Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 272 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 14  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 16 hétf., 12:27 

Heroes 4

A Heroes 4 a Heroes of Might and Magic sorozat csúcsa. És nem a grafika miatt, mert felőlem Heroes 1-s grafikájú is lehetne.

A hősök tudnak harcolni, több hős a seregben... sokkal realisztikusabb, míg egy a fantasy olyan mint egy kiegészítő egy játékhoz (ezen esetben a valósághoz) és a hősök azért hősök mert hősi halált halnak csatában.

Heroes 4 = Heroes of Might and Magic
Heroes 1-3 és 5 = Commanders (hadvezérek) of Might and Magic

Harcoló hősök, több hős a seregben. Az Infernó és a Nekropolisz egyesülése jó dolog, hiszen mindkettő gonosz, de néhe gondot okozhat: ha Démon vagy Élőhalott hafjáratatot csinálsz, akkor galiba van, ugyanúgy ha olyan hadjáratot csinálsz ahol háború van az élőholtak és démonok között.

A H4 jobb a H3-nál.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 16 hétf., 20:21 

Indi írta:
A H4 vs H5-ről pedig szvsz nincs értelme vitázni, mert az 5 leginkább a 3-ra hasonlít, és tényleg elég távol áll a 4-től. Aki "elvetemült" H3 fan (jó értelemben^^), annak valószínűleg bejön az új rész.

Nem értek egyet. A H5-nek más a világa, mágiarendszere, a lények is mások, a régi sokak álta szeretett 2 legendás hős (Sandro és Crag Hack, mely minden heroesben részt vett) eltünt, és sok hős aki a Heroes 3-4ben mind szerepelt szintén meghalt. A Naga eltűnnt, a törpe és ork eltűnt (bár van kiegészítő, de az Ubisoft cska azt akarja hogy többet fizessünk olyanért aminek az alapjátékban is benne kellett volni lennie) ráadásul sok más lény is eltűnt. A megmaradt lényeket (akik nem tüntek el) 99%-át átnevezték és/vagy átalakították.

A H5 egy nagy ***.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 16 hétf., 20:41 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Dougal: Fogd vissza magad, elég volt az értelmetlen hozzászólásaidból... A Heroes oldal főura kezd nagyon-nagyon dühös lenni RÁD!!! :? Ezt veheted utolsó figyelmeztetésnek! :shock: Remélem vetted a lapot és mostantól kezdve CSAK értelmes hozzászólásokkal gyarapítod a fórumon hozzászólásaid számát! :shock: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 16 hétf., 20:50 

Vologya írta:
Üdv Bátor Harcosok!

Dougal: Fogd vissza magad, elég volt az értelmetlen hozzászólásaidból... A Heroes oldal főura kezd nagyon-nagyon dühös lenni RÁD!!! :? Ezt veheted utolsó figyelmeztetésnek! :shock: Remélem vetted a lapot és mostantól kezdve CSAK értelmes hozzászólásokkal gyarapítod a fórumon hozzászólásaid számát! :shock: Baráti üdv!

Most meg mi rosszat csináltam?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 16 hétf., 20:55 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Dougal: Gondolkodj el rajta (de jó alaposan!!!), aztán ha még mindig nem tudod, majd privátban felvilágosítalak! :? Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 16 hétf., 21:05 

A király/császár/rendőr felakasztja Győzikét...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 16 hétf., 21:55 

Off.:
Dougal látszik hogy a Heroes 5-el igen keveset játszottál (ép hogy csak betöltötted). Ha jól emlékszem Markal (aki szerény véleményem szerint a leghangulatosabb szereplő volt :cry: ) többször is utalt Sandro halálára. Odáig pedig oké ,hogy a H5 nem egy H3 (amit egy giccses H4 szerintem nem foszthat meg a trónjától) ,de attól még nem kell elásni felületes és alaptalan szidalmakkal. Pláne egy olyanak aki fix ,hogy egyáltalán nincs tisztában a Heroes és más fantasy (rpg) világ fogalmával.

Az off-ért és a felesleges hsz-ért előre is elnézést kérek a topic gazdájától.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 17 kedd, 14:38 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Dougal: Látod, erről beszéltem... :? Szerintem valami nagyon nem stimmel Nálad... :roll: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 17 kedd, 14:41 

Vologya nem szeretem én se Dougalt meg isten őrizz hogy mellé álljak...
De ezen a győzikés h.sz-n kívül nem írt semmi rosszat az elmúlt napokban (!)ebbe(!) a topikba...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 17 kedd, 14:51 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Fifi: Én csak ebben a topicban leírtakra sokalltam be, de Dougal több topicba is írt értelmetlen dolgokat. :? Ezért kapta a figyelmeztetést itt... :shock: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 19 csüt., 8:30 

Nos!

