Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 332 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 17  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 19 hétf., 9:09 

Solamh írta:
Sokaknak gondo, hogy a populáció nem ér oda időben, de ezt is megleheto ldani, méghozzá úgy, hogy aznap ottlegyen. Leteszel egy hőst, a várba, egy másiakt oylan messze, ameddig elér az a hős, amelyik a várban van. Aztán mégegyet, hogy a kint lévő kettő is elérjék egymást, és ezt a ddig, amíg meg nem lesz a lánc, bár elég rossz, ha a közepébe támadnak, vagy ha nagyon hosszú az út, de ezt már ti oldajtok emg, ez egy küsza ötlet...

Én ezt a homm5-ben játszottam meg az egyik pályán :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 22 csüt., 11:24 

Ezt a futárláncot először H2-ben használtam.. Elég elterjedt egy dolog. ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 07 szomb., 16:04 

Hello mindenkinek!
Nemtom hogy észerevettétek hogy ha Tower ellen nyomulunk és expert szinten van a vízmágia akkor az ostrokor jól jöhet mert ha varázsolunk dispelt akkor az aknák megsemmisülnek! :twisted: és akkor én járok jól :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 09 hétf., 20:57 

Szerintetek érdemes teljesen barbár hőst fejleszteni, semmi varázstudás nélkül?(Legfőképpen a Stronghold várnál)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 27 pén., 16:00 

hát szerintem az ellenféltől függ.Egy teljesen barbár hős elég sok harci előnyhöz juttatja a lényeket és erősé teszi őket, viszont ha egy erős szintű mágussal kerülsz szembe eléggé pórúl járhatsz tehát szerintem mindog tudjon egy kicsit varázsolni legalább az alapokat.Bár ott van a mágiaellenállás de szerintem legalább legyen olyan varázslatod ami leveszi az ellenség lényeiről az áldó varázslatokat.

ui:Ha heroes 4 akkor érdemes 2 hőst csinálni egyik harcos másik varázsló de a varázsló se haljon meg két ütéstől.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: H3
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 27 pén., 22:36 

Bruce írta:
Szerintetek érdemes teljesen barbár hőst fejleszteni, semmi varázstudás nélkül?(Legfőképpen a Stronghold várnál)

A nagyobb szivatások elkerülése végett: Ha van esély Town Portal-t szerezni, akkor M-es vagy nagyobb pályán kell a wisdom+earth. Ha van esély Dimension Door-ra, akkor kell a wisdom+air. Ha mindkettő le van tiltva a pályán, akkor az abszolút minimum exp. water+dispell+cure. Általában jól szokott jönni a wisdom. Varázskönyvet meg mindenképpen vegyél neki.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 28 szomb., 8:33 

Ez a bölcsesség már a Heroes 1. részében is megatápos ultrakombót erdményezett... :lol:

Barbár hős + varázsló vár + knowledge növelő artifact. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 28 szomb., 10:28 

Az én H3-as tippem:

Castle-val: A váradban legyen az első dolgod az, hogy építsd meg a Pikeman és Archer Dwelling-jét és fejleszd tovább. Aztán jöhet a Town Hall (gold!), majd a Mages Guild Lvl 1, majd a Brotherhood of the Sword. Ha ezek után kifogysz az ércből és/vagy fából, akkor foglalj el néhány bánáyát. A Castle-t (úgyértem a Citadella továbbfejlesztését) kötelező felépíteni, ugyanúgy a Capital-t is.

Az én H3-as csata taktikám:

Szükséges lények: Halebardier és Marksman (jöhet más lény is, de azok legfeljebb a Marksmanok védelmére lesznek jók)

Taktika: A Halebardierek gyorsak, így az ellenség lényeinek többségét le tudod győzni. A Skeletonok, Troglodyte-k, Harpy-k, Centaur-ok, Walking Dead-ok ellen nagyon hatékonyak, a Marksmanok pedig a kevés életpontú, gyors de kevés védelmű lények ellen hatékonyak. Ha Halebardiereken kívül van más lényed, akkor azokkal a Marksmanokat védelmezd, így legalább ha Marksmanok bajban vannak, nem kell a Halebardiernek odasietni a Marksmanokhoz, hanem nyukodtan öldökölhetnek. A mágia egyáltalán nem fontos, legfeljebb a Bless a Marksmanokra és Halebardierekre, meg Haste a Halebardierekre.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 28 szomb., 10:43 

Hozzászólás törölve a felhasználó által.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 06 szomb., 22:04-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 28 szomb., 10:50 

ArchConan írta:
Dougal írta:
Az én H3-as tippem:

Castle-val: A váradban legyen az első dolgod az, hogy építsd meg a Pikeman és Archer Dwelling-jét és fejleszd tovább. Aztán jöhet a Town Hall (gold!), majd a Mages Guild Lvl 1, majd a Brotherhood of the Sword. Ha ezek után kifogysz az ércből és/vagy fából, akkor foglalj el néhány bánáyát. A Castle-t (úgyértem a Citadella továbbfejlesztését) kötelező felépíteni, ugyanúgy a Capital-t is.

