Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 329 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 17  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 07 csüt., 0:27 

Hát igen a Magma Dragon ostromnál tényleg gázos,nagyjából csak ha van teleport varázslatod akkor veszed hasznát,akkor viszont nagyon is de ha nincs akkor eléggé szívás.....a Defenderek szerintem az egyik leglényegesebb egység mert annyi a védelmük hogy az hihetetlen első szintű katonához képest,én nem is szeretek ellenük harcolni,amúgy télleg kicsit más velük harcolni,olyna kicsit keményebb meg jobban kell figyelni meg koncentrálni szóval nem tudom megfogalmazni,furább az biztos,én maradok a Sylvannál meg az Academynél

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 07 csüt., 11:14 

louis írta:
Kicsit bugos ez a kiegészítő:
- nem fut full screenen, csak ha visszaállítom a felbontást a játék felbontására
- nem indul el az alapjáték a kiegészítőből
- ha egy yetivel harcolnék akkor egy parasztot látok a térképen, egy köpenyt ikonban és egy farkast a csatában

Ráadásul a hw igénye is komolyabb, alig döcög a 3000-es Athlonomon, 9600 SE ATI Radeonnal (jó-jó, tudom, hogy ez már nem mai gép)

Ezzel a yeti-s dologgal én is találkoztam, és hát fél órán át röhögtem kb, hogy ilyen nincs... :mrgreen: Ráadásul jól meg szívtam mert a második napon mentem nekik, mert aszittem télleg parasztok, meg se néztem, hogy mennyien vannak, tehát még sejteni se sejtettem, hogy azok valójában yeti-emberek farkasnak álcázva... :lol:

Üdv, Cooper

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 08 pén., 0:38 

Elvileg a yeti-s problémára van egy kis mod:
http://elrath.com/forums/index.php?showtopic=609
Én nem teszteltem, nincs HoF-om. :? Felelősséget se vállalok. :D Viszont a képeken valóban a yeti látható, összekeverni mással nehezen lehet. :)

Más, kis érdekesség:
Találtam, egy igen jó kivitelezést új fajra:
http://forum.heroes-centrum.com/eng/viewtopic.php?t=2
Elsőre azt hittem hivatalos. :oops: Nekem nagyon bejön, szép, ötletes. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 09 szomb., 10:53 

Szerintem is elég ötletes, bár az elnevezéseken lehetne változtatni, azokat néhol fantáziátlannak érzem... :P

Kis Lagoon utóérzés :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 09 szomb., 13:37 

ÉN a HOF-ban azt irigyelem hogy nincs se szuperintró, csak a rendes :cry: De legalább abban mozog a szájuk :roll: Meg aki már kijátszotta a simát könnyű módon, az tegye közepes nehézségra, mert nagyon könnyű

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 10 vas., 16:47 

Nekem már megvan a Hammers of Fate és készítettem egy pályát, amit már be is küldtem ide!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 10 vas., 19:49 

Aszem megszívtam a HOF 2. kampányának 3. pályáját.... :(

Egy bányában indulok a törp sereggel. Először 2 héten belül ki kellett szabadítanom egy hőst, majd kikísérni a pályáról (opcionális), majd elfoglaltam a piros várát, s kaptam egy küldit, hogy kapjam el a konvolyt ami pénzt szállít a kék várba, ami 2-3 hét múlva jön. Ezzel kell megakadályozni, hogy az ellen erősödjön, illetve így lesz pénzünk a hánorú folyatásához. Szóval a konvolyt kisérő hőst elértem, mert ugyanazok az egységek voltak nála, mint amit a konvoly írt. Nála volt egy csomó artifact, köztük egy szuper zsák (1000 arany/nap). Szép lassan mindent elfoglatam a térképen (bányák, lény leőhelyek, stb) a kék ellenség várához azonban nem jutottam el, nem is lehet (legalább is még nincs oda vezető út). Az a küldi ami a konvoly elfogására szólít továbbra is aktív azaz nincs kipiálva és azóta semmi új konvoly nem jött. Valami tipp, hogy mit rontottam el? Vagy mit kell(ene) itt csinálni?

