Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1577 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 79  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 05 hétf., 16:16 

Hmmm... akkor én megvárnám, amíg a lovagék rendezi a dolgokat. :D
Nincs hozzáfűzni valóm, csak annyi, hogy jók vagytok fiúk :!:

...meg ha vki szerené bemesélni a hajós (András) lordot, csak nyugodtan. Nekem nem sürgős a dolog, de ha ti mennétek, lehet sietni. De ha a hajó kifut (ami még minimum +1 nap szvsz), akkor már nehéz lesz másoknak beszálnia.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 05 hétf., 16:22 

Kertics: Bocsi, azt hittem, be akartál segíteni a csajnak! :lol: Különben is, nem én, csak a minotaurusz a gonosz gyanusítgató! :lol:

A lovag csak egy fél pillanatra néz a kocsmaajtó felé, és mikor aggódva visszafordul az asztalhoz, megdöbbenve veszi észre, hogy a lány eltűnt róla. Körbepillant (gondolom), és megpillantja a szakadt köpenyében, amint teljes sebességgel kacsázik a sarok felé, hogy eltűnjön egy szimpatikus sikátorban. A minotaurusztól végre szabaduló városőrök pont beleszaladnak a kapitányba, aki mellvértben, tollas sisakban, és igen feldúltan érkezik, hat emberét hozva magával (a Városőrség szinte teljes létszámban itt van már). A kapitány szemében őrült harag fénye izzik, a hátán fattyúkard, bal karján apró fémpajzs.
- Hadnagy - kiáltja, amint meglátja emberét - mi a franc folyik itt! Hol az a mocskos ribanc!
- Ott szalad éppen! - kiált egy jószemű városőr.
- Ez a lovag segített neki megszökni! - köpi a szót a megszégyenített hadnagy.
- Hadnagy és hat ember a ribanc után! - rendelkezik a Városőrség kapitánya. Én meg elbeszélgetek a lovag úrral! - teszi hozzá semmi jót nem ígérő hangon. Az emberei lélekszakadva elrobognak a lány után, már amennyire egy szegecselt brigantinban rohanni lehet...

- Nos, lovag úr! Igazolná magát még egyszer?! - int, és a háta mögül előlép egy apró termetű, papi csuhát viselő, vörösképű férfi. Savanyú képét a páncélosra szegezi, bal kezének újjait furcsa mód fűzi össze... talán varázsolni készül?

A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára Beorn the Shapeshifter 2005 dec. 05 hétf., 16:37-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 05 hétf., 16:27 

A kiáltozásra Billy kisétál a fogadó ajtaján.
-Hát az ciki. A lovag urat is átrázta a palánkon a luvnya. Vazze, szerintem már a lovag is fenékbe akarja billenteni a nyanyeszt, ugyhogy szerintem kár a cécóért.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 05 hétf., 16:28 
Heroes Team

Aylward pillanatok alatt felméri és átértékeli a helyzetet. Az őrparancsnokkal mit sem törődik, sőt tulajdonképpen majdnem hanyatt löki mikor felpattan az ott álldogáló Kalan nyergébe és a lány után veti magát. A pap varázslata (már ha egyáltalán varázsol és nem csak imádkozik) meg már úgysem éri itt.
Lehet, hogy palira vették, dehát nem először és valószínűleg nem is utoljára életében, ám Ő mindig kiegyenlíti a számlát.
Kalan hátán hamar utoléri a sikátorban a lányt és a nyeregből kihajolva hatalmas ütést mér a tarkójára.

Sogroon: Bocs. :oops: Csak hát ez kicsit sok volt egyszerre. Törlöm a nem ideillő beirásaimat.

Kertics

***Good luck!***

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Kertics 2005 dec. 05 hétf., 16:51-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 05 hétf., 16:57 

A lány kétségbeesetten kapja fel a fejét, majd megpróbál oldalt ugrani, de elkésik vele. A lovag lezúduló páncélos ökle tojáshéjként zúzza össze a koponyáját. Lehet, hogy nem akarta megölni elsőre a lányt, de a harag miatt, amely az átveretése miatt egy pillanatra lobot vetett a lelkében, nem tudta megfékezni ütését.

