Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 452 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 23  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 18 vas., 16:55 

Vazze' a démonok mekkora imbák már!!! :shock:
Ha gyakorlott szinten van a gating és van Uralom Medál is a zsebünkben, akkor a következő dolgot csináljuk. Először is idézzünk ördögöket, majd ha valamely két lény csoportunk meghal, akkor mind2 ördög csoporttal idézzünk Pit Lord-okat és azok elméletileg lealázzák a népet. Aztán meg ott van a többi lényünk is, amiket szintén megidézünk a gating-el, azok is alkotnak egy sort. 8)
Ezt kipróbálta már más vki is?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 21 hétf., 12:33 

Régen volt már hozzászólás, így hát mondok egyszerű "hadmozdulatot".
Ha tehetjük szerezzünk be teleport varit és a Horned Overseer-eket teleportáljuk be az ellen vonala elé. Majd ha ők jönnek akkor használjuk a berobbantás képességüket. Még jobb ha ezt a Teleport Assault képességgel csináljuk mert akkor rögtön ők jönnek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 23 szer., 14:03 

Nekem niucs taktikám :shock: Én az ellenségeket leütöm ahgogy tudom, támadás és varázslat, na meg mozgás hogfy elérd az ellenséget, tehát nincs Hit and Run. ha egyszer egy Footman-al megtámadok egy Minotaurt, akkor addig támad a footman míg a minotaur meg nem hal.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 23 szer., 15:15 

Dougal írta:
Nekem niucs taktikám :shock: Én az ellenségeket leütöm ahgogy tudom, támadás és varázslat, na meg mozgás hogfy elérd az ellenséget, tehát nincs Hit and Run. ha egyszer egy Footman-al megtámadok egy Minotaurt, akkor addig támad a footman míg a minotaur meg nem hal.

Szerintem meg össze-vissza írsz értelmetlen dolgokat! :shock: :shock: A topic egy korábbi részében még azt írtad, hogy van taktikád amit a HoF-ban használsz. Mi lett vele, hova tűnt? :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 23 szer., 16:39 

Utrkij Yuzsulaw írta:
Dougal írta:

Szerintem meg össze-vissza írsz értelmetlen dolgokat! :shock: :shock: A topic egy korábbi részében még azt írtad, hogy van taktikád amit a HoF-ban használsz. Mi lett vele, hova tűnt? :lol: :lol: :lol:

Nos az csak annyi hogy leöklöd az ellenség Lövészeit és a Katapultját és akkor meg tudod védeni a váradat könnyen. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 23 szer., 17:46 

Dougal írta:
Utrkij Yuzsulaw írta:
Dougal írta:

Nos az csak annyi hogy leöklöd az ellenség Lövészeit és a Katapultját és akkor meg tudod védeni a váradat könnyen. :lol:

Igaz, én kérek elnézést. :mrgreen: Azt el is felejtettem hogy az védelemnél mennyire hasznos(tuképp kötelező) taktika. De ha tehetek egy tisztelet teljes javaslatot: próbáld meg az ütközeteket úgy lenyomni, hogy ne legyen veszteséged. Mert amit az előbb leírtál úgy biztos, hogy lesz. Sok sikert, ja és jó gyakorlást a magyar nyelv tanulásához (remélem érted a viccet)! :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 23 szer., 18:09 
Heroes Team

Dougal írta:

Bezony,bezony, azt bármekkora sereggel meglehet tenni! Ha jól sejdítem, a katapult alapból kezd 1000 hp val, a nem figyeltem, hogy a War Factory növeli-e annak is az életpontjait é! Mellesleg 1 kör alatt senki sem éri el a katapultot, max teleporttal, de akkor meg kintmarad 1 körre táncolni!:) Szóvakl 1 komolyabb sereg ellen nem lehet hatásosan használni, mert szétszed, mit foxi a lábtörlőt, szal a katapult a legkisebb gond várvádásnél!:) Mellesleg hajlamos a sportlövésre, amivel 3-4 körön át képes ütni a már lerombolt tornyokat nagyon víg kedéllyel! Szóval ennyit erről!

