Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1577 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 79  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 21 hétf., 14:00 

Thx! :lol:

Arra gondoltam, hogy úgy kéne csinálni, mint az RPG.hu-n. Tulképpen ez lenne a játék, hogy mindenki, aki hozzáír a történethez, egyúttal mozgatja a karakterét is. Pl. jön mondjuk Silver, és kitalálja, hogy ő egy törpét fog alakítani, aki szerzett egy Hajóidézés tekercset. Leírja, hogy miként néz ki, hogyan nyomul be a kocsmába, esetleg hogyan pofoz fel valakit, és mit beszél az én minotauruszommal. Azután lehet valaki az egyenlőre NPC sharpshooterrel, meg nyomulhatnak befelé a többi kalandozók. Összeülnek, megdumálják, hogy mi legyen a következő lépés, mindezt hozzászólásokban megírt egyéni párbeszédekkel, leírásokkal. Egy szabály van: hogy nincsenek szabályok. :) Na jó, egy azért még is akad: egymás karakterét nem illik lemészárolni, és nem árt, ha a csapat elhatározott valamit, akkor ahhoz tartaná magát a többség...

A világ szerintem amolyan Warhammeres lehetne: az emberi faj uralkodik a középső birodalmakban, ahol viszonylag rend van, de minden irányból fenyegeti a békét a háború szele (vagy mi :) ). Északról a warlockok, délről a barbárok, a mocsarakban elvadult boszorkányok kóborolnak házi kedvenceikkel, stb... Majd kialakul menet közben, mindenki szabadon hozzátehet valamit, mint ahogy én is megálmodtam a lepukkant kikötővárost... A játékosok lehetőleg humanoidok legyenek, a többi H3-as lény monsztaként funkcionál. Természetesen egy dzsinn igen ritka, valszeg álcázza magát valamivel. Hasonlóképpen egy pokolfajzat is valamilyen álca-külsőt ölt, és nem túl valószínű, hogy az élőhalottak szabadon kolbászolhatnának az utakon...

No hát akkor, kalandra fel, cimborák!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 21 hétf., 14:25 

Akkor te inkább amolyan "közös regény írásra" gondoltál, amiben nem is igazán van mesélő, mert mindenki az?
Még egy szabály: SENKI SE MOZGASSA A MÁSIK KARAKTERÉT! Mert lehet, hogy a kari gazdája tényleg úgy reagálna, mint ahogy azt a másik leírja. Pl azt írja, hogy "a másik meglepve tapasztalja" holott korántsem biztos, hogy meglepődik. Ehelyett helyesebb a "a másikat talán meglepte hogy..." Szóval feltételes mód, ha az más karaktert is érint.

A világról:

Térkép kicsiben:
Kép
...és nagyban:
http://heroes.net.ru/images/worldmap-erathia.jpg

Jó kis térkép, bár nem teljesen a HoMM3-hoz készült, hanem a M&M 7. részéhez.
Országok:
Tatalia: (fortress) Gyíklények, mocsárvidék
Krewlod: (stronghold) Az a sárga rész Tatalia és Bracada között. Barbárok, orkok, sziklásvidék.
Bracada: (tower) Magiokrácia, varázslók, gólemek, jinnek, stb. Déli fekvése miatt tajga éghajlatú (kb mint a skandináv félsziget).
Erathia: (castle) Lovagok és ájtatos papok. Kontinentális éghajlat.
Harmondale + Barrow downs Szvsz ezek is Erathiához tartozó tartományok (a h3 hadjáratai alapján biztosan).
Eeofol: (inferno) vulkanikus vidék, olyan lakhatatlan, hogy szinte csak a démonok élnek meg itt... de ők elég jól. (az a rész, amin a démon csücsül, vékony tengerparti szakasz)
Deyja: (necropolis) élőholtak ezerrel.
Av'Lee: (rampart) az elfek szent erdei.
Nighon: (dungeon) önkényurak, boszorkánymesterek és olyan szörnyszülöttek lakják, mint a félelmetes minotaur ( :P )

A conflux-hoz nem tartozik külön ország, azok gombamód jelentek meg a Penge Háborúja (Armagedon's Blade) alatt Antagarich (aszem ez a kontinens neve) szerte. Eeofol eleste után viszont szinte teljesen eltűntek.

