Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 261 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 27 csüt., 22:25 

Hát igen egy counterstrike-olt hydra nagy pusztitást tud csinálni.. :)

Annyira sztem nem kell a tower én már necro vagy dungen várban is leltem counterstrike-ra. De azért abban igazad van ha elfoglalsz egy towert mage guild 5+libary akkor nagyon oda ütnek a kis ártatlanok :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 28 pén., 6:46 

lampard írta:
Hát igen egy counterstrike-olt hydra nagy pusztitást tud csinálni.. :)

Annyira sztem nem kell a tower én már necro vagy dungen várban is leltem counterstrike-ra. De azért abban igazad van ha elfoglalsz egy towert mage guild 5+libary akkor nagyon oda ütnek a kis ártatlanok :lol:

A Counterstrike, ízlés szerint Fire shield-del a mighty gorgonoknak is jó..
Meg kifelejtettétek a Frenzy-t a hidrának. Nincs rá visszatámadás, ugye..

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 28 pén., 19:57 

De különben az expert water magic arra is nagyon kell, hogy mass cure-t nyomassak- ha szükséges :D
A disspel-t nem szeretem mert a saját egységeimről is leszedem, mondjuk a tower-nek az aknáit is leszed-nem tom tudtátok e. De a disspell-re ott a Dragon Fly :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 28 pén., 20:30 

Igen, és ha Mass Dispell-t akarok elsütni water magic nélkül, csak fogjam meg a Dragonfly-okat és velük töltsem fel az összes slotot :lol:

Egyébként én először earth magic-et válsztok, ha lehet, mert pl. Fortress esetében viccessé válik a játék, amikor exp. Armorer mellett már egy expert Iron Skin és Shield is van a Gorgonon. AZ olyan megható. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 28 pén., 20:42 

Oké a mass dispell annyira nem fontos, hogy a dragon fly-kal kelljen felálldozni, de ezt csak a tower elötti aknára értettem, hogy jó varázslat.

Nekem viszont elég gyakran(kb.70%) bejön a water magic.
Meghát a dragon fly-nak a dolga, hogy emberről-emberre járjon és leszedje a védővarázslatot meg legyengítse.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 02 szer., 15:28 

Az eggyik haverom mindíg kérdezte:Miért csak a 3-ban van Fortress.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 03 csüt., 23:40 

Az egyben nem igen van, a kettőben még mindig eléggé szorosan megvolt az erő és mágia kontarszt, aztán a háromban már árnyalták a dolgokat, a negyedik részben teljesen szészórták a lényeket(mert újítani akartak valahogy, frissíteni a felállást, talán ez az ok), az ötről pedig nem tudok érdemben nyilatkozni, így ezt hanyagolnám is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 09 szer., 22:38 

Bár nem ide tartozik, de azért válaszolok egy felvetésre: egy armourer harcos hős semmit nem tud csinálni egy varázslóval, még akkor sem, ha velétlenül harcra kényszeríti. Expert szinten a következő varázslatok teszik legyőzhetetlenné a varit: berserk, clone, resurrection, blind, slow, prayer, town portal!!!, dimension door. A nagy térképen a harcosnak rendkivül sok idejébe telik, hogy feltöltse a keletkező lényekkel a hadseregét. A varinak egy kör.
A harcosnak szerintem csak a játék elején és a kis térképeken (S, M underworld nélkül) van esélye. Egy harcos még egy expert dispellt sem tud elsütni, ami pedig alap lenne. Egyébként ez sem számít, ha egy expert berserket elmondok kezdetnek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 10 csüt., 12:19 

Tudod, az én harcosabb beállítóttságú hőseimnek legalább van Expert Wisdomja+valamelyik mágia expert szinten - mert ritkán játszom neten, gép ellen meg majdnem teljesen mindegy, mert tudni lehet, mit mikor támad. Másfelől szerinted miért van az, hogy a neten játszók közül csak a töredék tápol varázslót?
A gépet egyes szintű hőssel is el tudot verni, ha épp olyan a helyzet. Az armoreres hős velejárója szokott lenni pl. az offense, a magic resistance és a tactics is - jobb esetben.