Szerintem a h3 sokkal jobb, mint a h4. A h4 olyan mint egy félresikerült gyerek. (elnézést attól, akit érint)
Csak hogy visszazökkenjünk az eredeti témához!
Aki a h4et jobban szereti a h3nál az vagy:
1. még nem játszott h3mal
2. h4gyel kezdte
3. örök életre szóló napszúrást kapott

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 19 csüt., 8:38 

Vologya írta:
...de Dougal több topicba is írt értelmetlen dolgokat....

Pontosabban: egyetlen topicba sem írt értelmeset... :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: H 4 mint 4. pont
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 20 pén., 18:03 

4. lehetőség: nagy RPG-rajongó :)
kicsit a H4 olyan RPG-s, mint az Etherlords vagy a Disciples: nem kell nagy sereg, elég a one-man-army. Ez azt is jelenti, hogy néha tömény csatározássá válik, mert elvileg nem is kellene felépíteni a lények "szállásait". Viszont akad olyan, aki nem teszi? A hősök nem vehetnek XP-t pénzért, mert ők még csak a 3.1-nél tartanak :) ergo valamire el kell költeni a zsét. (arról nem is szólva, hogy amíg a hős nem táp, addig nagyon is kell a csapat, amikor meg már az /GM strength+mag.res./ akkor meg gyorsításnak elkél a 30 vagy 29-es movement-ű lény, mivel a hős csak 22-t lép. No és az ágyútöltelék-stratégia még fontosabb is az eddigieknél az egyidejű támadás miatt. Vagy milyen jó a sprite-tal röpködve csalogatni a lassú/lelassított ellenfelet :) miközben a hős mérgezi és/vagy lövöldöz. Plusz a több hős lehetősége miatt egyiket a védelemre a másikat a támadásra gyúrhatjuk, egy esetleges 3.-t meg mondjuk a leadership-re, hogy növelje a lények morálját és szerencséjét. No és a 4-ben történt először a heroes-történelemben, hogy sok lény/hős lövése lassított, mérgezett, stb., tehát nem ritka eset volt, hanem kifejezetten "gyúrni" lehetett rá. A h3-ban először megjelent dolgok logikus továbbgondolása voltak a varázsló lények (míg a genie master random spellcaster volt, addig a H4-ben már választani is lehetett.), és ezt a H5-be is átmentették azzal együtt, hogy a hős nem akkor jön, amikor a leggyorsabb egysége, hanem külön inije van, még ha nem is lehet sajna növelni. Bezony, a H4 kiegekben minden benne van, ami egy gamernek kell, és az alap se volt azért rossz... (mondjuk én elfogult vagyok, mert a Shadow of Death sztem irtó bugos balfékség lett, és a sok jó ötlet mentette csak meg, pl. kombóartefactok, az viszont pl. röhejes volt, hogy a jól kiképzett Gelu helyett kaptam egy szintén lvl26 hőst, csak épp halál gagyi skillekkel, spellekkel, stb. Na az anno nagyon felbosszantott. A TGS-ben meg a WoW-ban legalább azt a hőst kapom vissza, akit kiképeztem... Meg a SoD azért is gagyi volt, mert az a Sandró, akit kiképeztem, legyőzhetetlen volt a sok power lich-csel. Nem láttam benne a kihívást, amikor ellenfélként már 10-ed annyi licse sem volt.

Viszont jópár dolgot továbbvihettek volna a H3-ból a többibe, pl. altar of sacrifice (a kedvemcem :)

A h4 egyébként arról szól, hogy ha már feltápoltad a hőst, akkor ügyesen taktikázva relatíve kevés mana elpocsékolásával is le tudd alázni az ellent, míg ehhez a többi részben sereg is kell. Tápos ellenfélre ígyis-úgyis csak csapattal verhetsz rá, arról nem is szólva, hogy azért GM mag.res.+strength-ig nagyon nehéz eljutni még úgy is, hogy végre valahára 3 közül lehetett választani a h4-ben. Márpedig ezek nélkül egy hero még egy közepes seregtől is könnyen megmurdel, lásd pl. Bohb bratyót, akinek már nem lehet ezt választani, vámpírok ellen meg nem sokra meg a hypnotize-zal...
Szóval gyakorta van szükség segédcsapatokra.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: rise of the elves
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 20 pén., 18:19 

Beorn the Shapeshifter írta:
Vologya írta:

sztem van pár lényegi meglátása, csak túlsúlyba kerülnek az "érzelmek": ez meg az s..r, ilyen-olyan, stb.
ahelyett hogy: az nem jó/tetszik a h4-ben (stb.), hogy...