Kép

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sogroon 2005 nov. 22 kedd, 11:22-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 21 hétf., 14:35 

Alakul a dolog, alakul... :lol: Kicsit átírtam a minó életrajzát, hogy stimmeljenek a helyek.

Rendben, akkor a kaland Erathia ÉNY-i félszigetéről indul (ha a "Tatalia" felirat második "a" betűjétől É-ra húzunk egy egyenes vonalat, akkor pont eléri a félsziget csücskét).

Már alig várom, hogy megtudjam vére, ki a franc is lép be az ajtón... :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 21 hétf., 18:37 

Nekem tetszik ez az ötlet, én benne lennék...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Balee 2005 nov. 22 kedd, 17:18-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 21 hétf., 20:36 

Balee:
Nosza! Találj ki egy karaktert és ugorj neki!
Én a magam részéről még várok a kari választással, mert végülis aszem
én leszek a mesélő, így fenntartom azt a "luxust", hogy a csapathoz
igazított karit hozzak.

MÁGIA:

Fontos apróság, hogy szerintem az eredeti H3 mágia rendszere elléggé
képtelenség egy szerepjátékban.
ezért jó lenne, ha inkább egy a M* / DnD világokbanbevált
rendszerféleséget használnánk (itt a rendszer alatt a metamágikus
törvényeket értem, s nem azt, hogy mi hány manapont és mennyit
sebez).
Alapvetően 2 részre osztható a mágia: szakrális és profán mágiára.
Szakrális mágia: a varázshasználó alapvetően nem a saját
rejeéből hozza létre varázslatait, hanem egy nagyobb hatalmú lényhez
fohászkodik a siker érdekében. Ezt az utat járják a papok( egy isten
szolgálatában), a druidák (a természet őreiként) és a sámánok (a
szellemhitben). Ők nem tanulnak varázslatokat, hanem patrónusuk
hatalma szabja meg, hogy miféle "csodatételre" képesek. Sikerüket
pedig annak jóindulata (és az iránta tanusított engedelmesség, tisztelet)
szabja meg.
Profán mágia: eme varásztudók a környezetükből gyűjtenek
manát az elméjükbe, amit aztán az általuk ismert módszerek szerint
alakítva varázslattá gyúrnak. Sikerüket a tudásuk, csillag együttállások,
mágikus védművek, más varázslatok és még sokféle egyébb hatás
befolyásolhatja, de alapvetően tetszésük szerint jönnek létre
varázslataik. Ide tartoznak a varázslók, boszorkánymesterek,
nekromanták, (lelküket eladó) démonolúgusok és még sok más mágikus
hagyomány követői.

Jellemző még, hogy a különböző varázshasználó kasztok mágiaformái is
különböznek, noha vannak átfedések.
Sóval egy pap ne használjon már death ripple-t, élőholt idézést, s
nekromanta se gyógyítást, áldást vagy imádságot (prayer).

Az emlegetett varázslatok:

Heal: a minotaur eme varázslatát úgy tudom elképzelni (mivel kétlem,
hogy pap lenne a boci :) ), hogy valójában nem egy szakrális varázslat,
hanem egy kifinomult nekromancia. Profán mágiával nem lehet életerőt
teremteni, csak elszívni. ezzel a varázslattal is így van. Amikor
használják, a környezetéből szív el életerőt. A felhasznált mennyiségtől
függően érezteti hatását. kisebb sebek gyógyításakor csak a virágok
száradnak el lassan, kicsit nagyobbaknál már fejfásra, kimerültségre
panaszkodnak a közelben tartózkodók, míg igen nagy mennyiségnél a
használó környezete hirtelen megöregszik, esetleg el is sorvad.
(Na persze nem akarom rád erőltetni Beorn, csak akkor legyen így, ha tetszik neked is.)

