Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 293 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 15  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 nov. 11 kedd, 16:41 

Heroes4-ben pedig borzasztó egyszerű megnyerni az akár 100x-os túelrőben lévő csatákat is. Nem kell más hozzá csak 2 db GM order mágus + hipnózis meg esetleg mass slow. A 3000-esévál álló sea monsterek olyan gyorsan szétharapták egymást, hogy öröm volt nézni. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 nov. 12 szer., 13:34 

Üdv Mindenkinek!
Egyetértek Krityóval, hogy a Blind, főleg Expert szinten ill. a Fire Shield nagyon durva spellek. De szerintem még mindig nem érnek fel egy expert Berserkkel:)
Az eccerüen brutális. Ha megvan az expert fire magic-ed és a blind és a berserk, nincs ami megállítson:)Na persze nemminden lényre hat, de az már bőven elég ha mondjuk a Dungeonban a black Dragonon kívül minden más szörny egymás torkának ugrik:)
Más.
Mostanában már ritkán jáccom Heroessal, ha igen akkor Heroes2-3, a 4-et inkább haggyuk, de teljesen pálya függő, hogy milyen taktikát kell alkalmazni szerintem.
Ha expert ill. impossible akkor egyértelmű, hogy előbb monstergyártás és csak utána a pénz. és persze jól meg kell választani a hőst is, mert 50%-ban rajta is múlik.Sajnos nagy hiba a Heroes3-ban, hogy nem random adja a képzettségeket, hanem az első szintlépésnél eldől, hogy miket fogsz kapni, hiába töltöm vissza mindig ugyanazt kapom:(
Már nemegyszer kezdtem újra 1 game-t mert mondjuk 1 mágus hős nem kapta meg az intelligenciát vagy valamelyik mágiaszférát, és bekapott egy scoutingot vagy pathfindinget:)
Na ennyi hirtelen
Kaboka:twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 nov. 12 szer., 15:44 

Bizony-bizony igaza van Kaboka-nak a képzettségekkel kapcsolatban...

Hányszor átkozódtam már amikor egy varázsló hősömnek Basic Scoutingot és Basic Pathfindinget vagy Artilleryt, esetleg egy nem vizes pályán navigationt kínált... :x :x

A másik a varázslatok...

Ha elkezdesz egy pályát, meg van írva a sorsod...

Hiába töltöd vissza, akkor is u.azt kapod... De erre Zardoz utalt már azt hiszem... Ilyenkor újra főmenü-new game...

Na ennyi.

üdv: Cccp

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: auto combat
HozzászólásElküldve: 2003 nov. 12 szer., 22:54 
Heroes Team

Auto combatot akkor szoktam hasznalni ha vampir lordokkal futkosok (csaták végén meg elkobzom egy másik hőssel a csontikat)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 nov. 14 pén., 8:48 
Heroes Team

Üdv !

A képzettségek, azt hiszem, csak akkor alakulnak ugyanúgy, ha mindig ugyanazon az ágon indulsz el (úgy képzeljétek el, mint egy fá ágait). Valószínűleg a hősök karakterétől is függ, mert Kyrre-nél általában 'bejön' a Wisdom és az Earth Magic, mivel alapban a Logistic adott, ezért nagyon jól használható hős.

Cooper : tetszik a mottó (Gyalog-galopp)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 nov. 18 kedd, 10:56 

Zardoz írta:
Üdv !

A képzettségek, azt hiszem, csak akkor alakulnak ugyanúgy, ha mindig ugyanazon az ágon indulsz el (úgy képzeljétek el, mint egy fá ágait). Valószínűleg a hősök karakterétől is függ, mert Kyrre-nél általában 'bejön' a Wisdom és az Earth Magic, mivel alapban a Logistic adott, ezért nagyon jól használható hős.

Kyrre az a Logisticos Ranger ugye?
Igen, ezt én is észrevettem, Bronnál (Beastmaster) például az esetek 90 százalékában water magicet is felajánl...
Sandronál meg az earth és az air magic "népszerű" (ezért csimpázom őtet annyira, nomeg a Sorcery...)
Zardoz írta:
Cooper : tetszik a mottó (Gyalog-galopp)

Azért választottam mert nekem is tetszik, csak utóbb módosítani kellett...

Üdv, Cooper

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 nov. 19 szer., 10:50 

VERY IMPORTANT QUESTION :lol:

Sziasztok!