Még valami: multiban nem mindig tudsz dimension door-ozni és hasonlók.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 10 csüt., 15:07 

egy felöltöztetett thorgrim hagy attakkal, deffel, soksok harci törpivel unikornnal, speeddel... elég erõs is tud lenni. nekem a legtöbbször a barbár át szokott alakulni csatamágusra hatalmas attak, def, spell, ezernyi mana, ontja az implot, támaszt, üt ezerrel, darál mint állat. szerintem jó.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 27 vas., 14:57 

DonJanvari írta:
A fortressben csak 1 jó van: a zene. Ezen felül szerethetik is, de a többi vár igencsak lehaggya minden tekintetben.

Lehaggya minden tekintetben??Nem hiszem.A mighty gorgon és a káosz hydra a speckójával elég durva.Aztán nekem tetszik a dragonfly is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 01 pén., 21:11 

A heroesban minden vár fantasztikus, de a fortressel egyszerűen minden pályán lehet játszani. Rövid mapon Tazar akár az 1. de legkésőbb a második héten átmegy bármilyen elválasztó lényen(pl pack red) és már be is veszi az ellen várát, ráadásul jól fejlődik, kap resistet és tacticot is, a lényei sebezhetetlenek. A dragon fly is igen sokáig húzza, a 22 hp nem olyan kevés, főleg hogy az a unit arra való hogy az ellen 2 legerősebb lényét legyengítse weaknessel. Lizzard... hát az tényleg szemét, de a Fortress amúgy is közelharci vár, nem kell íjászkodni. Hydra, Gorgon Basilisk bírja a gyűrődést, Tazarnál szinte sebezhetelen. Nagyobb pályán ha van másik vár (főleg ha 2) akkor simán be lehet rakni Witcht, Styg és Andra felsőbbredű herok (Andra főleg :D ) bármelyik mage val felveszik a versenyt. Röviden a fortress egy kitűnő vár, szerintem az egyik legviccesebb...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 01 pén., 21:29 

BHappy:
Idézet:
Másfelől szerinted miért van az, hogy a neten játszók közül csak a töredék tápol varázslót?

Azért ne becsüld le azt a töredéket :twisted: ! A varázsló hősök kemények mint az acél, de persze nem az előbb leírt spellek miatt, mert azokat (a tiltottakat senki) a harcosok használják, amihez nem kell sok spell power. Expert slow, haste vagy egy sima bersek minden valamire való harcos repertoárjába beletartozik. A varázsló hősök előnyei a sebző varázslatok, chain implo meteor, és mindenek előtt az elementál summon. A vari előnye hogy sereg nélkül is atmegy a pályán szedve az xp-t , skilleket meg csinálva a questeket, míg a csicskák hozzák a sereggel a messze lévő artikat, amivel akár egy hetet is spórolhatsz. Hozzáteszem persze hogy a vari herok sebességét leginkább egy mozgássérült csigáéhoz tudnám hasonlítani, míg a harcosok jóval gyorsabbak, így ezt az előnyt behozzák, + ők meg att/def miatt mennek végig simán a pályán kisebb csapattal. Ettől függetlenül az elementallal + resurrectel 7 nyomorult gremlinnel kipakolsz egy utópiát akár a 2. héten és ez nem kis előny. Szerintem egyenlőek az esélyek, én szívem szerint mégis a varázslókban bízom (talán azért mert szarul vezetem a csatát :D ) SZal ne becsüld alá a varikat mert ha velem futsz össze a BB-n vagy a neten vicces dolgokat láthasz!
Üdv : Dreegar