Summon boat: a bracadai mágusok találmánya. A közhiedelemmel
ellentétben "teremt" hajót, csak egy mágikus rúnával előre megjelöltet
teleportál oda. Sajnos a hajón tartózkodó személyzetre a hatás nem
terjeszthető ki, ezért a rúnát ellátták egy érzékelő mechanizmussal is,
ami jelzi, ha érteémes lények vannak a hajón, és ellenáll a hívásnak.
(Sajnos az érzékelő nem tud különbséget tenni az egyedek faji vagy
etnikai hovatartozását illetően.)

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 22 kedd, 0:37 
Heroes Team

Üvd mindenkinek
Beorn gratula! Nekem tetszik amit így röviden :D összedobtál. Még érdkelne is a dolog, csak nagyon nem értek az ilyen szerepjátékokhoz (vagy mi is akar ez lenni pontosan), ezért egyenkőre inkább csak figyelek, hogy mi hogy történik, megpróbálom kitanulni a szabályokat (mert van egy jópár olyan dolog ami nem igazán tiszta még). Mondjuk először azt hittem, hogy ez egy kötetlenebb valami (mint egy mese, legenda, mítosz), de már látom hogy annyira azért mégsem (a varázslatok szabályaira gondolok)

Ja, és égek a kíváncsiságtól, hogy vajon ki is lépet be az ajtón a kocsmába?!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 22 kedd, 11:14 

jitay:
a metamágikus magyarázat csak az én... heppem. Nem kell túl komolyan venni. Mindössze arra akartam felhívni a figyelmet, hogy röhejes lenne, ha egy az élet szentségét hirdető pap élőholtakat idézne, egy nekromata leállna jóságos mágiákat alkalmazni, egy druida technomágiázna, meg ilyenek.
Szóval a varázslat szférákat ne a heroes3 4-őselemes felosztása szerint képzelnénk el, hanem minimum a H4 élet-rend-halál-káosz-természet ötöse alapján (bár néhol az is debil egy kicsit).

A továbbjátszásról: Én írnék, de eddig csak egy játékos van (bár lassan lehet, hogy így is elkezdem).

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 22 kedd, 19:26 

Nos, az én karakterem alapvetően egy "másik világból" származik - szívesen megosztom bárkivel saját szerzeményem prológusát[tömény 7 oldal :) ], - sok mindent meg lehet tudni belőle, de mégsem leplezi le teljesen a fickó egyéniségét. Az a jó, hogy simán át lehet ültetni ide, mert ugye a harcos univerzális kaszt... :wink:

A férfi - földig érő csuha-szerű ruhában és köpenyben-mindkettő a színét váltogatta(feketéről sötétzöldre, zöldről mélykékre, aztán vissza zöldre, majd ismát feketére...), ahogy mozdult -, belépett a viharvert tavernába. Nem sok mindent látott a félhomályban, de ez nem is zavarta igazán - legalább rá se figyelnek sokan.
Így jó.
Leült az ajtó melletti asztalhoz - furcsamód senki nem ült ott, pedig sokan voltak a kocsmában -, és mustrálni kezdte a sokadalmat; nem sok érdekeset látott, de mikor már abbahagyta volna a csőcselék és a kiégett kalandozók tömegét vizsgálni, szeme megakadt egy széles vállú, sötét alakon, világos taréjjal a két szarva - szarvak? - között. Valakihez beszélt, de nem lehetett látni gigászi termete miatt. Derick nem volt járatlan a világban - Erathia szerte keresték különböző fejvadászklánok, sőt más birodalmakban is -, így sejtette, hogy a világban jelenleg uralkodó fejetlenség miatt van itt ez az alak. Egy minotaurusz.
- Nem gondoltam volna, hogy ennyire nagy lenne a baj - gondolta a férfi, majd felállt, és a söntéspult felé indult. Ameddig odaért, volt ideje megvizsgálni a két alakot - főleg a melákot figyelte -, és sejtése bebizonyosodott; tényleg egy bestiális gyilkológép ül a tűz előtt és beszélget egy másik alakkal, aki az íját fényezi szakadatlanul és közben a minotauruszra figyel. Körülöttük csak kevesen ülnek, Derick számára nem volt kérdéses, miért. Furcsa ez a nagy távolságtartás. Miért nem ül senki a közelükben? Bizonyára félnek. De miért vannak olyan kevesen az ajtónál is?...
- Miben segíthetek? - dörrent a kocsmáros hangja.
- Egy kupa bort kérek - szólt a férfi, majd hozzátette - Nem a vizezettből. - A kocsmáros módosította irányát és átkozta az idegent.
D'Rok pár pillanattal később ismét asztalánál ült és békésen kortyolgatta borát, amibe előzőleg néhány szárított levélkét dobott, miután összemorzsolta őket. Tekintete a tűz közelében ülők és az ajtó között ingázott. Figyelt és várt. Valaminek történnie kell még ezen az estén.
Érezte.