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 23 szer., 19:35 

sztem nagyobb seregek összecsapásakor, amennyiben az ellenfél varázsló megkockáztathatóan nem rendelkezik earthquake varázslattal, igenis megéri akár egy teljes csapatot föláldozni a katapult elpusztításáért, mert onnantól "meg van lőve" az ellenfél :) elmenekülni nem tud, amennyi manája van, azt sütögetheti, de ha se katapult, se earthquake, akkor a hajára kenheti a csata végkimenetele nem igazán kétséges, tornyoknak úgy emlékszem nincsen ammo számolása :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 23 szer., 20:46 

zfazek írta:
sztem nagyobb seregek összecsapásakor, amennyiben az ellenfél varázsló megkockáztathatóan nem rendelkezik earthquake varázslattal, igenis megéri akár egy teljes csapatot föláldozni a katapult elpusztításáért, mert onnantól "meg van lőve" az ellenfél :) elmenekülni nem tud, amennyi manája van, azt sütögetheti, de ha se katapult, se earthquake, akkor a hajára kenheti a csata végkimenetele nem igazán kétséges, tornyoknak úgy emlékszem nincsen ammo számolása :D

Egyszerű megoldás: varázslatokkkal és shooterekkel kivégzed a Katapultot és az Ellenség lövészei,t ha szerrencséd van az ellenségnke csak átkai és áldásai vannak és a lövészeiddel elintézed az ellenségeket és vár megvédve. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 27 vas., 22:31 

Akkor most jöjjön egy kérdés, amire már biztos válaszoltak valahol: milyen képesség kombinációkkal lehet egy Haven hőst atomgyilkosbrutálra felfejleszteni? Én a Luck, Logistics, Counterstrike mellett egy Offense/Defense és 2 varázslat képességet képzeltem el (a varázslat fény és pusztítás legyen mondjuk)

A csatákban milyen stratégiát válasszak? Próbáltam a heti adagom kiképezni és csináltam egy csomó papot és paladint, de olyan drága a buli, hogy alig haladok valamit. Ötletek?

Valahogy nem akarom elfogadni, hogy varázslás nélkül kell játszani, pedig Lacikám, aki már 16-os szintű lovagom, még nem kapott lehetőséget varázslásban fejlődni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 28 hétf., 0:26 

Nos én úgy szoktam, hogy az alap mellé olyan skill-eket választok, ami az adott hős spec képességéhez passzol. De ennek ellenére mindig van két skill, amit én mindig megszerzek: az egyik a Hadvezetés(min. fejlett)-->sebesség aura, égi útmutatás; a másik pedig a Gyakorlott Logisztika-->nyomkeresés-->ismerős terep-->halál menetelése. Ez leginkább akkor mutatja meg igazi hatását mikor füves terepen, ellenséges várat ostromlunk, mert ilyenkor ugye +1 spd az aura, +1 spd ismerős terep és +4 spd halál menetelése(ez vonatkozik az ostromra :D) Egy-két sebesség növelő tárggyal megfejelve még elképeztőbb!
A kiképzéshez meg csak azt tudom mondani, hogy abból kell, amiből heti szinten MINDIG tudsz beruházni, egyrészt már limitálva vagyon(1vár/1hét/20-szor fejleszthetsz), másrészt e képesség használata oly mértékben pályafüggő, hogyha nincs min. 2 aranybányád, akkor el is lehet felejteni általában.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 28 hétf., 0:41 
Heroes Team

Utrkij Yuzsulaw írta:
... másrészt e képesség használata oly mértékben pályafüggő, hogyha nincs min. 2 aranybányád, akkor el is lehet felejteni általában.

A parasztot marksmanné bőven elég szerintem, eléggé ütős legények ám azok, főleg ha sokan vannak, s jó falak mögül tudják extrán szájkenős pofonjaikat elsütni!