Ha semmi ötelet nem lesz akkor életemben először csítelnem kell Heroes-ban, azaz valami pálya megnyerő csítet kell alkalmaznom, mert nincs sok kedvem előről végig vinni a pályát. Tudtok adni ilyen csítet, de ez tényleg csak végszükség és nagyon bosszús lennék, ha máshogy nem lehet megnyerni a pályát valami buta bug miatt... :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 10 vas., 19:58 

3P írta:

Egy bányában indulok a törp sereggel. Először 2 héten belül ki kellett szabadítanom egy hőst, majd kikísérni a pályáról (opcionális), majd elfoglaltam a piros várát, s kaptam egy küldit, hogy kapjam el a konvolyt ami pénzt szállít a kék várba, ami 2-3 hét múlva jön. Ezzel kell megakadályozni, hogy az ellen erősödjön, illetve így lesz pénzünk a hánorú folyatásához. Szóval a konvolyt kisérő hőst elértem, mert ugyanazok az egységek voltak nála, mint amit a konvoly írt. Nála volt egy csomó artifact, köztük egy szuper zsák (1000 arany/nap). Szép lassan mindent elfoglatam a térképen (bányák, lény leőhelyek, stb) a kék ellenség várához azonban nem jutottam el, nem is lehet (legalább is még nincs oda vezető út). Az a küldi ami a konvoly elfogására szólít továbbra is aktív azaz nincs kipiálva és azóta semmi új konvoly nem jött. Valami tipp, hogy mit rontottam el? Vagy mit kell(ene) itt csinálni?

Ha semmi ötelet nem lesz akkor életemben először csítelnem kell Heroes-ban, azaz valami pálya megnyerő csítet kell alkalmaznom, mert nincs sok kedvem előről végig vinni a pályát. Tudtok adni ilyen csítet, de ez tényleg csak végszükség és nagyon bosszús lennék, ha máshogy nem lehet megnyerni a pályát valami buta bug miatt... :(

Te már ott tartassz? én még csak az 1. kampány 3. pályályán vagyok, de Duncan túl erős.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 11 hétf., 19:15 

Hú, ez a tengeri vár tényleg nagyon jó, nekem tetszik!
Amúgy tényleg a játékosok javaslataihoz igazítják a majdani kiegészítők, azaz egy esetleges új kastély lényeit? Mert ez a törpés is úgy lett megszavazva, nem? És a következő nágás lesz, jól hallottam? Egyáltalán melyik oldalakra látogatnak el a készítők szemügyre venni az igényeket?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 11 hétf., 19:32 

Na senki nem tudja, hogy mi lehet a gondom a HOPF 2. kampányának 3. pályáján? (Picivel fentebb írtam a problémám).

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 11 hétf., 19:32 
Heroes Team

Abban a HOF-ban a mágiák ki vannak legalább értelmesen egyensúlyozva? Vagy az még mindig olyan béna némely részletében, mint volt? :shock:

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 12 kedd, 18:59 

Szeva 3P én még a várat sem tudom elfoglalni :D heroicon nyomom de egyszerűen nem megy, tudnál segíteni, hogyan csináljam? én meg cserébe később megnézem a konvojt :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 13 szer., 14:23 

3P írta:

Elvileg vége kellene lenni a pályának amikor elfogod a karavánt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Bcool
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 13 szer., 15:21 

BHappy írta:
Nahát, mik nem vannak. :shock:
Nem akarom lehurrogni ezt az egészet, de a képeket megnézve nekem nagyon sántának tűnik a kiegészítő. Ok-ok, hogy a sötételfek nagyon sok embernek bejönnek ebben a játékban(pl. nekem nem), de hogy a törpéket is ilyen fantáziátlanra csinálják! Ezek után biztosra veszem ,hogy a Disciples 3 lealázza majd a Heroes 5-öt. :cry:
A sárkányukhoz remélem valami értelmes körítést találtak ki, mert így kicsit erőltetettnek tűnik az, hogy ők is ilyen egységgel nyomulnak. Lehetett volna a Dragon Golem a H4-ből, az inkább passzol hozzájuk(szerintem).
Legalább a rúnamágia (noha nem igazán új dolog) esetében egyedi dologra törekedtek.