Ki lép még be az ajtón?

edit: Tényleg, Beorn, nem szeretnél könyvet kiadni? Nem rosszak a magyar szerzők a fantasy irodalomban. Tetszett amit írtál! JÓ :!:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 22 kedd, 19:54 

BHappy:
KM-ként engem mindenképp érdekelne az a leírás. ;)

...csak azt nem tudom még, hogy mivel legyek :oops:
Még mindig várok a mese megkezdésével, aszem...

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 22 kedd, 20:32 

Rendben, csak adj egy e-mail címet, mert - bár nem ismerem a fórum korlátait, de - szerintem nem fér bele egy privát üzenetbe, darabolva meg nem az igazi.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 23 szer., 11:12 

Off: A Mino varázslata csupán sima Cure, szerintem inkább druida féle varázslat lehet, nem papi, nekromanta semmiképpen, brrrrr.... Szegényt jól átcseszték a Hajóidézéssel, úgy látom... :lol:

Kép
Dakk szeme egy ideig elidőzött a bejáraton belépő, furcsa, színváltós köpenyű férfin. - Sajnos nem ő az, talán hiába várok - sóhajtott magában - de érdekes alak lehet. Látszik, hogy nem az agyatlan csavargók közül való. Vajon ki lehet?

Az alkohol azonban már elkezdett dolgozni benne: három liter orksör azért három liter orksör. Pár percen belül már el is feledkezett a furcsaszín köpenyesről, és élénken figyelt zöldcsuklyás társára, aki éppen, erősen gesztikulálva magyarázott valamit. Látszólag fesztelenül a Mesterlövész elbeszélésére koncentrált, de az igazán éles szeműek észrevehették volna a várakozás feszültségét rajta. Széles orrlyukai kitágultak, izmos csülkeit ugrásra készen maga alá húzta, és egy hanyag hátvakarás címén megigazította a hátára szíjazott irdatlan csatabárdot. Ösztönei veszélyre figyelmeztették, egyenlőre még nem tudta milyen irányból, vagy miféle veszélyre számíthat, de nem véletlen lett az aréna ünnepelt hőse: sosem engedte, hogy elnyomja magában a túlélőt.
- Miért nem hagynak már békén? - sóhajtott magában bánatosan.

...

No, valami, ilyesmi lenne ez az online szerepjáték :) Jöhetnétek még páran segíteni, mielőtt kitör a kocsmai verekedés, vagy berúgják az ajtót a pribékek, vagy bármi más, amit csak a gonosz Lángisten ki tud találni :lol: :lol:
BHappy írta:
Erathia szerte keresték különböző fejvadászklánok, sőt más birodalmakban is...

Úgy látom, nem fogunk unatkozni... :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 23 szer., 14:39 

Beorn: A gonosz-t kikérem magamnak. ;)

Nyílik az ajtó és két pikás városőr lép be. Az egyik az üzenőfalhoz lép és egy papírlapot függeszt ki, míg társa megfogja lándzsáját. Alig egy perc alatt végez, s már távoznak is.
Dakknak persze nem kell odamennie és elolvasnia - mégha szeme közel sem olyan éles, mint a mellette ülő férfié - hogy tudja mi van ráírva. A városkában már több ilyet látott, ő is ezért van itt.

A cetli:
Idézet:
Bátor, válalkozó szellemű "kalandozókat" keresünk, akik nem riadnak vissza a veszélytől.
Feladat: elhajózni a Gleccser-vidékre egy felfedező expedíció céljából.
Találkozó helye: A Fehér bárka kocsmában.
Ideje: szerda délután.
Díjazás: fejenként 500 arany vagy közös megállapodás alapján hasonló értékű egyébb jutalom.

