Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 332 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 17  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 06 csüt., 19:23 

Beorn the Shapeshifter írta:
Csak érdeklődésképpen: ha commanderem van, akkor nem ghost a hősöm (ami ugye egy hiba az alap H3-ban), hiszen a commandert is lénynek tartja számon. Vagy rosszul tudom?

A 42-es szintű hősöm a commander 20 körüli speedje ellenére nem volt gyorsabb, mint dragon fly-al.. adventure map-on és garrison-ban ghost, csatában nem..
Félvérű szellem.. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 07 szer., 19:52 

Town Portal varázslatra hol lehet szert tenni?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 07 szer., 20:10 
Heroes Team

docsgeri írta:
Town Portal varázslatra hol lehet szert tenni?

Pl nálam. Jó pénzért árulom őket :D :D :D
Komolyra fordítva a szót: a varázstornyok megépítése után, ha rád mosolyognak az istenek, akkor a 4. szinten ott a town portal (H3), De fel lehet még venni tekercs (spell scroll) formájában is (bár ehhez még nagyobb szerencse kell - hacsak nincs alapból beeditálva a pályára)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 09 pén., 7:49 

A legnagyobb uralkodok cimű pályával játszok, és mindenki ezt a berzerk varázslatot mondja.De nekem mester tűz mágiám volt és mester bőlcsesség de ez a varázslat nem volt közte. Honnan lehet megszerezni?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 09 pén., 12:51 
Heroes Team

docsgeri írta:
A legnagyobb uralkodok cimű pályával játszok, és mindenki ezt a berzerk varázslatot mondja.De nekem mester tűz mágiám volt és mester bőlcsesség de ez a varázslat nem volt közte. Honnan lehet megszerezni?

Mondjuk bemész a boltba, s kérsz egy darab berzerket! Nagyon olcsó! :D :D :D :D
Égyébként Mage Gulid lvl. 4, Scroll, Scolar! Asszem más nincs! Egébként azon a pályán életmentő atom fegyver! Na de a 10k-s implo se rossz, szerezz be egy olyat is!

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 09 pén., 13:28 

De megépítettem a mgic level 4-et , és nem volt közte. A magyar verzióval játszom és nem tudom mi az amit utánna írtál.Légyszi segíts!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 09 pén., 17:52 
Heroes Team

Hát azt nem mondtam, hogy közte lesz, de ott található! A többi meg Tekercs, és Tanító néven fut a magyar verzióban! De ott nem lesz azon a pályán se tanítónál, se tekercs formátumban! Egyszerűen nem volt szerencséd! Talán máshol lesz Én se elsőre találtam meg! :wink: De a toweres vidéken nagyobb az esélyed!

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 22 csüt., 16:33 

Hello!
A várat hogy kell lerombolni? Régebben még ment, csak aztán letöröltük a Heroest /egy Format C:\ alkalmából/ és már nem emléxem rá. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 22 csüt., 16:44 
Heroes Team

kucumucu írta:
Hello!
A várat hogy kell lerombolni? Régebben még ment, csak aztán letöröltük a Heroest /egy Format C:\ alkalmából/ és már nem emléxem rá. :D

Vár-rombolás csak a WoG-ban lehetséges (tudomásom szerint). Ha a megfelelő script engedélyezett. Azután jobb katt a lerombolni kívánt épületen, és ha elég nagy sereg van nálad, és eléggé fejlett a hős is, akkor sikerül a rombolás. Részletsebb leírást az aláírásomban található linkre kattintva találhatsz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 22 csüt., 19:16 

WoG-om van. Pontosan milyen scriptre gondolsz?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 22 csüt., 21:09 

kucumucu írta:
WoG-om van. Pontosan milyen scriptre gondolsz?

WoG beállítások 1. oldal, jobb felső negyed. "Town buildings can be demolished.." Fotót most nem mellékelek.

TIPP: a letöltések közt van magyar WoG menü..

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 22 csüt., 21:15 

Már beikszeltem időközben :). Azért köszi, és bocs a sok értetlenkedésért.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 10 hétf., 19:40 

Sziasztok lenne egy kis gondom a Heroes 3 legutolsó kampányánál vagyok és nem tudom megnézni az obeliszkeket, mert kilép a játék. Tapasztalta ezt már valaki ha igen segítsen. Előreis köszönöm.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 08 pén., 0:34 

A heroes 3-ban sikerült valakinek a standard pályákon több mint 442 pontot szerezni? Ha igen, akkor hogy? Nekem ez a csúcsom.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 11 hétf., 17:17 

Udv!