(és befejezésként nem a "hogy s..r"-ra gondolok :)

hülyeség a H5-öt fikáznia, mert MÁS, mint a többi, vannak benne apróságok, amik bosszantják a gamert, de attól még nem s..r. kifejezetten jó pl. szerintem. kicsit nehéz hozzászokni, mert se nem h4, se nem h3, de ha az lenne, akkor meg azért kapnának hideget-meleget a készítők. komplex kis cuccot rittyentettek össze a készítők, becsületükre legyen mondva. nem olyen elegánsan 1xű és letisztult, mint a h3 vagy a h4, de nem is bonyolították túl (legalábbis eddig még nagy nehezen tudomn követni ezt a sok skillt :)
jópofa benne ez a warcraftos beütés, ami nem csak a gfx-et és az átvezető animokat illeti, hanem az új objective-ek megjelenését, ami részben a sztori fordulatait is jelöli. valljuk be, az eddigieknek meglehetősen szimpla kis "good vs. evil" storyja volt, így meg rendesen kiképzed az ellenségnek a hőst, stb.
sztem a TotE kieg majd pótolja a sokak által hiányolt "greenskins"-t :) és akkor nagyon Disciples-es lesz majd :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: rise of the elves
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 20 pén., 18:23 

bakker írta:
Beorn the Shapeshifter írta:
Vologya írta:

sztem van pár lényegi meglátása, csak túlsúlyba kerülnek az "érzelmek": ez meg az s..r, ilyen-olyan, stb.
ahelyett hogy: az nem jó/tetszik a h4-ben (stb.), hogy...

(és befejezésként nem a "hogy s..r"-ra gondolok :)

hülyeség a H5-öt fikáznia, mert MÁS, mint a többi, vannak benne apróságok, amik bosszantják a gamert, de attól még nem s..r. kifejezetten jó pl. szerintem. kicsit nehéz hozzászokni, mert se nem h4, se nem h3, de ha az lenne, akkor meg azért kapnának hideget-meleget a készítők. komplex kis cuccot rittyentettek össze a készítők, becsületükre legyen mondva. nem olyen elegánsan 1xű és letisztult, mint a h3 vagy a h4, de nem is bonyolították túl (legalábbis eddig még nagy nehezen tudomn követni ezt a sok skillt :)
jópofa benne ez a warcraftos beütés, ami nem csak a gfx-et és az átvezető animokat illeti, hanem az új objective-ek megjelenését, ami részben a sztori fordulatait is jelöli. valljuk be, az eddigieknek meglehetősen szimpla kis "good vs. evil" storyja volt, így meg rendesen kiképzed az ellenségnek a hőst, stb.
sztem a TotE kieg majd pótolja a sokak által hiányolt "greenskins"-t :) és akkor nagyon Disciples-es lesz majd :)

A TotE-ban az orkok sajnos barna bőrük lesznek, csak úgy mint a DArk Messiah-ban és Heroes 2-ben.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 20 pén., 18:53 

A h4-ben az a jó hogy a hős mozoghat kreatúrák nélkül és a kreatúrák is mozoghatnak hős nélkül.És a grafika is elfogadható.Viszont a hiró 3-ben a grafika pocsék.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 20 pén., 18:55 

Alucard írta:
A h4-ben az a jó hogy a hős mozoghat kreatúrák nélkül és a kreatúrák is mozoghatnak hős nélkül.És a grafika is elfogadható.Viszont a hiró 3-ben a grafika pocsék.

OK menj vissza 98ba és csinálj jáékot, azután gyere vissza 2007be és reklamálj!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 20 pén., 19:07 

Titeket nem érdekel a grafika?Szerintem ha **** a grafika az nagy mértékben rontsa a játék élvezhetőségét és játék élményét.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 20 pén., 19:08 

fifi írta:
Alucard írta:

OK menj vissza 98ba és csinálj jáékot, azután gyere vissza 2007be és reklamálj!

Egyetértek. Én a Heroes 4-et jobban szeretem, de nem is a grafika miatt (lehetne akár Heroes 1-es grafikájú is)...

Ennyit erről.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 20 pén., 19:11 

Alucard írta:
Titeket nem érdekel a grafika?Szerintem ha **** a grafika az nagy mértékben rontsa a játék élvezhetőségét és játék élményét.

A grafika nem számít. Nekem tök mind1 hogy Heroes 1-s vagy Heroes 5-s a grafika, a játékélmény a lényeg.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 272 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 14  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]