Lord Raphael Brutuss

Lord Raphael... a helyi nemes. Valami lovag, aki nem rég örökölte meg unokabátyjától a várost. Nem túl jó a híre: törtető és becságyó alak, aki szeret hencegni a háborúban elért sikereivel (hogy abból mennyi igaz, azt sokan találgatják, de nyíltan senki sem meri cáfolni).

A Gleccser-vidék az a bazi nagy jég sziget Tataliától délre, aminek elvileg semmi keresnivalója nem lenne ott, mert ez kb az egyenlítő környéke.
Egyelőre ennyi, de most már lesz több is...

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 23 szer., 14:48 

Kép
Dakk hangja indulatosan felcsattan, a környéken ülők összerezzennek a mordulásra:
- De láthatod, hogy nem jön az a lányboszorkány! Pedig megesküdött mindenre, amire csak tudott, hogy itt lesz! Nem érted, Íjász?! Muszáj felszállnom egy kib*szott hajóra! A tengert akarom látni! -
Társa az indulatos kitörésre leereszti kezét, és abbahagyja a minotaurusz eddigi győzködését. Lemondóan sóhajt.

- Igen is! És ha nincs más, elmegyek ezzel a Lord Raffaellel, vagy kivel! - mordul még egyet a bikafejű, majd csendesebben folytatja - a tengert, a tengert akarom látni! Érezni akarom a tengert minden irányból! Ha szétnézek, mindenfelé csak vizet akarok látni! Értsd már meg, te erdei vadszomorító! A tengert akarom...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 23 szer., 14:50 

Billy gyorsan szedte apró lábait a város utcáin.
Természetesen megint üldözte pár elvetemült paraszt. Nem értette miért, hiszen nem csinált semmit, de azért jó móka volt.
Amikor már kezde unni a bujócskát úgy döntött, hogy hogy lerázza üldözőit, ezért egy kocsma éppen becsukódó ajtajának résén olajozott mozdulattal ugrott be, kikerülve az éppen kilépő 2 poroszlót. Egy szemvillanással később, az ajtó már be is csukódott, elrejtve őt az üldözők szemei elől.
Végignézte a söntést. Innen térdmagasságból egészen más most a látvány.
Sajnos minden ülőhely foglalt volt. Bizony ez rossz hír volt számára, mivel így sokkal fárasztóbb volt kerülgetni a bizonytalan lábakat.
A következő pillanatban azonban észrevette a remek lehetőséget. Egy kissé boltadozó lábú ember haladt el egy nagyobb táraság mellett, és re sem vette a leheletfinoman kersztbelépő kis lábat, és nem érezhette az enyhe lökést a vállán, már csak látta, hogy a söre egy nagyhangú kekec nyakában köt ki.
"Remek"-gondolta magában-"ebből bunyó lesz! És ha bunyó lesz, akkor lesz hely a söntésnél."
Briliáns logikája most sem csalta meg. Néhány pillanat múlva a söntéspult egyik megüresedő székéből nézte a kialakuló verekedést. Rágyujtott az igazi Hobbit dohányára, és egy korsó sör mellett elégedetten fogadott magával a győztesre.
Így legalább biztos nyert a fogadáson.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 23 szer., 15:11 

warlock:
Akkor egy halfling-gal vagy ugye (hobbit dohány)? Vagy nevezzük inkább surranónak? :lol:

Rövidesen megérkezik a környék "rendfenntartó egysége", egy csapat füstösképű banda. Vannak vagy egy tucatnyian.
A vezetőjük, egy nagydarab (és kissé elhízott) aranyfogú fickó körbenéz, hogy hova is ülhetnének le, s hát talál is helyet gyorsan.
A minotaur asztalához lépnek és így szól:
-Bocikám! A széna az istálóban van! - hangos csúfondár röhögés követi "roppant elmés" megjegyzését a többi bandita részéről, bár a kocsma többi tagja inkább meghúzza magát és csendben figyel.
Majd Ghregg, az ogár kocsmáros mély, dörcögő hangja hallatszik:
-Jobb lenne, ha ezt nem itt csinálnátok, Nikró! - hangja azonban nem követelőző, inkább kér. Valamiért tart tőlük.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 23 szer., 15:24 

