Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 119 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 02 szomb., 21:17 

Valakinek ötlete még várbelsőre? :roll: :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 03 vas., 0:35 

Fejlesztés alatt :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 07 csüt., 1:30 

Sziasztok!Nagyon megtetszett a topik,jó ötleteket irtok,gondoltam én is hozzászólok!

Egy-két magyar lényt tudnék még ide irni!
Nem tudom mennyire magyar eredetű,de szerintem ide sorolhatnánk Core unitnak a boszorkányt!Akár lőhetne is mint a Coral/Pearl Pristress vagy képes lenne repülni a seprűjén vagy a botján,éppen amilyen fegyvere lenne!A másikat pedig Elite-unitnak gondoltam ami még magyar jellegzetesség a szürkemarha!Lehetne egy ilyet betenni a fejlesztése meg valami fekte,testes,nagydarab bika szerintem egész jól nézne ki vörösen fénylő szemmel!;)

Igazából semmilyen képességet nem találtam ki nekik csak gondolkodtam miylen magyar jellegzetessségeket leheten még ide sorolni és ezek jutottak eszembe kiváncsi vagyok mit szóltok hozzá!A másik pedig a hétfejű sárkánynak lehetne a neve akár a Magyar Mennydörgő hamár a harry potyerben midnenki megismerte csak éppen hétfejjel;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 07 csüt., 2:43 

HSzandor írta:
Sziasztok!Nagyon megtetszett a topik,jó ötleteket irtok,gondoltam én is hozzászólok!

Egy-két magyar lényt tudnék még ide irni!
Nem tudom mennyire magyar eredetű,de szerintem ide sorolhatnánk Core unitnak a boszorkányt!Akár lőhetne is mint a Coral/Pearl Pristress vagy képes lenne repülni a seprűjén vagy a botján,éppen amilyen fegyvere lenne!A másikat pedig Elite-unitnak gondoltam ami még magyar jellegzetesség a szürkemarha!Lehetne egy ilyet betenni a fejlesztése meg valami fekte,testes,nagydarab bika szerintem egész jól nézne ki vörösen fénylő szemmel!;)

Igazából semmilyen képességet nem találtam ki nekik csak gondolkodtam miylen magyar jellegzetessségeket leheten még ide sorolni és ezek jutottak eszembe kiváncsi vagyok mit szóltok hozzá!A másik pedig a hétfejű sárkánynak lehetne a neve akár a Magyar Mennydörgő hamár a harry potyerben midnenki megismerte csak éppen hétfejjel;)

Üdv!

Köszi az ötleteket, nekem mindegyik tetszik! :) Örülünk hogy beszállsz, minél többen vagyunk, annál jobb. :D Eddig igazából ez a topic csak az ötletek sokaságáról szól, de ha találnánk pár jó programozót, akit érdekelne a dolog, akár többre is vihetnék a tervek (no meg ha Vologya Mester latba veti ügyes diplomáciai érzékét :) ). :wink:
Várunk bármit ami az eszedbe jut, én spec. most pl. valami vár-belső kinézet-ötletre lennék kíváncsi. :wink: Meg hogy milyen speckó épületek lehetnének benne stb. :)

U.i.: Hétfejű sárkány névleírása módosítva. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 07 csüt., 6:24 

Most komolyan egy filmes karakter miatt akartok ilyen nevet adni egy magyar állatnak?
Egyrészt azért gáz, mert ...maga a filmek miatt, másrészt meg aki ismeri ezeket a művészfilmeket, egyből hasonlóságot keresne eközött és a film között. Ez meg elég táptalajt adna a kritizálásra alapból is.
De igazából (sajnos) szerintem tök mindegy, kizárt dolog, hogy a h6 community megszavazna egy ilyen várat. Túl kicsit vagyunk mi hozzá sajnos.
Meg őszintén, egy ostort csattogtató betyárkörtét és egy izzó szemű marhát nem tudok elképzelni egy Cylops, Vampire és Griff trió között.

Inkább olyanon gondolkodjatok (szerintem), hogy milyen kiegészítő vár lehetne, amikben azok a lények lennének, akik kimaradtak, habár illett volna szerepelniük. Pl mino, titán, sárkányok stb.