A vékonyka test hangtalanul dől el a koszhadt sikátor kövezetén, szakadt ruhája szemfedélként takarja el őt. :cry:

A városőrök pillanatokon belül odaérnek, és ügyet sem vetve a szeméremre, kíméletlenül átkutatják a holttestet. Eközben a kapitány is odatrappol:
- Most megfizettél, te cafat! Köszönöm, lovag úr! No - fordul az embereihez - megvan a pénzes zsákocska?
- Nincs, kapitány úr! Nincs nála semmi! Lehet, hogy útközben hajította el?
- A fenébe! - kiált a kapitány. - Hé, atyám! Nincs egy jó Halottbeszéltető igéje? - kérdi a csuhást, de az csak tehetetlenül tárja szét karjait.
- Rendben. A lány hulláját hagyjátok itt, majd a Gyűjtők összeszedik. Kutassuk át azt az útvonalat, amelyiken ide jöhetett. Minden mocskos koldust ki fogok kérdezni, és ha kell, erővel verem ki belőlük azt, hogy látták-e, hol dugta el a lány a zsákot! - int embereinek, és távozik.
(ha hagyjátok)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 05 hétf., 23:41 

Ezt mindenképpen el kellene mondanotok, nem tudom, hogy ez még beletartozik-e Sogroon intésébe a moderátorokat illetően, de nekem fontos; amikor pár órával ezelőt felnéztem(nem volt időm akkor, hogy olvasgassak), a 16. oldalon tartottunk, most pedig már csak a 15-en. Miért van ez? Törölve lett pár hsz. vagy mi? Mit tett Hellblood(azt sejtem, hogy Fifi mit....)? Ha valaki érez késztetést, hogy válaszoljon, kérem vágjon hozzán egy privát üzenetet. Ha nem, úgy is jó. :?

Sogroon, Beorn, csináljatok már valamit az expert fire magices taggal.Kösz.

Derick a kocsma ablakán kinézve belátta, hogy mi történik, majd, miután az események térben(és időben) odébb sodródtak, úgy gondolta, nem árt megfigyelni, mi történik. Régen, ilyen esetekben mindig feltűnt egy-két klántag, hogy elintézze a régi adósságokat, egy-egy háztetőről... Ez jutott eszébe akkor is, amikor már a kocsma kéményének árnyékába húzódva figyelte a kibontakozó káoszt. Szíve és gyomra egyként rándult össze, mikor a tetőről látta, hogy a lovag agyonüti a lányt. Megcsóválta fejét és csendesen leereszkedett a macskaköves utcára. A kikötő felé tartott, hiszen valamikor csak kifut a tengerre az a nyavajás lélekvesztő. Újdönsült társával nem sokat foglalkozott, az az érzése támadt, hogy amaz úgyis megtalálja őt, ha kedve tartja. Derick nem nagyon örült ennek.

Hogy vannak az elfek?(KTibsza, Balee)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 06 kedd, 10:07 
Heroes Team

Nem akarta megölni a lányt. Mindegy. Úgyis bitófára jutott volna. Vagy máglyára. Vagy valami...
Látva, hogy a városőrség hirtelen elvesztette az érdeklődését iránta és szétszéledt, Aylward úgy dönt, hogy visszamegy a kocsmába.
Az asztalát már visszavitték, így elhelyezkedik a régi helyén. Pillantása ismét a kifüggesztett hirdetményre esik, miközben int a kocsmárosnak.
- Hozz még abból a borból - szól. Majd hirtelen eszébe jut valami és megkérdi a borért igyekvő kocsmárostól:
- Az a kis kék gremlin odaadta a pénzt?

Én személy szerint sajnálnám, ha elmennénk máshova. Bizzunk a moderátorokban!