Én már sok mindent láttam és hallottam, de ilyet még nem! Brotherhood of the Sword?? :shock: Minek?? Az nem olyan, mint a necro ampfiller, hogy minden hősnek növeli a leadershipjét...Olvasd el: DURING SIEGE!! De ha már első héten arra készülsz, hogy megostromolnak, akkor nem szóltam.

Igen, during siege :lol:

Én a Heroes 3 demo pályán (mivel a demo van meg), mindig arra készülök, hogy a Zöld színű Nekró, vagy a Kék színű Dungeon megtámad. A maximális morál pedig jól jön.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 28 szomb., 10:55 

Hozzászólás törölve a felhasználó által.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 06 szomb., 22:03-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 28 szomb., 10:58 

ArchConan írta:
:shock: De Dougal, drága testvérem, ha még a demo verziót nyomod, akkor hogy mersz tanácsokat adni a többieknek hogyan kell h3-azni?? Még a végén valaki megfogadja! 8) :twisted:

LOL :lol:

A demo pályán 5 hete van a játékosnak, hogy elfoglalja a Dungeon-t és a Necropolist :lol: Bárcsak, át tudnám szerkezteni a pályát :lol: Úgy kitörölném azt az időlimitet, hogy simán megnyerném a pályát :lol: Hiszenmindigveszítek,mivel túllépem az időhatárt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 28 szomb., 19:39 

Dougal írta:
ArchConan írta:
:shock: De Dougal, drága testvérem, ha még a demo verziót nyomod, akkor hogy mersz tanácsokat adni a többieknek hogyan kell h3-azni?? Még a végén valaki megfogadja! 8) :twisted:

A demo pályán 5 hete van a játékosnak, hogy elfoglalja a Dungeon-t és a Necropolist :lol: Bárcsak, át tudnám szerkezteni a pályát :lol: Úgy kitörölném azt az időlimitet, hogy simán megnyerném a pályát :lol: Hiszenmindigveszítek,mivel túllépem az időhatárt.

akkor ezért utálod annyira a H3-t :) na mostmár ezt is tudjuk. a H5 meg lefagyott, mi? vagy szaggat? mindig is ilyen dolgokat sejtettem a nagy H3/H5-gyűlölet hátterében :)
no meg persze szereted cukkolni a rajongókat - ez is benne van :)

sztem amúgy az earth magic mindent ver. alig van olyan szitu, hogy ne lehetne hasznos, ami a többi oskoláról már nem mond6ó el. persze jobb, ha más is van, de ez univerzális: minden fajnak minden taktikához kell.

ilyen musthave tul. még: logisztika, armorer és/vagy offense, wisdom, gyakran tactics, esetleg luck (attól is függ, milyenek a tereptárgyak) meg persze archery, ha sok az íjász a seregben (node ne legyünk annyira közhelyesek!)
ágyútölteléknek gyakran kell low-level monstákat vinni... lehetőleg gyorsakat. ha blind van az ellen utolsó megmaradt monsta-kupacán, akkor ostromnál a falak sem lőnek, de a H5-ben igen. ostromnál is ezért jól ki kell tölteni a 7 helyet, hogy tovább tartson a várad ostroma. (erre is jól jöhet a tactics: eltávolítod egymástól a monstákat, nehogy pl. meteor showerrel többet is le lehessen szedni közülük.) a tactics mode a H5-ben ezért is frankó...

ja, és a H5 haven kampány utolsó pálya mentés jól jönne... thx.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 29 vas., 15:47 

bakker írta:
Dougal írta:
ArchConan írta:

akkor ezért utálod annyira a H3-t :) na mostmár ezt is tudjuk. a H5 meg lefagyott, mi? vagy szaggat? mindig is ilyen dolgokat sejtettem a nagy H3/H5-gyűlölet hátterében :)
no meg persze szereted cukkolni a rajongókat - ez is benne van :)

sztem amúgy az earth magic mindent ver. alig van olyan szitu, hogy ne lehetne hasznos, ami a többi oskoláról már nem mond6ó el. persze jobb, ha más is van, de ez univerzális: minden fajnak minden taktikához kell.