De ez csak egy jótanács, lehet ábrándozni, ártani nem árt :wink:

Átszerkesztete: Trunks

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 07 csüt., 10:03 

Vehetjük úgyis, hogy ez egy kiegészítő vár lehetne :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 07 csüt., 13:56 

Sziasztok!A filmes dologhoz vissza térve persze, hogy keresnének hasonlóságot és meg is kapnák!Ha valaha emgjelenne ez a sárkány a képernyönkönn ugyan oylan erős és vad lenne mint a filmben és ezekután sokmindent nem keresnének mert a játékban is azt kapnák amit a tvben láttak!A marhát meg próbáld úgy elképzelni mint a H3-ban a gorgont csak épp nem olyan kockás testtel!

A vár:
Én a várat a H3-ban ismert Rampart kinézetben tudnám elképzelni persze átalakitva,de ott volt hegy is ami a sárkánynak megfelelő lenne meg ugye erdőség ami hozzánk jól illik,és persze a dúsfű egy két pattakkal megspékelve!Ugye a főház meg a várfal hát nem igazán tudom mi lehetne talán ilyen Haven klón,úgy értem kőfal,meg szalmatetős házak lennének de a fejlettségi szintük a Haven-hez képest elég lebutitott lenne! Kicsit zavaros remélem emgértitek én igy tudnám elképzelni nem hiszem hogy egy jó ötlet de kiváncsi vagyok mit szóltok hozzá!Ha bármi még eszembe jutna leirom azonnal!Bár mivel úgy halottam a H6-ban csak a várfal,meg a főépület fog látszani mikor megépited szóval oylan sok dolgon nem kell gondolkodni!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 07 csüt., 17:45 

HSzandor: Szerintem jók az ötleteid. :wink: A Magyar Mennydörgő meg a Harry Potter népszerűsége miatt is jó névválasztás lehetne, ennél fogva már ez is érdekesség a külföldiek számára is (szvsz).

T-Rex: Ahogy mondod. 8)

Psycopathic: Nem feltétlenül lenne lényeg itt hogy mekkorák vagyunk, ha a vár Árpád népe néven fut, a külföldiek java nem fogja tudni hogy rólunk van szó (az a kevés aki meg tudja annak örülünk :) ). A legtöbben ezt egy szimpla újításnak veszik, ami alapvetően nem baj, legalábbis szerintem pl. a Sanctuary vár is tök érdekes és ziher hogy kipróbálom, pedig az is egy másik nép mitológiáján bontakozik ki. A másik meg, hogy amúgy is magyarok a fejlesztők, vagyis ennyit szerintem igazán megengedhetünk magunknak. 8) Egyébként meg számtalan lényötlet született már, nyilván kiválasztjuk a legalkalmasabbakat, akik jól mutatnának egy ilyen játékban. :wink:
Megjegyzem ez nem zárja ki hogy visszajöjjenek a hiányolt lények java, nyilván több kiegje is lesz a játéknak, amúgy meg ez a háromfejű sárkány-mennydörgő ötlet bizonyos szinten pont tudja helyettesíteni a hiányolt sarikat. :wink: Faszán meg lehetne ezeket csinálni, csak kéne egy kis ambíció a programozóinkba. :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 07 csüt., 23:38 

Elmondom mi a baj:

Reflexíjász (4. szint) = nomád a H3 ból, csak íjjal.

Huszár (5. szint)= Pikeman, Swordsman (kócsagtollas kalap kellene vagy mi?)

Útonálló/Betyár = Rogue, H2 ből Peasant

Turul/Fenséges Turul = Thunderbird, H2 ből Roc

Vaddisznó/ Veszett vaddisznó = H2 ből Wildboar

Sámán/Táltos = Volt már H4,H5,H6

Lúdvérc/ Lüdérc = Wraith, Wight, H3 wog: Ghost

Harci kutya = Wolf H2 ből

Mumus
Fejlesztése: Mókár = Ezt most komolyan ?

7 / 3 fejű sárkány = H3 wog Gorynyches

boszorkány = Most komolyan seprűvel és békává változtatós trükkel?

szürkemarha = H3 Gorgon

Szóval lássuk be, ez nem túl sok újítás. Meg azért egy japán/kínai mitológia (alapvető motivumokkal = sárkány) többen ismerik a világon, és nem hiszem, hogy valaki szürkemarhával, boszorkánnyal és betyárral szeretne menni egy Ghoul vagy egy Pit lord ellen.

