Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 329 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 17  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 03 vas., 16:54 

A karavánről mit gondoltok.jó vagy rossz hogy beletették? Nagyon sokan örülnek neki és ugyanennyine nem...én nem tudom eldönteni :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 03 vas., 17:16 

csubi írta:
A karavánről mit gondoltok.jó vagy rossz hogy beletették? Nagyon sokan örülnek neki és ugyanennyine nem...én nem tudom eldönteni :?

A karaván volt az egyik dolog, amit jó ötletnek tarottam a H4-ben, szerintem jó lesz, ha belerakják.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 03 vas., 18:38 

Balee írta:
csubi írta:

A karaván volt az egyik dolog, amit jó ötletnek tarottam a H4-ben, szerintem jó lesz, ha belerakják.

Egyetértek, szerintem is jó dolog. (Bár halkan jegyzem meg, hogy ugyebár ez sem ubis ötlet... :oops: ) Eddig csak a fedett rész tetszik, az szerintem jó ötlet. :)

Ja, és nekem viszonylag tetszik az 5, de sajnos leginkább csak azok, amik az előző részekben is benne voltak. De ettől még nem lett annyira rossz. Viszont ez már off. :D Így maradjunk a kiegészítőnél. A sztorira kiváncsi vagyok... :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 03 vas., 18:55 

csubi írta:
...A következő faj is új lesz remélem,nagyon sokan szavaztak a fórumokon egy naga várra,nekem tettszene az ötlet. :D

Jah, az meg Warcraft 3 nyúlás lenne. :D Amúgy én úgy látom a helyzetet, hogy:kellett egy új faj illetve a havas terep.Ezt a kettőt úgy ahogy egybeolvasztották aminek az eredménye egy fantáziálatlan vár lett.Nem értem, hogy hogyan nem lehetett kicsit jobban megerőlteniük magukat.Mert ez, így, ebben a formában szürke.Jó, a rúnamágia nem rossz de szerintem azt meg a kivitelezéssel fogják elcs*szni.Ne legyen igazam...

Disciples 3:ki tudja überel-e majd?3 faj az édeskevés... :roll: Bár ott az elf lányok sokkal szebbek, ez tény. :D Szerintem ha nem változtatnak meg valamit radikálisan akkor már a hangulat(és a grafika :P )elviszi a hátán a produkciót.De legalább a konkurencia miatt megerőltetik majd magukat a Nivalos arcok, remélem legalábbis. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 03 vas., 20:37 

Készül a Heroes 5 második kiegészítője!

Új játszható faj: Orkok

1. Orc Swordsman - Orc Master Swordsman
2. Orc Archer - Orc Master Archer
3. Orc Shaman - Orc Master Shaman
4. Orc Pikeman - Orc Master Pikeman
5. Orc Marksman - Orc Master Marksman
6. Orc Orc - Master Master
7. Man Eater Flower - Giant Man Eater Flower

A lények változatossága minden eddigi várét felűl fog múlni, hiszen minden ork más fegyverrel támad, és még ott vannak az emberevő virágok is! Amik értelemszerűen már a tolkieni ősidők óta az orkok társai.

A címe a vár után Epic Vegetables and Other Green Epic Things lenne.

Újításként, hogy a régi rajongókat is megörvendeztessék, akik szerint nem lényeg a grafika, az orkokat zöld kockák, a növényeket nagy zöld kockák fogják ábrázolni.

Bekerül pár új semleges lény is, amik a Haven Vegetables gyűjtőnéven fognak futni, hasonló lesz a Haven Renegades-hez, csak itt mindenkinek zöldrefestett páncélja lesz, és sárgarépa fog kiállni a füleiből.

A játékmenet gyorsítása érdekében a körökre osztott csatákat is lerövidítik, abból fognak állni, hogy mindenki nekirohan a másiknak, és akinek több embere marad állva, az nyer.

És persze minden ötletes részt kijavítanak.

Mindez rendkívül epikus formában.

Bár lehet, hogy nem fog minden fiatal rajongónak tetszeni, valószínű, hogy minden 61 éves, és afeletti ember imádni fogja, ők már elég érettek ahhoz, hogy értékeljék a kreativítást. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 03 vas., 20:59 

:lol: :lol: :lol:
Kreatív vagy Balee!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 03 vas., 21:22 

Balee, ekkora hatással voltak rád a "101 szabályok"? :lol: :lol: :lol:
Nomeg az Epic Vegetables is? - pedig az még friss. :D Akkor többet nem hozom szóba őket! :lol:

A törpök mellett jól mutatna egy ork vár is (akár a fenti ábra szerint is, a lényeg, hogy epikus legyen, ugye, Balee? :wink: ), és így már totális "elsablonosítás" lenne. Jópofa, nem? :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 04 hétf., 10:57 

:lol: :lol: :lol:
Ez nagyon jó volt. :lol: Be kéne tenni az ubis fórumra is. :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 04 hétf., 16:30 

