Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 293 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 15  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 26 kedd, 23:54 

Sziasztok! :P

Adela és Xeront likvidáltam :lol: A veszteségeim szerencsére nem voltak jelentősek. Már a lilák területén barangolok. Biztos vár még rám pár nehéz csata...De biztató,hogy eddig még sose jutottam el azelőtt. :)
Ti hogy álltok?

üdv.: Elydan

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 27 szer., 18:10 
Heroes Team

Én még változatlanul, nem tudtam azóta foglalkozni vele! :(

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 28 csüt., 1:15 

Sziasztok!

Nekem is sikerült túljutnom Adelán és Xeronon, az utóbbi igen kemény volt.Rájöttem, hogy talán nem a legjobb secondary skilleket választottam be a főhősnek.Ez egy kicsit kellemetlen :) Evilpurse legyőzésére viszont még ötletem sincs, meg az egyetem mellett most elég kevés időm marad játszani.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 29 pén., 2:14 

Sziasztok!

Én most vagyok az uprising végénél. Egy ellenfél maradt,de az nagyon kemény.Valahogy csak megoldom :lol:
Evilpurse nekem nem volt gond,Blue Leper(volt neki 1450 ghost dragonja egyben) nehezebb dió volt.

Bloodruby se volt semmi.Az alábbi serege volt a Dark Sun kastélyban mikor megtámadtam: 839 ghost dragons, 854 dread knight, 7401 :!: power lich,1660 vampire lord,2207 wraith,6022 zombie, 5000 sk warrior. Blindolni nem lehet.
A következő sereggel sikerült legyőznöm: 197 archangel, 267 Black dragon,368 titan,342 ancient behemots,38 azure dragon,243 phoenix,1533 sharpshooter. (mindenkit resurrectelni tudtam,igy megusztam veszteség nélkül :twisted: )

Az uccsó ellenféllel az a gond,hogy alapértékei(főleg defense 20al!) nagyobbak,mint az enyém és a serege is elég vészes.Blindra és Berserkre is immunins. "Szokásos" cuccai vannak: Armor of the damned,Bow of sharpshooter,meg speedet adó artifactek...

Bár egyre kevesebb időm van h3-zni(ti. az egyetem kezd durvulni :x ),de ezt a pályát azért is végignyomon :wink:

Elydan :P

ui.: azt hogy melyik néppel érdemesebb indulni még nem gondoltam teljesen át,de majd jelzem,ha valamire jutok e téren 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 02 hétf., 12:36 
Heroes Team

Mivel még ilyen hozzászólás nem született az utóbbi témában, ezért én kezdem elsőnek! :lol:

Készen van az Uprisig :!:
A végigviteli idő: 165 nap (6. hó 4 hét 4. nap)
Az utolsó ellenfél az itt elhangzott rémületek ellenére nagyon könnyű, az utolsó csatátát szinte röhögések közepette nyomtam le! Az elötte lévő nekromanta seregek se voltak olyan nehezek, mint vártam, bár Blue Leper-hez kellett egy kicsit a stratégián gondolkozni! :shock: Ezzel az Uprising história is befejeződött (Hál istennek! :lol: )

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 02 hétf., 19:14 

Jou írta:
Mivel még ilyen hozzászólás nem született az utóbbi témában, ezért én kezdem elsőnek! :lol:

Készen van az Uprisig :!:
A végigviteli idő: 165 nap (6. hó 4 hét 4. nap)
Az utolsó ellenfél az itt elhangzott rémületek ellenére nagyon könnyű, az utolsó csatátát szinte röhögések közepette nyomtam le! Az elötte lévő nekromanta seregek se voltak olyan nehezek, mint vártam, bár Blue Leper-hez kellett egy kicsit a stratégián gondolkozni! :shock: Ezzel az Uprising história is befejeződött (Hál istennek! :lol: )

Szia!