Sajnos ez van, persze elfogadni nem kell a dolgot. De szerintem előbb lehetne belőle valami Wogban, mint H6 ban.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 08 pén., 0:17 

Fölösleges begőzölni, az hogy nem a Te véleményed van többségben, még nem ad okot rá. Ezeknek az összehasonlításoknak meg minimum a fele marhaság, javaslom hogy ismerd meg a saját kultúránkat. :wink: Pl. magyarázd már el nekem pls. mi az hogy "Reflexíjász - nomád h3-ból csak íjjal"? Ennyi erővel az archer ugyanaz mint a pikeman csak számszeríjjal... Lúdvérc/lüdérc úgyszintén tökmás mint amit leírtál, és még sorolhatnám... csak utána kéne nézni...

És kérlek alássan, igen, ha éppen kócsagtollal volt nálunk ábrázolva akkor úgy ábrázoljuk, hadd lepjelek meg... Nem kéne mindig szégyennel és lenézéssel tekinteni arra ami a sajátunk... köszöntem. :wink:

U.i: A wogot meg megintcsak tökfölösleges példának felhozni, mivel nem tartozik az alapkiegek közé... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 08 pén., 0:33 

Azért némiképp ezen lények eltérnének azon lényektől, akikre hasonlítanának vagy a képességek lennének más fajták.

Egy-két szerkesztést eszközölnék :wink:

Boszorkány: miértne tudna repülni és békává változtatni? Mekkora lenne, ha a csatába induló lándzsásokat békává változtatná? Ez más taktikát vinne a játékba is.

Mókár: miért ne lenne komoly? A magyar hiedelem világ egyik szerves része.

"Harci kutya": Nem feltétlenül farkas vagy ahhoz hasonló állat lenne, de eszközöljünk rajta egy kisebb javítást. Legyen Vizsla. 1. szintű lénynek elmehet. és akkor kihagyhatjuk a szarvasmarhát.

Hacsak a WoG-ba bekerülne egy ilyen vár, már az is haladás lenne :D + nem biztos, hogy sokan ismernék a japán/kínai mitológiát. Gondoljunk bele. A japánok minden dologhoz, tárgyhoz, lényhez tulajdonítanak egy istent. Még a Honda-nak (nem reklám 8) ) is van Honda-kami nevű istene.

Én speciel több görög/római mitikus teremtményt tudnék felsorolni, mint japán mitikus lényeket.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 08 pén., 5:58 

HUNLorcs írta:
Fölösleges begőzölni, az hogy nem a Te véleményed van többségben, még nem ad okot rá. Ezeknek az összehasonlításoknak meg minimum a fele marhaság, javaslom hogy ismerd meg a saját kultúránkat. :wink: Pl. magyarázd már el nekem pls. mi az hogy "Reflexíjász - nomád h3-ból csak íjjal"? Ennyi erővel az archer ugyanaz mint a pikeman csak számszeríjjal... Lúdvérc/lüdérc úgyszintén tökmás mint amit leírtál, és még sorolhatnám... csak utána kéne nézni...

És kérlek alássan, igen, ha éppen kócsagtollal volt nálunk ábrázolva akkor úgy ábrázoljuk, hadd lepjelek meg... Nem kéne mindig szégyennel és lenézéssel tekinteni arra ami a sajátunk... köszöntem. :wink:

U.i: A wogot meg megintcsak tökfölösleges példának felhozni, mivel nem tartozik az alapkiegek közé... :roll:

Ki a fene gőzölt be ? Hidd el, azt észrevennéd, ha ilyen történne.
Köszönöm a kioktatást a saját kultúránkból, de nem hiszem, hogy szükségem lenne rá.
Ábrázolást tekintve, egy lovas reflexíjjász pedig nagyon egyszerűen hasonlíthat a nomádra, csak nem handzsárral, hanem íjjal.

Maradjunk annyiban, hogy a fél világ rajtunk röhögne, amikor a pödört bajszú betyár barátod, a szarvasmarhájával karöltve, kutyáját sétáltatva, feje felett a seprűnyélen repülő boszorkánnyal indulna csatába.
Elveszti a játék a komolyságát.

A vizsláról meg annyit, hogy szerencsétlen 25-30 kg-os kutya a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető harci ebnek. A kalsszikus harci eb az a dogoknál kezdődik,amihez szintén semmi közünk.

Az ábrázolásnál, pedig ha már ilyen jó kis kioktatást kaptam, akkor nem azt mondtam, hogy teljesen ugyanúgy kellene, hogy kinézzen, hanem azt írtam, hogy már volt hozzá hasonló, ha nem is ugyan olyan.

A lúdvércről, wikipédiáról:
"A „tündér” és „kísértet”, néha pedig a „boszorkány” szavunkkal rokon értelmű"

Az, hogy van olyan rész, ahol gomolygó füstöt is ábrázolnak hozzá, és néha lúdlábú, nem sokat változtat a dolgon.