Erre jó példám sok van, pl hogy a francúba sikerült csicska lvl1 es heróval, 28 marksmannal LUCKkal kb 400 :!:-al pofánlőni 1 devilt! :shock: jah, +pár def a hősről még volt a devilen! :shock: :roll: Ja és ez igaz dolog!!! :idea:

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Jou 2007 máj. 29 kedd, 17:59-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 máj. 29 kedd, 15:08 

Való igaz, ezt már korábban is mondtad, tényleg elég sok esetben csak íjászokig tréningelni, mert ahhoz képest, hogy olcsóak, nagy számban sokkal ütőképesebbek, mint mondjuk a vadászok, vagy a dárdások. De némely esetben még én szvsz olyat is csinálok, hogy az amúgy sokszor semmire se használható footman-okat pappá tréningelem, majd feltolom őket, utána meg ketté szedem őket és nyomom az áldást! :D Ehhez még szerencsésebb, ha beszerezzük a lovagnak a "finomított mana" képességet a fénymágiában. Ezt is lehet csak a vár bevételéből csinálni, ha parasztokat nem fejlesztjük fel. De az igaz, hogy a heti szaporulatott nem éri meg folyamatosan tréningelni, mindig inkább csak egy lényre összpontosítunk és ez általában az íjász.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 01 pén., 13:37 

Jou írta:
Dougal írta:

Bezony,bezony, azt bármekkora sereggel meglehet tenni! Ha jól sejdítem, a katapult alapból kezd 1000 hp val, a nem figyeltem, hogy a War Factory növeli-e annak is az életpontjait é! Mellesleg 1 kör alatt senki sem éri el a katapultot, max teleporttal, de akkor meg kintmarad 1 körre táncolni!:) Szóvakl 1 komolyabb sereg ellen nem lehet hatásosan használni, mert szétszed, mit foxi a lábtörlőt, szal a katapult a legkisebb gond várvádásnél!:) Mellesleg hajlamos a sportlövésre, amivel 3-4 körön át képes ütni a már lerombolt tornyokat nagyon víg kedéllyel! Szóval ennyit erről!

A hősnek vannak támadó varázslatai, és varázsló és lövő lények is léteznek. :twisted: Tehát lődd le a katapultot mielőtt az bármilyen falat, kapút vagy tornyot elpusztít. Aztán győzd le az ellesnéges varázsló és lövő lényeket. Aztán a közelharcosokat könnyű lesz lelőnni. :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 01 pén., 14:55 
Heroes Team

Dougal írta:
A hősnek vannak támadó varázslatai, és varázsló és lövő lények is léteznek. :twisted: Tehát lődd le a katapultot mielőtt az bármilyen falat, kapút vagy tornyot elpusztít. Aztán győzd le az ellesnéges varázsló és lövő lényeket. Aztán a közelharcosokat könnyű lesz lelőnni. :twisted:

Igen, igen Dougal, léteznek! Főleg olyan hősnél léteznek, aki kb lvl 10-12 körül zajlik, Expert Destrucitve Magiccel, meg Ice Bolt,Circle of Winter vagy Implosion spelekkel rendelkezik, s ezek mellé kb 10 powerrel! És mellémég kb 100 lvl 2-3 íjjász, meg vagy 25-35 lvl 4-5 lövős! Télleg, lényegében Normál fokozaton megvannak 3. hétre is! De ha izgalmat is akarsz, a Hard/Heroic fokozat illő dolog, ott meg 34. héten az ellen lvl 7 Upg.-vel rohangál, te meg örülsz, ha castle+lvl 6 van építve, s kivéve teljesen!