Kép
Dakk fáradtan felnézett a kötekedő bandavezérre, keze megremeg, kicsúszik belőle a kupa, tökéletesen alakítja a félig elázott, már nem egészen magánál lévő minotauruszt. Egyedül talán a vele szemben ülő Mesterlövész veszi észre a bikafejű ugrásra kész, feszült pozicióját az elnagyolt, tettetett mozdulatok között.
- Uhragg vaal, muurgh zuu duus - mondja egész halkan Dakk. Sajnos senki sincs épp az ivóban aki megérthette volna a távoli földjének nyelvén kiejtett mondatot: "Még egy lapot kérek, de lehetőleg nem kört".
:)

No, most nincs épp kéznél az orgyilkos-fejvadász-színváltóköpönyegesünk! :lol:

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Beorn the Shapeshifter 2005 nov. 23 szer., 15:44-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 23 szer., 15:26 

Igen! Legyen surranó

A füstösképü csapat talán észre sem vette a közelükbe somfordáló surranót. Billy-t feldühítette az, ha más lényekkel ilyen hangon beszélnek az emberek.
Felmérte a menekülési utakat, majd egy óvetlan pillanatban megoldotta a csapat vezérének a gatyamadzagját. A bőrnadrág pedig egy halk sussanással engedelmeskedett a gravitációnak...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 23 szer., 16:14 

Nikro emberei nem merik kinevetni a "főnököt", bár az egyik halkan felkuncog, de nyomban abba is hagyja, mert a bandavezér egyik bizalmas embere gyomron könyököli.
Nikro dühösen :evil: húzza fel a nadrágszárát. A legszebb a dologban, hogy nem sejtenek semmit. Észre sem vették a kis surranót a félhomályban, annyira a minó ugrására várnak.
Aztán folytatja, amit megkezdett:
-Bocikám! Fejtek-e már meg máma? - vágja oda, gondolvá jobb poén, mint a lecsúszott gyata.

Ghregg lép az asztalhoz ülőkhöz:
-Ha jót akartok, inkább kimentek. - jegyzi meg zárazon, minden fenyegetés nélkül. Talán még sajnálkozik is egy kicsit... már ha egy ogár tud olyat.
-Kuss legyen öreg! - Veti oda az egyik martalóc. - Had szórakozzunk egy kicsit!
-Inkább hozzá nekünk sört! - folytatja egy másik.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 23 szer., 16:23 

Kép
- Hagyd csak, Ghregg - áll fell Dakk - és teljes, két és fél méteres magasságában kihúzza magát a bandavezér előtt. Narancsszín, felállított sörénye épp a fogadó födémének gerendáját érinti. Megropogtatja roppant izmait, fekete nyelvével megnyalja hegyes fogait, melyeket szemlátomást nem fűevésre teremtett a minotauruszok szájába Gork. Majd a vezér fölé hajolva, a legválasztékosabb erathiai nyelvjárásban szól hozzá:
- Bocsásson meg, jó uram, de azt hiszem, valamit félre értettem az előbb. Mintha sértegetett volna valaki az imént, de bizonyára csak rosszul hallottam, tudja, nem beszélem még az Önök bonyolult nyelvét túl tökéletesen... - szájából az orksör dögletes bűze árad hullámokban eközben a bandavezér felé.
- Mintha meg akart volna hívne engem, és a barátomat egy újabb kupa ork sörre, ugye, jó uram? - kérdezte Dakk, és befelé kacagott, kacagott csak egyre...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 23 szer., 16:32 

Billy csodálkozva figyelte a fejleményeket
-"Ez a mino nem csak erős, de okos is! Veszélyes."
Csak azt sajnálta, hogy ha mino agyonveri ezeket a nyápicokat, menekülhet az igazságszolgáltatás elől.
-"De hát mit tehet itt egy surranó!"
Közben felmérte, hogy ha menekülni kell, melyik aztalt kell feldönteni, és felidézte a szűk sikátorok útvesztőjét, hol lehet a leggyorsabban eltünni, még egy ilyen nagy testnek is.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1577 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 79  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]