Imádom az ilyen kioktatásokat. Remélem sok lúdvércet láttál az életben, azért vagy ilyen magabiztos.
Remélem a boszorkányt mézeskalács-házikóban szeretnétek megvásárolni.
Nem tudom, miért a h6-ban akarjátok kieléni a gyerekkorotokat az ilyen mummusokkal meg boszorkányokkal, remélem (nem) találtok hozzá lelkes követőket, akik meg is csinálják.

A wogot pedig ha nem sértelek meg azért írtam, mert mint tudod (?), azt lehet a legkönnyebben szerkeszteni, módosítani, új lényeket beletenni stb. Kit zavar, hogy nem eredeti kiegészítő?
Láttál már ilyen kaliberű kieget a H4-H5 höz?
Mindegy, kár a vitáért, hamvába halt ötlet ez a topic.

Hétvégére off.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 08 pén., 10:33 

Psycopathic:én sem akar(ta)lak kioktatni. Sőt! Meg is értem az érveidet.
A topik azért jött létre, hogy létrehozzunk egy saját várat, nem feltétlenül azért, hogy beletegyék a H6-ba. (Mondjuk, az lenne a legjobb :D)

Mindenestre azt mondom,hogy nem "hamvába halt ötlet ez a topik", mert amikor a Heroes sorozatot elkezdték csinálni, akkor ott is volt ötletelés és azokat alakítgatták. Gondoljunk bele... A HC-n például, olyan várat találtak ki, ahol egy ork plazma puskával rohangászik. Ez sokkal képtelenebb ötlet, mint egy betyár, egy vizslával :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 10 vas., 21:47 

Psycopathic írta:
HUNLorcs írta:

Ki a fene gőzölt be ? Hidd el, azt észrevennéd, ha ilyen történne.
Köszönöm a kioktatást a saját kultúránkból, de nem hiszem, hogy szükségem lenne rá.
Ábrázolást tekintve, egy lovas reflexíjjász pedig nagyon egyszerűen hasonlíthat a nomádra, csak nem handzsárral, hanem íjjal.

Maradjunk annyiban, hogy a fél világ rajtunk röhögne, amikor a pödört bajszú betyár barátod, a szarvasmarhájával karöltve, kutyáját sétáltatva, feje felett a seprűnyélen repülő boszorkánnyal indulna csatába.
Elveszti a játék a komolyságát.

A vizsláról meg annyit, hogy szerencsétlen 25-30 kg-os kutya a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető harci ebnek. A kalsszikus harci eb az a dogoknál kezdődik,amihez szintén semmi közünk.

Az ábrázolásnál, pedig ha már ilyen jó kis kioktatást kaptam, akkor nem azt mondtam, hogy teljesen ugyanúgy kellene, hogy kinézzen, hanem azt írtam, hogy már volt hozzá hasonló, ha nem is ugyan olyan.

A lúdvércről, wikipédiáról:
"A „tündér” és „kísértet”, néha pedig a „boszorkány” szavunkkal rokon értelmű"

Az, hogy van olyan rész, ahol gomolygó füstöt is ábrázolnak hozzá, és néha lúdlábú, nem sokat változtat a dolgon.

Imádom az ilyen kioktatásokat. Remélem sok lúdvércet láttál az életben, azért vagy ilyen magabiztos.
Remélem a boszorkányt mézeskalács-házikóban szeretnétek megvásárolni.
Nem tudom, miért a h6-ban akarjátok kieléni a gyerekkorotokat az ilyen mummusokkal meg boszorkányokkal, remélem (nem) találtok hozzá lelkes követőket, akik meg is csinálják.

A wogot pedig ha nem sértelek meg azért írtam, mert mint tudod (?), azt lehet a legkönnyebben szerkeszteni, módosítani, új lényeket beletenni stb. Kit zavar, hogy nem eredeti kiegészítő?
Láttál már ilyen kaliberű kieget a H4-H5 höz?
Mindegy, kár a vitáért, hamvába halt ötlet ez a topic.

Hétvégére off.

Nem kioktatásnak szántam, de ha te azt hiszed hogy a fél világ rajtunk röhög a kócsagtollas katonák meg egyebek miatt, akkor úgy látszik, mégiscsak van valami probléma... nem tom akkor mit szólnak pl. XIV. Lajoshoz, aki magassarkúban meg mindenféle női cuccban járt... és? Kit érdekel? Ez volt anno a divat...