Ja, rosszabb esetben csak 1300 életpontos a Katapult, jobb esetben potom 2600 HP! Télleg, röhejes egy mennyiség, csak tudnám, pár apróság nélkül hogy kapod le ezt pl 4-5. héten?? :roll: De biztos hullakönnyen! :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 01 pén., 15:17 

Csak Jouval tudok 1-et érteni(nem nyalizás :D ), Ugyanis, ahhoz hogy a fentebb említett taktikával lenyomjad a katát, ahhoz egy bizonyos szintet el kell érni. Mindenképp jácc valakivel egy multi meccset és láss csodát! :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 01 pén., 23:02 

Utrkij Yuzsulaw írta:
Való igaz, ezt már korábban is mondtad, tényleg elég sok esetben csak íjászokig tréningelni, mert ahhoz képest, hogy olcsóak, nagy számban sokkal ütőképesebbek, mint mondjuk a vadászok, vagy a dárdások. De némely esetben még én szvsz olyat is csinálok, hogy az amúgy sokszor semmire se használható footman-okat pappá tréningelem, majd feltolom őket, utána meg ketté szedem őket és nyomom az áldást! :D Ehhez még szerencsésebb, ha beszerezzük a lovagnak a "finomított mana" képességet a fénymágiában. Ezt is lehet csak a vár bevételéből csinálni, ha parasztokat nem fejlesztjük fel. De az igaz, hogy a heti szaporulatott nem éri meg folyamatosan tréningelni, mindig inkább csak egy lényre összpontosítunk és ez általában az íjász.

Hát akkor most jöjjön az én tuti verzióm: kaptam 2 aranybányát és bénáztam baromi sokat. Kb. 18-20-as hősöm van, 2 db. Egyik tud basic destruktív lenni (inkább azt mondanám még így is hogy baszik destruktív lenni), a másik csak bunyózik, az istennek sem jön semmilyen mágia szintlépéskor. :(
Bánatomban fogtam a sok pénzem és a kínomban felfejlesztett Counterstrike és Trainer skillem és nyomattam magamnak kb. 10 extra cavaliert és jött a cavalierek hete, a maradék upgrade ment íjászba - több cavalierre nem futotta.
Ez a seregem most elég ütőképes, igaz, a többi része elég puding, 7 angyalom van csak a 2. hónap vége táján kábé. Úgy érzem nagyon szenvedős vagyok és peches is, mert a fény mágiának már rég jönnie kellett volna.
Azt azonban nem tudom, hogy ússzam meg a csatákat amíg nem fogok tudni profin újjáéleszteni... ötletek? Ne feledjétek: csak 1-2 szintű spelleket nyomok, azt is gyengén!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 02 szomb., 6:45 

louis írta:
Utrkij Yuzsulaw írta:

Hát akkor most jöjjön az én tuti verzióm: kaptam 2 aranybányát és bénáztam baromi sokat. Kb. 18-20-as hősöm van, 2 db. Egyik tud basic destruktív lenni (inkább azt mondanám még így is hogy baszik destruktív lenni), a másik csak bunyózik, az istennek sem jön semmilyen mágia szintlépéskor. :(
Bánatomban fogtam a sok pénzem és a kínomban felfejlesztett Counterstrike és Trainer skillem és nyomattam magamnak kb. 10 extra cavaliert és jött a cavalierek hete, a maradék upgrade ment íjászba - több cavalierre nem futotta.
Ez a seregem most elég ütőképes, igaz, a többi része elég puding, 7 angyalom van csak a 2. hónap vége táján kábé. Úgy érzem nagyon szenvedős vagyok és peches is, mert a fény mágiának már rég jönnie kellett volna.
Azt azonban nem tudom, hogy ússzam meg a csatákat amíg nem fogok tudni profin újjáéleszteni... ötletek? Ne feledjétek: csak 1-2 szintű spelleket nyomok, azt is gyengén!

Counterstrike? Trainer? Ez a topik a Heroes 5-ről szól, és nem a Heroes 3-ról!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 02 szomb., 8:02 

Sziasztok!

Dougal és még te mondod, hogy nagy Haven fan vagy! :) Egyszer nekikéne esni a hősök képzettségének, és jól átnézni őket! :lol:

További jó játékot!
Dragon

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jún. 02 szomb., 16:02 

Én a H5-ről írok!

Most lettem 19-es és felajánlották a fény mágiát - nagy duzzogva elfogadtam. 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 452 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 23  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]