Kertics

***Good luck!***

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 06 kedd, 14:14 

Nos. Akkor egyenlőre maradjunk. Lángkobra! Aprólékos munkád hidd el, nem veszett kárba, így könnyebben át tudunk oda kúszni, ha ismét felüti a fejét a vész. Mondjuk személy szerint örültem neki, hogy Jitay Nagymester is beszállt a buliba, mert nagyon nem lett volna jó, ha folytatódik az elkedvetlenedése, és a WoG istene lelépett volna a Heroes fórumról...

Sogroon említette, hogy meséljük ki bátran a lordot. Íme! (De a lángoló testű reinkarnáció csak rá vár! :) )

A kikötőbe befutó hajó minden egyes „megmozdulását” különös figyelemmel kísérték a helybéli naplopók, és az épp arrafelé kolbászoló kalandozók, kalandorok és helybéli keményfiúk. Sokan csak egy újabb bámulnivalót látnak benne, de vannak, akik egy új, jobb korszak eljövetelét vélik sejteni, az első hajó felbukkanásában. Ez utóbbiak nagyot tévednek. Szinte senki sem sejti, hogy Wazyl Halálnagyúr éppen ezt a kikötővárost szemelte ki halálon túli serege még életben lévő vezéreinek szálláshelyéül. Ugyan nagyravágyó terveinek egyenlőre még csak a Csonterőd lovagtermében kiterített hatalmas térképbe tűzködött színes zászlócskák formájában van nyoma, ám - a Halálnagyúr elszántságát, eltökéltségét, és őrületét ismerve - a tényleges megvalósítás már nem késhet sokat. Ám, mire megindulnak az élőholt seregek, hogy vérbe és pusztulásba borítsák Erathia friss tartományát, még eltelik pár hónap, amíg az itt élő szerencsevadászok, és saját hatalmuktól eltelt városőrök biztonságba érezhetik magukat. Persze el fog bukni a Halállord hadjárata - ez szükségszerű - de addig a szenvedést és halál üszkét vetik a háború dúlta, sebeit nyalogató, kivérzett tartományokra...

De minket jelenleg a dokkokhoz álló hajó, az Ezüstsólyom Röpte érdekel. A hajóhídról leözönlő (na jó, az özönlő jelző talán kicsit túlzás a hat főre nézve) címeres köpenyt, fényes szegecsekkel kivert, megerősített bőrvértet, és kurta szárú alabárdot viselő csatlósok hamar hátraszorítják a bámészkodók és kéregetők hordáit, megtisztítva a dokk mohos köveit az érkező lord előtt. A hajóhídon hetyke egykedvűséggel levonuló lord nem mindennapi látvány. Szemtelenül fiatal arcához erős, megtermett testalkat társul, amelyen úgy áll a nemesi ruha, az ezüsttel kivert lovaglócsizma, a hetyke, széles karimájú kalap, és az övébe tűzött párbajtőr, mintha ráöntötték volna. Valami különös aura lengi körül, az életvidámság, a nemtörődömség, a kalandéhség, ugyanakkor a megbízhatóság és a tisztelet aurájának keveréke. Senkit nem hagy hidegen, aki csak rátekint nevetős arcára, jégkék szemeire, és koromfekete, hátul egyetlen copfba összefogott hajára. A nők - fiatalok és idősek is egyaránt - nagyokat sóhajtoznak a láttán, a férfiak többsége pedig önkéntelenül is fejet hajtanak előtte. Egyedül egy kopottas zöld csuhát, és derékövén mindenféle szütyőkéket viselő, rosszarcú alak néz rá haraggal: - Vásári mutatványosoknak való mágia - motyogja magában.

A lord megáll a hajómóló végén, és színpadiasan köszönti a „népet”. A tömegből először elszórtan hangzik fel éljenzés, majd mindenki akarva-akaratlanul is hangos éltetésbe kezd. Lord Raphael Brutuss egy ideig sütkérezik önnön népszerűségébe, majd egy inas külsejű alakot maga elé intve, és két fegyveresétől kísérve, egyenesen a Fehér Bárka fogadó felé veszi az irányt. A tömeg tiszteletteljesen lemaradva követi őt, és magában irigyli azokat a szerencséseket, akikkel a lord személyesen fog találkozni.