"Elveszítené a játék komolyságát..." ezt most valami vicc, vagy tényleg komolyan gondoltad? Azért mert neked ami itthoni az "gáz"? Ez az egész "mézeskalács-házikós" dolog is pusztán a Te hozzáillesztett gúnyképed szüleménye, csak így tudod elképzelni az egészet...

Egyébként meg nem azt mondtuk hogy ezt most mindjárt berakják a H6-ba, ezek csak tervek... de hadd lepjelek meg, jóval többeknek tetszene ez, mint azt te gondolod.

Ha már meg egyébként a fantáziátlanságot hoztad szóba, nem tudom mi a véleményed a H5 stronghold "harcos", "gyilkos" meg egyéb fantáziadús egységeiről, amik ugyanúgy néznek ki, de sztem még a törpék egyes katonái is elég gázra sikeredtek... (pl. szintén harcos, meg harci tomboló stb.). Ne mondd már hogy ezeknél nincs több fantázia egy ilyen várban... :roll:

A harci ebet meg azért raktam be, mert őseinknél tisztelt állat volt a kutya... a harci módra alakítás már nyilván fantázia, de ez azt hiszem hozzá tartozik egy olyan játékhoz mint a Heroes. :roll:

És igen, tudom hogy a wog a legkönnyebben szerkeszthető, azt hogy nem tartozik az alapkiegek közé, azért írtam, mert több lényhez azt hoztad fel fikázásként, hogy az a wogban is megtalálható... hidd el, én még a wognak is örülnék ha ezek bekerülnének (hogyne örülnék), de attól még azért lehet álmodozni a H6-ról is, ha már úgyis magyarok fejlesztik. Nem "hamvába halt ötlet ez a topic"...

"Remélem (nem) találtok rá lelkes követőket..."
A jókívánságodat meg köszönjük, mi meg kívánjuk az ellenkezőjét! :wink: Igen, szerintem se vitázni kéne ezen hanem inkább ötletelni. 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 11 hétf., 0:04 

Úgyis lesznek követőink :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 11 hétf., 6:25 

T-Rex írta:

Szép álmokat!

Ajánlom 7. szintű lénynek Paff a bűvös sárkányt, úgyis Álomország tengerpartján játékok közt él. (Mielőtt mondanátok: tudom, hogy nem magyar, de idevág).

A múltkor elfelejtettem kérdezni :
A reflexíjjász, a huszár, a betyár, a vaddisznó, a harci kutya, és a szürkemarha mióta mitológiai lény ?
A Haven ember lényein kívül nem nagyon rémlenek "valós" személyek, élőlények a gaméban. (+H2-ben a vaddisznó,farkas, H4-ben a tigris,H5 ben max a törpék megkérdőjelezhetőek még)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 11 hétf., 8:08 

Psycopathic írta:
T-Rex írta:

Szép álmokat!

Ajánlom 7. szintű lénynek Paff a bűvös sárkányt, úgyis Álomország tengerpartján játékok közt él. (Mielőtt mondanátok: tudom, hogy nem magyar, de idevág).

A reflexíjjász, a huszár, a betyár, a vaddisznó, a harci kutya, és a szürkemarha mióta mitológiai lény ?
A Haven ember lényein kívül nem nagyon rémlenek "valós" személyek, élőlények a gaméban. (+H2-ben a vaddisznó,farkas, H4-ben a tigris,H5 ben max a törpék megkérdőjelezhetőek még)

Hagyd már békén őket, könyörgöm!! Ha szerinted nem jó ötlet, elmondtad már (kb. ötször), tudomásul vettük, innentől fogva nem tudom, mit kell még ezen lovagolni és gúnyolódni, sosem értettem az ilyen embereket... A Homm VI topikban is hosszasan fejtetted ki, hogy szerinted az anime, az ázsiai ihletésű Sanctuary, meg általában minden ezzel kapcsolatos dolog egy hülyeség, holott ott sem kérdezte senki, ettől függetlenül a véleményét mindenkinek tiszteli szerintem egy értelmes ember, ha nem arról szól a véleményalkotás, hogy sorozatosan gúnyoljuk a másik ízlését és szidjunk valamit, amit valószínűsíthetően nem is ismerünk. Márpedig nálad szemmel láthatóan erről szól.
Persze, ez egy szabad fórum, ország, szabad véleménynyilvánítási jogokkal :) Csak ettől még lehet idegesítő és gyerekes...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Cicely 2011 júl. 11 hétf., 15:10-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 11 hétf., 11:56 

Cicely írta:
Psycopathic írta:
T-Rex írta:

Szép álmokat!