Részleteznéd kicsit az uccsó csatát? :twisted: Milyen sereged volt,hősőd alapértékei artifactekkel együtt stb.?Ellenfél serege? Mert én még nem vok a 165ik napnál,de nálam az ellenfél serege jóval nagyobb,(kb 2x annyi titánja van,mint nekem)és ugy alapértékei maxon állnak. Titánjaival lő egyet aztán 300 ancient behemotom bánja...
Meg gondolom nálad se lehetett őket blindolni,vagy berserkelni.

Amugy grarula,hogy végigvitted!
:lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 02 hétf., 20:28 
Heroes Team

Na a sereg:

1614 Sharpshooter, 291 Ancient Behemot, 1662 Enchanter, 328 Archangel, 302 Phoenix, 47 Azure Dragon, 284 Titan!

A hős: 99 A/D, 97 Sp, 98 Know., Jass lvl. 64 Beastmaster :!:

Az ellenfél: 469 Titan, 907 Naga Quieen, 1000 Enchanter, 1478 Mastre Genie, 2324 Arch Mage, 300 Archangel, 5000 Master Gremilin, Skillek a hősnek 99 A/D, 90 Sp, 95 Know. Wickedwig lvl 49 Knigth :!:

Artifactok ugyanazok mindkét oldalon!

Blind és Breserker az egész csata alatt nem működött természetesen, de amikor a 469 titán levett 548 Enchantert 1 lövéssel, majd meghaltam a röhögéstől! Ráadásul Orrin id., exp. Archery+Bow Of the Sharpi! :lol:

Egyébként Elydan nehezen tudom elhinni azt, hogy nem jársz 644-nél, mert ami seregleírást adtál, abból számomra sok furcsaág derült ki! (Ilyen jó gyüjtő lenne a nálad az AI? :shock: )

Elydan írta:
Bloodruby se volt semmi.Az alábbi serege volt a Dark Sun kastélyban mikor megtámadtam: 839 ghost dragons, 854 dread knight, 7401 icon_exclaim.gif power lich,1660 vampire lord,2207 wraith,6022 zombie, 5000 sk warrior. Blindolni nem lehet.

Bloodruby: 722 Ghost Dragon, 629 Dread Knight, 5366 Power Lich, 1288 Vampire Lord, 1619 Wraith, 5278 Zombie, 5000 Sk. Warrior :!:

Vagy én lennék ennyire takarékos? :shock:

Elydan írta:
A következő sereggel sikerült legyőznöm: 197 archangel, 267 Black dragon,368 titan,342 ancient behemots,38 azure dragon,243 phoenix,1533 sharpshooter. (mindenkit resurrectelni tudtam,igy megusztam veszteség nélkül icon_twisted.gif )

Shana-Shana: 1282 Sharpshooter (ebből ezer bukott Xeronnál :!:), 267 A. Behemot, 1492 Enchanter, 282 Archangel, 260 Phoenix, 573 Crusader (Blue Lepernél 1200 hulott saját hibából :( ), 204 Titan :!:

Ez számomra rejtély, de lehet van rá valami magyarázat! :shock:

U.i.:Lehet hogy ennyire megviselte az enemy háztartását az, hogy valamikor 3. hónap vége előtt volt 1 Plague hét? :shock: :shock:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 03 kedd, 16:24 

Halihó!

Asszem akkor pontosítsunk :lol: :oops:

722-nél járok most,de Bloodrubyt 711 körül irtottam ki, és utána jött Blue Leper. De mondjuk ez nem magyarázza meg sztem a 2000-el több power lichet,vagy igen? :? Nálam nem volt plague.

Hát Jass nagyon brutál hős. Ővele már lehet,hogy tényleg könnyű az uccsó csata,de továbbra is fenntartom,hogy az alaphőssel igencsak nehéz.(főleg nem jól megválasztott skillekkel..pl nekem nincs archery)

Gondolom akkor 2 angels wingsed volt. Segítenél abban hol a a második? :oops: Tippem van rá. Kb ott mint az első? És power of dragon father-ért kapnám meg?

ui.: nem próbáltál nekimenni az uccsó ellenfélnek Shanával? :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 03 kedd, 18:13 
Heroes Team

Hello!