Lord Raphaell kimért, könnyednek ható mozdulattal megáll a fogadó közepén, szemrevételezi a benn lévőket, közben egyetlen kecses, de parancsoló intésével elzavarja a fogadóst, aki szemlátomást a nemes üdvözlésére készült sietni, és így szól: - Nos, uhaim! Melyikük lesz oly szehencsés, hogy csatlakohzon az én nagy vállalkozásomhoz? - hangja lágy, kissé nőies, de érződik benne a nemesekre oly jellemző parancsoló él. - Felfedehző expedíciónk valószínüleg meglehetőssen veszélyes lesz, úgyhogy csak igahzi féhfiak jelentkezését várom! Hészleteket azonban csak a hajómon mondok majd.

A lord hosszasan néz körbe, talán kissé csalódottan, hogy a kocsma egész közönsége nem ugrott elé egy emberként lelkendezve, hogy felajánlja szolgálatait. Azután észreveszi a nagydarab, narancssárga taréjt viselő minotauruszt, amint kissé bátortalanul felegyenesedik, és két lépéssel előrébb lép.

Kép
- Lord! - kezdi Dakk - Néked van hajód, és én a tengert szeretném látni. Ha elfogadod csatabárdomat, akkor melletted harcolok, amíg útjaink el nem válnak egymástól. A te hajód az én hajóm is, a te csatád az én csatám is, a te ellenségeid az én ellenségeim is. Gork engem úgy segéljen!

A lord kissé meglepődik a minotaurusztól szokatlanul hosszú monológ hallatán, elfintorodik, mintha valamit mondani akarna (talán elutasítást?), de ekkor a füléhez hajol az inasforma alak, és valamit sutyorog bele. - Hendben vhan, jó hahcos! Egy ihen ehős fickhó, mint te, mindig elkhél a hajóra. Velünk jöhetsz! Más vhalaki?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 06 kedd, 15:11 

Lordőurasága!

Én is vártam hogy találkozhassunk, és jelentkezhessek erre az útra. Van egy jó surranó közmondás, mely szerint úton lenni a boldogság megérkezni a halál. Ezért szretnék Önnel és hajójával tartani. Megaztán Dakk komára is valakinek vigyáznia kell.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 06 kedd, 15:36 

A lord egy ideig csak néma döbbenettel bámul az apró termetű hobbitra, és arcára kiül az utálat (tiltakozás?). Azután - az inasruhás rövid, újabb sugdosása után - ellazul, és - bár kissé kényszeredetten - bólint egyet jóváhagyólag, és még némi mosolyfélét is erőltet az orcájára. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 06 kedd, 16:13 

Beorn, már tudom, mi történt, hanyagolhatjuk a témát. Én szívesen itt maradnék, persze, ha nem lenne több fennakadás.

Derick látta, ahogy a lord levonul a hajóról, majd a kocsma felé tart. Ideje volt indulni. Elindult a tavena felé ő is, de az ajtóban álló testőrök most már aligha engednék be. D'rok keserű szájízzel, de alkalmazta az egyetlen varázslatot, amit ismert: láthatatlaná vált a nem fürkésző tekintetek előtt.
Óvatosan átbújt a keresztezett alabárdok alatt - közben megmosolyogta önmagát, mikor úgy emelte fel nehéz ruháját, mint a kisasszonyok a sajátjukat -, és elsietett a kocsma végébe, majd újra látható formában előlépett és jelentkezett az útra.
- Üdvözletem, lord! - próbálta visszafogni magát, nehogy köpve ejtse ki a lord szót. Sosem rajongott az ilyen alakokért. Például ott az a lovag is; agyonütött egy lányt... - Szeretnék részt venni az utazásban - közben a minotaurusz és a surranó felé bólintott. Tekintetével a piros köpenyes alakot kereste, de nem találta. Annyi baj legyen. Visszafordult a lord felé és várakozó testtartást vett fel.