Hagyd már békén őket, könyörgöm!! Ha szerinted nem jó ötlet, elmondtad már (kb. ötször), tudomásul vettük, innentől fogva nem tudom, mit kell még ezen lovagolni és gúnyolódni, sosem értettem az ilyen embereket... Az anime topikban is hosszasan fejtetted ki, hogy szerinted az anime, az ázsiai ihletésű Sanctuary, meg általában minden ezzel kapcsolatos dolog egy hülyeség, holott ott sem kérdezte senki, ettől függetlenül a véleményét mindenkinek tiszteli szerintem egy értelmes ember, ha nem arról szól a véleményalkotás, hogy sorozatosan gúnyoljuk a másik ízlését és szidjunk valamit, amit valószínűsíthetően nem is ismerünk. Márpedig nálad szemmel láthatóan erről szól.
Persze, ez egy szabad fórum, ország, szabad véleménynyilvánítási jogokkal :) Csak ettől még lehet idegesítő és gyerekes...

Ez a tökéletes megfogalmazás. :wink: 8) :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 11 hétf., 14:25 

Szerintem meg a fórum arról (is) szól, hogy az emberek értelmesen megbeszélnek valamit. Ha a másik mást mond, akkor az gyerekes?
Szerintem az ide hozzászólók abban az életkorban vannak, amikor még ilyenekről álmodnak, ami a topicban szerepel. Ez persze nem baj, de szerintem nem lehet azt várni, hogy erre mindenki lelkesen tapsol.
Nem véletlen, hogy Vologya, Nimbus stb. nem írt ide.

Mellesleg megint hülyeséget beszélsz már ne haragudj Cicely.
Olvasd el, mivel kezdtem a becses anime/manga topicban a hozzászólást.

Nem vitázni írtam oda, hanem Trunks kért meg rá, hogy írjak.
De semmi baj, valószínű én vagyok a gyerekes, és bocs, hogy meg mertem kérdőjelezni eme topic, és egyáltalán a magyar vár létjogosultságát, és annak esélyét, hogy valaha létrejön ez a vár, olyan mitológiai nagy magyar alakokkal, mint a betyár és a szürkemarha.

Gondolom a "amit valószínűsíthetően nem is ismerünk. Márpedig nálad szemmel láthatóan erről szól" részt a mangára értetted. Írtam is, hogy (részemről szerencsére) nem merültem el benne,okkal. Ellenben a "magyar vár" részhez nem lenne helyénvaló ez a mondatod.

Nagyon egyszerű egyébként, nem kötelező elolvasni amit írok. Megjegyezném, hogy amíg valaki kérdez (jelen esetben mitől mitológiai lény a betyár stb), addig az nem feltétlenül gúnyolódás. Akkor azt nem ilyen módon írtam volna le.
Ha valaki felsorolta ezeket az állatokat/embereket, akkor azt valamilyen okkal tette. De ezekszerint erre nem szabad rákérdezni, mert ez gúnyolódás.

Mindegy. Nem kötelező (nyilván) velem egyetérteni, de beszélgetni egy adott dologról lehet, hiszen nem mindenkinek egyezik a véleménye a másikéval. Erről kellene szólni a fórumnak, különben nem fórumnak, hanem egy blognak is nevezhetnénk, amihez valaki leírja a véleményét és az úgy van, nem lehet hozzászólni.

Nem hiszem ,hogy bármelyik hozzászólásom gyerekes lett volna, nem éppen abban a korban vagyok már...
Ez egy írott üzenet, nem látni az emóciókat, amiből verbális kommunikációnál tudod, hogy az sértés, vagy nem.

Akinek nem inge...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 júl. 11 hétf., 14:53 

"Ajánlom 7. szintű lénynek Paff a bűvös sárkányt, úgyis Álomország tengerpartján játékok közt él."

"Remélem a boszorkányt mézeskalács-házikóban szeretnétek megvásárolni."

Értelemszerűen gúnyolódás alatt ilyeneket értettem, nem pedig a kérdéseket. Nem is az anime topicos beköszönődről beszéltem ( elnézést ezért, nem az anime topikban, hanem a Homm VI topikban volt még hasonlóról vita, kicsit elfajultabban).
Mindegy, a lényeget nem sikerült megérteni...

Ha túllőttem a célon, elnézést a moderátoroktól!

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Cicely 2011 júl. 11 hétf., 15:11-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 119 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]