ilyen musthave tul. még: logisztika, armorer és/vagy offense, wisdom, gyakran tactics, esetleg luck (attól is függ, milyenek a tereptárgyak) meg persze archery, ha sok az íjász a seregben (node ne legyünk annyira közhelyesek!)
ágyútölteléknek gyakran kell low-level monstákat vinni... lehetőleg gyorsakat. ha blind van az ellen utolsó megmaradt monsta-kupacán, akkor ostromnál a falak sem lőnek, de a H5-ben igen. ostromnál is ezért jól ki kell tölteni a 7 helyet, hogy tovább tartson a várad ostroma. (erre is jól jöhet a tactics: eltávolítod egymástól a monstákat, nehogy pl. meteor showerrel többet is le lehessen szedni közülük.) a tactics mode a H5-ben ezért is frankó...

ja, és a H5 haven kampány utolsó pálya mentés jól jönne... thx.

A H3 jó játék, a H5-nek a játékélménye ****. Valaki nem tudná megmondani, hogy hogysan kel la demó páylát szerkezteni?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 30 hétf., 9:02 

Minek akarod szerkeszteni? Csak a demó van meg??? :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 30 hétf., 9:21 

Valószínűleg azért szerkesztették olyanra a demoban a pályát, mert úgy is megnyerhető. Próbálkozz!

Vedd meg a teljeset és bármit szerkeszthetsz!

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 30 hétf., 9:27 

Freemy írta:
Valószínűleg azért szerkesztették olyanra a demoban a pályát, mert úgy is megnyerhető. Próbálkozz!

Hiába. Ha nekropoliszt elfoglalom, akkor már nincs a seregem megcsappant és a Dungeon legyőz. És ez fordítva is igaz, ha a Dungeont foglalom el, akkor jön a Nekro, ráadásul a Nekro területe messze van (csak 1 hősöm van, mivel hetente sereget kapok, méghozzá kevés lényt, ezért csak 1 hős)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 30 hétf., 14:45 

Valószínűleg az általad használt ,,bumbeleésamiacsövönkifér" taktika nem működik. Ne meséld már be nekem ,hogy egy demo-t nem lehet megcsinálni. :lol:

A másik amit felháborítónak találok az az hogy demo alapján mondasz véleményt. A demok általában alig tartalmaznak valamit a teljes játékok funkcióiból. (Ezért is rühelem az összes demot) Ha igazi H3-at vagy H5-t akarsz akkor vedd meg eredetiben!

Azt mondod a H5-nek nincs játék élménye? Szerintem a teljes H5 nincs is meg neked!

Jah és több kritikus (újságíró) szerint is a H4 a sorozat egyik leggyengébb darabja. Persze attól még te és sokan mások szerethetik ,de talán ezt hallva szíven üt majd a dolog és elgondolkozol azon hogy milyen is amikor a kedvenceidet szidják.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 30 hétf., 14:55 

Miért rühelled a demókat???Hiszen ha érdeklődsz egy játék után leszeded a demót és megnézed milyen is lesz a játék...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 30 hétf., 15:00 

nullpoint írta:
Valószínűleg az általad használt ,,bumbeleésamiacsövönkifér" taktika nem működik. Ne meséld már be nekem ,hogy egy demo-t nem lehet megcsinálni. :lol:

A másik amit felháborítónak találok az az hogy demo alapján mondasz véleményt. A demok általában alig tartalmaznak valamit a teljes játékok funkcióiból. (Ezért is rühelem az összes demot) Ha igazi H3-at vagy H5-t akarsz akkor vedd meg eredetiben!

Azt mondod a H5-nek nincs játék élménye? Szerintem a teljes H5 nincs is meg neked!

Jah és több kritikus (újságíró) szerint is a H4 a sorozat egyik leggyengébb darabja. Persze attól még te és sokan mások szerethetik ,de talán ezt hallva szíven üt majd a dolog és elgondolkozol azon hogy milyen is amikor a kedvenceidet szidják.

Megvan nekem a H5- csak folyton lefagy, ráadásul unalmas. A H3 nagypn jó, a H4 úgyszintén.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 332 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 17  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]