Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 135 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 nov. 03 csüt., 23:02 
Heroes Team

Magix, Teklberry és persze Krityó nagyon jól látja. Mostantól minden hibajelzéssel csak akkor foglalkozunk, ha az író megemlékezik arról, hogy milyen verzióval rendelkezik. Kérem ehhez tartsátok magatokat.

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 nov. 04 pén., 10:54 

Bárhogy próbálkozok 2 archivementet nem tudok megcsinálni, mégpedig az Érvénytelenítést és a Bűnbánatot.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 nov. 04 pén., 12:31 

Sziasztok!

A Heroes világában régiként, itt köztetek azonban újként. Rögtön jelezve, hogy nem sajnáltam a pénztárcámat, hogy eredetiben élvezhessem a játékot, és a hozzá tartozó supportot.

Krityó legutóbbi hozzászólásával teljesen egyetértek. Meg azzal is, hogy lehetnek olyan társaink, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy megvegyék eredetiben a játékot. Utóbbiakhoz "csak" annyi az észrevételem, hogy amikor tört verziót használnak, akkor az nem véletlenül tört. Értelem szerű, hogy nem lesz tökéletes, és nem lesz hozzá fejlesztői támogatás. Ezt tessék elfogadni, és erre tessék akkor gondolni, mikor a tört verziót telepítik.
Eredeti vs tört esetén utóbbi bizony kompromisszumokkal jár, míg előbbinél jogod van csesztetni a fejlesztőt, hogy javítsák ki a hibákat. Ha ez tiszta a fejekben, akkor elkerülhetjük a sok fölösleges hozzászólást itt a topicban.

Bocs, ha off voltam.

Baráti üdvözlettel: Egy Don, aki Heroes

Szerk.:
Még egy, bár ez már a fejlesztőknek:

Már az Armies of Exigo című munkájuk is nagyon tetszett, hangulatában, grafikájában egyaránt. Akkor azt mondtam, hogy ez a csapat sokra hivatott, s a Heroes 6-al kapcsolatban is úgy érzem, hogy nem kellett csalódnom bennük. Szimpatikus volt az is, hogy a "kis" magyar csapatot bevonták a játék elkészítésébe. Gratulálok, és további sok sikert nekik és a magyar Heroes Team-nek egyaránt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 nov. 04 pén., 19:46 

Nekem annyi javaslatom lenne, hogy a H5-höz adott grafikai patch-hez hasonlóan ehhez is adjanak ki valamit, ami lejjebb viszi a gépigényt. Szívesen kipróbálnám a H6-ot akár 2D monokróm változatban is :) , ha tetszene meg is venném, de ehhez komplett gépcsere kellene (proci+alaplap+memória+videokártya), és idén nincs rá keret.

Konfigom: Sempron 2800+, 1.6 Ghz-ről 2.04 Ghz-re húzva, 1 GB RAM, 128MB ATI kártya.

OFF: Az oldal vagy a fejlesztők és a terjesztő támogatását élvezi (bónusz CD-k versenyeken stb.), vagy a kalózok oldalára áll. Egyszerre a kettő nem megy. Tehát egyetértek azzal, hogy itt csak a legális verziók bajait tálaljuk ki.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 nov. 06 vas., 0:26 

Időstop varázslat alatt lévő kentaurt megközelítve ugyanúgy támad mintha nem lenne rajta a varázs.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 nov. 07 hétf., 11:08 

Másik fórumról:

Közben kiderült ez is egyfajta bug lehet. Van a fény varázslatok között egy olyan,ami felfog egy bizonyos mértékű sebzést(most nem jut eszembe a neve). Amikor ezt rányomtam minden lényemre és a cápaemberrel vagy mivel megütöttem egy másik cápaembert, akkor csontra fagyott a játék, ezzel az apphangb1 hibával. Amikor elhagytam ezt a varázslatot meg simán működött minden.

Celestial Armort mondanak.

