőző a Berserker, a Bear Rider és minimálisan a Warlord sem.Viszont a Magma Dragon, az király! :) (Bár, hogy már megint egy sárkány, elkeserít.)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 05 pén., 1:29 

Zargul: Egy olyan világon, ahol a sárkányok testesítik meg az isteneket, szerintem még igen kevés is az a pár, amit felvonultatnak... Persze lehetnének semleges egységek is. :) Hol van pl. az arany és a vörös? Ez utóbbi fejlesztve lehetne rubint is... Majd meglátjuk...
Mellesleg lepörgettem a kieget teljesen, és a végén igen meglepő fordulatok és csavarok tárultak szemem elé... Nem spoiler-kedem, de sztem lesz legalább még egy kiegészítő... :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 05 pén., 10:44 

Beorn the Shapeshifter írta:

Úgyhogy jó lenne, ha már valami pozitív is kicsorogna a monitoron keresztül, nem csak az ócskázás.

Ennyi

Ha csak ez kell... :D

Úgy érzem, a kiegészítő működését valamelyest optimalizálták az alapjátékhoz képest, nálam készségesebben működik, a betöltések is gyorsabbak, és ritkább az indokolatlan belassulás.
Örülök, hogy nemcsak szimplán egy fajt dobtak bele a játékba, de számos egyéb érdekességgel bővült az objektumok köre is. Jók az új védett "kincstárak", ötletes a törpe univerzális bánya (ami naponta ad egy random nyersanyagot).
Nagyon jó dolgok találhatóak a törpe faj speciális perk-jei között, nekem a Snatch a kedvencem. Tippnek is elmegy: nemcsak nyersanyagokat lehet vele mozgáspont nélkül fölvenni, de a hajóra szállás is úgy megy vele, mint a H3-ban az Admiral's Hat-tel! Vizes pályán kötelező gyakorlat a megszerzése (Logistics-en keresztül).
A törpe egységek szinte mind tetszenek, egyetlen kivétel a Berzerker, azzal nem tudom, mit lehet kezdeni; továbbra is tartom, hogy a feketemedve-lovasok sokkal ütősebbek.
Jó a rúnamágia specialitás is. PL. a roham rúnával kőkemény dolgokat lehet elérni, és nem kerül szinte semmibe (1 fa). Bár árnyoldala a kiegészítőnek, hogy az alapjáték térképein a rúnamágiák néha egyszerűen nem jelennek meg! Ez elég csúnya bug szerintem.

Elég ennyi dicséret? :lol: Mert a játékmenetet meg a kampányt nem tudom dicsérni, az számomra nem stratégiai játék, ami ott folyik... :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 329 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 17  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]