EDIT: Megvolt a 200. hsz.-em! 8)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BHappy 2005 dec. 06 kedd, 16:28-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 06 kedd, 16:26 

Egy apáca (talán akibe a piacon is belekötöttek? Fene tudja, olyan egyformák...) lép oda a leütött kislányhoz, miután a városőrök otthagyták. Karjaiba veszi a kis testet, s elindul vele a sikátorban.
-Majd én gondoskodom rólad, szegénykém...

Kép

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sogroon 2005 dec. 06 kedd, 16:34-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 06 kedd, 16:34 

-Mihh ez a szhag? - fintorog Lord Raphael, amikor Zingó eléje csoszog, s hátrahajtott fejjel, tátott szájjal megrángatja annak köpenyét.
-Één iis.. - veti a lordra sárgafogú vigyorát, amitől az egy halk "Jujj!" sikkantással lép hátrébb.
-És méghis mi hasznodat vennék, te manó? Cshizmapuhcolóm már vhan...
-Uram... - hajol közelebb ismét a sugdosós alak. - A conflux jelét viseli.. a medálján.
-Nah és?! - csattan fel a lord
-Azt beszélik, hogy az elementalistákat egy orákulum segíti. Ez még hasznunkra lehet.
-És ha cshak loptha? - majd a gremlinhez fordul:
-Ihgazé, hogy a conflux szholgája vagyol?
-Aaaaha... - gördül végig a manócska szája szélén egy nyálcsepp.
-Szehintem ez egyszehűen csak bohond, jhobb lesz ha...
-Lord Raphael! - hangzik egy száraz, érdes hang a lord mögött. A vörös csuhás idegen áll az ajtóban.
-...én vagyok a másik elementalista! Ő a víz, s én a tűz. Az orákulum tanácsa szerint veled tartunk. - jelenti ki, mint aki nem is engedélyt kér, csak közöl egy puszta tényt.
-Szhóval ti táhsak vhagytok?
-Nem, uram! Csak ellensúlyozzuk a másikat.
-Éhtem... ezek szehint te vagy az ész, mehg az ehő.. :)
-Olyasmi.. uram.
-Hendben! - fordul vissza a lord a kocsma belselye felé. -Még vahaki?

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 06 kedd, 17:15 
Heroes Team

Mélyen tisztelt kalandozó elvtársak! De nagyon finnyásak lettünk!
Néhány dolgot ne felejtsünk el:
1.A lány gyilkos+tolvaj volt.
2.A lovag segíteni próbált Neki, de Ő inkább átb*szta a palánkon.
3.A lovag nem szándékozta megölni! Baleset volt. Istenem, kicsit gyenge volt a szervezete; nem bírta a terhelést. Előfordul az ilyesmi.
4.A városőrség úgyis kinyírta volna.
5.Nehogymá a nyúl vigye a vadászpuskát! Egy fejvadász + egy emberáldozatokat bemutató gladiátor-minotaurusz (ha jól vettem ki a bárd ékkőkészítő tulajdonságáról szóló részben) elítéli a gyilkosságot????? A titokzatos Ylyona-ról nem nyilatkozom, mert nem ismerem annyira a múltját. De szerintem Ő se az a szent aggszűz.
Csak ennyit szerettem volna kifejteni a témáról.

Más: Holnap nem leszek. Ha elhajóztok, légyszi tegye fel valaki Aylwardt a hajóra. Ja, és Kalant se hagyjátok itt. Előre is köszönöm.

Akkor jöjjön a lényeg:

Aylwardnak közel sem voltak szimpatikusak az eddigi jelentkezők, de Neki is fel kell jutni a hajóra. Nincs más választása. A Lordhoz lépett.
- Én is felajánlom kardomat és karomat a vállalkozásához.

Kertics

***Good luck!***

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 06 kedd, 17:26 

Kertics:
Az a fejvadász már rég megbánta a múltját, s emészti is magát miatta. A minó meg jámbor, mint egy ma született kisboci. :lol: A rubinos dologhoz semi köze nem volt a minónak, azt egy szekta csinálta, hozzá csak eljutott vhogy a bárd (nem emléxem hogy).