A 2000-rel több lichet ez már megmagyarázhatja, ha jobb Hp értékű lényeket kapott kiirtásra, s az a párszáz ami a Plague miatt elment, az már talán elegendő a különbség lefedéséhez! :shock:

Én 634-nél jártam Bloodruby-nál, de én előtte futottam össze Blue Leper-rel, szerencsétlenségére! ( Hiába, őt sajna nem tudtam berserkerelni, így én is vesztettem egy slotnyi egységet :( )

Angel Wings témában annyit tudok mondani, hogy az egyik a 2 Vunerablityért ott van Dark Sun melett, a második meg a Tome of Earth könyvért kapható meg, az időzáras Tower vár fölötti Seer's Hutban (kell hzzá az első Wings, hogy berepülj!) A föld könyv pedig ha nem tudod, ott van (123,44,0) az Azure Dragon szedőhely fölötti kis lyukban (a bejárat fölötti mezőn) Cephiro vár mellett egy Eventben!

Shana-Shanával pedig nem próbáltam az utolsó csatát, mert teljesen esélytelen lenne! :shock:

A Skilljei Shana-nak: Armorer, Offense, Wisdom, Tactics, Logistics, Water-, Earth-, Air Magic :!: Így láthatod, nekem sincs minden csatározáshoz szükséges skill, ami Jass-nak viszont meg van egytől eggyig! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 03 kedd, 19:02 

Hali!

Köszi a segítséget! Megszereztem a második angel wings-et,aztán Jassel már tényleg gyerekjáték volt az utolsó ütközet.
Ezzel az Uprising história bevégeztetett számomra is :twisted:

Akinek megjött a kedve a pályához,hajrámegér egy próbát mindenképp! :lol:

Elydan

ui.: sokak által emlegetett pályát,a vengeance is mine-t honnan lehet letölteni? :?: Mert a mapek között nem találtam,bár lehet átsiklottam felette.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 03 kedd, 21:38 
Heroes Team

A küldetések között biztosan megtalálod! Én onnam szedtem le!:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 11 szer., 20:07 

Halihó!

Mizu Verne? Uprisinggal hol tartasz?

Jou: Sajnos én nem találtam meg a vengeance is mine nevezetű pályát :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 11 szer., 20:53 
Heroes Team

Elydan:
Versenyek menü/Küldetések/Letöltések/20. Küldetés:
http://heroes.hardwired.hu/versenyek/_k ... ismine.zip

Egyébként megsúgom, újra belefogtam (vagyis egy bizonyos ponttól folytatom), az Uprisingnél tanult új technológiával! :) :) Remélem így már nyerni is lehet a végén! :lol:

Verne: Na szóval mi újság a határon? :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 12 csüt., 8:54 

Ud Jou !:)

az nagyon remek kis pálya,de ajánlom nem azt kezd el ami a honlapon van,hanem a készitő által kicsit megnehezitett pályát !:)
A végjátéknál 1 dolog fontos igazán,hogy minnél több mighty gorgonod legyen!:)
Ajánlom még figyelmedbe az Unleashing bloothirsty v2 -es pályát is!:)
Arrol Krityo is tudna mesélni Neked!:))
Lehet én is belefogok 1 pályaszerkesztésbe,az emlitett mestermüvek az Uprisinggel kiegészitve,messze viszik a pálmát a legélvezetesebb Heroes3 map kategoriába!:) (szerintem)

Heroes 3 és fallout 2 forever!:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 12 csüt., 9:47 
Heroes Team

yc írta:
Ud Jou !:)

az nagyon remek kis pálya,de ajánlom nem azt kezd el ami a honlapon van,hanem a készitő által kicsit megnehezitett pályát !:)...