Valamint a címekkel van gond, hogy minden szó nagybetűvel kezdődik ami a magyarban nem helyes.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 nov. 10 csüt., 14:43 
Heroes Team

Joeid

"- A Jégcsapás varázslat nem szüntetni meg a Griff lecsapó támadását, hiába varázslom rá ugyanúgy repked...ez egyébként más egységnél is előfordul pl. az Orkok Maulerjére rávarázslom és simán megy tovább , közben meg körülveszi a jég icon_smile.gif

- Néha a lépés rács nem jelenik meg, ha hajón zajlik a csata

**Ooops a hibákhoz akartam , kedves Admin megtenné hogy átmozgatja ?"

Téma törölve, hsz átrakva. - Nimbus

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 nov. 11 pén., 23:09 

Ismét a hős eltűnős hiba most jobban megfigyeltem:

MI elfoglalja a városom megyek a Főhőssel, körváltás ahelyett,hogy visszamenne a városba vagy menekülne elindul a hősöm felé, egy kis akadás és a hősöm volt nincs . A hősöm a kocsmában visszavásárolható.
Két "kicsi" gond is van ezzel : egyrészt a seregem volt nincs, a másik, hogy ha elvesztem a főhősöm nincs vége a játéknak ?:)

Más:
Sucubbus 2 körös fagyasztó varázslatát rányomom egy lényre majd elkezdem ütni-vágni és a varázslat nem jön le róla csak amikor a lény lépése következik. Elég bug szagú ,mert pl. egy vakító varázslat rögtön az első támadásnál lejön ...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 nov. 12 szomb., 13:28 

Üdv,

a birodalmi griff, zuhanótámadása az csak nálam nem sebez semmit se? Akármilyen egységre küldöm rá, mikor ő jönne szépen átrepül a pályán, és nem történik semmi. Semmilyen lényen nem sebez még egy szúnyog csípésnyit se, pedig vannak vagy százan:).

Origi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 nov. 13 vas., 17:35 

joeid írta:
Nekem eredeti verzió van.

Még 1 hiba: a Szentély kampány 2 küldetésében a kezdő vártól dél-keletre az egyik kapu felett van egy Kastélybeli elit toborzó hely, amit hiába foglalok el rajta is a zászlóm,a körülötte lévő összes erőd az enyém ,mégsem engedi átalakítani és azt írja foglaljam el a hozzátartozó erődöt.

Most jobban megnézve a jelölő nyíl viszont nem vált át az én színemre és ahova mutat ott csak egy budi :) (3 fal egy üres tisztáson ,nekem rögtön ez ugrott be) mutat. Hiányzik onnan egy erőd. Esetleg lehet egy befejezetlen betonbunker ,csak nem tudom hogy kerül ide :)

Kép

Akkor rakjuk ide. :) - Nimbus
Előző hozzászólásomhoz tartozik, hogy van egy bónusz küldetés "Foglald el a kastélybéli erődöt" ,de nem lehet elfoglalni mert nincs ott...

Szia joeid!

Az egyik korább hozzászólásomban írtam már pontosan erről a hibáról, nekem is volt ott egy betonbunker, 3 falla, aztán amikor újra indítottam a pályát, akkor a bunker helyén megjelent kis kastély... szóval ez bug, reméljük, hogy a Blackhole-os fiúk vették az adást! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 nov. 13 vas., 17:46 

Na akkor 2 újabb hibaészrevétel tőlem (digitális verzióval játszom):

1,a, Nem tudom, ti észrevetétek-e már, de érdekes, hogy a Griffek gyakorlatilag mindig minden csatában zuhanótámadással támadnak, az egyetlen kivétel ez alól az, ha sikerül az ő lépése előtt megütnöm valami közelharci egységgel.
Kedves Blackhole, ez így nem buli! Legyen egy picit randomabb az, hogy a sima Griff zuhanórepüléssel támad-e vagy közelharcival. :wink: Így nagyon kiszámíthatóak!

1,b, A másik furcsaság a Griffekkel kapcsolatban, hogy a Birodalmi Griffeket meg szinte nem is látom zuhanótámadással támadni. Szóval nézzük megmár pls ezt a kérdéskört is, mert ez így nem okés! :wink:

2, A Lovagokkal kapcsolatban is észrevettem valamit: a Lovag támadása az nem működik. :? Nézzétek csak meg, mi van a leírásában. Minnél messzebbről lovagol az ellenséghez és támadja meg, annál nagyobbat kellene, hogy üssön. Nem? Na most ezt pontosan kifigyeltem, nagyon mindegy, hogy milyen távolságból támadok vele, szegénynek ugyanannyi a támadása 2 lépséről mint 5-ről. Szóval kaki! :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 nov. 13 vas., 23:49 

A lovagtámadáshoz annyit hogy a simánál nem tudom de a fejlesztetnél biztosan müködik. Ne csak a támadás elött kiirtat nézd hanem a végső sebzést is ha tudok mozogni akkor ez mindig több mint a kiirt.