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 06 kedd, 18:01 

A csatabárd kalandos úton került Dakkhoz. Még nem nagyon volt olyan ember, akinek elmesélte volna. Egy igaz barát halt meg az emberáldozók rémszentélyébe, és a megtorlás legalább annyira véres volt, és hiábavaló, mint maga az áldozat. Egy rég elfeledett, halott istenhez könyörögtek, neki áldoztak nap-mint nap, mindhiába. Céltalanul, de annál elszántabban. Dakk az ocsmány, félig vérgólem, félig ember főpap kezéből csavarta ki a csatabárdot, mert a sajátját beletörte egy, a Fátylon túlról megidézett, alsóbbrendű démonfajzat gerincoszlopába. Nem tudta, nem tudja azóta sem, hogy az őrült, kiírtott szekta "szent" eszközét vette magához, a különleges tulajdonságára, hogy a harcban okozott sebekért cserébe vérvörös, apró, csepp alakú rubinokkal "fizet" a bárd, csak véletlenül jött rá. Számára a kövek értéktelenek (igaz, szép a színük), de azóta rájött, hogy a humiknak nagyon tetszik, és egy-egy kőért ehet-ihat jóideig, úgyhogy kétszeresen tetszik neki a bárd.

Bocs, Kertics, komolyan, semmi gond a lovaggal, és a tettével. Télleg naon bánatos lettem tegnap délután, azért nyírtam ki szegényt. Ne haragudj. És imádom a karaktered, naon állat, ha nem lenne a mino a kedvenc H3 monsztám, biztos én is valami paladin-félével jöttem volna. Csak a minotaurusz szólongat be neki, teljesen RPG-jelleggel, nem én. Már ha érted, mit akarok gögyögni... :lol: :lol: És a lány tényleg tolvaj volt, valószínüleg pár hetet húzott volna már csak ki élve ebben a gonosz, elvadult városban...

Ja, Kalant semmiképp nem hagyjuk itt. Hátha elfogy az élelem az úton... és tudod: a nyers lóagyvelő... :P :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 06 kedd, 18:09 
Heroes Team

Nah, való igaz Ylyona sem szent, dehát egy lovag jobban vigyázhatna az erejével :D

Mire Ylyiona kilépett az ajtón addigra megérkezett a városparancsnok is az embereivel. Nem hallhatta hogy mit beszélnek a lovaggal, de egyszerre csak a lovag felpattant a lovára, és a valamiért elmenekülő lány után vágtatott, és egy csapásával meg ölte. Ylyona tudta, hogy itt már ő nem segíthet, ehhez kevés a tudása. Ezt nem gondoltam volna a lovagról: "Az ártatlanok védelmezői ésatöbbi.. Na igen."

Ekkor egy hajó siklott a kikötőbe és pár katona meg egy érdekesen öltözött fiatalember szállt le róla, és indult a kocsma felé.
"Valószínűleg ő lesz a lord aki azt a hajóutat meghirdette".
Ezalatt a lord és kísérete beért a kocsmába. Az ajtóban pedig két páncélba öltözött alabárdos zárta el az utat.
"Valahogy pedig akkor is be kell jutnom a fogadóba". Közben rá is jött a megoldásra: Gyorsan és észrevétlenül leakasztja az egyik mellette álló, olyan kereskedőforma emberke pénzesszütyőjét, és a tartalmát szétszórja az emberek között. Ebből egy kisebb kavarodás keletkezik, hisz mindenki a szerteszéjjel guruló pénzdarabok után veti magát. Ylyona a zűrzavart kihasználva az ajtónállók felé veszi az irányt miközben kámzsáját hátravetve láthatóvá teszi hosszú vörös fürtjeit. Mikor a katonákhoz ér azok persze nem eresztik, de mivel félszemmel a tömegfelfordulást figyelik, a másikkal pedig a lányt mint nőt szemlélgetik, így Ylyona-nak nics túl nehéz dolga.
"Baang" - mintha két fémvedret vertek volna össze - csak ennyit hallanak a kocsmában lévők, majd a lány belép az immár szabaddá váló ajtón.
Nyugodtan odalépdel a lordhoz, és :
"Üdvözletem nagyjóuram. Olvastam hirdetésed, és szeretnék veled tartani az úton, mivel szeretem a tengereket, és érdekelne hogy milyen kalandot kínálsz fel a vállakozószelleműeknek. Remélem olyan csekélység, miszerint nővel van dolgod, nem szül benned előítéleteket. És remélem nem gondolod, hogy nem vagyok ilyen útra való" - miközben hátrapillanat az éppen feltápászkodó katonák felé.
Közben felméri, hogy itt van már pár "ismerőse" is, őket egy fejbólintással üdvözli.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 06 kedd, 22:32 