Szerintetek le lehet gyapni egy kb 12 hetes full necropolisos sereget (értsd: Citadel-ig van építve a várban (tovább nem lehet), egyetlen tiltás: csak bone dragon fejleszthető) kb. 100 lich-csel, 25-35 Dread Knight és 8-10 Ghost Dragon segítségével :?: :?: (és csak ezekkel) Ja, és Te támadod a várat... :twisted:

Hősök:
Saját: Sandro, kb 20-25. szint (Expert Earth, és valszeg Expert Air, Expert Sorcery)
Ellen: Thant, kb. 18-as Spell Power, és 12-es Knowledge, Expert Earth...

Hogy miért kérdezem, az az én titkom, de a segítségetekre van szükségem!!! :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 nov. 19 szer., 11:16 
Heroes Team

Hail!

Abból amit leírtál, nekem reménytelennek tűnik a csata, ha azt vesszük, hogy kb. egyformák a hősök, de Thant erősebb az animate dead miatt!
A serege pedig jóval nagyobb mint ami neked van!
A leírásod alapján a lehetséges védők:
12 Bone Dragon
36 D. Knight
48 P. Lich
72 Vampire L.
120 Wraith
120 Zombie
200-300 Skeleton W.

Neked a fő erősséged az a 100 lich amit az AI nagyon szeret támadni, így kb. két kör alatt lerongyolja, ráadásul a vár is azt fogja lőni mindig...

A valós helyzet megítéléséhez azonban tudnom kellene, a hősök pontos skilljeit, varázslatait, és a szemben álló seregek pontos méretét.

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 nov. 19 szer., 17:40 

Idézet:
.. én már csak tudom... A táborban egyik meccsen úgy jártam, hogy kb. egyforma erős seregeink voltak a döntő ütközetnél, az ellenfelem körbeütött, levakított, körbeütött, levakított,... , amig el nem fogytam :lol:
(hát, akkor nem voltam ilyen vidám)

Hát ez azért nem egészen igaz! Szerintem a tiéd sokkal erősebb volt! :twisted:

Hozzáteszem, nem csak a blindot használtam :twisted:

csá:
Sorceress

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 nov. 20 csüt., 11:48 

...hanem csirkéket is !...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 nov. 25 kedd, 12:50 

Nekem is volt mar egy par eros csataban reszem. Mostanaban mar 1-2 erosebbet le is mentettem. Volt olyan hogy nekromancerrel voltam es majd 250.000 csontvazam volt !!!! Negyszaz hatvan valahany versarkany kisereteben tobbek kozt. Az ellenfel se volt kispalyas. Attack es defense-je a hosnek 90-90 folott volt es legionyi cuccokkal jott ram. Azt hiszen tobb mint 1.500.000 experience pontot kaptam a csata vegen miutan legyoztem. Ha erdekel valakit a csatat megorokitettem kepekben is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 nov. 25 kedd, 17:07 
a verbális armageddon

Kmettil írta:
Nekem is volt mar egy par eros csataban reszem. Mostanaban mar 1-2 erosebbet le is mentettem. Volt olyan hogy nekromancerrel voltam es majd 250.000 csontvazam volt !!!! Negyszaz hatvan valahany versarkany kisereteben tobbek kozt. Az ellenfel se volt kispalyas. Attack es defense-je a hosnek 90-90 folott volt es legionyi cuccokkal jott ram. Azt hiszen tobb mint 1.500.000 experience pontot kaptam a csata vegen miutan legyoztem. Ha erdekel valakit a csatat megorokitettem kepekben is.

250000 csontváz :?:
Nekem 72000 volt a csúcsom :D
A kép meg érdekelne.
pohatu@shotgun.hu

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Cseho 2003 nov. 26 szer., 15:06-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 nov. 26 szer., 11:21 

Cseho írta:
Kmettil írta:

250000 csontváz :?:
Nekem 72000 volt a csúcsom :D
A kép megérdekelne.
pohatu@shotgun.hu

Szia !

A The Arena - Dracon's Home Palyan tortent a dolog.
Volt egy 122.000 fos csonti seregem ha jol emlekszem es egy szinten 120.000 fo koruli csonti seregem. A kepek jelenleg az othoni gepemen vannak bmp formatumban. Atalakitom a kepeket jpg formatumra (hogy keves helyet foglaljon) es akkor elkuldom neked ezeket a kepernyomenteseket (lehetoleg pentekig)
Ja igen. Eszrevettem egy hibat a Heroes 3-ban. Ha mar sok egyseged van egy kupacban 70.000 folott, akkor elofordulhat, hogyha ezt a sereget az egyik slot-bol a masikba atrakod akkor a letszam minuszba megy at ! Volt mar ugy hogy a 120.000 csontim helyett egy ilyen mozgatas soran -1596 csontim lett !