Az melyik! :shock: Az eredeti, vagy a v2-es sorozatszámot viselő? (mert én nekem az utóbbit sikerült leszednem! )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 12 csüt., 16:35 

Udv Jou,

akkor jo helyen jársz!:))) Az kicsit keményebb dio,táposabbak az ellenfelek:) Bár csak annyit sajnálok,hogy nem oylan uprisingosan van megoldva a hősök seregének nővelése:) (minden nap lény bonusz,s egyre több)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 12 csüt., 18:03 
Heroes Team

yc írta:
Udv Jou,

akkor jo helyen jársz!:))) Az kicsit keményebb dio,táposabbak az ellenfelek:) Bár csak annyit sajnálok,hogy nem oylan uprisingosan van megoldva a hősök seregének nővelése:) (minden nap lény bonusz,s egyre több)

És esetleg olyan embert tudsz, aki esetleg végig vitte a pályát? :shock:
netán egy mentést tőle? :shock:

Már csak azért, mert olyan Uprisingesen nem lehet megcsinálni az egyetelen nyavajás eventből tanulható Water Walk-kal, amit máshonnan nem lehet előkaparni, illetve a Fekete gömb hiánya, s az enemy főhősének immunis összepakolása és a heti 48 arkangyal plussz, és még nem sorolom mi minden, hisz felesleges!

Megint ott vagyok, hogy végigvihetetlennek tartom a magam részéről, lehet oda vinni behemótót meg bikát is, meg az isten nyavajáját is, az utolsó csata a Logós Commando-val megnyerhetetlen! 14. hónap után biztos! Az Aromorerest meg nem lehet oda vinni, pedig úgy már lenne remény, de úgy is kínos csata lenne! :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 12 csüt., 19:52 
Heroes Team

Jaja, pár hónapig elvoltam az Unleashing the B. -vel, mert 2 ütemben bírtam csak idegileg... :(! Anyáztam közben rendesen! :wink:
Élménynek mindenképpen jó volt, de a "version2" már überbrutál verzió: az alaphoz képest nincs pl. expert Berserk varázslat, mert a tűzmágiát nem engedi megtanulni! Az egy görény pálya :twisted: , de legalább meg tudtam csinálni. A Vengeance-szel nem bírtam, és azóta sem volt bátorságom/időm/lelkesedésem nekifogni... Lehet, hogy így halok meg, hogy nem tudtam megcsinálni???? :lol:
Ebből a pályából egyébként engem is érdekelne egy mentés úgy 133-142 körülről, csak úgy az emlékek felfrissítése végett.

Amúgy a Küldetések menüből az Ádám (yc) által javasolt, javított pályák vannak fent mindkettőből, nyugodtan lehet letölteni!

Gratula minden kitartó, elszánt, kötélidegekkel bíró emberkének, aki egyáltalán elkezdte Andrew Tanzi pályáit, nem beszélve azokról, akik meg is csinálták valamelyiket! :wink:

Üdv, Krityó

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 12 csüt., 20:49 
Heroes Team

Krityó írta:
A Vengeance-szel nem bírtam, és azóta sem volt bátorságom/időm/lelkesedésem nekifogni... Lehet, hogy így halok meg, hogy nem tudtam megcsinálni???? :lol:

Én félretéve pokoli dühömet és lerázva az örjöngés minden jelét elkezdtem gondolkozni, s máris megvan a taktikám, amivel meg kellene nyerni azt a bizonyos utolsó csatát! Idáig 2x is meg voolt az esélyem, már csak azt kellene kiderítenem, hogy Wait után miért következett a 29 speedes unitom után egy 25-ös! :shock: :shock: Egyébként pedig lehet hogy akkor végre vége lesz ennek a rémálomnak is! :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 13 pén., 13:15 

UDv:)

talán mert morálja volt,és akkor az jön a legvégén!:)
MOst vittam végig én is az uprisingot!:) Nem kell hozzá Tazar hogy legyőzhesd a főarcot!:) van 3 orb of vunerability,de ha trükközöl,akkor megmaradhat 1,és akkor már szitne gyerek játék az utolso csata is!:)
olvastam hogy valamelyikőtölnél volt 7K lich,nos nekem 14K volt... néztem is nagyokat... de a szép az egészben az,hogy az OoV-vel lehet rá berserket varázsolni!:))
Asszem én is belevágok most vagy az UtB-be vagy a ViM-be !:))

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 293 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 15  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]