Lovag úr, azért hiába volt anno fejvadász a fickó(bár ez konkrétan soha nem hangzott el, majd talán kiderül miért - talán majd kitalálom... :) ), azért egész szépen lezúztad a kisasszonyt. :shock: Hiába no, egész mást vár az ember egy lovagtól. Sablonok éltetése, beskatulyázás rlz, de hát ez van... :wink:

Derick érdeklődve figyelte a lányt, majd eltűnt a kocsma félhomályában. Épp elég volt ennyi közszereplés. Annyira azonban nem távolodott el, hogy ne hallja amit leendő társai - társak, ízlelgette a szót Derick - és a lord mondanak.
Ekkor tűnt fel a rég nem látott - mint kiderült - mágus. Ezek szerint ő is menni fog. Meg egy kis törpe, aki hagymától bűzlik.
- Nem baj, több szem többet lát - mondta magában és leült egy asztalhoz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 07 szer., 9:53 

Surmó iszonyatos fejfájással tért magához. Kinyitotta a szemét: a kép homályos volt, de szép lassan összeállt. Még sosem volt ilyen gyönyörű „ébredése”: a lány hajolt felé aggódó pillantással. Élvezte a pillanatot, ahogy tekintetük egymásba fúródott, soha többé nem akart mozdulni. De az is lehet, hogy még mindig el van ájulva és csak képzelődik.
- Jól vagy? – kérdezte a lány
- Már hogy lennék jól – válaszolta volna legszívesebben Surmó, de csak mosolygott, és ügyetlenül bólintott egyet.
- Régóta vagyok eszméletlen? – kérdezte miközben minden erejét összeszedte, hogy fel tudjon tápászkodni.
A lány megrázta a fejét és bánatos arccal tekintett Surmóra. Csak most figyelt fel a lány könnyáztatta arcára.
- Mi a baj? Hisz megmentettelek azoktól a…a… az alakoktól! – húzta ki magát Surmó. A lány zokogni kezdett.
- Vissza.. visszajönnek majd… és a láncot is… biztos megtalálták… és és meg fognak… ölni!
A lánc! Surmó tudta, hogy nem találták meg! Arcát a tenyerébe hajtotta, ahogy a gondolataiba merült. Hirtelen felszisszent, most jutott el csak a tudatáig, hogy arca fel van dagadva, a szája felrepedt, még mindig fájt, a fejében meg mintha folyamatosan egy harangot kongattak volna.
- Nem lopták el! – mondta aztán közönyösen és elkövette a mai napra tartozó sokadik baklövését. Zsebéből előhúzta a láncot és a lány kezébe csúsztatta.
- De… ez meg, hogy… kösz… köszönöm! – hebegte meghatódva, a láncot a szívéhez szorította – És mi lesz rablókkal? Hogy menjek vissza a házamba?
- Ne menj vissza! – a lány arcára értetlenkedő kifejezés ült ki – gyere velem! Jól megleszünk! – mondta Surmó, közben próbált bizalomgerjesztő arcot vágni, ami feldagadt képével nem nagyon sikerült!
- És miből élünk, mit fogunk enni? – kérdezte a lány – Nincs semmi ruhám!
- Majd megleszünk, van némi pénzem, a többi meg jön magától! – próbált vigyorogni
- És legyek hontalan? Legyek nincstelen? Azt inkább nem! – jelentette ki – Köszönöm, hogy megmentettél, köszönöm, hogy a láncom is sikerült megszerezned! De én nem tudok ilyen életet élni! Itt vannak a barátaim!
- És az ellenségeid! – szűrte a fogai közt Surmó úgy, hogy csak ő hallotta. – Jó! – mondta fennhangon végül – De vissza akkor sem mehetsz! Gyere elviszlek egy barátomhoz, ő majd segít! – pedig milyen szépen elképzelte! :)
Elindultak a kikötő irányába. A lány nem tudta miért, de bízott a fickóban. Legalábbis annyira bízott benne, hogy ne menjen vissza a banditák karjaiba…