Udv:
Kmetti Laszlo

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 nov. 26 szer., 11:34 

Üdv!

A képek engem is érdekelnének!

vezer01@freemail.hu

Ez itt a legjobb rím húzz el a f*szba!"

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 nov. 26 szer., 15:06 
a verbális armageddon

Kmettil írta:
. Ha mar sok egyseged van egy kupacban 70.000 folott, akkor elofordulhat, hogyha ezt a sereget az egyik slot-bol a masikba atrakod akkor a letszam minuszba megy at ! Volt mar ugy hogy a 120.000 csontim helyett egy ilyen mozgatas soran -1596 csontim lett !

Udv:
Kmetti Laszlo

Érdekes,én hasonlót még nem tapasztaltam.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 nov. 26 szer., 15:43 

Cseho írta:
Kmettil írta:
. Ha mar sok egyseged van egy kupacban 70.000 folott, akkor elofordulhat, hogyha ezt a sereget az egyik slot-bol a masikba atrakod akkor a letszam minuszba megy at ! Volt mar ugy hogy a 120.000 csontim helyett egy ilyen mozgatas soran -1596 csontim lett !

Udv:
Kmetti Laszlo

Érdekes,én hasonlót még nem tapasztaltam.

Hali !

Valoszinuleg azert mert nem sokat szaladgal az ember 70.000-nel tobb egyseggel.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 nov. 26 szer., 15:45 

Idegcsávó írta:
Üdv!

A képek engem is érdekelnének!

vezer01@freemail.hu

Szia !

Megprobalom holnap elkuldeni a kepeket (lehet megvan valahol a csata elotti savegame is)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 nov. 26 szer., 17:36 

Kmettil írta:
Ja igen. Eszrevettem egy hibat a Heroes 3-ban. Ha mar sok egyseged van egy kupacban 70.000 folott, akkor elofordulhat, hogyha ezt a sereget az egyik slot-bol a masikba atrakod akkor a letszam minuszba megy at ! Volt mar ugy hogy a 120.000 csontim helyett egy ilyen mozgatas soran -1596 csontim lett !

Udv:
Kmetti Laszlo

Helló! Engem az érdekelne, hogy mi történt ezután a minusz egységekkel?
Csata közben köddéváltak? :lol: Vagy valójában megmaradt minden, csak a számláló mondta fel a szolgálatot? :D
A képek engem is érdekelnének! Ha lehet, küldd el nekem is! :lol:
Helló!

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 nov. 27 csüt., 12:02 

Freemy írta:
Kmettil írta:

Udv:
Kmetti Laszlo

Helló! Engem az érdekelne, hogy mi történt ezután a minusz egységekkel?
Csata közben köddéváltak? :lol: Vagy valójában megmaradt minden, csak a számláló mondta fel a szolgálatot? :D
A képek engem is érdekelnének! Ha lehet, küldd el nekem is! :lol:
Helló!

Hali !
Valojaban koddevaltak ! Ott volt a kepuk ott volt a darabszamuk de harolni nem lehetett veluk. Pontosabban hogy miket lehetett -1596 csontival csinalni mar nem tudom mert ilyenkor mindig viszatoltottem a mentet alast.
Megprobalom ujra elohozni a hibat (szerintem nem lesz nehez) es akkor kepekben is lementem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 dec. 03 szer., 18:41 

Kmettil írta:
Hali !
Valojaban koddevaltak ! Ott volt a kepuk ott volt a darabszamuk de harolni nem lehetett veluk. Pontosabban hogy miket lehetett -1596 csontival csinalni mar nem tudom mert ilyenkor mindig viszatoltottem a mentet alast.
Megprobalom ujra elohozni a hibat (szerintem nem lesz nehez) es akkor kepekben is lementem.

És csatában??? HA megütötték őket nőtt a számuk??? mert ugye minuszból minusz az plusz! :lol:
vagy ha a minusz csonti sebez, akkor valószínűleg minuszt sebez, de ha minuszt sebez akkor feltámaszt, ugyanebből a matematikai gondolatból kiindulva... :mrgreen:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 293 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 15  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]