Psycopathic írta:
HUNLorcs írta:
Fölösleges begőzölni, az hogy nem a Te véleményed van többségben, még nem ad okot rá. Ezeknek az összehasonlításoknak meg minimum a fele marhaság, javaslom hogy ismerd meg a saját kultúránkat.

Pl. magyarázd már el nekem pls. mi az hogy "Reflexíjász - nomád h3-ból csak íjjal"? Ennyi erővel az archer ugyanaz mint a pikeman csak számszeríjjal... Lúdvérc/lüdérc úgyszintén tökmás mint amit leírtál, és még sorolhatnám... csak utána kéne nézni...
És kérlek alássan, igen, ha éppen kócsagtollal volt nálunk ábrázolva akkor úgy ábrázoljuk, hadd lepjelek meg... Nem kéne mindig szégyennel és lenézéssel tekinteni arra ami a sajátunk... köszöntem.

U.i: A wogot meg megintcsak tökfölösleges példának felhozni, mivel nem tartozik az alapkiegek közé...

Ki a fene gőzölt be ? Hidd el, azt észrevennéd, ha ilyen történne.
Köszönöm a kioktatást a saját kultúránkból, de nem hiszem, hogy szükségem lenne rá.
Ábrázolást tekintve, egy lovas reflexíjjász pedig nagyon egyszerűen hasonlíthat a nomádra, csak nem handzsárral, hanem íjjal.
Maradjunk annyiban, hogy a fél világ rajtunk röhögne, amikor a pödört bajszú betyár barátod, a szarvasmarhájával karöltve, kutyáját sétáltatva, feje felett a seprűnyélen repülő boszorkánnyal indulna csatába.
Elveszti a játék a komolyságát.
A vizsláról meg annyit, hogy szerencsétlen 25-30 kg-os kutya a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető harci ebnek. A kalsszikus harci eb az a dogoknál kezdődik,amihez szintén semmi közünk.
Az ábrázolásnál, pedig ha már ilyen jó kis kioktatást kaptam, akkor nem azt mondtam, hogy teljesen ugyanúgy kellene, hogy kinézzen, hanem azt írtam, hogy már volt hozzá hasonló, ha nem is ugyan olyan.
A lúdvércről, wikipédiáról:
"A „tündér” és „kísértet”, néha pedig a „boszorkány” szavunkkal rokon értelmű"
Az, hogy van olyan rész, ahol gomolygó füstöt is ábrázolnak hozzá, és néha lúdlábú, nem sokat változtat a dolgon.
Imádom az ilyen kioktatásokat. Remélem sok lúdvércet láttál az életben, azért vagy ilyen magabiztos.
Remélem a boszorkányt mézeskalács-házikóban szeretnétek megvásárolni.
Nem tudom, miért a h6-ban akarjátok kieléni a gyerekkorotokat az ilyen mummusokkal meg boszorkányokkal, remélem (nem) találtok hozzá lelkes követőket, akik meg is csinálják.
A wogot pedig ha nem sértelek meg azért írtam, mert mint tudod (?), azt lehet a legkönnyebben szerkeszteni, módosítani, új lényeket beletenni stb. Kit zavar, hogy nem eredeti kiegészítő?
Láttál már ilyen kaliberű kieget a H4-H5 höz?
Mindegy, kár a vitáért, hamvába halt ötlet ez a topic.
Hétvégére off.
Nem kioktatásnak szántam, de ha te azt hiszed hogy a fél világ rajtunk röhög a kócsagtollas katonák meg egyebek miatt, akkor úgy látszik, mégiscsak van valami probléma... nem tom akkor mit szólnak pl. XIV. Lajoshoz, aki magassarkúban meg mindenféle női cuccban járt... és? Kit érdekel? Ez volt anno a divat...
"Elveszítené a játék komolyságát..." ezt most valami vicc, vagy tényleg komolyan gondoltad? Azért mert neked ami itthoni az "gáz"? Ez az egész "mézeskalács-házikós" dolog is pusztán a Te hozzáillesztett gúnyképed szüleménye, csak így tudod elképzelni az egészet...
Egyébként meg nem azt mondtuk hogy ezt most mindjárt berakják a H6-ba, ezek csak tervek... de hadd lepjelek meg, jóval többeknek tetszene ez, mint azt te gondolod.
Ha már meg egyébként a fantáziátlanságot hoztad szóba, nem tudom mi a véleményed a H5 stronghold "harcos", "gyilkos" meg egyéb fantáziadús egységeiről, amik ugyanúgy néznek ki, de sztem még a törpék egyes katonái is elég gázra sikeredtek... (pl. szintén harcos, meg harci tomboló stb.). Ne mondd már hogy ezeknél nincs több fantázia egy ilyen várban...
A harci ebet meg azért raktam be, mert őseinknél tisztelt állat volt a kutya... a harci módra alakítás már nyilván fantázia, de ez azt hiszem hozzá tartozik egy olyan játékhoz mint a Heroes.
És igen, tudom hogy a wog a legkönnyebben szerkeszthető, azt hogy nem tartozik az alapkiegek közé, azért írtam, mert több lényhez azt hoztad fel fikázásként, hogy az a wogban is megtalálható... hidd el, én még a wognak is örülnék ha ezek bekerülnének (hogyne örülnék), de attól még azért lehet álmodozni a H6-ról is, ha már úgyis magyarok fejlesztik. Nem "hamvába halt ötlet ez a topic"...
"Remélem (nem) találtok rá lelkes követőket..."
A jókívánságodat meg köszönjük, mi meg kívánjuk az ellenkezőjét!

Igen, szerintem se vitázni kéne ezen hanem inkább ötletelni.