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 07 szer., 11:25 

Laca a paladin/tolvaj! :lol: :lol: Naon tetszik! Egyébként én azt hittem, Surmó már rég fenn van a hajón (a horgonyláncon mászott fel), és mint kiérdemesült potyautas nagyban kortyolgatja a kapitány féltve őrzött pálinkáját... :lol: :lol:

Kép
Dakk végigméri a jelentkezőket. Örömmel konstatálja, hogy a hobbit is velük akar jönni. Valahogy nehezére esett volna itt hagyni őt.
- Különös - gondolja - egész megkedveltem a kis fickót!

A kis kék alakon vigyorogni kezd (hajóbohóc?), de amikor a másik is belép, hatodik érzéke veszélyt jelent. Megérzi a Fátylon túli teremtmény jelenlétét. - Mi lehet ez? Démon? Elementál? Kezd NAGYON érdekessé válni a dolog...

A páncélos lovag láttán akaratlanul is elhúzza a száját. - Veszélyes alak. Jó lesz kerülni. Bár igaz, ami igaz, szükség lehet a harci tudására a hajón is.
Kép

Amikor a Lánghajó is jelentkezik, szíve ismét hevesebben kezd dobogni: - A kis boszorkány! Ezek szerint ő is jön! Hátha a hajón majd kiderül, hogy ki is, mi is ő valójában! És a színváltós köpenyes is jön! Szép kis társaság gyűlik össze!

Legvégül egy négy férfiből álló társaság lép a lordhoz (eddig közösen múlatták az időt egy sarokasztalnál), és udvariasan felajánlják neki szolgálataikat. Dakk csak fülel, nem mindegy, kivel kell majd megosztania a hajót. - Hmmm. Bertold báró flottájának leszerelt tengerészkatonái? Úgy is néznek ki. Látszik rajtuk, hogy harcedzett, sokat látott fickók, akik jól érthetnek a fegyverekhez... - Vezetőjük egy pirospozsgás, nevetős szemű, teljesen kopasz vasgyúró, sorra mutatja be társait:
- Az én nevem, lordom, Rough, másodkormányos voltam a Császári Sason. Az a félfülű ott Alf, az általam ismert legélesebb szemű tengerész, aki ráadásul a legjobb íjász is. A langaléta, kesehajú, Zoanel, ő volt az, aki önnön testével védte a kapitány-bárót, amikor azt letaglózta egy dobóbunkó, egyszerre hat, zsákmányra kiéhezett kalóz ellenében. Az a köpcös meg Bazil, akinél jobb szigonyost még nem hordott a hátán e föld. Szeretnénk újból hajóra szállni, mert amióta leszereltünk, csak tengünk-lengünk a kihalt kikötőkben. Értünk a hajó kezeléséhez, de a harcban is megálljuk a helyünket!

A lord szemmel láthatólag örömmel veszi jelentkezésüket, az eddigi kétes alakok után. Bár igaz, ami igaz, a csinos, vöröshajú lányon kissé hosszasabban is elidőzött a pillantása. Ki tudja, milyen gondolatokat forgatott eközben...

Kép

A hozzászólást 5 alkalommal szerkesztették, utoljára Beorn the Shapeshifter 2005 dec. 07 szer., 12:45-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1577 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 79  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]