Poetice írta:
A korábbi részekben többé-kevésbbé, de sikerült jól összehozni a lényeket, de az új részben inkább csak azok, amik a régiekre hasonlít: Haven, Inferno, Academy, Necropolis, nekem még a Sylvan elfogadható, de már 2 "sablon" vár van, a Dungeon és most már a törpös... És itt látszik, hogy az ubisok újításai nem ötletesek. (És ahogy olvasgattam az ubis fórumot, elég soknak tetszik. :? Fogadni mernék, hogy a 80%-uk nem játszott a korábbi részekkel.) :(

Szerintem a Dungeon abszolút nem sablon vár, nem is értem miért gondolod, ettől függetlenül a törpös vár valóban nem túl változatos, és kiváncsian várom, hogy milyen lesz az a rúnamágia, mert elsőre elég idétlenül hangzik.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 04 hétf., 17:00 

Warlock, azért gondolom úgy, hogy a Dungeon is klisés (mindezek mellett továbbra is marad a kedvenc váram, mint ahogy az összes részben is), mert egy-két éve aktívan dúl a sötételfes elferdülés a fantasy-bken, és eddig a Heroes mentes volt az ilyesmiktől. Mostmár nem.(ez szigorúan szubjektív)

A törpök mellé szerintem be lehetett volna venni valami prémes hegyi lényt is, hiába törpék vára(ha már sárkány is van a bandában..). Talán az kicsit színesítené az elsőre döbbenetesen lapos összképet.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BHappy 2006 szept. 04 hétf., 22:33-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 04 hétf., 20:26 

ha már sárkány, akár balrog is lehetett volna :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 04 hétf., 20:40 

credo írta:
ha már sárkány, akár balrog is lehetett volna :)

Pontosan ezt akartam mondani. :lol: Ennél a lávasárkánynál már csak az lett volna gázabb... :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 04 hétf., 20:52 
Heroes Team

Sziasztok!

Énnekem Balee Orkvára tetszik a legjobban az eddig megjelent és meg nem jelent fajok közül! :) :) :)
Főleg az Ork Ork! Abból egy jó kis sereg! :) :) :)

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 04 hétf., 21:53 

warlock írta:
Szerintem a Dungeon abszolút nem sablon vár, nem is értem miért gondolod, ettől függetlenül a törpös vár valóban nem túl változatos, és kiváncsian várom, hogy milyen lesz az a rúnamágia, mert elsőre elég idétlenül hangzik.

Az igaz, hogy a törpöshöz képest rendkívül változatos (:P), de a hétből négy sötételf. ;) És ez a szolga dolog sem tetszik, csak azért, hogy be lehessen őket tenni... :roll: "Free the minotaurs, hydras and dragons" :) (Bár a sárkány még egész jó. :) )
És hogy ne legyen tejesen off, azt olvastam, hogy a "új" Haven egyben egy "új" upgrade lehetőség, vagy valami ilyesmi. :o

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 04 hétf., 23:37 

Szerintem a Dungeonnal nincs semmi baj,nekem talán az egyik leghangulatosabb vár,bár az orc vár viszi a pálmát (most képzeldd el ahogy viszi a vár a pálmát,uhh de szaaaar ,na ezt a mondást ki találta ki)
Szóval nálam a Disciples 3 tutira nem fogja megelőzni a Heroest mert azért elég különböző a két játék harcrendszere,és nekem a Heroesos sokkal jobban tettszik minthogy csak képekre kattintok és csorog a nyálam az effektekre 1 óra után a 70-ik alkalommal.Szeretem azt is de nálam a Heroes a nyerő...magasan!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 05 kedd, 7:44 

csubi írta:
...és nekem a Heroesos sokkal jobban tettszik minthogy csak képekre kattintok és csorog a nyálam az effektekre 1 óra után a 70-ik alkalommal.Szeretem azt is de nálam a Heroes a nyerő...magasan!

Van ilyen a Disciplesben? :roll: Amúgy meg hangulatban szerintem felül fogja múlni a H5-öt.Bár más, de sokkal keményebb(értsd:sötétebb, morózusabb) lesz.Elvileg...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 05 kedd, 10:30 

Sziasztok,

most akkor lesz egy új "blood-haven" vár vagy a "régi" haven várat alakítják át ilyenné? Mert ez nem mindegy. Remélem az utóbbi.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 05 kedd, 14:01 

Elvileg az új Haven csak a kampányban lesz...azt nem tudom hogy lehet--e majd vele játszani is .Amúgy a Havennel nincs semmi baj szerintem...mondjuk utálok velük lenni meg a zenéjük se No.1 de azért jó.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: ??????
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 05 kedd, 16:17 

Most igaz az a második kiegészítő vagy csak szórakozott velünk a hapek ??? :? :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 05 kedd, 19:13 

Na itt kezdődik a probléma - hogy egy ennyire nyilvánvalóan ócska várkoncepció(és itt most nem téged minősítelek, Balee, isten ments, sőt... :lol: :lol: azok a répák... :lol: :lol: ) is félrevezető lehet.

A lényeg: nem, ez nem komoly.
"De a rémálom valósággá válhat... [hatászünet] Hamarosan a boltokban!"

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 329 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 17  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]