Mivel a palyaszerkesztes forum igencsak ritkan latogatott, ide teszem fel a kerdesemet.
Valahol mintha mar olvastam volna egy forumban itt, de azert megkerdezem. Ha egy kombo artifact-ot adok egy ellenseges gepi-hosnek abbol a celbol, hogy majd azzal tapolva sajat magat, egy franko eros hossel kelljen szembe nezni a jatekosnak, szal akkor az megmarad nala? Nem adogatja oda masik hosnek? Vagy nem szedi szet? Az oda adast nyilvan ki lehet vedeni ha "stand still-re allitom es elszeparalom a tobbi hostol is, de a szetszedes meg mindig ottmarad...
Illetve a forditotja. Ha mondjuk egy kivetelevel az osszes darabjat odaadom egy gepi jatekosnak es az utolsot ugy allitom be, hogy par heten belul megszerezze az adott hos, akkor azt osszerakja neha? Vagy felejtsem el?
Elore is koszi! :)

Ugy latom most mindenki a H5 kiegeszitovel van elfoglalva, de azert meg remenykedem egy valaszban :)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kaboka 2006 dec. 20 szer., 6:20-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 13 szer., 7:28 

Sziasztok!

Most találtam a neten:

http://www.kvizpart.hu/play.kviz?psid=4 ... 1165953605

Ki lehet próbálni, mennyitr is ismerjük a játékot :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 13 szer., 7:29 

ja ezt lefelejtettem, egyértelmű, de hátha:
az oldalsó menüben gögress a Heroes-ig

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 31 szer., 8:29 

Üdv!

Most fedeztem fel a hsz-edet, talán még nem késő...

kaboka írta:
Mivel a palyaszerkesztes forum igencsak ritkan latogatott, ide teszem fel a kerdesemet.

Szeréntem nyugodtan írd oda a hasonló kérdéseket, hisz arra való. Az, hogy relatíve kevesen látogatják (bár szerintem egyszerűen csak kevesen írnak bele...), amiatt lehet, hogy kevesen foglalkoznak térképszerkesztéssel. Én pl. mindig figyelem, és sztem mások is akiket érdekel.
Idézet:
Ha egy kombo artifact-ot adok egy ellenseges gepi-hosnek... ...akkor az megmarad nala? Nem adogatja oda masik hosnek? Vagy nem szedi szet?

Nem marad meg, vagy ha mégis, az nem rajtad (a mapkészítőn) múlik... :) Az az élhetetlen, istenverte vadbarom, az AI (LL-nézést az erős kifejezésért, de nagyon fel tud húzni...) képes egy szó nélkül továbbadni egy zöldfülű hősnek. Ami a szétszedést illeti, talán, hangsúlyozom TALÁN nem csinálja. De pl. ha egy városban van gagyibolt, akkor jó eséllyel eladja a szerencsétlen, függetlenül az anyagi helyzetétől...
Idézet:
...egy kivetelevel az osszes darabjat odaadom egy gepi jatekosnak es az utolsot ugy allitom be, hogy par heten belul megszerezze az adott hos, akkor azt osszerakja neha?

Nem, annyi esze nincs. Mint ahogy pl. Dracont és Gelut is tök felesleges a kezébe adni, mert nem fejleszt bűbájosokat vagy mesterlövészeket. Ehhez annak idején kicsit többet kellett vón dolgozni a fejlesztőknek a 3DO-nál...
Remélem tudtam segíteni és sajnálom, ha rossz hírt hoztam... Ezekkel én is kínlódtam eleget.

Kivagyoq

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: re: Kaboka
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 31 szer., 20:17 

Ezek a cuccok el szoktak tűnni. Ész nélkül szétosztja/eladja az AI. Véletlenül sem állítgat össze dolgokat.
H3 WoG alatt szkripttel el lehet érni, hogy a gép használja a spec. képességeit, ill. csata előtt bónusz artit lehet neki adni. (combo-t is)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 18 vas., 20:49 

Sokaknak gondo, hogy a populáció nem ér oda időben, de ezt is megleheto ldani, méghozzá úgy, hogy aznap ottlegyen. Leteszel egy hőst, a várba, egy másiakt oylan messze, ameddig elér az a hős, amelyik a várban van. Aztán mégegyet, hogy a kint lévő kettő is elérjék egymást, és ezt a ddig, amíg meg nem lesz a lánc, bár elég rossz, ha a közepébe támadnak, vagy ha nagyon hosszú az út, de ezt már ti oldajtok emg, ez egy küsza ötlet...

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 332 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 17  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]