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 01 pén., 23:20 

Ne értsd félre amit írtam - egyébként ha kicsit jobban visszaolvasol láthatod, hogy én is varázslókat szeretek fejleszteni :wink: - csak tudod, mivel ha nagy ritkán játszom online, akkor nem xl-es pályát választunk. Példának okáért egy M-es pályán már egész hamar találkozhatsz az ellenféllel, és nem hiszem, hogy rögtön a Mage Guild-ekre gyúrsz rá a játék elején, pláne, hogy lehetetlen normális keretek között ötös szintűre felnyomni úgy, hogy közben a másik játékos ne dózeroljon le és még a bányákat és dwellingeket is foglalgatsz. Az elementálidézéssel és az újjáélesztéssel szintén az a gond, mint például a Chain light.-tal vagy a M. Shower-rel. Kis szinten lehetetlen úgy alkalmazni őket, hogy értelme is legyen. Ez Fortressre kivetítve - mert nem akarok nagyon offtopicirányba elszaladni -, úgy néz ki, hogy például, kis szintű varázslóval, hiába vannak esetleg magas(abb) szintű varázslataidat, nem fogod bírni pl. a pack of crusaders-t 60 manával és 5-ös spellpowerrel 7 gnollal...(persze ha gondolod, észreveszem a leírásodban a szándékos túlkapásokat, és akkor ezt mind vedd semmisnek :wink: )
A Dragon Utopiával meg az a gond, hogy az általad említett varázslatokkal BIZTOS, hogy nem ölsz meg egy sárkányt sem, talán nem kell részleteznem, miért. Simán lenyomnak, mégha Tazarral vagy is.
>Ennek ellenére a Fortress szép, jó és hangulatos vár! :D <

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 02 szomb., 20:21 

BHappy írta:
Ne értsd félre amit írtam - egyébként ha kicsit jobban visszaolvasol láthatod, hogy én is varázslókat szeretek fejleszteni :wink: - csak tudod, mivel ha nagy ritkán játszom online, akkor nem xl-es pályát választunk. Példának okáért egy M-es pályán már egész hamar találkozhatsz az ellenféllel, és nem hiszem, hogy rögtön a Mage Guild-ekre gyúrsz rá a játék elején, pláne, hogy lehetetlen normális keretek között ötös szintűre felnyomni úgy, hogy közben a másik játékos ne dózeroljon le és még a bányákat és dwellingeket is foglalgatsz. Az elementálidézéssel és az újjáélesztéssel szintén az a gond, mint például a Chain light.-tal vagy a M. Shower-rel. Kis szinten lehetetlen úgy alkalmazni őket, hogy értelme is legyen. Ez Fortressre kivetítve - mert nem akarok nagyon offtopicirányba elszaladni -, úgy néz ki, hogy például, kis szintű varázslóval, hiába vannak esetleg magas(abb) szintű varázslataidat, nem fogod bírni pl. a pack of crusaders-t 60 manával és 5-ös spellpowerrel 7 gnollal...(persze ha gondolod, észreveszem a leírásodban a szándékos túlkapásokat, és akkor ezt mind vedd semmisnek :wink: )
A Dragon Utopiával meg az a gond, hogy az általad említett varázslatokkal BIZTOS, hogy nem ölsz meg egy sárkányt sem, talán nem kell részleteznem, miért. Simán lenyomnak, mégha Tazarral vagy is.
>Ennek ellenére a Fortress szép, jó és hangulatos vár! :D <

Látom félreértettük egymást :) én csak a versenymapok szempontjából tekintettem a dolgot és azok mindegyikén megoldható amit mondtam, mert ált van 1-2 relic amit pack lvl6 lunit véd, és azokkal már sima ügy, + xp-s pandora sem ritka. Egy alap Mes mapon, pl a Nyugat vs Keleten 3. hétre 30 fölött van a power skillje Andrának. ÉS ált a kezdés varival éppúgy mint a warriorral a lényekről szól, és 2. héten egy lighting bolt épp elég hatásos tud lenni egy normál (nem verseny) mapon is. Kis szinten, azaz Mes mapon szóba se kerülnek az ütős varázslatok, mert ott kb 2 hét a game, és így egy 8as (azért minannyi lesz, 5 power 4 szinten van Witchel) spell powerrel már a lighting bolt levág 1 lvl 7 unitot is simán, ami elég hathatóssá teszi. De talán élőben egyszerűbben bebizonyíthatom - van kedved egy meccshez? a mapot te választod...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 02 szomb., 22:18 

Én nagyon bírom a fortresst,egyrészt nagyon megyek a hangulatra,és sztem abban a az egyik legjobb a Fortress,a zene a vár nagyon üt.
A lények is nagyon bejönnek nekem és szerintem a Dragon fly kicsit nagyobb számban nagyon vezsélyes tud lenni,bár a kedvencem a (1.)tower meg a (2.)rampart azért nagyon imádok a büdös mocsarasokkal is lenni. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 03 vas., 13:15 