Griffről meg annyit hogy állitólag bugos az imperial griff támadása és nem sebez biztosan ezért nem csinálja a gép se szerintem. Simánál szerintem rendben van ez a baj az hogy nagyon bevannak löve gépnél az elsödleges célpontok igy egy megfelelően összerakot hössel simán lehet ignorálni a griff támadását pl egy rainforcementel

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 nov. 15 kedd, 0:02 

Egy apróság: a saját hőseim névadása nagyon le van korlátozva. Még 3 egyforma karaktert se enged beírni. Kicsit több szabadságot adhattak volna. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 nov. 15 kedd, 23:57 

Az Építész III képesség (+1 épület építésére lehetőség naponta) nekem egyáltalán nem működik.

Sem úgy ha be van rakva a hős a várba, se ha csak bent áll se ha éppen bemegy...

Elnézést ,már javítom is magam, működik ,de én azt hittem. hogy ez olyan képesség amit nem kell külön aktiválni...ha valakinek nem ment volna mondom hogy be kell állni a várba, megnyitni a varázskönyvet , rányomni a képességre és utána lehet +épületet építeni.

Mondjuk szerintem lehetne automatikus is...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Ork kampány
HozzászólásElküldve: 2011 nov. 17 csüt., 21:10 

Sziasztok!

Az ork kampány 4. pályáján vagyok, ahol a főfeladat összegyűjteni 500 kristályt, illetve nem szabad elveszíteni a kezdővárosunkat. Na már most az ellenségnek köze nem volt ehhez a váramhoz, már régen kiírtottam őket ( :twisted: ), semleges lények sincsenek már a pályán, mindemellett lassan 700 kristályt gyűjtöttem össze, még sem történt semmi. Nem írta ki a játék, hogy gratulálunk, teljesítetted a feladatot... Türelmesen nyomogattam a napokat, de most már jó lenne ha történne valami. :D
Esetleg valakinek működött, elrontottam valamit? A játék eredeti!

üdv.:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: Ork kampány
HozzászólásElküldve: 2011 nov. 17 csüt., 22:53 

WhiteTiger írta:
Türelmesen nyomogattam a napokat, de most már jó lenne ha történne valami. :D
Miután összegyűjtötted az 500 kristályt, nem jött a féreg és zabálta fel a váradat? :D Emlékeim szerint akkor jött elő. Ha igen, akkor le kell menned hozzá és meg kell ölnöd (bemész a városodba)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: Ork kampány
HozzászólásElküldve: 2011 nov. 18 pén., 14:36 

V-kony írta:
WhiteTiger írta:
Türelmesen nyomogattam a napokat, de most már jó lenne ha történne valami. :D
Miután összegyűjtötted az 500 kristályt, nem jött a féreg és zabálta fel a váradat? :D Emlékeim szerint akkor jött elő. Ha igen, akkor le kell menned hozzá és meg kell ölnöd (bemész a városodba)

Nekem csak az egyik bányámat zabikálta fel, meg beszélgetnek róla, de még a várammal nem történt semmi sem... :) :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 nov. 19 szomb., 12:54 

Az orc 2 pályán lévő bugba rajtam kivül belefutot valaki? Tear repuval kezdtem a 2 küldit majd jön a video ahol a törzsfönök elé visznek majd kapok egy üzenetet hogy a tear repuválasztása miatt bukok egy blood küldit és nem tudok semmit csiálni innentől kezdve

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 nov. 19 szomb., 21:57 

Eredeti játék.

Hiba: Ha körváltáskor, még mielőtt kiírná középre a "X.Kör" szöveget rá viszem egy jobb oldalra kirakott spellre a kurzort a játék kilép és egy windows üzenet: "A folyamat leáll" dob ki.
Ha körváltások között várok 1-2 másodpercet minden tökéletesen működik.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 nov. 20 vas., 15:19 

Végigtoltam a kampányt a varázsló-oldallal is... Csak nekem tűnik úgy, hogy a harcos-oldal mindegyik frakciónál erősebb? Nemcsak képességek, de a Dinasztia-fegyverek terén is...
A nehézség pedig... Leginkább a három felfejlesztett Dinasztia-fegyvernek köszönhetően (Griff,- Arachne- és Kirin kard), nehéz fokozaton úgy szelem át a pályát, mint kés a vajat. Mint forró kés. Épp az előbb vertem le a sokadik Halálos ellenfelet veszteség nélkül; félre értés ne essék, nem arcoskodni akarok, de a path-el megoldható lenne egy impossible fokozat? Nem a tápok visszavétele :lol: , hanem nagyobb létszámú ellenséges csapatok, stb...

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 135 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]