(aki ismeri a Disciples 2-t, annak ismerős lehet az első szintű egység fejlesztett verziója(Stout Defender) - leginkább a King's Guardra hasonlít a másik franchise-ból, csakúgy, mint ahogy az Axe Thrower egy az egyben szerepel ott is, ráadásul hasonló külcsínnel)

sztem is totál Disciples lenyúlás, viszont milyen jó is az, hogy meg lett hírózosítva a D2! :)
(mert sztem jó...)
így lehet kombinálni a 2t, már csak az Etherlords bevonásán kell gondolkodniuk :)
na jó, mostmár komolyra fordítva a szót:

pénz beszél.
nyilván egy bevált dolgot lekoppintani, átültetni anyagilag is, szellemileg is biztosabb próbálkozás, mint kísérletezgetni.
a rajongók meg eszik-nem eszik, nem kapnak mást.
amúgy nem rossz, csak nem is eredeti - jótól jót érdemes ellopni :)
a M.C.-t amúgy sem komáltam a D2-ben mert lassúak - most egy kis klánfílinggel fűszerezett híróz-remake (remek remake) fogja pótolni az űrt... a D2-ben nem volt túl életszerű, hogy nincsenek nagy seregek - na most vannak :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 13 szer., 23:38 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Kai_Hiwatari: A kiadó sajnos nem tudott információval szolgálni az általad korábban feltett kérdéssel kapcsolatban. Ha megjelenik a játék és ki tudom próbálni, többet tudok majd neked mondani arról, hogy a kieg lemezzel működik e a játék... :roll: De talán azok segíthetnének neked infoval, akik már játszanak a HOF kieggel... :roll: Sajnálom, hogy hamarabb nem tudok segíteni neked. Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 14 csüt., 11:50 

Köszi Vologya a válaszodat:)

Akkor a többiekhez(is) címezném a következő problémámat:

Kai_Hiwatari írta:
Üdv
Lehet butaságot fogok kérdezni, de azért megkérdezem
Nekem eredeti alapjátékom van(itt rendeltem) de ugynézki nemrég egykis hiba érte a dvd-t, igy nemlehet dvd-ről inditani a játékot(sztem az autorun fájl nem müxik rajt) ezért a no-dvd exe-kre vagyok utalva(1.3 és 1.4), és ez nem-e zavarna be esetleg a kiegészitőnél?
Vagy hogy müködik ez a dolog?A kiegészitőt rá kell telepiteni az alapjátékra és a kiegészitő dvd-jével lehet majd inditani a már HoF-al megspékelt homm5-öt?
Egyelőre ezért nem rendelem meg a kiegészitőt, nem vagyok biztos a dolgokban, és nem akarom hogy 7000ft-om(+postaköltség) bánja.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 14 csüt., 19:19 

Vologya írta:
Üdv Bátor Harcosok!

Kai_Hiwatari: A kiadó sajnos nem tudott információval szolgálni az általad korábban feltett kérdéssel kapcsolatban. Ha megjelenik a játék és ki tudom próbálni, többet tudok majd neked mondani arról, hogy a kieg lemezzel működik e a játék... :roll: De talán azok segíthetnének neked infoval, akik már játszanak a HOF kieggel... :roll: Sajnálom, hogy hamarabb nem tudok segíteni neked. Baráti üdv!

Nekem megvan a HoF (hihihi :D ) és nem kell cd. Ha elmondom hogy hogyan van meg, akkor biztos dühösek lesztek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 14 csüt., 23:33 

Hali

Nagyon mérges vagyok mert a random map generátor elég béna lett.
A 3-ban tök jól lehetet konfigolni a létrehozni kívánt pályákat itt viszont nem tudom beálítani hogy melyik váral akarok lenni például. Vagy nem tudom beálítani hogy szigetes vagy szárazföldes pályát akarok.
Szóval nekem nagyon uj ez az egész és vagy én vagyok béna vagy ezt is elszurták szerintem.
Hello

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 15 pén., 14:24 

Sziasztok tudna valaki segíteni? a kiegészítő 2. kampány 3. pályát csinálom heroic szinten nem tudom elfoglalni a várat. próbáltam gyorsan a második héten már ott vagyok még csak citadella van. Nem megy :(
Csináltam úgy is hogy mindenkit lenyomtam és elég ütős sereget szedegettem össze de akkor már van kb 40 magma sárkány meg 2 k defender akkor meg azért nem megy. Ha valaki megcsinálta kérem írjon

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 15 pén., 14:37 

Valaki segítsen pls!!! 2.kampáyn 3. pályán vagyok heroic szinten.Kiszabadítottam a hőst, de nem tudom elfoglalni a várat, ha valakinek sikerült lécci írja meg hogyan. Thx

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 329 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 17  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]