Dreegar, így már értem :) - verseny/multimapokat ignorálom, mert nekem túl sterilek(nem mindig természetesen), így nem is játszom rajtuk. :)
A kihívást szégyenszemre el kell hárítanom, mert nemes egyszerűséggel nem tudok időt szakítani az online stratégiai játékokra(még egy Warcraft 3-ra sem, pedig az max. 15 perc :lol: ), így gyávaként megfutamodok az igazság elől. :lol:

Csubi, igen, a Dragon Fly-ok valóban nagyon gonoszak tudnak lenni, főleg, ha az ellenfélnek nincs igazán gyors egysége, mert így tiéd a kezdeményezés(és ha még Tactics-ed is van mellé, az külön pont :) ), ami a játék elején még egész valószínű.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 04 hétf., 9:11 

Dreegar írta:
BHappy:
Idézet:
Másfelől szerinted miért van az, hogy a neten játszók közül csak a töredék tápol varázslót?

Azért ne becsüld le azt a töredéket :twisted: ! A varázsló hősök kemények mint az acél, de persze nem az előbb leírt spellek miatt, mert azokat (a tiltottakat senki) a harcosok használják, amihez nem kell sok spell power. Expert slow, haste vagy egy sima bersek minden valamire való harcos repertoárjába beletartozik. A varázsló hősök előnyei a sebző varázslatok, chain implo meteor, és mindenek előtt az elementál summon. A vari előnye hogy sereg nélkül is atmegy a pályán szedve az xp-t , skilleket meg csinálva a questeket, míg a csicskák hozzák a sereggel a messze lévő artikat, amivel akár egy hetet is spórolhatsz. Hozzáteszem persze hogy a vari herok sebességét leginkább egy mozgássérült csigáéhoz tudnám hasonlítani, míg a harcosok jóval gyorsabbak, így ezt az előnyt behozzák, + ők meg att/def miatt mennek végig simán a pályán kisebb csapattal. Ettől függetlenül az elementallal + resurrectel 7 nyomorult gremlinnel kipakolsz egy utópiát akár a 2. héten és ez nem kis előny. Szerintem egyenlőek az esélyek, én szívem szerint mégis a varázslókban bízom (talán azért mert szarul vezetem a csatát :D ) SZal ne becsüld alá a varikat mert ha velem futsz össze a BB-n vagy a neten vicces dolgokat láthasz!
Üdv : Dreegar

Varázslókat akkor érdemes elsősorban tápolni, ha vannak a pályán fix elhelyezett varázslatok. Pl. resurrect, erős sebző varázslatok stb. De pont a fortress az, ahol nem igazán érdemes witch-et választani. Nem azért, mert nincs köztük jó, hanem mert a lvl3-as guild nem rejt túl sok jót. És ha a maradék várad sem rejt sokmindent, akkor aztán vége is a történetnek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 04 hétf., 20:16 

Dreegar írta:
A heroesban minden vár fantasztikus, de a fortressel egyszerűen minden pályán lehet játszani. Rövid mapon Tazar akár az 1. de legkésőbb a második héten átmegy bármilyen elválasztó lényen(pl pack red) és már be is veszi az ellen várát, ráadásul jól fejlődik, kap resistet és tacticot is, a lényei sebezhetetlenek. A dragon fly is igen sokáig húzza, a 22 hp nem olyan kevés, főleg hogy az a unit arra való hogy az ellen 2 legerősebb lényét legyengítse weaknessel. Lizzard... hát az tényleg szemét, de a Fortress amúgy is közelharci vár, nem kell íjászkodni. Hydra, Gorgon Basilisk bírja a gyűrődést, Tazarnál szinte sebezhetelen. Nagyobb pályán ha van másik vár (főleg ha 2) akkor simán be lehet rakni Witcht, Styg és Andra felsőbbredű herok (Andra főleg :D ) bármelyik mage val felveszik a versenyt. Röviden a fortress egy kitűnő vár, szerintem az egyik legviccesebb...

Igen, ezért is írtam ezt....

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 06 szer., 19:06 

Szerintem is jó vár a Fortress.Mindegyik egysége jó,szerintem nincs kivétel.
Ki az abszolút gyenge ember :?:
:?: :?: :?:
Aki megemeli a hangját,és beszarik :lol: :lol: :lol: .

Üdv.:kisdacide

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 261 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]